Horoscopul lunii ianuarie 2020. Racii au parte de o luna intensă plină de câștiguri, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră și citește horoscopul lunii ianuarie 2020.


Horoscop Berbec luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Berbecilor evenimente importante și aspecte, care vizează sectorul socio-profesional, planurile și proiectele pe termen lung, cursurile de dezvoltare profesională și viața de familie. Din 3 ianuarie Marte, guvernatorul lor, intră în Săgetător și le va fi un aliat în toate procesele de învățare, în călătorii, delegații in interes de serviciu sau în conceperea unui plan de viață pe termen lung.

Cea mai puternică și susținută de planete va fi casa carierei. Astfel, Berbecii se vor concentra pe sfera profesională, însă vor apărea probleme în familie din cauză faptului că își canalizează energiile numai în direcția carierei. Pe fondul acesta astral are loc Luna Plină din zodia Rac din 10 ianuarie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună, și care va aduce răsturnări și evenimente imprevizibile în familie sau care au legătură cu locuința. Provocările din planul profesional nu le vor da pace. Posibile răsturnări de situație să apară și în planul sănătății și Berbecii să fie nevoiți să înceapă niște investigații medicale.

Cu Uranus, planeta schimbărilor și a surprizelor, care își revine în mers direct din 10 ianuarie, cu Mercur din 16 ianuarie intrat în Vărsător, Soarele din 20 ianuarie și Luna Nouă din 24 ianuarie, Berbecii vor avea o perioadă foarte activă în planul personal, se vor implica în tot felul de proiecte și vor relua legătura cu prieteni de care nu mai știu nimic. Cu Venus intrat în zodia Pești din 14 ianuarie, vor tinde să se sacrifice în iubire, își pot aduce aminte de vechile iubiri sau pot suferi în dragoste. 

 

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Taurilor evenimente importante și aspecte, care vizează axa cunoașterii, a filosofiei și sistemului de valori, cariera și statutul personal. Din 3 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin Săgetător, în sectorul care indică transformările și avantajele materiale.

Posibil pentru unii vor exista situații cu impact emoțional, care le vor schimba convingerile și principiile de viață și nu vor mai fi așa atrași de partea materială a vieții. Luna Plină din zodia Rac din 10 ianuarie aduce energie în planul comunicării, al schimbului de idei, al acumularii de informații, deplasărilor și în relația cu frații. Cum în aceeași zi are loc și o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate să aducă tot felul de probleme în tot ce ține de comunicare, comunicație, iar deplasările nu vor fi scutite de surprize. Din 10 ianuarie Uranus, guvernatorul casei carierei, revine la mersul direct și urmează o perioadă în care unele planuri profesionale se deblochează.

Așadar, nativii Taur vor traversa o perioadă bună în sfera socio-profesională. Cum Mercur traversează sfera profesională din 16 ianuarie alaturi de Soare, din 20 ianuarie, reputația profesională va aduce câștiguri însemnate Taurilor. Ultimul eveniment astral al perioadei analizate este Luna Nouă din Vărsător din 24 ianuarie, care le anunță un nou început în cariera, în imaginea și în statutul personal. Cu Venus intrat în zodia Pești din 14 ianuarie, Taurii vor avea susținerea prietenilor în diverse proiecte.

 

Horoscop Gemeni luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Gemenilor evenimente și aspecte care vizează sectorul financiar, avantajele materiale, investițiile, intimitatea, călătoriile, studiile și preocupări pentru sistemul de valori. Marte își anunță tranzitul prin Săgetător, prin casa relațiilor și a parteneriatelor, din 3 ianuarie.

Astfel, Gemenii singuri își vor folosi energia să cucerească o persoană de care s-au îndrăgostit, iar cei aflați deja într-o relație sau o căsătorie, ar putea să investească mai mult în petrecerea timpului cu partenerul. Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la locul de muncă ar putea să le aducă o surpriză sau o răsturnare de situație în jurul datei de 10 ianuarie, când are loc Luna Plină din zodia Rac. Din 10 ianuarie Uranus, planeta surprizelor, revine la mersul direct, semn că urmează o perioadă bună pentru a programa o călătorie, pentru a începe sau relua niște studii sau cursuri, pentru că acum nu vor mai întâmpina obstacole sau amânări.

Cum Mercur traversează sectorul avantajelor materiale până în 16 ianuarie alaturi de Soare, până în 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună Gemenii pot negocia sau pune bazele unui proiect financiar, accesa un credit sau negocia prețul unui imobil. Luna Nouă din 24 ianuarie activează axa cunoașterii, a studiilor, a principiilor de viață și a călătoriilor și deshide o nouă etapă în planul de viață al nativilor Gemeni. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Gemenii vor avea noroc și sanșe în carieră, dar și susținerea și aprecierea șefilor.

Horoscop Rac luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Racilor evenimente și aspecte care vizează sectorul parteneriatelor, situația financiară, avantajele materiale, administrarea banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul, creditele, taxele, impozitele. Marte își anunță tranzitul prin Săgetător, prin casa muncii și a sănătății din 3 ianuarie.

Astfel, urmează o perioadă activă la locul de muncă, mai ales că nativii vor avea curaj să pună în aplicare o idee de proiect aprobată de către șefi la finalul anului trecut. Axa relațională se va dinamiza în jurul datei de 10 ianuarie, când are loc Luna Plină din Rac, formată în casa personalității.

Posibile crize să apară în relațiile cu ceilalți și în special în relația de cuplu. Cum Mercur traversează sectorul mariajului până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună Racii ar putea să lamurească o situație apărută în cuplu. Luna Nouă din 24 ianuarie activează axa financiară și deshide o nouă etapă în administrarea banilor deținuți în comun cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri și asociații. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Racii vor avea noroc la examene, susținere de proiecte, lucrări, în călătorii de agrement sau delegații în interes de serviciu.

 

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Leilor evenimente și aspecte care vizează sectorul relațiilor parteneriale, al mariajului, sănătății și al muncii. Marte își anunță din 3 ianuarie tranzitul prin Săgetător, prin sectorul sentimental, al relației cu copiii, al activităților artistice, de relaxare și distracției. Astfel, urmează o perioadă activă în planul amoros, cu dispoziție de distracție, aventură, flirt, pasiune și trăirea vieții la cote maxime.

Axa serviciului și a sănătății se va dinamiza în jurul datei de 10 ianuarie, când are loc Luna Plină din Rac, formată în sectorul subconștientului și al izolării. Posibil să apară o criză la locul de muncă, o situație neprevăzută, care să îi facă pe nativi să încheie o etapă în viața lor profesională. Cum Mercur traversează sectorul muncii până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate a lunii, Leii ar putea să primească tot felul de oferte tentante de schimbare de job. Luna

Nouă din 24 ianuarie activează axa relațională și deschide o nouă etapă în relația de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Leii vor avea noroc să recupereze niște bani împrumutați, vor primi cadouri sau dacă vor avea nevoie de un împrumut, îl vor găsi imediat.

 

Horoscop Fecioară luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Fecioarelor evenimente și aspecte astrale, care vizează sectorul sentimental și cel al muncii și sănătății. Marte își anunță tranzitul prin Săgetător, prin sectorul familie, locuință și patrimoniu din 3 ianuarie. Astfel, urmează o perioadă activă în viața de familie, dar și în administrarea unui bun imobiliar, prin cumpărarea sau vinderea unei locuințe.

Axa sentimentală se va dinamiza în jurul datei de 10 ianuarie, când are loc Luna Plină din Rac, formată în casa prietenilor și a proiectelor pe termen lung. Posibil să apară și o situație neprevăzută, în care un prieten sau cineva din familie să intervină și să așeze lucrurile în așa fel încât un nativ Fecioară să își petreacă mai mult timp cu o persoană pe care o simpatizează. Cum Mercur traversează sectorul sentimental până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună ar putea să fie deschiși către o relație, care să înceapă printr-o prietenie și să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste.

Luna Nouă din 24 ianuarie activează axa muncii și a sănătății și deschide o nouă etapă la locul de muncă sau în schimbarea modului de viață prin începerea unei diete și a unui program de viață sănătos. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Fecioarele care deja formează un cuplu vor avea o perioadă plină de armonie, iar nativii singuri ar putea să intre într-o relație.

 

Horoscop Balanță luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Balanțelor evenimente și aspect astrale, care vizează viața de familie, locuința și sfera sentimentală. Marte își anunță tranzitul prin Săgetător, prin sectorul comunicării, al cunoștințelor, al deplasărilor și al relației cu frații din 3 ianuarie. Astfel, urmează o perioadă activă în acumularea de cunoștințe. Axa carieră-familie se va dinamiza în jurul datei de 10 ianuarie, când are loc

Luna Plină din Rac, formată în casa carierei. Posibil să apară o criză sau probleme legate de relația cu șefii sau în sarcinile de serviciu și nativii Balanță să încheie o etapă în viața profesională. Vor exista și Balanțe care vor culege roadele muncii lor și vor fi investiți într-o funcție.

Cum Mercur traversează sectorul familiei și al locuinței până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună ar putea să lase în urmă trecutul și neînțelegerile și să se împace cu unii membrii ai familiei sau să își rezolve o problemă locativă. Luna Nouă din 24 ianuarie activează axa sentimentală, a copiilor, a distracției și aventurilor, semn că se deschide o nouă etapă în relația de iubire sau în relațiile cu copiii. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Balanțele vor simți o îmbunătățire a starii sănătății, iar la locul de muncă o mai bună întelegere cu colegii sau vor îndeplini sarcinile cu mai multă ușurință, mai ales ca vor primi ajutor de la echipă.

 

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Scorpionilor evenimente și aspecte astrale, care vizează drumul în carieră, cunoștințele, studiile, acumularea de informație și comunicarea cu frații. Marte își anunță din 3 ianuarie tranzitul prin Săgetător, prin sectorul financiar. Astfel, urmează o perioadă activă în care Scorpionii vor încerca să îți suplimenteze veniturile.

Axa cunoștintelor se va dinamiza în jurul datei de 10 ianuarie, când are loc Luna Plină din Rac, formată în casa studiilor înalte și a principiilor de viață. Posibil, în urma unei crize apărute în convingerile nativilor, aceștia să își schimbe viziunea asupra vieții și a ce este important pentru ei.

Cum Mercur traversează sectorul comunicării, al studiului personal până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună Scorpionii ar putea să își facă un plan pe termen lung pentru a-și continua niște studii sau pentru a-și organiza eficient timpul de studiu. Luna Nouă din 24 ianuarie activează axa carieră-familie și deschide o nouă etapă în relațiile de familie, deoarece nativii vor ajunge la concluzia ca din petrecerea timpului cu cei dragi își iau energia de care au nevoie. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Scorpionii vor trăi clipe de pasiune în cuplu, vor fi mai sensibili și dacă își valorifică un talent, vor înregistra succese.

 

Horoscop Săgetător luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Săgetătorilor evenimente și aspecte astrale, care vizează situația financiară și negocierile pentru a obține contracte noi. Marte își anunță din 3 ianuarie tranzitul prin Săgetător, respectiv prin casa personalității acestora. Astfel, Săgetătorii devin cuceritorii zodiacului în următoarea perioadă, vor avea dispoziție de flirt, aventură, dar și curaj și inițiave în planul profesional. Axa financiară se va dinamiza în jurul datei de 10 ianuarie când are loc Luna Plină din zodia Rac, care le deschide o nouă etapă în administrarea finanțelor pe care le dețin.

Posibil să intervină o criză financiară și să fie nevoiți să facă un împrumut sau să primească vești cu privire la un credit/taxă/impozit pe care îl au de achitat. Cum Mercur traversează sectorul financiar până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună Săgetătorii vor fi cei mai buni negociatori și vor știi să obțină venituri care să îi mulțumească. Luna Nouă din 24 ianuarie activează axa financiară și anunță o nouă etapă în administrarea finanțelor și bunurilor pe care le dețin în comun cu partenerul sau cu partenerii de afaceri.

Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Săgetătorii vor avea tendința să își renoveze sau redecoreze casa, iar dacă au existat neînțelegeri cu părinții, acum se vor rezolva ca prin minune.

 

Horoscop Capricorn luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Capricornilor evenimente și aspecte astrale, care vizează axa relațională și situația financiară. Marte își anunță din 3 ianuarie tranzitul prin Săgetător, prin casa subconștientului, a trecutului, a meditației și vindecării. Astfel, urmează o prioadă în care Capricornii ar trebui să lase în urmă trecutul și să facă planuri de viitor, pe care ar fi bine să nu le dezvăluie. Axa relațională se va dinamiza în jurul datei de 10 ianuarie, când are loc Luna Plină din zodia Rac, care le deschide o nouă etapă în relația cu partenerul de cuplu sau în relațiile de afaceri.

Nu sunt excluse surprizele și conflictele, iar nativii vor fi nevoiți să rezolve o chestiune care implică familia sau membrii familiei care se amestecă în treburile lor. Cum Mercur traversează  casa mariajului până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună Capricornii vor putea rezolva problemele apărute în cuplu doar prin comunicare. Saturn le va testa rezistența relației și dacă reușesc să treacă peste aceste obstacole, atunci relația va fi de durată.

Luna Nouă din 24 ianuarie activează sectorul financiar și deschide noi etape în situația banilor obținuți de la locul de muncă. Posibil să aibă loc o mărire salarială. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Capricornii vor avea spor la negocieri, în acumularea de cunoștințe și informații utile.

 

Horoscop Vărsător luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Vărsătorilor evenimente și aspecte astrale, care vizează locul de muncă, sănătatea și axa relatională. Marte își anunță din 3 ianuarie tranzitul prin Săgetător, prin casa prietenilor, a proiectelor și a planurilor pe termen lung. Astfel, urmează o perioadă în care Vărsătorii se vor implica în tot felul de proiecte care le vor imbunătăți situația financiară. Totodată, dacă au avut neînțelegeri cu unii prieteni, acum se pot rupe niște legături.

Axa muncii și a sănătății se va dinamiza în preajma zilei de 10 ianuarie când are loc Luna Plină pe Rac. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație la locul de muncă sau în sarcinile care trebuie îndeplinite. Totodată, unii nativi ar putea să ia decizii radicale cu privire la actualul loc de muncă, prin schimbarea jobului.

Cum Mercur traversează izolării, a meditației și a introspecției până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună Vărsătorii ar putea să își facă un bilanț și să ia o decizie radicală pentru viața lor, în care este important ca ei să fie fericiți. Luna Nouă din 24 ianuarie se formează în casa personalității Vărsătorilor și le deschide o nouă etapă în planul personal sau cel profesional. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, Vărsătorii vor avea parte de bani, cadouri și își pot recupera niște sume împrumutate.

 

Horoscop Pești luna ianuarie 2020

Luna ianuarie aduce Peștilor evenimente și aspecte astrale, care vizează sectorul socio-profesional, planurile pe termen lung și starea sănătății. Marte își anunță din 3 ianuarie tranzitul prin Săgetător, prin casa carierei, a imaginii și statutului personal. Astfel nativii își vor folosi energia să obțină o funcție sau să demonstreze ceea ce pot pentru a putea să-și imbunătățească situația financiară.

Cum Mercur traversează sectorul proiectelor și planurilor pe termen lung până pe 16 ianuarie, alături de Soare până pe 20 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluton, în prima jumătate de lună, Peștii ar putea încheia contracte și parteneriate cu persoane interesate de proiectele lor, multe dintre acestea fiind în scop umanitar.

Luna Nouă din 24 ianuarie se formează în casa subconștientului, a izolării, și le deschide o nouă etapă privind adoptarea unui stil sănătos, prin debarasarea de schemele vechi, care îi țin ancorați în trecut și nu îi lasă să meargă înainte. Cu Venus, micul benefic, intrat în Pești din 14 ianuarie, nativii vor avea dispoziție de flirt, de schimbare a look-ului, a garderobei și vor face mai multe lucruri care le fac plăcere.

related posts

Modifică setările cookies