Horoscopul lunii iulie 2020. Racii vor încheia relația sentimentală, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna iulie 2020.


Horoscop Berbec luna iulie 2020

Pentru nativii Berbec, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al relației cu familia, al sferei profesionale, al regimului unei locuințe, înscrierii la cursuri de dezvoltare profesională și în ceea ce privește direcția pe care doresc să o urmeze în viață.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 12 iulie prin zodia Rac, iar Soarele va tranzita aceeași zodie până pe 22 iulie, respectiv sectorul asociat vieții de familie și al locuinței, ca pe 20 iulie să se formeze Luna Nouă din Rac și să îi invite la o nouă etapă în familie, dar și în ceea ce privește decizii care implică locuința. 

Pentru că Saturn revine din 2 iulie în Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsă Lunară, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, evenimente cu impact puternic dar și schimbări de direcție în planul profesional. Așadar, Berbecii îți vor reevalua proiectele profesionale și vor trebui să găsească un echilibru între viața de familie și carieră.

Pentru că Venus și-a încheiat retrogradarea, iar Marte, guvernatorul lor, le va traversa zodia aproape jumătate de an, Berbecii vor avea energie, determinare, initiative și curaj să își pună în practică planurile, care implică relația, parteneriatele și mariajul. Este o lună dinamică în dragoste, iar astrele îi sfătuiesc să nu se pripească în a lua hotărâri, înainte de a analiza situația, pentru că cei singuri se pot trezi, mai târziu, într-o relație, care să nu îi mulțumească.

Horoscop Taur luna iulie 2020

Pentru nativii Taur, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al comunicării cu ceilalți, în special cu frații, cu persoane aflate în străinătate, în ceea ce privesc relațiile cu părinții și lămurirea unei situații locative, dar și obținerea unor rezultate bune la un examen, lucrare sau proiect.

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, dinamizând comunicarea, iar Soarele va tranzita aceeași zodie până pe 22 iulie, când intră în Leu, respectiv prin sectorul asociat familiei, patrimoniului, locuinței. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, tot din zodia Rac, care îi invită pe nativi la o etapă nouă, prin schimbarea metodelor de comunicare și la rezolvarea unor chestiuni care privesc acte, situația financiară sau studiile. 

Pentru că Saturn revine din 2 iulie prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în ceea ce privesc relațiile cu persoane sau instituții din afara țării, situații care privesc studiile sau principiile și convingerile sistemului personal de valori. 

Pentru că Venus, guvernatorul nativilor, și-a încheiat retrogradarea, prin casa banilor, acum sunt șanse să aibă parte de sume însemnate de bani.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec pentru mai multe luni, respectiv casa meditației, a izolării, a universului interior și va răscoli trecutul. Taurii sunt sfătuiți să folosească energia lui Marte pentru a pregăti un plan, proiect de viitor, pe care să-l lanseze atunci când Marte va ajunge în zodia lor. Totodată, vor fi tentați să reia relația cu cineva din trecut sau să aibă relații secrete.

Horoscop Gemeni luna iulie 2020

Pentru nativii Gemeni, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al situației financiare, în special a datoriilor pe care aceștia trebuie să le returneze, al relației de cuplu sau al mariajului, al parteneriatelor de afaceri sau de colaborare și în ceea ce privesc relațiile de prietenie și planurile de viitor.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, iar Soarele va tranzita aceeași zodie până pe 22 iulie, când intră în Leu, respectiv prin sectorul comunicării, schimbului de opinii, al cunoașterii și deplasărilor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, tot din zodia Rac, care îi invită la o etapă nouă privind situația financiară, prin echilibrarea cheltuielilor cu sumele pe care le câștigă. 

Pentru că Saturn revine din 2 iulie prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în ceea ce privește situația financiară, dar și sfera intimă, unde vor dori o schimbare.

Pentru că Venus, planeta iubirii, și-a încheiat retrogradarea prin casa personalității, iar în luna iulie va fi în mișcare directă, Gemenii singuri vor fi deschiși relațiilor sentimentale, aventurii, distracției, dar și trecerii la un alt nivel al relației.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec pentru mai multe luni, respectiv casa prietenilor și a proiectelor pe termen lung, semn că Gemenii vor dori să-și lărgească cercul de cunoștințe și vor începe mai multe proiecte împreună cu prietenii. Se cere o atenție în privința deciziilor pripite, pe care aceștia vor avea tendința să le ia și la dispute și tensiuni, care nu vor înceta să apară din cauza principiilor și convingerilor diferite.

Horoscop Rac luna iulie 2020

Pentru nativii Rac, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor de afaceri, a situației financiare, profesionale sau care privesc ambițiile în carieră.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa personalității, dinamizând totodată și axa relațiilor, iar Soarele le va tranzita semnul nașterii până pe 22 iulie, când ajunge în zodia Leu, în sectorul financiar. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide o nouă etapă de viață, este momentul lor de afirmare din an și sunt încurajați să-și urmeze obiectivele personale sau profesionale, pentru că nu vor lipsi oportunitățile.

Pentru că Saturn revine din 2 iulie prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în ceea ce privește relația de cuplu, relația cu partenerul de căsătorie sau cu partenerii de afaceri. Saturn le va testa relația și vor trece la următorul nivel sau vor încheia o relație. Acum depinde de nativi ce vor alege și care le sunt planurile pe termen lung. 

Pentru că Venus, planeta iubirii, este în mișcare directă, nu se vor mai simți singuri în cuplu și vor face pace cu trecutul.

Marte, planeta acțiunii, se mută în zodia Berbec pentru următoarele șase luni, prin casa carierei și a ambițiilor profesionale. Așadar, cel mai dinamic sectorul va fi cel al carierei, unde vor dori să se afirme, să fie proactivi, să își demonstreze abilitățile și experiența acumulată. Atenție, însă, că pot avea acțiuni pripite, pot intra în conflicte cu șefii sau cu autoritățile, deci sunt sfătuiți să își controleze impulsurile.

Horoscop Leu luna iulie 2020

Pentru nativii Leu, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al sectorului sentimental, al relațiilor, al afacerilor, al sectorului profesional, al sănătății, dar și al proiectelor de viitor.

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, prin sectorul asociat universului interior, al izolării, meditației, introspecției și trecutului și își încheie perioada de autoanaliză, acum știind ce decizii să ia în domeniile care necesită corecții. Va fi urmat de către Soare, care va tranzita și el aceste domenii până pe 22 iulie, când ajunge în Leu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide o nouă etapă de viață, prin renunțarea la ce îi ține în loc să evolueze.

Pentru că Saturn revine din 2 iulie prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în ceea ce privesc sarcinile de la locul de muncă, programul de lucru sau chiar schimbarea jobului sau a domeniului de activitate. Unii nativi se vor gândi să-și facă o afacere proprie sau în colaborare cu un prieten, mai ales că Venus, micul benefic, nu mai este retrograd, tranzitează casa prietenilor și le aduce oportunități. 

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, următoarele șase luni, respectiv sectorul asociat studiilor, călătoriilor, relațiilor cu persoane din străinătate, lărgirea orizonturilor, dar și convingerile și sistemul de valori personal, iar persoanele cu care vor intra în contact sau cu care vor relaționa profesional sau sentimental vor trebui să intre în acord  cu principiile lor.

Horoscop Fecioară luna iulie 2020

Pentru nativii Fecioară, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al relațiilor de prietenie, al sfere sentimentale, al relațiilor cu copiii, al sferei profesionale și al sectorului financiar.

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa astrologică care reprezintă prietenii și proiectele de viitor, iar Soarele va traversa aceleași domenii până în 22 iulie, când ajunge în zodia Leu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide o nouă etapă în relațiile cu prietenii, prin lărgirea cercului de cunoștințe cu persoane cu care au pasiuni în comun.

Pentru că Saturn revine din 2 iulie prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în planul iubirii și în relația cu copiii. Pot să apară tensiuni în relația cu persoana iubită, se poate încheia o etapă sau conflicte în relațiile cu copiii.

Venus, planeta cooperării și a sociabilității și-a încheiat retrogradarea și acum Fecioarele vor vedea că se deblochează proiectele din sfera socio-profesională.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, urmtătoarele șase luni, respectiv sectorul asociat avantajelor materiale, a creditelor, taxelor, impozitelor, banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu sau cu alți terți, semn că urmează o perioadă dinamică în sectorul financiar. Totodată, planeta dorinței, va traversa sectorul intim, iar nativii vor reînvia pasiunea în cuplu.

Horoscop Balanță luna iulie 2020

Pentru nativii Balanță, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al sferei socio-profesionale și a ambițiilor din carieră, a relației cu persoane din străinătate sau instituții educaționale din țară sau din străinătate, al relației cu membrii familiei și regimului unei locuințe.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa astrologică care reprezintă cariera, ambițiile profesionale, imaginea și statutul personal, iar Soarele va traversa aceleași domenii, până în 22 iulie, când ajunge în zodia Leu, în sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide Balanțelor o nouă etapă în planul carierei și al aspirațiilor profesionale. 

Pentru că Saturn revine din 2 iulie prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în familie, în viața de familie, în relațiile cu părinții și în ceea ce presupune spațiul de locuit. Saturn poate să testeze din nou relațiile de familie și să înceapă o reevaluare. Aceste domenii necesită corecții, prin urmare, nativii vor lua decizii în acest sens.

Venus, planeta guvernatoare a nativilor, a revenit la mișcarea direcă, așa că Balanțele vor beneficia din plin de razele ei benefice.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, urmtătoarele șase luni, respectiv sectorul asociat relațiilor, parteneriatelor de afaceri, colaboratorilor, asociaților, dar și căsătoriei și va dinamiza aceste domenii, iar preocupările principale ale nativilor vor fi relațiile și încheierea unor contracte/parteneriate profitabile.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Pentru nativii Scorpion, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al preocupării pentru studii, înscrierii la universități, cursuri, pentru obținerea unor diplome, atestate, prin luarea unor decizii în sfera profesională, dar și în ceea ce privește comunicarea cu frații, acumularea de cunoștințe și deplasările în scop administrativ.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa astrologică, care reprezintă studiile, călătoriile, lărgirea orizonturilor, sfera socială, relația cu persoane sau instituții din străinătate, iar Soarele va traversa aceleași domenii, până în 22 iulie, când ajunge în zodia Leu, în sectorul asociat carierei. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide Scorpionilor o nouă etapă privind direcția pe care doresc să o urmeze în viață, prin alegerea unui domeniu de studiu în acord cu principiile și credințele lor. 

Pentru că Saturn revine, din 2 iulie, prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate privind rezultatele unui test, lucrari, proiecte, interviuri, schimbul de opinii și comunicarea cu rudele, în special cu frații, dar și în deplasările pe care le au de făcut în scopuri administrative sau financiare ale locuinței sau firmei unde lucrează. Saturn poate să testeze din nou relațiile cu cei apropiați, să se încheie o etapă sau să se rezolve niște probleme mai vechi.

Venus, planeta care guvernează casa relațiilor, a revenit la mișcarea direcă, așa că Scorpionii vor beneficia acum din plin de razele ei, prin casa finanțelor, dar și a intimității.

Marte, guvernatorul Scorpionilor, va tranzita zodia Berbec, următoarele șase luni, respectiv sectorul asociat muncii, al activităților curente de la locul de muncă și al sănătății. Așadar, urmează o perioadă în care Scorpionii se pot afirma la locul de muncă, au initiative, au idei de proiecte și sunt determinați să-și demonstreze abilitățile de conducere, organizare, dar și experiența.

Horoscop Săgetător luna iulie 2020

Pentru nativii Săgetător, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al sectorului financiar, al studiilor, al călătoriilor și vacanțelor în străinătate sau în locuri unde își pot lărgi orizonturile, deplasările în scop profesional, respectiv schimburile de experiență, sfera sentimentală și relația cu copiii.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa astrologică, care reprezintă banii deținuți în comun cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, creditele, datoriile, taxele, impozitele, moștenirile. Soarele va traversa aceleași domenii, până în 22 iulie, când ajunge în zodia Leu, în sectorul studiilor, călătoriilor, schimbului de experiență și sistemului de valori personale.  Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide Săgetătorilor o nouă etapă etapă în situația financiară. Aceștia sunt invitați să cheltuie cât au, să nu se mai împrumute. Mai mult de atât, ar fi indicat să scape de niște datorii și să echilibreze cheltuielile cu încasările de bani.

Pentru că Saturn revine, din 2 iulie, prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în sectorul banilor obținuți din muncă sau din colaborări extraprofesionale.

Saturn poate să aducă din nou teste privind modul cum Săgetătorii au înțeles lecțiile despre bani, prin schimbarea obiceiurilor financiare.

Venus, micul benefic, a revenit la mișcarea direcă, așa că Săgetătorii vor beneficia din plin acum de razele ei benefice prin casa relațiilor, a parteneriatelor și a mariajului.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, următoarele șase luni, respectiv sectorul asociat sferei sentimentale, a aventurii, distracției, pasiunii, copiilor, semn că acțiunea se mută în aceste domenii. Nativii singuri sunt sfătuiți să fie atenți în ce relații intră, pentru că aspectele astrale nu susțin relațiile de durată, ci doar distracția și aventura.

Horoscop Capricorn luna iulie 2020

Pentru nativii Capricorn, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al relațiilor cu partenerul de căsătorie, al relațiilor în general, al familiei, locuinței, sectorului financiar, al muncii și nu în ultimul rând, al sănătății.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa astrologică, care reprezintă mariajul și relațiile, iar Soarele va traversa aceleași domenii, până în 22 iulie, când ajunge în zodia Leu, în sectorul financiar, al banilor pe care îi dețin împreună cu partenerul de cuplu, al moștenirilor și al avantajelor materiale în general. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide nativilor noi începuturi în viața personală, de cuplu, dar și în relațiile și parteneriatele de afaceri.

Pentru că Saturn revine, din 2 iulie, prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în planul relațiilor, dar care să aibă legătură cu atitudinea lor vizavi de partener, de modul cum se poziționează față de acesta sau față de partenerii de afaceri. Până la finalul anului, Saturn poate să aducă din nou teste în relații.

Venus, micul benefic, a revenit la mișcarea direcă de luna trecută, așa că nativii vor beneficia din plin acum de razele ei benefice prin casa muncii și a sănătății. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și lucrează mai bine în echipă.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, următoarele șase luni, respectiv sectorul asociat familiei, părinților, patrimoniului și locuinței și se vor dinamiza aceste domenii, iar Capricornii vor fi nevoiți să găsească soluții la o problemă de familie sau care privește spațiul de locuit.

Horoscop Vărsător luna iulie 2020

Pentru nativii Vărsător, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al relațiilor parteneriale, mariajului, parteneriatelor de afaceri, asocierilor, sectorului profesional, înscrierea la cursuri de pregătire profesională, dar și a stării de sănătate.

Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa astrologică, care reprezintă munca, sarcinile de la locul de muncă, programul de lucru, iar Soarele va traversa aceleași domenii, până în 22 iulie, când ajunge în zodia Leu, în sectorul relațiilor și al asocierilor.  Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide nativilor o etapă nouă care privește jobul, activitatea profesională, dar și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Pentru că Saturn revine, din 2 iulie, prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în viața personală, iar nativii vor aplica corecțiile necesare pentru a elimina din viața lor tot ce îi ține în loc. Saturn, guvernatorul lor, poate să le aducă din nou teste, se eliberează de trecut, își fac un bilanț și privesc cu încredere spre viitor.

Venus, micul benefic, a revenit la mișcarea direcă, așa că nativii vor beneficia din plin acum de razele ei benefice prin casa asociată sferei sentimentale, flirtului, romantismului, pasiunii, copiilor, activităților de relaxare și de creativitate.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, următoarele șase luni, respectiv sectorul asociat cunoștințelor, învățării, acumulării de informație, al schimbului de opinii, al relației cu rudele, al deplasărilor, semn că urmează o perioadă activă în aceste domenii, iar Vărsătorii sunt determinați să acorde mai mult timp studiului și domeniilor de care sunt interesați.

Horoscop Pești luna iulie 2020

Pentru nativii Pești, luna iulie va fi o lună activă din punct de vedere al planului amoros, al relației sau activităților care implică copiii, al relațiilor de prietenie, al planului profesional, al proiectelor de viitor, dar și a sănătății.

Mercur, astrul comunicării dar și guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă din 12 iulie, prin zodia Rac, prin casa astrologică, care reprezintă sfera sentimentală și copiii, iar Soarele va traversa aceleași domenii, până în 22 iulie, când ajunge în zodia Leu, în sectorul muncii și al sănătății și va activează aceste domenii pentru următoarea lună. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 20 iulie, din zodia Rac, care le deschide nativilor noi începuturi în planul iubirii, al aventurii, distracției, activităților de relaxare, artistice, de creație, dar și al copiilor și activităților care îi privește pe aceștia.

Pentru că Saturn revine, din 2 iulie, prin zodia Capricorn, iar pe 5 iulie se formează Luna Plină și Eclipsa Lunară din zodia Capricorn, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație sau evenimente neașteptate în relațiile de prietenie, mai ales dacă Peștii s-au asociat cu prietenii în diverse proiecte. Deoarece se dinamizează și axa sentimentală, posibil Saturn să aducă teste, respectiv corecții în aceste domenii. În oricare dintre situațiile menționate mai sus, Peștii nu mai sunt dispuși să facă compromisuri și fenomenul de Eclipsă vine să elimine din viața lor lucrurile și persoanele care îi opresc din evoluție. 

Venus, micul benefic, a revenit la mișcarea directă, așa că Peștii vor beneficia din plin de razele ei benefice prin sectorul asociat vieții de familie, părinților, patrimoniului și locuinței.

Marte, planeta acțiunii, va tranzita zodia Berbec, următoarele șase luni, respectiv sectorul asociat banilor obținuți din muncă. Prin urmare, Peștii vor dori să câștige mai mult și vor căuta surse suplimentare de venituri.

How to Tik Tok, ep 7 - Cele mai cool efecte de pe TikTok
 

related posts

Modifică setările cookies