Horoscopul lunii iunie 2022. Capricornii au parte de obstacole pe plan financiar, Fecioarele se îndrăgostesc de cineva din anturaj


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna iunie 2022. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă în planul comunicării, acumulării de cunoștințe, privind relaționarea, viața de familie, proiectele de viitor și pregătirea profesională. 

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, semn că se pot relua dialogurile, asftel încât să nu-ți mai fie teamă că orice spui se interpretează greșit. Pe 13 iunie, Mercur începe să traverseze zodia Gemeni, de data aceasta în mișcare directă, operând favorabil în toate procesele de comunicare, acumulare de informație, privind planurile de idei, strategiile. Îl va însoți și Soarele până pe 21 iunie, să susțină aceste demersuri.

Un alt aspect important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe care o va traversa până pe 23 octombrie. Așadar, urmează cinci luni de zile, în care ai timp să-ți reevaluezi proiectele profesionale la care lucrezi, dar și relațiile de prietenie, viața socială și planurile pe termen lung. Chiar dacă vei întâmpina obstacole, scopul retrogradării este să rămâi cu proiectele profitabile și lângă persoanele care merită să-ți fie alături.

Alte două aspecte importante sunt Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează și aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sectorul schimburilor de experiență, călătoriilor la drum lung, educației superioare și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care marchează noi începuturi în planul vieții de familie, privind relația cu părinții, patrimoniul, administrarea unui imobil.

 

Horoscop Taur luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă în planul financiar, al comunicării, negocierilor, învățării și al activităților profesionale.

Mercur, planeta care-ți guvernează casa banilor, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, semn că se deblochează situația materială, se clarifică niște lucruri și poți din nou negocia. Pe 13 iunie, Mercur, începe să traverseze zodia Gemeni, de data aceasta în mișcare directă, operând favorabil în negocierile tale, încheierea sau semnarea de contracte. Îl va însoți și Soarele până pe 21iunie, să beneficiezi de razele astrului zilei.

Un alt aspect important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe care o va traversa până pe 23 octombrie. Așadar, urmează cinci luni de zile, în care vei avea timp să-ți reevaluezi activitatea profesională, relația cu șefii, cu autoritatea, cu persoane din străinătate sau cu instituții publice. Perioada este presărată cu obstacole, amânări, restricții, însă, vei da dovadă de multă rezistență și capacitate de a te mobiliza în situații dificile.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează și marchează finalul unei etape sau încasarea unor sume importante de bani, provenite din proiecte pe care le desfășori cu partenerul sau alți terți, și Luna Nouă din zodia Rac, care marchează noi începuturi în modalitatea în care comunici, înveți, acumulezi informație, negociezi sau gestionezi problemele de comunicare.

 

Horoscop Gemeni luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă în planul personal, din punct de vedere al relației cu partenerul de cuplu, dar și al situației financiare.

Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, și vei scăpa de probleme de comunicare cu care te-ai confruntat, dar și cu probleme de înțelegere a unor lucruri și în activitatea profesională, dar și-n relațiile cu cei cu care îți desfășori activități. Pe 13 iunie, Mercur începe să traverseze zodia Gemeni, respectiv casa identității tale și s-ar putea să-ți aducă niște propuneri neașteptate. Îl va însoți și Soarele până pe 21iunie, să beneficiezi de energia astrului zilei.

Un alt aspect important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe care o va traversa până pe 23 octombrie. Așadar, urmează cinci luni de zile, în care vei avea timp să-ți reevaluezi sistemul de valori, credințele, să reîncepi niște cursuri. Cum Saturn îți guvernează sectorul intereselor financiare și al banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane/instituții, urmează o perioadă, în care vei observa blocaje, amânări sau intrarea mai greu în posesia unor sume de bani.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează șimarchează finalul unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale/parteneriale și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi obții de la serviciu sau din activități extraprofesionale.

 

Horoscop Rac luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă în sectorul personal, relațional, al muncii, activităților profesionale și al sănătății.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, prin sectorul planurilor pe termen lung. Posibil să fi avut niște revelații, în ultimele trei săptămâni, iar dacă ți-ai facut un bilanț, acum poți lua și decizii. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe casa subconștientului și poți începe o reevaluare, o analiză a planurilor și activităților profesionale. Îl va însoți și Soarele până pe 21 iunie, așa că vei simți o scădere a energiei, pe care o vei redirecționa spre interior, să scapi de anumite frici, temeri, legate de capacitatea de a putea face față unor responsabilități mai mari în planul profesional.

Un alt aspect important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe care o va traversa până pe 23 octombrie. Urmează o perioadă de circa cinci luni de zile, în care situația financiară, a banilor, pe care îi poți obține sub formă de credit, împrumuturi, moșteniri, impozite sau taxe, va fi restricționată, blocată sau amânată. Nu întâmplător Saturn aduce piedici, ci pentru a te responsabiliza în ce privește administrarea finanțelor, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau alte persoane. 

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează și marchează finalul unei etape la locul de muncă, unde poți primi aprecieri, culegi roadele muncii tale, ești investită într-o funcție și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care deschide noi etape în planul personal, pentru că se formează în casa identității tale. Este momentul tău de afirmare, în care-ți poți seta obiective pentru următorul an. 

 

Horoscop Leu luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă în sectorul sentimental, al planurilor de viitor, al relațiilor de prietenie, privind activitățile profesionale și starea de sănătate.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, unde încep să dispară neînțelegerile sau lucrurile încurcate. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe casa prietenilor și planurilor de viitor, a vieții sociale și a grupului de apartenență. Îl va însoți și Soarele până pe 21 iunie, așa că-ți vei concentra atenția pe aceste domenii, reiei niște dialoguri și pregătești niște planuri pe termen lung.

Un alt aspect important este intrarea lui Saturn, din 5 iunie, în mișcare retrogradă, în zodia Vărsător, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor, pe care îl va traversa până pe 23 octombrie. Prin urmare, cinci luni de acum încolo aceste domenii vor intra într-o evaluare. Saturn va testa viața de cuplu, dar și parteneriatele și asocierile profesionale și va cere mai multă implicare, responsabilitate și seriozitate.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează și marchează finalul unei etape privind viața sentimentală și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care te invită la un bilanț, la introspecție, meditație.

 

Horoscop Fecioară luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă privind cariera, activitățile profesionale, relațiile de prietenie, sfera sentimentală, viața de familie, administrarea unei locuințe, relațiile cu părinții.

Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, pe sectorul călătoriilor, principiilor de viață, pregătirii profesionale și relației cu străinătatea, așa că vei observa o deblocare a comunicării cu persoane cu care nu ai avut aceeași viziune. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe casa carierei, unde va fi acompaniat de Soare, până pe 21 iunie și va aduce concentrare pe activitățile profesionale, pe relațiile cu șefii. Posibil, să ai o discuție cu șefii privind activitatea profesională sau unele nemulțumiri adunate de-a lungul anului, privind relația cu unii colegi.

Un alt aspect important este intrarea lui Saturn, din 5 iunie, în mișcare retrogradă, în zodia Vărsător, pe sectorul muncii și sănătății, pe care îl va traversa până pe 23 octombrie. În următoarele cinci luni vei observa mai multe blocaje, restricții și amânări și o relaționare mai dificilă cu unii colegi. Cum Saturn este guvernatorul casei sentimentale și a copiilor, teste vei avea și-n aceste domenii și va fi nevoie să-ți schimbi puțin perspectiva și să te gândești cât ești de dispusă să investești din punct de vedere sentimental.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează și marchează finalul unei etape privind viața de familie, locuința sau relațiile cu părinții și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care anunță noi începuturi privind relațiile de prietenie, planurile și proiectele pe termen lung. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală, așa că fii atentă la anturaj, pentru că s-ar putea să fii atrasă de unul dintre prietenii tăi și să începi o relație de iubire!

 

Horoscop Balanță luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă din punct de vedere al informațiilor, cunoștințelor acumulate, carierei și aspirațiilor profesionale, studiilor, schimburilor de experiență profesională, relațiilor cu străinătatea.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, pe sectorul financiar, al intereselor financiare, unde a adus, în ultimele trei săptămâni, încurcături și a scos la iveală anumite chestiuni, pentru a putea fi rezolvate. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe casa principiilor, sistemului de valori, călătoriilor, relației cu străinătatea, relației cu diferite instituții publice, privind perfecționarea profesională și reluarea unor cursuri. Și Soarele îl însoțește până pe 21 iunie, așa că profită de energia astrului zilei, pentru a te perfecționa într-un domeniu sau a pleca într-o călătorie, în care-ți vei mări universul cunoașterii.

Un alt aspect important este intrarea lui Saturn, din 5 iunie, în mișcare retrogradă, în zodia Vărsător, pe sectorul amoros, al relației cu copiii, creativității și distracției, pe care îl va traversa până pe 23 octombrie. Saturn va testa relația de iubire, relațiile cu persoanele dragi, va aduce amânări, obstacole, restricții și va cere mai multă maturitate și responsabilitate în planul iubirii.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează și marchează finalul unei etape privind sectorul comunicării, acumularea de cunoștințe, privind informațiile, care-ți parvin și pe care le poți folosi în avantajul tău și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care deschide noi etape în planul profesional, privind cariera, statutul personal sau imaginea în fața celorlalți.

 

Horoscop Scorpion luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă privind sectorul financiar, intimitatea și încrederea reciprocă, comunicarea, învățarea, perfecționarea într-un domeniu de interes, relațiile cu străinătatea sau cu rudele.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, semn că acum se pot relua niște dialoguri, negocieri sau semnări de parteneriate, fără să-ți mai fie teamă că intervine ceva și apar amânări. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe o casa financiară, a banilor și avantajelor financiare, pe care le poți obține prin intermediul altor persoane. Preocupările pentru situația financiară vor rămâne până pe 21 iunie, cât Soarele va traversa zodia Gemeni, așa că, dacă ai de rezolvat diverse chestiuni administrativ-financiare, acum este momentul.

Un alt aspect astral important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe sectorul familiei, căminului, părinților, sector traversat până pe 23 octombrie. Saturn va testa relațiile de familie, va aduce încercări, blocaje, restricții, dar și mai multă responsabilitate și maturitate în luarea deciziilor care țin de viața de familie.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care activează și marchează noi încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei măriri salariale și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care anunță noi începuturi în sectorul educației, călătoriilor, privind începerea unor cursuri, susținerea unor examene, obținerea unor ateste/diplome.


Horoscop Săgetător luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă privind planurile personale de viață, relația de cuplu, situația financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă, dar și a banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane/instituții și comunicarea, învățarea, negocierile.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, pe sectorul muncii și sănătății, pe care l-a răscolit, cu scopul de a rezolva sau a spune lucrurilor pe nume în  chestiuni care privesc sarcinile de serviciu sau relațiile cu colegii. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul relațiilor și mariajului. Preocupările pentru relația de cuplu se amplifică, au loc dialoguri pentru rezolvarea unor chestiuni, care trebuiau rezolvate pentru a reinta în normal relația. Soarele traversează și el zodia Gemeni până pe 21 iunie, operând favorabil, aducând oportunități de petrecere a timpului împreună cu partenerul.

Un alt aspect astral important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe sectorul comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, relației cu rudele/vecinii, până pe 23 octombrie. Cum Saturn este guvernatorul casei banilor, se cere o reevaluare a finanțelor. S-ar putea să urmeze o perioadă de circa cinci luni, în care să-ți fie testate cunoștințele, iar Saturn să te oblige să dai dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate în activitățile profesionale, în luarea deciziilor.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care aduce încheieri de etape în planul personal, pentru că fenomenul astral are loc în sectorul identității și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care aduce noi începuturi în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau alte persoane din familie.

 

Horoscop Capricorn luna iunie 2022


Luna iunie este o lună activă în sectorul sentimental, al relațiilor de prietenie, activităților și sarcinilor de la locul de muncă, privind relațiile de cuplu, căsătoria și asocierile profesionale.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, pe sectorul sentimental, al creativității, distracției, aventurilor romantice, copiilor și lucrurile vor reintra în normal în aceste domenii. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul muncii, și ajută la reorganizarea sarcinilor și activităților profesionale, la o gândire mai clară și rațională. Totodată, Mercur vine cu idei sau oferte noi de job, propuneri de colaborare.  Soarele traversează și el zodia Gemeni până pe 21 iunie, operând favorabil, aducând multă energie și determinare.

Un alt aspect astral important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe sectorul financiar, pe care îl va testa până pe 23 octombrie. Așadar, urmează o perioadă de circa cinci luni, în care s-ar putea să ai parte de obstacole, amânări sau restricții în planul financiar. Saturn cere maturitate în administrarea finanțelor, în următoarele cinci luni și revizuirea strategiilor financiare.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care invită la un bilanț, la revelații privind viața de familie și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care aduce noi începuturi în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor. Capricornii sunt invitați, ca în următoarele două săptămâni, să-și concentreze atenția pe relansarea relației sau trecerea la un alt nivel.

 

Horoscop Vărsător luna iunie 2022

 

Luna iunie este o lună activă în sectorul asociat familiei, relațiilor sentimentale, relațiilor de prietenie, muncii și activităților profesionale, dar și planurilor de viitor.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, pe sectorul familiei și căminului, unde, ultimele trei săptămâni, a răscolit relațiile de familie și planurile privind o renovare sau o reamenajare a spațiului de locuit. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul sentimental și vor reveni în actualitate unele dialoguri, care au fost amânate. Posibil, dacă ești singură, să fii atrasă de un partener, cu care să ai aceleași preocupări intelectuale. Soarele, guvernatorul casei relațiilor, traversează și el zodia Gemeni, până pe 21 iunie și aduce multă energie pentru a te preocupa de sectorul iubirii.

Un alt aspect astral important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe sectorul identității, pe care îl va traversa până pe 23 octombrie. Saturn este guvernatorul tău și te va testa, în următoarele cinci luni. Pot să apară blocaje, restricții și lucrurile să se desfășoare mai greu. La finalul perioadei vei fi recunoacătoare pentru aceste restricții sau situații limită, pentru că vei deveni mai puternică, cu încredere în forțele proprii.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care aduce încheieri de etape în planul relațiilor de prieteni și în planurile pe termen lung privind un proiect și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care aduce noi începuturi în sectorul muncii și activităților profesionale, dar și privind starea de sănătate, prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

 

Horoscop Pești luna iunie 2022


Luna iunie este o lună activă pentru în sectorul carierei, intereselor profesionale, relației cu străinătatea, privind sfera sentimentală, relațiile cu prietenii, proiectele personale pe termen lung, viața de familie.

Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, din 3 iunie, pe sectorul comunicării, care a fost efectat, timp de trei săptămâni, de neînțelegeri/certuri. Pe 13 iunie, Mercur ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul familiei și vor reveni în actualitate unele chestiuni administrative, locative, privind relațiile cu ceilalți membrii ai familiei. Soarele traversează, cu energia lui, zodia Gemeni până pe 21 iunie și aduce determinare și putere de a rezolva o serie de chestiuni familiale.

Un alt aspect astral important este intrarea lui Saturn în mișcare retrogradă, din 5 iunie, prin zodia Vărsător, pe sectorul subconștientului, izolării, trecutului și frământărilor interioare. Saturn îți va testa rezistența și va aduce obstacole, restricții, amânări în toate proiectele și va opri avansarea, doar dacă nu ești pe drumul cel bun. Totodată, vei afla secrete sau lucruri ascunse de către unii dintre prieteni sau de persoane, pe care le credeai de încredere.

Alte două aspecte importante ale lunii iunie sunt: Luna Plină din zodia Săgetător, din 14 iunie, care aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în planul carierei și aspirațiilor profesionale și Luna Nouă din zodia Rac, din 29 iunie, care aduce noi începuturi în sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, distracției, petrecerii timpului în mod plăcut cu persoanele dragi.

 

related posts

Modifică setările cookies