Horoscopul lunii ianuarie 2017. Gemenii pot avea probleme de sanatate, iar Balantele incep activitati noi


Iata ce va rezerva astrele luna aceasta:


BERBEC

Incearca sa iti aduni toata energia pe care o ai pentru ca luna ianuarie ti se va prezenta plina de provocari si plina de vesti din partea cunoscutilor. Toata lumea vrea ceva de la tine si responsabilitatile cresc de la o zi la alta. Daca iti pui toata istetimea la contributie, poti avea parte de satisfactie pe plan personal, la care nu te astepti.

TAUR

Pot sa apara cateva probleme in sectorul amoros, insa asta nu iti va lua mintea de la planurile pe care le ai pentru aceasta luna. Se anunta castiguri materiale mari la inceputul acestui an, iar cei din jur nu vor observa ca nu esti pe deplin fericita, decat daca alegi sa le spui tu insati.

GEMENI

E timpul sa te ocupi mai mult de tine si de sanatatea ta pentru ca oboseala pe care ai acumulat-o in ultimele luni isi spune cuvantul. Mergi la medic, ai grija la alimentatie si incearca sa nu iti aglomerezi programul zilnic mai mult decat este cazul.

RAC

Te simti depasita de situatie si nu ai suficienta energie pentru a incepe acest an asa cum sperai. Este timpul sa nu mai ramai peste program la locul de munca, sa renunti la cateva dintre iesirile cu prietenii, sa te ocupi mai putin de ceilalti si mai mult de tine. Odihneste-te, relaxeaza-te pentru ca perioada urmatoare nu va fi una mai putin agitata.

LEU

N-ar fi rau sa acorzi mai multa atentie vietii de cuplu. Exista nemultumiri din partea partenerului, care nu este una din cele mai vorbarete persoane. Trebuie sa accepti faptul ca rolul de lider nu presupune intotdeauna ca poti lua cele mai bune decizii de una singura.

FECIOARA

Poate fi o luna a deciziilor luate pe graba. Desi cariera pare sa fie in ascensiune, unele relatii pe care le poti avea cu oamenii dragi tie vor avea de suferit. Foloseste-ti creativitatea si exprima-ti dorintele intr-un mod care sa nu ii faca pe ceilalti sa se departeze de tine.

BALANTA

Poate fi o luna a cadourilor pentru tine si nu neaparat din punct de vedere material. Planuiesti sau esti surprinsa cu o vacanta, poate o cerere in casatorie sau o invitatie la un eveniment extrem de important din viata cuiva drag tie. In orice caz, se anunta o luna cu evenimente imbucuratoare.

SCORPION

Se anunta planuri de vacanta inca de la inceputul anului. Poate fi vorba despre o activitate de grup care implica fie un cerc de prieteni, fie colegii de serviciu. Indiferent ca iti place sau nu, esti nevoita sa fii prezenta.

SAGETATOR

Te deranjeaza modul in care ai fost tratata de cei dragi in ultimul timp si te simti neglijata. Asa ca acest inceput de an te face sa iti doresti mai mult de la ei si sa fii categorica in ceea ce priveste cerintele pe care le ai de la oamenii din viata ta. Esti axata pe viata de familie dar si pe cea de cuplu si te vei ocupa indeosebi de asta.

CAPRICORN

Eforturile pe care le-ai depus in ultima perioada la locul de munca incep sa dea rezultate. Asta inseamna ca te vei simti apreciata si respectata pentru ceea ce ai reusit sa faci, nefiind excluse beneficiile materiale. Este o luna in care cel mai important aspect al vietii tale este cariera.

VARSATOR

Simti nevoia sa renunti la unele activitati pe care le faci in mod constant pentru a le inlocui cu altele noi. Poate fi vorba despre o plictiseala care a pus stapanire pe tine sau pur si simplu este dorinta de a invata lucruri noi.

PESTI

Esti mai visatoare ca niciodata, insa alegi sa iti folosesti creativitatea mai mult la locul de munca sau la scoala decat acasa, in familie. In ceea ce priveste pe cei dragi, tanjesti dupa o perioada mai linistita si lipsita de tot felul de evenimente care te fac sa consumi mai multa energie decat consideri ca ai.

related posts

Modifică setările cookies