Horoscopul lunii iunie 2020. Vărsătorii scot bani din orice, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele, în materie de dragoste, bani și sănătate, în luna iunie 2020. 


Horoscop Berbec luna iunie 2020


Pentru Berbeci luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al relațiilor de familie, al studiilor, al sfere profesionale și al activităților intelectuale, de acumulare de cunoștințe și de susținerea unui examen important.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa studiilor, a călătoriilor, a relației cu persoane aflate în străinătate, în sectorul care este asociat cu filosofia de viață sau cu sistemul de valori personale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară evenimente venite cu surpriză și răsturnări de situație. Cum Luna guvernează casa familiei, posibil să existe tot felul de probleme în familie, cu locuința sau discuții aprinse între membrii familiei. Alte două planete importante sunt și ele afectate, Venus, care este retrograd și este asociat cu partenerul și Marte, care este guvernatorul Berbecilor și se află poziționat într-o casă a izolării, a subconștientului. Relația poate fi pusă la încercare, iar Berbecii vor avea nevoie de o redefinire  a sinelui și a personalității. Totodată, pot exista surprize pentru cei care dau examene sau au nevoie de acte/documente de la instituții publice.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa familiei, a locuinței și a patrimoniului. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, va aduce surprize și evenimente neprevăzute în familie, iar Berbecii vor fi nevoiți să ia decizii radicale și să înceapă o nouă etapă în viața lor familială. 

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa comunicării, semn că s-au lămurit unele aspecte de natură  conjugală sau cu unii membrii ai familiei.

Marte, stăpânul Berbecilor, traversează întreaga lună zodia Pești și nu se află într-o poziție astrală tocmai bună. De abia din 28 iunie când ajunge în Berbec, atunci îi vor simți prezența și energia.

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iunie, când își începe retrogradarea, iar până pe data de 12 iulie, nativii vor face o analiză a vieții de familie, a relațiilor cu membrii acesteia, dar și în relația cu părinții.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul socio- profesional și al proiectelor și planurilor de viitor, semn o să continue perioada de reevaluare a carierei și a strategiilor profesionale.

Horoscop Taur luna iunie 2020

Pentru Tauri luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al finanțelor, al activităților care implică locuința, dar și planul social, ieșirile, călătoriile și sectorul educațional.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa asociată intimității, a banilor pe care Taurii îi dețin împreună cu partenerul, a moștenirilor, creditelor și datoriilor. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară evenimente venite cu  surpriză și răsturnări de situație în planul financiar. Pentru că Luna face parte din această configurație astrală și guvernează comunicarea și schimbul de opinii, este posibil ca Taurii să inițieze niște dialoguri pe teme sensibile privind intimitatea sau banii. Pentru că Marte face parte din acest context astral, Taurii se pot aștepta la schimbări neașteptate în relațiile de prietenie, care pot lua o întorsătură ciudată și mai ales dacă aceștia sunt implicați în acțiuni caritabile.

 

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa comunicării. Dacă apare o criză în cuplu sau în relația cu un frate sau un vecin, aceasta se poate rezolva doar prin comunicare. Totodată, au loc schimbări importante în sistemul educațional al celor care trebuie să susțină examene, să obțină diplome sau atestate. Nu este exclus să apară probleme cu echipamentele de  comunicație.

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa banilor câștigați din muncă proprie. Prin urmare, sunt șanse ca nativii să găsească soluții de a-și suplimenta veniturile sau cer o mărire salarială. Posibil influența retogradării lui Venus poate să aducă o redefinire a sinelui și a modului în care nativii se prezintă în fața celorlalți.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești, prin casa proiectelor de viitor și a relației cu grupurile sociale din care fac parte, ca în 28 iunie să ajungă în zodia Berbec, în casa asociată izolării, subconștientului și a universului interior și să simtă că nu mai au energie. Sunt sfătuiți să folosească în mod constructiv energia planetei acțiunii pentru a face planuri de viitor. Vor exista si nativi care vor dori să reia o relație din trecut sau vor realiza că sentimentele pe care le au față de un prieten/ă sunt mult mai profunde.

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iunie, când își începe retrogradarea, iar până pe data de 12 iulie, nativii vor analiza relațiile cu frații, posibil să reia niște cursuri, să susțină niște examene sau să se prezinte la un interviu, care a fost amânat.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul carierei, al ambițiilor profesionale și a proiectelor, semn că perioada de reevaluare a sectorului socio-profesional continuă.

 

Horoscop Gemeni luna iunie 2020


Pentru Gemeni luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al sferei profesionale, sectorului financiar al banilor obținuți de la locul de muncă sau din colaborări, dar și al relațiilor și căsătoriei.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa asociată partenerului de cuplu și a mariajului. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente neașteptate și răsturnări de situație, iar relația poate fi pusă la încercare. Cum Luna guvernează casa financiară, posibil să existe tot felul de probleme legate de bani pentru că Eclipsa va avea impact asupra acestui domeniu, care are nevoie de o corecție. În unele cupluri va exista un moment important, bun sau mai puțin bun, în unele cupluri se va ajunge la o renegociere a ceea ce își dorește fiecare, se vor pune alte baze și se va încerca trecerea la un alt nivel, acela de a-și lua angajamente pe termen lung.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa banilor. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, va aduce surprize și evenimente neprevăzute în acest domeniu, iar nativii vor fi nevoiți să ia decizii radicale și să înceapă o nouă etapă în sectorul financiar. Se poate dovedi că gândirea și strategiile aplicate aici nu au fost realiste, așa că Gemenii vor fi nevoiți să facă unele schimbări. Cum Soarele guvernează casa comunicării, a fraților, a vecinilor și a acumulării de cunoștințe, evenimente pot să aibă loc și în aceste domenii. Cum Eclipsa afectează planetele Venus și Marte, și relațiile de prietenie ar putea fi puse la încercare.

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa personalității. Cum este guvernatorul casei sentimentale, Gemenii își vor reevalua sentimentele față de partener sau față de o persoană care le-a atras atenția. Vor exista și nativi care vor visa cu ochii deschiși la povești de dragoste cu persoane pe care le-am cunoscut în trecut și cu care nu s-a legat nimic.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești, activând cariera, însă cele mai multe proiecte nu se vor contretiza în această perioadă, pentru că Gemenilor le vor lipsi resursele financiare pentru a demara un proiect nou. De abia din 28 iunie, când Marte ajunge în Berbec, atunci vor simți cu adevărat energia și vor începe să se miște lucrurile.

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iunie, când își începe retrogradarea, iar până pe data de 12 iulie, nativii vor începe o autoanaliză, dar și o reevaluare a resurselor financiare, unde vor întâmpina blocaje sau amânări în plăți.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul financiar, al moștenirilor, al avantajelor materiale, a studiilor, călătoriilor, relațiilor cu persoane din străinătate sau instituții publice, semn că perioada de reevaluare a acestor sectoare continuă.

 

Horoscop Rac luna iunie 2020


Pentru nativii Rac luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al stării de sănătate, al activităților de la locul de muncă, în ceea ce privesc relațiile cu colegii, cu șefii, dar și relațiile parteneriale.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa asociată muncii și a sănătății, unde poate să apară un moment de criză, care să aducă schimbări importante în planul profesional, dar și cel al sănătății, dacă nativii s-au suprasolicitat în ultima perioadă. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente surpriză și răsturnări de situație în aceste domenii. Cum Luna guvernează casa personalității, posibil să se încheie o etapă, să fie determinați să-și schimbe jobul actual, mai ales dacă le este afectată sănătatea.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa personalității și care activează axa relațiilor, respectiv casa asociată mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, va aduce surprize și evenimente neprevăzute și în planul financiar, pentru că Soarele este guvernatorul sectorului banilor. Nativii vor fi nevoiți să ia decizii radicale și să înceapă o nouă etapă în sectorul asociat cu viața personală, de cuplu sau cu viața profesională. Perioada va fi încărcată din punct de vedere emoțional și îi invită pe Raci la stabilirea unor obiective pentru următorul an, este un moment de afirmare, iar oportunitățile nu vor înceta să apară, aceștia având posibilitatea unor noi surse de câștig. Cum din configurația astrală fac parte și Venus, dar și Marte, este posibil să apară schimbări în carieră, schimbări de locuință sau locuința să necesite reamenajare.

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie. Cum micul benefic este guvernatoarea casei familiei și a căminului, Racii își vor reevalua relațiile de familie, vor încerca să-și consolideze relațiile cu părinții și să facă niște reamenajari în locuință.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești, prin casa călătoriilor, a studiilor, a relației cu persoane aflate în străinătate, dinamizand aceste sectorii. Așadar, o serie de nativi își vor programa o vacanță, vor susține un examen important sau vor obține o diplomă. Din 28 iunie când Marte ajunge în Berbec, atunci îi vor simți cu adevărat energia în sfera profesională.

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iunie, când își începe retrogradarea, iar până pe data de 12 iulie, nativii vor avea o perioadă de autoevaluare a planurilor personale, iar introspecția îi va ajuta.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul resurselor în comun și al activităților sociale, educaționale, al călătoriilor, dar și al principiilor și convingerilor, semn că perioada de reevaluare a acestor domenii continuă.

 

Horoscop Leu luna iunie 2020


Pentru nativii Leu luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al planului sentimental, al relațiilor și activităților cu copiii, activităților artistice, de creație, sfera profesională, dar și proiectele pe termen lung.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa sentimentală, a romantismului, a aventurii și flirtului. Poate să apară o criză în planul afectiv, se poate încheia o etapă sau se pot lua decizii importante. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente venite cu surpriză și răsturnări de situație în planul relațional.  Cum Luna guvernează casa subconștientului și a trecutului, posibil unii nativi să își aducă aminte de trecut, de vechi iubiri sau de persoane care le-au marcat viața.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa subconștientului, a izolării, a trecutului, meditației și introspecției, iar universul interior al nativilor se poate perturba de evenimentele neașteptate care vor avea loc. Cum este însoțită de o Eclipsă de Soare, Leii vor conștientiza unele lucruri de natură sentimentală și vor încerca să elimine din viața lor persoane sau lucruri, care îi țin în loc să evolueze. Totodată, se vor pregăti pentru o relansare personală.

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie și pentru că este guvernatoarea sferei socio-profesionale, se vor debloca unele proiecte care au stagnat pe perioada retrogradării.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești, respectiv casa resurselor deținute în comun cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, ca din 28 iunie să ajungă în zodia Berbec, să aibă putere și să simtă energia sa din plin în sectorul asociat sistemului educațional, studiilor înalte, călătoriilor, dar și sistemului de valori personale. 

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei banilor, se mișcă direct până pe 18 iunie, când își începe retrogradarea, iar până pe data de 12 iulie, nativii vor observa unele amânări și blocaje în încasarea banilor ce li se cuvin.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul relațiilor, parteneriatelor, dar și al activităților curente de la locul de muncă, semn că perioada de reevaluare a acestor domenii continuă.

 

Horoscop Fecioară luna iunie 2020


Pentru nativii Fecioară luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al sferei sentimentale, al relației cu familia, al regimului unei locuințe, reamenajarea sau redecorarea casei, dar și în ceea ce privesc relațiile de prietenie.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa familiei, căminului, patrimoniului și al părinților. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară răsturnări de situație sau momente tensionate din cauza unor situații neașteptate apărute cu casa sau regimul unei case. Cum Luna guvernează casa prietenilor și a proiectelor, posibil planurile de viitor ale nativilor Fecioară să fie susținute sau să aibă nevoie de ajutor de la prieteni.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa prietenilor și a planurilor de viitor, semn că se deschide o nouă etapă în relațiile de prietenie, iar Fecioarele își vor da seama cine le este aproape și cine nu, mai ales atunci când vor descoperi că cei pe care îi considerau prieteni, de fapt nu erau. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, va aduce surprize și evenimente neprevăzute, iar fenomenul astral le aduce o revelație, care îi va ajuta la decizii pe viitor care privesc relațiile cu cei apropiați.

Venus, micul benefic și guvernatorul casei banilor proveniți din muncă, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, iar nativii vor simți că blocajele financiare se reduc, iar șansele și oportunitățile de câștig se măresc. 

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești, respectiv casa parteneriatelor, semn că acțiunea va include relațiile personale dar și cele profesionale, ca din 28 iunie Marte să ajungă în sectorul asociat avantajelor materiale, a banilor deținuți în comun cu partenerul, cu alți terții, banii proveniți dintr-o moștenire sau dintr-un credit.

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul Fecioarei, își începe retrogradarea în 18 iunie și până pe 12 iulie aceștia vor începe o revizuire a obiectivelor de viitor, dar și o reevaluare a relațiilor de prietenie.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul muncii, al sănătății, dar și al sferei sentimentale, aventurii, flirtului, activităților de creație, artistice, semn că perioada de reevaluare a acestor domenii continuă.

 

Horoscop Balanță luna iunie 2020


Pentru nativii Balanță luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al călătoriilor, al relațiilor cu rudele, al comunicării, studiilor, obținerii unor diplome și susținerii unor examene.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa asociată comunicării, a schimbului de idei, acumulării de cunoștințe, al relației cu frații și a deplasărilor în scop administrativ. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente venite cu surpriză și răsturnări de situație, dar și relații tensionate și probleme de comunicare cu interlocutorii Balanțelor. Cum Luna guvernează casa carierei și a ambițiilor profesionale, posibil ca nativii să realizeze că trebuie să se apuce din nou de învățat, să înceapă niște cursuri de perfecționare profesională, care să îi ajute pe viitor în profesie.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în sfera socio-profesională și care anunță noi începuturi în carieră. Posibil nativii să schimbe direcția și să accepte o propunere de a schimba jobul. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, va aduce surprize și evenimente neprevăzute în planurile și proiectele pe termen lung, iar perioada dintre cele două eclipse va fi încărcată din punct de vedere emoțional.

Venus, micul benefic și guvernatoarea nativilor, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin sectorul asociat călătoriilor, studiilor, relației cu persoane aflate în străinătate. Până atunci însă, nativii sunt sfătuiți să echilibreze cheltuielile cu banii pe care îi câștigă, să încerce să achite niște datorii, să recupereze niște sume de bani sau să își suplimenteze veniturile.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești activând casa muncii, iar în 28 iunie ajunge în casa relațiilor, mariajului și a parteneriatelor de afaceri. Sunt sfătuiți să folosească constructiv energia lui Marte și să nu dea ocazia la dispute.

Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea în 18 iunie, iar până pe data de 12 iulie, nativii vor putea să reevalueze situația în carieră. Posibil să aibă gânduri de a începe o afacere pe cont propriu.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul sentimental și al relațiilor de familie, semn că perioada de reevaluare a acestor domenii continuă.

 

Horoscop Scorpion luna iunie 2020


Pentru nativii Scorpion luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al sectorului financiar, sentimental, educațional și al studiilor înalte, al obținerii unor rezultate bune la examene/diplome/atestate.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa asociată valorilor și resurselor financiare. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente venite cu surpriză și răsturnări de situație, care să le schimbe direcția profesională. Cum Luna guvernează casa studiilor, dar și a principiilor și valorilor personale, este posibil ca nativii să primească sfaturi utile de la persoane cu experiență, care să îi îndrume.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa asociată studiilor, a cursurilor de perfecționare profesională, a călătoriilor, relațiilor cu persoane aflate în străinătate sau instituțiilor publice, dar și sistemului de convingeri și valori după care se ghidează în viață. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa carierei și a imaginii personale, nu sunt exluse schimbări de direcție profesională, mai ales că Eclipsa va avea un puternic impact și le va îndrepta pașii spre un alt domeniu decât cel pe care l-au stabilit inițial. 

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa intimității și a resurselor în comun cu partenerul de viață, semn că se deblochează comunicarea. Până atunci, Scorpionii vor avea timp să reevalueze situația financiară, dar și rezolvarea unor probleme apărute în cuplu, iar unii dintre nativi vor lua hotărârea să elimine din viața lor persoanele toxice sau care îi țin în loc să evolueze.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești, respectiv sectorul asociat relațiilor sentimentale, iar din 28 iunie când intră în zodia Berbec, Scorpionii vor simți energie în relațiile cu colegii, șefii, în activitățile curente de la locul de muncă sau cei care își caută job, vor fi determinați să reușească să se angajeze. 

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iunie, când își începe retrogradarea, până pe data de 12 iulie, și urmează o perioadă de reevaluare a situației studiilor, a activităților educaționale, dar și privind relația cu persoane din străinătate sau instituții cu care vor avea contact în următoarea perioadă.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul financiar, al comunicării, al negocierilor, al schimbului de opinii, acumulării de informație, semn că perioada de reevaluare a acestor domenii continuă.

 

Horoscop Săgetător luna iunie 2020


Pentru nativii Săgetător luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al situației financiare, al mariajului, relațiilor, parteneriatelor de afaceri, dar și în ceea ce privesc relațiile de familie.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa personalității nativilor și care va dinamiza axa relațiilor. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente neașteptate și răsturnări de situație. Cum Luna guvernează casa bunurilor și emoțiile pe care nativii le au în comun cu partenerul, dar și casa transformărilor, este  posibil să existe o conștientizare a unor probleme, o revelație, iar energia Eclipsei să elimine relațiile toxice, dar și lucrurile care îi opresc să evolueze. 

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa transformărilor, intimității, bunurilor și resurselor pe care aceștia le dețin împreună cu partenerul. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, va aduce surprize și evenimente neprevăzute, iar nativii vor fi nevoiți să ia decizii radicale și să înceapă o nouă etapă în sectorul asociat resurselor deținute în comun cu partenerul. Posibil gândirea și strategia pe care le-ai folosit nu au fost realiste și acum necesită o corecție, însă nativii vor lua decizii care vor avea ca fundament sistemul de principii și valori.

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa mariajului și a relațiilor, semn că se încheie etapa de reevaluare, urmând una în care vor putea lua decizii. 

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești dinamizând casa familiei și a locuinței, ca în 28 iunie să intre în zodia Berbec, în segmentul asociat în harta astrală sferei sentimentale, a copiilor, a valorificării unui talent, dar și a activităților de creativitate și relaxare.

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iulie când intră în retrogradare și Săgetătorii vor începe o analiză a proiectelor pe termen lung din sfera profesională.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul finanțelor și al negocierilor, al comunicării, schimbului de opinii și învățării de lucruri noi, semn că perioada de reevaluare a acestor domenii continuă.

 

Horoscop Capricorn luna iunie 2020


Pentru nativii Capricorn luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al relațiilor, mariajului, parteneriatelor de afaceri, al sferei profesionale, stării de sănătate și al vieții de familie.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa subconștientului, a izolării, trecutului, universului interior și spiritualității. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente neașteptate și răsturnări de situație. Cum Luna guvernează casa mariajului și a relațiilor, vor exista tensiuni în cuplu sau momente dificile, care le va pune la încercare relația. 

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa căsătoriei, a relațiilor și a parteneriatelor, semn că se deschide o nouă etapă în viața de cuplu.  Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa transformărilor, a intimității și a finanțelor, va aduce surprize și evenimente neprevăzute în situația financiară, iar nativii vor fi nevoiți să rezolve niște crize apărute, să returneze o datorie sau să găsească soluții de suplimentare a veniturilor.

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa muncii și a sănătății, semn că se încheie procesul de reevaluare a relațiilor cu colegii, al activităților curente de la locul de muncă sau reevaluarea stării de sănătate. 

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești, dinamizând casa comunicării, negocierile, deplasările, relațiile cu frații, dar și acumularea de cunoștințe, informație și pregătire pentru examene sau susținere de interviuri. În 28 iunie Marte ajunge în Berbec, iar nativii vor avea ca și preocupare principală chestiunile gospodărești sau regimul unei locuințe.

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iulie când intră în retrogradare și până pe 12 iulie Capricornii își vor reevalua relațiile cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în casa personalității și a finanțelor, semn că perioada de reevaluare a acestor domenii continuă.

 

Horoscop Vărsător luna iunie 2020


Pentru nativii Vărsător luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al stării de sănătate, al sferei sentimentale, al activităților de la locul de muncă, relațiilor cu colegii, carierei și relațiilor cu șefii.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa prietenilor și a planurilor și proiectelor de viitor. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente neașteptate și răsturnări de situație în aceste domenii. Cum Luna guvernează casa muncii și a sănătății, posibil să apară tensiuni între partenerii unui proiect, între colegi și să iasă la suprafață nemulțumiri acumulate de mai mult timp.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa muncii și a sănătății și deschide o nouă etapă în viața profesională, în ceea ce privește un proiect aflat în derulare sau care urmează a fi lansat. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa partenerilor, nu este exclus ca termenii unui contract să se schimbe, să se rupă un parteneriat, iar nativii Vărsător să fie nevoiți să își schimbe jobul.

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa iubirii și până la această dată nativii sunt sfătuiți să își rezolve problemele sentimentale, dar și situațiile care privesc copiii sau valorificarea unei vocații.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești dinamizând casa banilor și determinânadu-i pe Vărsători să scoată bani din orice lucru, ca pe 28 iunie Marte să ajungă în zodia Berbec și să aibă dispoziție de învățat, de acumulare de cunoștințe, iar cei care scriu, lucrează în presă, PR, vânzări, marketing și comerț, să aibă energie și idei inovative. 

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iunie când își începe retrogradarea, iar până pe data de 12 iulie urmează o perioadă în care vor reevalua sarcinile și activitățile curente de la locul de muncă sau iau în calcul și ofertele primite.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul asociat subconștientului, al trecutului, izolării, dar și al personalității, semn că perioada de autoevaluare nu s-a încheiat, iar mediatația și introspecția ar putea să îi ajute pe Vărsători să își găsească drumul în viață.

 

Horoscop Pești luna iunie 2020


Pentru nativii Pești luna iunie va fi o lună activă din punct de vedere al sferei sentimentale, carierei, al relațiilor de cuplu și al muncii.

Primul eveniment astral este Luna Plină din 5 iunie din zodia Săgetător, care se formează în casa asociată carierei și ambițiilor profesionale, semn că se încheie o etapă sau poate avea loc un moment de revelație, care să le dea peste cap planurile de până acum. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, pot să apară tot felul de evenimente venite cu surpriză și răsturnări de situație. Cum Luna guvernează casa iubirii și a copiilor, posibil în aceste domenii să fie evenimentele importante din preajma fenomenului astral.

Pe data de 21 iunie are loc Luna Nouă din zodia Rac, care se formează în casa asociată iubirii, aventurilor, romantismului, copiilor, vocației, creativității. Prin urmare, se deschide o nouă etapă în aceste domenii. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele este guvernatorul casei sănătății, a muncii, a serviciului, atunci nu sunt excluse surprize și evenimente care să îi ia pe nepregătite pe nativii Pești. Posibil aceste situații apărute să îi determine să se gândească la o afacere personală și să scape de stresul șefilor și a unui program fix. 

Venus, micul benefic, revine la mersul său direct în data de 25 iunie, prin casa familiei, unde timp de trei săptămâni va oferi ocazia obținerii unui credit pentru achiziționarea unei locuințe sau pentru reamenajarea acesteia.

Marte, planeta acțiunii, traversează întreaga lună zodia Pești și le imprimă energie, determinare, combativitate și putere să rezolve tot ce și-au propus, iar în 28 iunie când ajunge în zodia Berbec, respectiv în casa banilor, vor avea ocazia să încheie niște contracte profitabile, dacă au știut să se pună în valoare.

Mercur, astrul comunicării se mișcă direct până pe 18 iunie, când își începe retrogradarea, iar până pe data de 12 iulie le va oferi o perioadă de câteva săptămâni de reevaluare a sentimentelor și a relației de cuplu.

Restul planetelor: Jupiter, Saturn și Pluton vor retrograda toată luna iunie în sectorul planurilor de viitor, al grupurilor de prieteni și al universului interior, al trecutului. Așadar, perioada de bilanț și de reevaluare a vieții personale sau profesionale continuă.

 

O puștoaică de 16 ani a devenit regina Tik Tok-ului în lume. Cine e și ce face pentru 60 de milioane de urmăritori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies