Horoscopul lunii mai 2017. Gemenii au parte de o luna plina de iubire, iar Fecioarele isi doresc mari schimbari in viata


Vezi ce iti rezerva astrele in luna mai:


BERBEC

Se anunta o luna plina de evenimente pentru Berbeci, care vor sa isi duca toate proiectele la bun sfarsit. Nativii din aceasta zodie sunt plini de energie si entuziasm si in mare parte reusesc tot ceea ce si-au propus. Pe plan sentimental lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine, chiar daca mai e mult loc pentru imbunatatiri.

 TAUR

Taurii au parte de o luna solicitanta, insa la finalul ei vor avea satisfactia ca au realizat cateva obiective foarte importante pentru ei. Incapatanarea de care dau dovada le ingreuneaza un pic proiectele, insa pana la urma ajung acolo unde si-au propus. Pe plan sentimental, se anunta o luna destul de zbuciumata, cu ceva rasturnari de situatie.

 GEMENI

Este o luna a iubirii pentru Gemeni. Persoanele singure au sansa sa cunoasca pe cineva special, iar cuplurile pot sa isi duca relatia la un alt nivel. Orice neintelegeri isi gasesc rezolvarea, daca ambii parteneri fac mici compromisuri. Pe plan profesional, Gemenii pot incepe proiecte noi, care ii vor solicita la maximum.

RAC

Pentru Raci, luna mai este o luna a provocarilor. In ciuda obstacolelor pe care le intalnesc, reusesc sa se mobilizeze si sa isi duca planurile la bun sfarsit. Dau dovada de perseverenta si de ambitie, asa ca nimeni nu le sta in cale. Pe plan sentimental, Racii sunt mult mai toleranti si isi gasesc linistea in cuplu.

LEU

Leii  sunt pusi pe fapte mari in luna mai si nu se multumesc cu jumatati de masura. Vor sa le dovedeasca celor din jur ca sunt liderii de care ei au nevoie. Nimeni nu le sta in cale si nu se dau in laturi de la nimic pentru a-si atinge obiectivele. Pe plan sentimental, se anunta o perioada agitata, cu cateva conflicte, care in final vor fi totusi rezolvate.

FECIOARA

Fecioarele isi doresc sa transforme luna mai intr-o luna a schimbarilor. Pe plan profesional, se anunta o perioada cu mari schimbari, asa ca fiti pregatite pentru un nou inceput. In ceea ce priveste viata sentimentala, este momentul sa luati o decizie in legatura cu viitorul vostru. Fie te complaci in situatia in care esti, fie treci direct la actiune. 

BALANTA

Este o luna a surprizelor, in care intalnesti oameni si situatii neprevazute. Nu te sperii de lucrurile spontane, dimpotriva, te descurci onborabil. Reusesti sa imbunatatesti anumite aspecte din viata ta de care erau nemultumita. Pe plan sentimental s-ar putea sa ai parte de cateva schimbari importante.  

SCORPION

Luna mai este o luna a deciziilor pentru Scorpioni, care nu mai pot amana lucrurile la nesfarsit. Desi unele hotarari pot fi dureroase, ele sunt cat se poate de necesare. Este momentul sa evoluati si sa lasati in urma lucrurile care va leaga prea mult de trecut. Este o luna a progresului, pe toate planurile. 

SAGETATOR

Sagetatorii sunt mai mult pusi pe distractie in luna mai decat pe munca si implinire profesionala. Vor sa faca lucruri noi, sa cunoasca persoane interesante si sa simta ca isi traiesc viata din plin. Dau dovada de egoism si se pun pe ei insisi pe primul loc, insa lucrul acesta le aduce acea satisfactie pe care o doresc atat de mult.

 CAPRICORN

Capricornii trebuie sa depaseasca niste conflicte in care se implica singuri, si asta pentru ca nu isi pot tine parerile doar pentru ei. Tin sa se faca prezenti in orice discutie sau intalnire, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, dar uneori pot da dovada de agresivitate. Totusi, intr-un final reusesc sa isi impuna parte parte din ideile pe care le sustin atat de tare.

 VARSATOR

Varsatorii isi doresc o luna plina de iubire si aventura, insa de cele mai multe ori activitatea profesionala le pune piedica. La job sunt multe lucruri de rezolvat si sarcinile de serviciu s-ar putea sa le dea de multe ori peste cap planurile luna aceasta. Varsatorii nu sunt prea interesati de aspectul sentimental luna asta.

PESTI

Pestii se simt aventurieri si au mare chef de explorat. Vor sa simta adrenalina si sa faca lucruri la care nu au indraznit sa se gandeasca pana acum. Isi pun in gand sa isi traiasca viata din plin si sa lase regretele in urma. Pe plan sentimental se anunta o luna plina de romantism si iubire.

related posts

Modifică setările cookies