Horoscopul lunii iunie. Află ce îţi rezervă astrele în această lună 


Află ce îți rezervă astrele pentru luna iunie!


BERBEC

 

Treceți printr-un proces de transformare a vieții voastre și priviți cu distanță la ceea ce ați făcut până de curând. 

Sunt multe schimbări care vor apărea în luna iunie pentru Berbeci și veți simți la un moment dat că sunt deja prea multe și nu le mai faceți față. Avețio grijă la relațiile de familie, cu calm și răbdare puteți depăși orice obstacol. 

 

 

Taur 

 

Taurii nu sunt deloc indulgenți, asta este cunoscut. Dar în această lună, gândiți-vă la indulgență ca la ceva ce trebuie făcut, dacă vreți să vă simțiți bine. Fii blândă cu tine și bucură-te de momentele  de relaxare, chiar dacă asta ar însemna să te trezești mai devreme, ca să eviți traficul sau să vezi filmul preferat de mai multe ori. 

 

Gemeni 

La mulți ani, Gemeni! Energia ta este pe punctul culminant, eea ce poate duce la decizii pripite și, uneori, la regret . Ca întotdeauna, protejați-vă inima. Păstrați în minte imaginea de ansamblu a obiectivelor și a vieții. Este ușor să vă concentrați atenția asupra detaliilor, uitând imaginea de ansamblu. Nu vă fie frică să dați înapoi. Gândiți-vă bine înainte de a lua hotărâri radicale. 

 

 

Rac 

Luna iunie va aduce schimbări radicale în viața voastră. Fie că veți cunoaște o persoană care va va cuceri inima,  fei că îl redescoperiți pe partenerul dumneavoastră, pregătiți-vă pentru o lună plină de romantism și aventură.  

Aveți tendința de a resimți stresul foarte rapid, așa că încercați să vă orientați spre activități care vă relaxează și vă fac plăcere. 

 

 

Leu

Natura ta carismatică îți va aduce o mulțime de oportunități și relații fructuoase. În această lună, compasiunea își va pune amprenta în comunicarea cu cei din jur. Sinceritatea ta este apreciată, dar de data aceasta vei renunța la egoism și te vei concentra mai mult pe persoanele dragi. Nu este vorba despre dulcegării, ci despre iertare și adevăr în  adevăratul sens al cuvântului.

 


Fecioară

Ești foarte sensibilă luna aceasta și simți ca toată greutatea lumii stă pe umeri tăi. Tu, mai mult decât orice alt semn, ar trebui să te concentrezi într-adevăr iubire în luna iunie. Și mai ales, pe bucurie. Bucurie pură, asemănătoare copilului. În această lună, mâncați înghețată, undeva, pe o verandă frumoasă și gândiți-vă: La naiba, sunt uimitoare!

 

 

Balanță

Chestia despre care nimeni nu vorbește atunci când vine vorba de echilibru este cât de des trebuie să ne înșelăm pentru a avea dreptate. În această lună, va trebui "să coborâți și să vă murdăriți". Reevaluați lucrurile care te face fericită și sănătoasă și lasă-le pe celălalte pe drum. 

Purtați o buză roșie când plimbați câinele și o rochie de seară în casă în timp ce ieșiți să mâncați. Cum ne petrecem zilele este modul în care ne petrecem viețile. Faceți cum simțiți. 

 

 

Scorpion 

Disciplina și limitele sunt importante pentru tine, Scorpion, și există un motiv pentru asta. Cum îi lăsăm pe alții să ne trateze reflectă modul în care ne tratăm singuri. Voi stabiliți limite ferme și compasiune pentru voi înșivă? Și la fel de important- respectați limitele altora? În această lună, reflectați asupra relațiilor și  acestor întrebări. Auto-îngrijirea înseamnă respect de sine.

 

 

Săgetător 

 

În luna iunie veți avea foarte multă energie. Cineva din trecutul tău își va face apariția. Acest lucru ar putea însemna un mesaj de la un ex, un proiect mai vechi de lucru care în care ai investit multă transpirație și foarte puține rezultate.

Nu permiteți trecutului să vă tragă înapoi. Lucrurile sunt diferite de această dată. Tu ești diferită.

 

 

Capricorn

 

Mercur a intrat în Taur pe data de 6 mai, ceea ce dă dovadă de comunicare și creativitate în toate aspectele vieții tale. Urmați-vă ideile - oricare ar părea de "inutile" sau "neproductive", ele ar putea să te conducă spre o viață mai  împlinită. Aceasta ar putea însemna să faci felicitări de mână cu ocazia zilelor de naștere sau să pictezi toți câinii prietenilor tăi. Nu totul ce este important costă mult. 

 

 

Vărsător 

 

În această lună, vei învăța să spui  NU. Doar nu. Nu există explicații sau scuze sau altceva. "Nu" este o propoziție completă, un răspuns și un răspuns complet acceptat la majoritatea întrebărilor. Meriți o pauză și nu este treaba ta să te purtați minunat cu toți ceilalți, neglijându-te pe tine. Protejați-vă inima. Protejați-vă timpul.

 

Pești 

 

Luna aceasta vei pendula între fantezie și realitate. Trebuie să fii atentă să nu cazi prea mult în visare, pentru că eset nevoie să fii realistă și să depui eforturi pentru atingerea obiectivelor. 

Romantismul tău se împacă bine cu energia de care dai dovadă. Sari cu parașuta sau trimite mesajul acela pe care vrei să-l expediezi de mult timp. Avem doar această viață, prețioasă. S-o facem memorabilă! 

related posts

Modifică setările cookies