Horoscop Berbec luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată proiectelor de viitor, prietenilor și grupurilor pe care le frecventează nativii Berberc, este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, guvernatorul Berbecilor, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și până pe 19 februarie de Soare. Berbecii sunt avantajați de acest context astral și motivați să acționeze pentru a-și îndeplini un vis.

Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, și Berbecii își doresc securitate materială, înainte de a face o schimbare, care se anunță neașteptată, aceștia vor analiza proiectele noi sau propunerile care vin spre ei.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul activităților profesionale, proiectelor pe termen lung, relațiilor de prietenie.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul frământărilor și universului interior, subconștientului, introspecției și trecutul. Berbecii se vor retrage să analizeze o situație sau acțiunile, care au dus la unele nemulțumiri și frustrări.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în casa personalității nativilor. Berbecii care sunt dispuși să opereze o schimbare, au posibilitatea să facă un pas spre o vindecare a unei suferințe mai vechi, iar viața să li se schimbe neașteptat.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind obținerea unui job, a unei colaborări, semnarea unui contract.

Horoscop Taur luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului, este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Posibil Taurii să fie bulversați de o situație cu care se confruntă în planul profesional, să fie nevoiți să iasă din zona de confort și să acționeze într-o direcție care le va aduce progres.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul profesional, cu setarea unor obiective noi. Soarele se află la momentul formării Lunii Noi într-o conjuncție cu Pluton, planeta schimbărilor profunde, și Mercur, și intră într-un aspect disonant cu Uranus, planeta imprevizibililului, ceea ce poate duce la o răsturnare de situație în sectorul carierei, dar și privind statutul nativilor.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul proiectelor pe termen lung, planurilor de viitor, prietenilor și grupurilor din care fac parte. Va fi un moment prielnic pentru negocieri și discuții privind implicarea în activități profesionale noi, încheierea unor contracte, asocieri sau colaborări.

În a doua jumătate de lună se formează un aspect important: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în casa spiritualității, subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Posibil Taurii să-și vindece o traumă, să-și redirecționeze energiile spre o cauză umanitară. O rană se deschide pentru a oferi alinare celor care au nevoie și astfel și ei vor reuși să închidă un capitol dureros din viața lor.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind sectorul sentimental, relația cu copiii, creativitatea și valorificarea unei pasiuni.

Horoscop Gemeni luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată sistemului educațional, schimburilor de experiență profesională, sistemului de credințe, idealurilor, cunoașterii, spiritualității și călătoriilor de lungă durată este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Gemenii, fiind o zodie de aer, asemenea Vărsătorului, sunt avantajați de acest registru astral și motivați să acționeze pentru a-și îndeplini un vis, dar numai în acord cu principiile și credințele lor. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul asociat universului interior și trecutului, Gemenii vor face eforturi să se desprindă de trecut, de niște mentalități și principii care nu îi mai ajută în evoluție.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în domeniile guvernate de zodia Vărsător: călătorii, studii, cunoaștere, spiritualitate, idealuri și direcție profesională.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul planurilor de viitor, prietenilor, dorințelor, care aduce o vindecare la nivel profund și ajută la schimbarea direcției profesionale sau în planul sentimental, fiind activată și axa iubirii. Cheia acestei configurații astrale este acceptarea și luarea unor decizii privind planurile de viitor și statutul personal.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind viața de familie, spațiul de locuit, relația cu părinții și familia de origine. Pot avea loc evenimente cu impact și decizii majore legate de găsirea unui echilibru între carieră și familie.

Horoscop Rac luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată banilor deținuți la comun cu partenerul sau proveniți din alte surse, bunurile și moștenirile, relația cu instituțiile financiare, intimitatea, transformările la nivel emoțional, fricile, spiritualitatea, cunoașterea, perfecționarea profesională, călătoriile și filosofia de viață este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Nativii Rac, fiind o zodie de apă, vor fi bulversați și nevoiți să iasă din zona de confort. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul asociat planurilor de viitor, s-ar putea să apară un conflict între nevoia lor de securitate materială și o schimbare apărută neașteptat.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul financiar și al resurselor financiare pe care le dețin la comun cu partenerul, bunurile și moștenirile.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul studiilor, idealurilor, cunoașterii, educației, perfecționării profesionale, spiritualității și călătoriilor de durată, semn că nativii Rac vor fi preocupați de aceste domenii.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul carierei, imaginii și statutului profesional, care poate aduce o vindecare prin valorificarea potențialului. Nativii care vor avea încredere în forțele proprii și vor fi susținuți de partener, vor putea înregistra un succes.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind niște cursuri, acumularea de informații, negocieri, interacționarea cu ceilalți. De asemenea, Racii își pot schimba felul în care comunică sau gândesc și iau decizii. Dacă intervine o criză de comunicare, vor avea de învățat niște lecții importante.

Horoscop Leu luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Leii, fiind o zodie de foc, sunt avantajați de acest registru astral și motivați să acționeze pentru a-și îndeplini o dorință legată de statutul personal, dar și privind activitățile pe care le desfășoară în carieră. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul asociat carierei, va exista un conflict între nevoia de securitate în planul relațional sau profesional și schimbările neașteptate care vor avea loc.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Leii pot lua decizii importante susținute de context astral, chiar dacă se formează un aspect tensionat între Soare și Uranus, iar din configurația astrală face parte și conjuncția (alăturarea) cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și Mercur.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul avantajelor financiare, al banilor la comun și resurselor provenite din alte surse decat salariu, dar și privind intimitatea.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul perfecționării profesionale, studiilor, cunoașterii, idealurilor, sistemului de credințe, spiritualității și religiei, semn că poate avea loc o vindecare a unei suferințe mai vechi legată de aceste domenii.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind sectorul financiar și administrarea unor sume de bani pe care Leii le câștigă din muncă. Pe de altă parte, pentru că Mercur și Saturn se află lângă Soare, este posibil să apară unele blocaje în recuperarea unor bani.

Horoscop Fecioară luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată muncii, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii, activităților și sarcinilor profesionale, dar și sănătății este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie, și de Soare, până pe 19 februarie. Urmează o lună foarte activă din punct de vedere profesional, mai ales pentru Fecioarele care doresc să-și îmbunătățească situația financiară și depun mai multe eforturi în acest sens. Nativii în căutarea unui loc de muncă, pot primi mai multe oferte. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul asociat perfecionării profesionale, relațiilor cu străinii și sistemului de credințe/filosofia de viață, Fecioarele vor accepta un proiect care să intre în acord cu principiile lor. De asemenea, pot începe colaborări cu persoane din străinătate.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul muncii și sănătății, privind adoptarea unui stil de viață sănătos, dar și o abordare diferită a sarcinilor de muncă, astfel încât nativii să nu se mai suprasolicite.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, și Saturn, guvernatorul casei iubirii, formează aspecte armonioase. Așadar, nativii traversează o perioadă bună din punct de vedere relațional, au parte de înțelegere și armonie.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul avantajelor financiare și intimității/încrederii reciproce, transformărilor profunde, care ar putea să le aducă o vindecare la o suferință mai veche privind rezolvarea unor chestiuni financiare, dar și relaționale/intime.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri personale. Nativii pot înregistra un succes sau să ia decizii importante, însă vor ține cont de un context relațional, mai ales că Soarele, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect strâns cu Saturn și Mercur. O relație este încercată, ajunge la final sau trece la un alt nivel.

Horoscop Balanță luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, relației cu copiii, creativității și pasiunilor este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie, și de Soare, până pe 19 februarie. Balanțele, fiind o zodie de aer, asemenea Vărsătorului, sunt avantajate de acest context astral și motivate să acționeze pentru a-și îndeplini un vis în planul sentimental. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul transformărilor profunde, va exista un conflict între nevoia de securitate emoțională și schimbările neașteptate, care vor avea loc în sectorul amoros.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul iubirii și aventurilor romantice, copiilor și valorificării unei pasiuni.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul muncii, sarcinilor și activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății, semn că nativii vor fi preocupați de o reorganizare la locul de muncă. De asemenea, Balanțele pot primi oferte noi, să meargă la interviuri, să înceapă o activitate pe cont propriu.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul relației și parteneriatelor profesionale și ar putea să aducă o vindecare a unor suferințe mai vechi, nativii să se afle la o cotitură a vieții, care îi va ajuta să schimbe direcția, să accepte și să înțeleagă un context relațional, să iasă la suprafață niște traume pentru a fi vindecate.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță un bilanț și invită la introspecție, la o renunțare, vindecare, la eliminarea tuturor situațiilor, evenimentelor și persoanelor care nu îi mai ajută în evoluție. De asemenea, se activează și axa muncii și poate să apară o criză în relațiile de serviciu, mai ales că Soarele formează un aspect strâns cu Saturn, planeta restricțiilor.

Horoscop Scorpion luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată vieții de familie, relației cu familia de origine, căminului și spațiului de locuit este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Scorpionii sunt o zodie de apă și vor căuta securitatea emoțională. Mai mult de atât, vor fi bulversați de situațiile cu care se confruntă, pentru că sunt nevoiți să iasă din zona de confort.

Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul relațiilor și parteneriatelor, va exista un conflict între nevoie de siguranță afectivă și necesitatea schimbărilor apărute pe neașteptate.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul vieții de familie, privind relația cu familia, căminului, spațiului de locuit, dar și universului interior, care este dinamizat.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unor pasiuni, semn că urmează o perioadă activă, cu preocupări în aceste domenii.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul muncii și sănătății, privind rutina zilnică, stilul de viață și relațiia cu colegii. Posibil să apară o vindecare a unei suferințe mai vechi, determinată de aflarea unor informații citite sau în urma unor dialoguri cu cineva apropiat. Scorpionii pot simți că se află la un punct de cotitură și că vor schimba cumva direcția, însă este nevoie să accepte niște situații, care s-au întâmplat în trecut.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind o relație de prietenie, implicarea într-un proiect umanitar sau un plan de acțiune pe termen lung. Pentru că Soarele formează un aspect strâns cu Saturn, planeta responsabilității, dar și cu Mercur, este posibil să apară o criză, care să aducă o încheiere în relația cu grupul pe care-l frecventează sau în planul sentimental.

Horoscop Săgetător luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată comunicării și gândirii, învățării, acumulării informației, interacționării cu ceilalți și negocierilor este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Săgetătorii sunt avantajați de acest registru astral, fiind o zodie de foc și vor fi motivați să-și îndeplinească un vis, un obiectiv profesional la care visau de mult.

Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății, va exista un conflict între nevoia de securitate în planul profesional și schimbările neașteptate care vor avea loc.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul comunicării, gândirii, interacționării cu ceilalți, privind învățarea, acumularea de cunoștințe sau începerea unei activități intelectuale, prin care nativii își pot pune în valoare abilitățile de comunicare sau scris.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul vieții de familie, semn că Săgetătorii se vor ocupa de chestiuni administrative ale casei sau familiei.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor talente. Acest context astral ar putea să aducă o vindecare a unor suferințe mai vechi, nativii să se afle la o cotitură a vieții, să iasă la suprafață niște traume pentru a fi vindecate. O activitate de creație, redirecționarea energiei într-un proiect de creativ, ar putea să le pună în valoare abilitățile de comunicare.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind cariera, activitățile profesionale, imaginea și statutul personal. Posibil să apară o criză în raport cu familia, mai ales că Soarele formează un aspect strâns cu Saturn, planeta restricțiilor, și Mercur, semn că Săgetătorii vor lua o decizie importantă legată de carieră și familie.

Horoscop Capricorn luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Capricornii sunt o zodie de pământ, pragmatică, conservatoare și o schimbare îi poate bulversa, pentru că sunt obligați să iasă din zona de confort. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul valorificării unei pasiuni, privind sfera sentimentală, relația cu copiii, creativitatea, nativii pot simți un conflict între nevoia de securitate afectivă, emoțională, financiară și schimbările care vor avea loc brusc și neașteptat.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul financiar, privind banii pe care îi câștigă de la serviciu sau din alte activități profesionale, privind căutarea unor soluții pentru suplimentarea veniturilor.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți, privind negocierile sau acumularea unor informații noi, care să îi ajute în evoluție.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Capricornii pot avea parte de o vindecare a unei suferințe mai veche, legată de familie și să găsească calea, care îi poate face să accepte o situație din trecut.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea unor demersuri privind un proiect educațional, finalizarea unor studii, obținerea unei diplome. Pentru că Soarele formează un aspect strâns cu Saturn, planeta responsabilității, și Mercur, planeta comunicării, deciziile pe care nativii le vor lua la această Lună Plină, vor fi analizate foarte bine, mai ales că este vorba de direcția profesională spre care se îndreaptă.

Horoscop Vărsător luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată personalității, identității, este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta acțiunii, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Vărsătorii sunt motivați să acționeze, pentru că au energie de la planete să își îndeplinească un vis. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul vieții de familie și căminului, nativii vor avea o nevoie acută de securitate emoțională din partea familiei, mai ales că simt că vor avea loc niște schimbări neașteptate.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la noi etape în planul personal. Este momentul de afirmare al nativilor, în care-și pot seta obiective pentru următorul an și nativii sunt invitați să acționeze în interesul lor.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă, de la serviciu și alte activități extraprofesionale, semn că urmează o perioadă cu preocupări pentru suplimentarea veniturilor.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul comunicării, gândirii, învățării, acumulării de informație, interecționării cu ceilalți. Posibil să aibă loc o vindecare a unei suferințe mai vechi, cu ajutorul unor informații sau dialoguri pe care nativii le au cu cineva apropiat și care le produc conștientizări sau revelații.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri privind intrarea în posesia unor bani sau bunuri. Posibil să apară și o criză în relație, legată de intimitate sau nevoia de apropiere profundă față de partener.

Horoscop Pești luna februarie 2024

Zodia Vărsător, respectiv casa asociată universului interior, subconștientului, izolării, introspecției, spiritualității, revelațiilor, conștientizărilor, sacrificiului de sine și trecutului este dinamizată de Mercur, planeta comunicării, din 5 februarie, de Marte, planeta comunicării, din 13 februarie, de Venus, micul benefic, din 16 februarie și de Soare, până pe 19 februarie. Mai mult de atât, Peștii vor fi bulversați de situațiile cu care se confruntă, pentru că sunt nevoiți să iasă din zona de confort. Pentru că planetele din zodia Vărsător formează aspecte tensionate cu Uranus, din zodia Taur, din sectorul comunicării, va exista un conflict între nevoia de securitate emoțională și schimbările venite brusc.

Pe 10 februarie are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care invită la un bilanț, o introspecție, lăsarea în urmă a trecutului, pregătirea unui plan de relansare.

Soarele își face intrarea în zodia Pești pe 19 februarie, urmat de Mercur, planeta comunicării, din 23 februarie, și ambii vor dinamiza sectorul personalității, semn că nativii se vor ocupa de planurile personale de viață, dar și de relația cu partenerul de cuplu, pentru că se dinamizează axa relațiilor.

În a doua jumătate de lună se formează un alt aspect important al lunii: o conjuncție (alăturare) dintre Nodul Nord (Destinul) și Chiron, micul înțelept, în zodia Berbec, în sectorul banilor, valorilor și stimei de sine, semn că nativii pot avea niște conștientizări, să rezolve o suferință mai veche, să realizeze că este momentul să facă o schimbare de direcție, să conteze mai mult valorile decât partea financiară. Chiron scoate la suprafață anumite răni pentru a fi vindecate, iar întâlnirea celor doi, Chiron și Nodul Nord, ajută la vindecare, dar este nevoie de o acceptare a unor lucruri, pe care până acum nativii nu le puteau procesa.

Pe 24 februarie se formează Luna Plină din zodia Fecioară, care anunță încheieri de etape sau culegerea unor demersuri privind relația de cuplu sau un parteneriat profesional. Posibil să apară o criză, mai ales că Soarele formează un aspect cu Saturn, planeta restricțiilor și cu Mercur, planeta comunicării, semn că au loc finalizări și concluzii.