Horoscopul lunii iulie 2021.  Capricornii au parte de pasiuni intense, se îndrăgostesc brusc, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru viața de familie, relația cu membrii familiei, regimul unei locuințe, sfera sentimentală și activitățile de la locul de muncă.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, pe 11 iulie, iar din 28 iulie începe să traverseze zodia Leu. Așadar, se intensifică preocupările pentru viața de familie, pentru locuință, mai ales că pe 10 iulie se formează Luna Nouă din zodia Rac, în același sectorul al familiei, care te invită la o nouă etapă și decizii care implică locuința/familia.

Zodia Leu, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, distracției, copiilor și valorificării vocației, este activat de Venus, micul benefic, până pe 22 iulie și de Marte până pe 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei, pe sectorul muncii și al sănătății. Așadar, prima parte din luna iulie nu duci lipsă de aventură, pasiune, distracție și dorință de cuceriri. Atenție însă, că vor exista zile în care contextul astral este mai dificil și vei fi tentată să intri în conflicte. Vrei să nu fii contrânsă, să ai libertate de mișcare și să faci numai ce vrei, fără să ții cont de dorințele celorlalți. Acest lucru nu este recomandat, pentru că pot să intervină rupturi de relații.

În ultima decadă din lună intervin preocupările pentru activitățile profesionale, pentru afirmare la serviciu. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai șanse mari să găsești, mai ales dacă ești dispusă să depui eforturi.

Două evenimente astrale au loc la finalul lunii: Luna Plină din zodia Vărsător din 24 iulie și revenirea lui Jupiter în Vărsător pe 28 iulie, unde va rămâne până pe 29 decembrie. Așadar, vei putea culege roadele unui proiect, pe care îl finalizezi cu succes, închei o etapă profesională sau au loc evenimente neașteaptate în relațiile cu prietenii, cu grupurile din care faci parte.

 

Horoscop Taur luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru socializare, viața de familie, regimul unei locuințe, administrarea patrimoniului și sfera sentimentală.

Mercur, astrul care îți guvernează sectorul iubirii, ajunge în zodia Rac, pe 11 iulie, pe sectorul comunicării și schimburilor de opinii. Prin urmare, vei comunica mai mult cu partenerul sau cu grupul de prieteni, colegi sau rude. Simți nevoia să-ți împărtășești experiența, să  cunoști oameni noi, să interecționezi pe mediile online. Ești interesată să studiezi domenii care te pasionează, să schimbi opinii, să înveți de la oameni cu mai multă experiență ca tine. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care-ți deschide o nouă etapă privind intențiile tale legate de acumularea de cunoștințe noi. Posibil să te înscrii la niște cursuri, să susții examene, interviuri, să participi la seminarii, workshopuri și să fii foarte activă, să te faci remarcată.

Zodia Leu, respectiv sectorul asociat familiei, locuinței, părinților, este activat de către Venus, guvernatorul tău, până pe 22 iulie și de Marte până pe 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei, pe sectorul iubirii și fericirii. așadar, primele trei săptămâni din lună sunt favorabile echilibrării tale emoționale, să faci pace cu trecutul, să rezolvi unele chestiuni familiale.

După 22 iulie însă îți revine pofta de viață, vrei să trăiești la cote maxime, să te distrezi, să iubești și să fii iubită.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în 24 iulie, în sectorul socio-profesional și revenirea lui Jupiter, marele benefic, din 28 iulie, tot în Vărsător, zodie pe care o va traversa până pe 29 decembrie. Așadar, vei putea culege roadele unui proiect profesional, primești o ofertă bună de job, închei o etapă profesională și începi proiecte noi.

 

Horoscop Gemeni luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru suplimentarea veniturilor, socializare, învățarea de lucruri noi, începerea unor cursuri, dar și viața de familie, administrarea unei locuințe.

Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, pe sectorul finanțelor, ai banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale, semn că vei depune eforturi să negociezi în favoarea ta unele proiecte. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care-ți deschide o nouă etapă în ce privește situația financiară. Așadar, ești invitată, să-ți concentrezi atenția pe a găsi un echilibru între cheltuieli și sumele pe care le câștigi.

Zodia Leu, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, schimburilor de opinii, învățării, informațiilor, deplasărilor, este dinamizată de către Venus, micul benefic, până pe 22 iulie și de Marte până pe 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat familiei. Așadar, urmează o perioadă în care socializezi mai mult, iei legătura cu diverse persoane pentru proiectele în care ești implicată și faci deplasări în scop administrativ și financiar, pentru a rezolva o serie de chestiuni personale.

După 22 iulie se activează sectorul familiei și locuinței și vei fi ocupată să rezolvi niște chestiuni familiale sau care privesc o reamenajare sau redecorare a casei.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în 24 iulie, în sectorul asociat principiilor și filosofiei de viață, studiilor, perfecționării profesionale, relației cu persoane din străinătate sau cu instituții publice unde ai de rezolvat chestiuni birocratice și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în 28 iulie, tot în Vărsător, zodie pe care o va traversa până pe 29 decembrie. Așadar, vei putea culege roadele unui proiect personal, profesional, se încheie o etapă de studii sau legătura cu cineva din străinătate capătă formă. Posibil să primești o invitație neașteptată de a-ți petrece vacanța cu cineva din trecutul tău. 

 

Horoscop Rac luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru chestiunile personale, relațiile de cuplu, situația financiară, socializarea, deplasările, studiul personal, acumularea de cunoștințe și pregătirea unor proiecte/interviuri/seminarii, negocieri.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în casa identității tale și până pe 28 iulie, când începe să activeaze zodia Leu, vei comunica bine și poți negocia în favoarea ta niște contracte. Știi să te pui în valoare și ești dornică să-ți demonstrezi experiența și abilitățile acumulate. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Rac din 10 iulie, care-ți deschide noi etape privind planurile tale personale de viață și relația cu partenerul de cuplu. Urmează două săptămâni în care este recomandat să-ți concentrezi atenția pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Zodia Leu, respectiv sectorul financiar, este dinamizată de către Venus, micul benefic, până pe 22 iulie și de Marte până pe 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat comunicării, negocierilor, schimburilor de opinii și deplasărilor. Așadar, veniturile tale pot crește în luna iulie, însă ai și tendința de a cheltui mai mult. Ești determinată să faci o schimbare de direcție profesională pentru obținerea unui salariu mai bun. Ai ambiții mari, îți cunoști valoarea și vrei să fii remunerată pe măsura experienței și abilităților tale.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează în 24 iulie pe sectorul intereselor materiale, a creditelor, împrumuturilor, taxelor și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în 28 iulie, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul astral de Lună Plină poate aduce culegerea roadelor demersurilor pentru accesarea unui credit, returnarea unei datorii sau evenimente neașteptate privind resursele comune pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu.

 

Horoscop Leu luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, sfera profesională, starea de sănătătate și sfera financiară.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat subconștientului și până pe 28 iulie, când începe să-ți activeze zodia, vei avea parte de reflecție, meditație, introspecție. Este momentul să cauți cauza frământărilor tale, să elimini din viața ta ce nu-ți mai face bine, oameni, situații și să încerci sa te reechilibrezi. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Rac din 10 iulie, care-ți deschide noi etape privind planurile tale personale de viață. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să-ți faci curat în minte, trup și suflet, să fii pregătită să începi o nouă etapă, dar nu înainte de a face curățenie. Este recomandat să accepți unele situații, să faci compromisuri și să lași lucrurile să se desfășoare de la sine, fără să mai ții morțiș să deții controlul.

Semnul identității tale, respectiv zodia Leu, este dinamizat de către Venus, micul benefic, până pe 22 iulie și de Marte până pe 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat finanțelor. Așadar, te vei bucura de o perioadă favorabilă în planul iubirii, cu declarații și atracții bruște și neașteptate. Dacă ești singură, vei observa că atragi mulți potențiali parteneri. Recomandarea astrelor este să nu te arunci cu capul înainte, ci să analizezi înainte care ar fi cel mai potrivit partener pentru tine.

În ultima decadă a lunii, când Venus și Marte ajung în zodia Fecioarei, poți avea parte de intrarea unor sume importante în conturile tale.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie pe sectorul asociat mariajului și relațiilor și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în 28 iulie, tot în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce un eveniment important în relație, dar și încheierea unei etape, depinde de harta ta astrală.

 

Horoscop Fecioară luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru activitățile profesionale, proiectele de viitor, proiectele personale, relațiile de cuplu și starea de sănătate.

Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat relațiilor de prietenie, proiectelor și planurilor de viitor. Din 28 iulie Mercur ajunge în zodia Leu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care-ți deschide noi etape în relațiile de prietenie, lărgirea cercului de cunoscuți și pregătirea unor noi proiecte profesionale sau personale. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să socializezi și să te implici mai mult în proiectele de grup. În planul personal, îți faci planuri pe termen lung, iar alegerile tale vor fi diferite de până ce-ți doreai până acum.

Zodia Leu, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției va fi activat de Venus, din 22 iulie și de Marte din 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în semnul nașterii tale. Așadar, Soarele, Mercur, Venus si Marte în casa secretelor și a trecutului te vor impulsiona să începi o relație ascunsă cu cineva din trecutul tău. În ultima decadă a lunii devii mai curajoasă, iei initiative, îți exprimi sentimentele și afecțiunea, ești dornică de flirt, cuceriri și aventură. Totodată, vei fi interesată să investești în propria persoană.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie pe sectorul asociat sferei profesionale și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în 28 iulie, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce un eveniment important în planul muncii, unde se întrevede o perioadă bună, iar munca îți va fi răsplătită. Ai posibilitatea să te faci remarcată, să fii apreciată de cei cu care lucrezi.

 

Horoscop Balanță luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru carieră, activitățile profesionale, proiectele de viitor, proiectele personale, starea de sănătate, relațiile cu prietenii și grupul din care faci parte.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Din 28 iulie Mercur ajunge în zodia Leu, activează proiectele și relațiile cu prietenii și ajută la lărgirea cercului de cunoștințe. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 10 iulie, care-ți deschide o nouă etapă în planul profesional. Așadar, în următoarele două săptămâni, este recomandat să-ți concentrezi atenția pe a-ți valorifica abilitățile și experiența profesională. Chiar dacă vor exista surprize neplăcute la locul de muncă, din cauza unor colegi care nu-și fac treaba, ești totuși avantajată și privilegiată, îți crește reputația și obții admirația șefilor.

Zodia Leu, respectiv sectorul asociat prietenilor, proiectelor de viitor, pe termen lung și sfera socială va fi activată de Venus, micul benefic, din 22 iulie și de Marte, din 29 iulie, când ambele planete vor începe să traverseze zodia Fecioară. Așadar, Soarele, Mercur, Venus si Marte în casa socializări aduc relații bune cu toată lumea, în special cu prietenii și colegii, colaboratorii, asociații. Lucrul în echipă îți va aduce satisfacții.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie pe sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, vocației și copiilor  și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în 28 iulie, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce un eveniment important în sfera sentimentală, mai ales dacă ești singură, este posibil să ai parte de întâlniri deosebite.

 

Horoscop Scorpion luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru studii, călătorii în străinătate, examene, chestiuni birocratice, cariera și aspirațiilor profesionale, prietenii și proiectele pe termen lung.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat filosofiei de viață, studiilor, perfecționării profesionale, străinătății. Din 28 iulie Mercur ajunge în zodia Leu și aduce preocupări pentru ascensiunea în carieră. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care-ți deschide noi etape în obținerea unor diplome, susținerea de examene, relația cu persoane din străinătate, de la instituții de învățământ sau publice. În următoarele două săptămâni ești invitată să lucrezi la un plan de viață personal, să iei decizii importante, care să-ți aducă satisfacții personale.

Zodia Leu, respectiv sectorul carierei, va fi activat de către Venus, micul benefic, din 22 iulie și de Marte din 29 iulie, când ambele planete vor intra în zodia Fecioarei. Așadar, Soarele, Mercur, Venus si Marte în sectorul asociat sferei profesionale va susține demersurile tale către o activitate independentă.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie pe sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, administrării patrimoniului și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, din 28 iulie, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce un eveniment important în familie, dar și surprize neașteptate. Finalul de lună aduce activitate intensă acasă sau preocupări pentru administrarea unui imobil, achiziționarea unor bunuri de valoare mai mare, o renovare, reparații și cheltuieli neprevăzute. Atenție la investiții greșite, pentru că există riscul să nu fii inspirată într-un demers de vindere/cumpărare/închiriere imobil! 

 

Horoscop Săgetător luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru sfera financiară, comunicarea, negocierea unor contracte, proiectele personale de viață, studiile, perfecționarea profesională și activitatea în carieră.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat finanțelor deținute în comun cu partenerul sau alți terți, creditele, datoriile, moștenirile. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care deschide noi etape în administrarea finanțelor. Este un moment bun pentru a face schimbări în activitatea profesională și pentru revizuirea strategiilor financiare. Cum zodia Rac guvernează și sectorul trasnformărilor, intimității și încrederii reciproce, ți se dă ocazia să-ți îmbunătățești relația de cuplu, să te apropii mai mult de partener. 

Zodia Leu, respectiv sectorul studiilor, perfecționarii profesionale, proiectelor personale, călătoriilor, relației cu străinătatea, cu instituțiile publice, principiile și filosofia de viață, este activată de Venus, micul benefic, din 22 iulie și de Marte din 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei. Așadar, cele două planete personale vor traversa casa carierei. Eforturile tale vor fi apreciate de către superiori, primești propuneri pentru o funcție sau a prelua un proiect important. Profită de acest context astral pentru a te face remarcată și a-ți demonstra experiența! 

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie pe sectorul asociat comunicării, gândirii, dezbaterilor, învățării de lucruri noi, deplasărilor și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce un eveniment important privind comunicarea, obținerea unor informații prețioase, care te vor ajuta în demersurile tale profesionale. Ia în calcul și faptul că trebuie să fii foarte atentă la tot ce vine spre tine, pentru că este posibil să primești ajutor prin intermediul altor persoane, iar problemele ți le pot rezolva cei cu care interacționezi.

 

Horoscop Capricorn luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, căsătoria, parteneriatele profesionale, sfera financiară, studiile, călătoriile, relațiile cu străinătatea și filosofia de viață.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat relațiilor și mariajului și ajută în lămurirea unor aspecte în cuplu. Totodată, vin spre tine propuneri de parteneriate, pe care ar fi recomandat să le închei acum, pentru că din 28 iulie, când astrul negocierilor ajunge în zodia Leu, să poți începe să culegi și roadele demersurilor tale, prin încasarea unor sume de bani. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care-ți deschide noi etape în relația de cuplu, de căsătorie sau asocierile profesionale.

Zodia Leu, respectiv sectorul financiar, al transformărilor și intimității va fi activat de Venus, micul benefic, din 22 iulie și de Marte din 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei. Așadar, Soarele, Mercur, Venus si Marte în casa intimității îți aduce pasiuni intense, revigorarea relației de cuplu, iar dacă ești singură, te poți îndrăgosti brusc. În ce priveste situația financiară, anumite parteneriate se pot încheia, urmând să facă loc altora, mult mai profitabile.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie pe sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă proprie și activității extraprofesionale și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce un eveniment important în sectorul financiar, prin semnarea unui contract avantajos și intrarea unor sume de bani însemnate.

 

Horoscop Vărsător luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru starea de sănătate, sectorul profesional, relațiile de cuplu, mariajul, parteneriatele profesionale, asocierile și sectorul financiar. 

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Din 28 iulie Mercur ajunge în zodia Leu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care-ți deschide noi etape la locul de muncă, în relația cu colegii sau privind începerea unui loc de muncă nou. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să depui eforturi să te remarci, să-ți faci ordine în activitățile curente, să înveți lucruri noi.

Zodia Leu, respectiv sectorul relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor profesionale va fi activată de Venus, micul benefic, din 22 iulie și de Marte din 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei. Așadar, Soarele, Mercur, Venus si Marte în casa relațiilor și parteneriatelor oferă posibilitatea să regăsești pasiunea împreună cu partenerul de cuplu, să-I acorzi mai multă atenție, iar dacă ești singură, se anunță o perioadă romantică și pasională.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie în semnul nașterii tale și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, în casa identității, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce un eveniment important pentru tine în planul personal, profesional, al vieții de familie.

 

Horoscop Pești luna iulie 2021


Contextul astral al lunii iulie îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, copiii, vacanța, distracția, sfera profesională, starea de sănătate, relațiile, mariajul, parteneriatele și asocierile. 

Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac pe 11 iulie, în sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurii, vacanțelor, semn că este o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental și al petrecerii timpului într-un mod plăcut. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, ai posibilitatea să redescoperi pasiunea, iar dacă ești singură, ești deschisă flirtului, aventurii și ai curajul să-ți declari sentimentele. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Rac, din 10 iulie, care-ți deschide noi etape în planul iubirii și fericirii. Ești invitată, în următoarele două săptămâni, să depui eforturi pentru a-ți îndeplini visele privind planul amoros.

Zodia Leu, respectiv sectorul muncii și al sănătății va fi activat de către Venus, micul benefic, din 22 iulie și de Marte din 29 iulie, când ambele planete personale vor intra în zodia Fecioarei. Așadar, Soarele, Mercur, Venus si Marte în casa muncii aduc șanse de a găsi un loc de muncă mai bine plătit, te poți face remarcată la actualul loc de muncă, înveți lucruri noi și preiei mai multe sarcini și responsabilități.

Ultimele două evenimente astrale din luna iulie sunt: Luna Plină din zodia Vărsător, care se formează pe 24 iulie pe sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, introspecției și trecutului și revenirea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Vărsător, unde va sta până pe 29 decembrie. Așadar, fenomenul de Lună Plină poate aduce o revelație privind planurile tale personale de viață. 

Modifică setările cookies