Horoscopul lunii mai 2020. Vărsătorii vor avea surprize în viața intimă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți prezic astrele în materie de bani, dragoste și sănătate în luna mai 2020. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Berbec vor fi sectorul profesional, financiar și relațional. 

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al comunicării, al acumulării de informație, al schimbului de opinii, dar și al relației cu frații. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai, și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este stăpâna casei cuplului, urmează o perioadă în care Berbecii își vor reevalua relațiile. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Berbecii vor învăța să rezolve problemele apărute în cuplu sau în relațiile cu familia, prin comunicare deschisă. Totodată, aceștia pot să învețe lucruri noi și să își pună în valoare abilitățile și experiența acumulată de-a lungul anilor. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deshiderea unei noi etape în comunicarea cu partenerul de viață sau cu alți interlocuitori. 

În ceea ce privește cariera, Saturn va retrograda din 11 mai în casa proiectelor și a grupurilor sociale, iar Jupiter, marele benefic, va retrograda din 14 mai, în sectorul socio-profesional. Așadar, din a doua parte a lunii, Berbecii vor începe și o reevaluare a obiectivelor pe termen lung, își vor face un bilanț și vor evalua situația în planul profesional. 

Luna Plină din 7 mai din zodia Scorpion le activează axa financiară, respectiv resursele în comun cu partenerul, dar și banii care provin dintr-o moștenire, credit sau returnarea unei datorii, taxe sau impozite. Este un moment de încheiere al unei etape sau de culegere a roadelor unor demersuri financiare. 

În a doua jumătate a lunii, din 13 mai, când Marte, stăpânul Berbecilor, ajunge în zodia Pești, nativii vor traversa o perioadă cu energie scăzută, se vor retrage, devin melancolici, își aduc aminte de trecut și se gândesc tot mai mult cum să facă să elimine din viața lor lucrurile care nu le mai sunt de folos.

Horoscop Taur luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Taur vor fi mariajul, relațiile personale, sectorul financiar și cel profesional.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă proprie, de la locul de muncă sau din colaborări. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai, și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este stăpâna Taurilor și va fi retrogradă, una dintre prioritățile nativilor va fi sectorul financiar, însă se cere o mare atenție la încheierea contractelor, care nu toate se vor desfășura în termenii stabiliți. Planul sentimental va fi și el afectat, aceștia întâmpinând dificultăți în relațiile cu sexul opus. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Taurii vor învăța echilibrul în situația financiară, vor trebui să-și schimbe obiceiurile financiare, vor munci mult pentru bani și vor dori să fie independenți financiar. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deschiderea unei noi etape în situația financiară a Taurilor.

În ceea ce privește cariera, Saturn va retrograda din 11 mai în sectorul socio-profesional, iar Jupiter, marele benefic, va retrograda din 14 mai, în sectorul valorilor și convingerilor personale. Așadar, urmează o reconfigurare a direcției în carieră, Taurii își vor urma instinctul și vor face tot ce le stă în putere să se afirme profesional. Vor fi ajutați din 13 mai și de Marte, planeta acțiunii, care ajunge în zodia Pești, respectiv în casa prietenilor și a grupurilor sociale. Astfel, nativii își vor lărgi cercul de cunoștințe și vor fi recomandați de către prieteni în diverse proiecte.

Luna Plină din 7 mai se perfectează în zodia Scorpion, în casa mariajului, cuplului și a parteneriatelor, semn că urmează încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri pentru cei care sunt singuri și vor putea începe o viață în cuplu.

Horoscop Gemeni luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Gemeni vor fi sectorul profesional, relațional și resursele financiare deținute în comun cu partenerul.

Cel mai dinamic domeniu va fi casa personalității pentru că majoritatea aspectelor astrale importante au legătură cu zodia Gemeni. Astfel, casa personalității primeste tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta lor guvernatoare, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai, și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, se va dinamiza axa relațională, iar nativii vor fi invitați să se ocupe mai mult de ei, sa se redescopere și să se pună în prin plan. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 22 mai, care le deschide un nou ciclu de viață, pot să se afirme, să își pună în valoare abilitățile, experiența profesională, să se facă remarcați și să dea curs oportunităților care vin spre ei.

În ceea ce privește sectorul profesional, Marte, planeta acțiunii, va ajunge în zodia Pești, în 13 mai, în casa carierei, pe care o va dinamiza. Vor exista cazuri în care își vor face planuri care nu vor coincide cu planurile șefilor și să intervină dezamăgirea. Luna Plină din 7 mai se formează în zodia Scorpion în casa care reprezintă munca, sarcinile și activitățile profesionale și poate anunța încheierea unei etape la actualul loc de muncă sau culegerea roadelor unui proiect important și recunoașterea meritelor.

În ceea ce privește sectorul financiar, Saturn va retrograda din 11 mai în casa sistemului de valori personale și principii și va fi urmat de retrogradarea lui Jupiter în 14 ani, prin sectorul finanțelor deținute în comun cu partenerul sau alți terți. Așadar, urmează o perioadă în care Gemenii vor lasa deoparte partea materială și își vor concentra atenția pe cea spirituală.

Horoscop Rac luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Rac vor fi relația de cuplu, proiectele pe termen lung și planurile de viitor, sectorul profesional și starea de sănătate.

Cel mai dinamic domeniu va fi casa subconștientului, a izolării, a trecutului, frământărilor și a sănătății pentru că majoritatea planetelor din zodia Gemeni vor fi pe aceste domenii. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an si jumătate, se va dinamiza axa muncii și a sănătății, iar Racii vor trebui să schimbe ceva în sarcinile de la locul de muncă care le afectează sănătatea, să renunțe la atașamentele vechi care îi țin în loc să evolueze și să își schimbe radical stilul de viață pentru o sănătate mai bună. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 22 mai, care se perfectează în casa subconștientului, nativii fiind invitați să înceapă un proces de introspecție, să mediteze pentru că până la urmă vor avea o revelație și vor știi care este drumul lor.

Sectorul relațional va intra într-o reevaluare din 11 mai, cand Saturn își începe retrogradarea în casa intimității, urmat de Jupiter, din 14 mai, prin casa mariajului și a cuplului. Pe data de 7 mai are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care dinamizează sfera sentimentală și anunță evenimente importante în relație, posibil încheierea unei etape sau pentru cei singuri culegerea roadelor unui demers în direcția vieții de cuplu.

În partea a doua a lunii, mai exact în 13 mai, Marte, planeta acțiunii și stăpâna casei carierei, ajunge în zodia Pești, respectiv în casa studiilor, cursurilor de perfecționare profesională și a filosofiei și convingerilor de viață. Așadar, urmează o perioadă în care Racii vor lua decizii de natură profesională ținând cont de sistemul de valori personale.

Horoscop Leu luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Leu vor fi sectorul relațional, viața de familie, financiar și proiectele din sfera profesională.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al proiectelor și planurilor pe termen lung, relațiile de prietenie și lărgirea cercului de cunoscuți. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai, și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este stăpâna casei carierei, înseamnă că sfera socio-profesională va fi reevaluată. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Leii vor acorda prioritate planurilor pe termen lung, dar și sferei sentimentale și relației cu prietenii cu care pot să aibă relații mai strânse. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță o nouă etapă în ceea ce privește relația cu un prieten, un proiect personal important sau transformarea unei relații de prietenie într-o poveste de dragoste.

Luna Plină din 7 mai se formează în  zodia Scorpion și va activa sectorul vieții de familie, al relației cu părinții și al căminului. Astfel, nativii care își doresc o schimbare de locuință, să achiziționeze una, să vândă sau cumpere, ar putea avea succes în preajma acestei date.

În ce priveste sfera financiară, din 13 martie, Marte, planeta acțiunii, va ajunge în zodia Pești și va dinamiza banii deținuți în comun cu partenerul de cuplu, avantajele materiale, creditele, taxele și moștenirile.

În ceea ce privește sectorul muncii, Jupiter, marele benefic, va retrograda din 14 mai în Capricorn, iar Saturn va retrograda din 11 mai în  casa parteneriatelor de afaceri. Astfel, cele două planete vor aduce Leilor o reevaluare a sarcinilor și activităților profesionale, dar și o mai mare atenție asupra încheierii contractelor sau parteneriatelor.

Horoscop Fecioară luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Fecioară vor fi sectorul profesional, relațional, activitățile și sarcinile de la locul de muncă și sectorul sentimental.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al carierei,  al ambițiilor profesionale, imaginea și statutului personal. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este stăpâna casei banilor, fiind retrogradă, se va observa o diminuare a resurselor financiare. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Fecioarele vor munci mult pentru recunoaștere în carieră, își vor seta obiective pe care le vor îndeplinite în cele optsprezece luni în care Nodul Nord va activa sfera socio-profesională. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din 22 mai din zodia Gemeni, care anunță o nouă etapă în sfera profesională. 

În ceea ce privește retrogradarea lui Saturn din 11 mai, în casa muncii, nativii vor începe un proces de reevaluare a sarcinilor și a programului de muncă.

Privind sfera sentimentală, Marte, planeta acțiunii, ajunge în 13 mai, în zodia Pești, în casa mariajului și a relațiilor, iar Jupiter, marele benefic și stăpânul casei cuplului, își începe retrogradarea în Capricorn, respectiv în sectorul iubirii. Așadar, urmează o reevaluare a sferei sentimentale și vor fi multe Fecioare nemulțumite de cum evoluează lucrurile în dragoste, pentru că rolul acestora retrogradări este să se desfășoare totul cu pasi mici pentru a nu face greșeli.

Horoscop Balanță luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Balanță vor fi sectorul educațional, sentimental, profesional și financiar.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al cunoașterii, al studiilor, al cursurilor, relației cu străinătatea și sistemul de valori personale. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este planeta guvernatoare a Balanței, retrogradarea va aduce o autoevaluare a nativilor, iar atenția le va fi îndreptată spre reluarea unei legături cu cineva din străinătate, de altă religie. Posibil evenimentele care vor avea loc în a doua parte a lunii, să îi răscolească și să vrea să-și lămurească sentimentele. Saturn va retrograda în 11 mai în sectorul sentimental, iar Jupiter va retrograda din 14 mai în sectorul familiei, semn că urmează să clarifice niște aspecte în relație și dacă merită să își întemeieze o familie cu persoana cu care se află în prezent într-o relație.

În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Balanțele vor dori să își definitiveze niște studii, să aprofundeze informație într-un domeniul care îi interesează, să învețe o limbă străină sau să își lărgească orizontul prin studierea altor culturi. Pe fondul aceste are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deschiderea unei noi etape în ceea ce privesc studiile, dar și principiile și convingerile personale.

În ceea ce privește sectorul financiar, Luna Plină din 7 mai din zodia Scorpion le dinamizează axa financiară, respectiv banii pe care îi câștigă de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Astfel, nativii vor acorda o atenție deosebită resurselor de care dispun și vor fi obligați să își schimbe obiceiurile financiare.

În ceea ce privește sfera profesională, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, în casa muncii, ăn data de 13 mai, dinamizând toate actvivitățile și sarcinile de la serviciu. 

Horoscop Scorpion luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Scorpion vor fi sectorul educațional, financiar și relațional.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al sectorului financiar, al avantajelor materiale, al moștenirilor, creditelor, taxelor și impozitelor, al banilor pe care nativii îi dețin împreună cu partenerul sau cu alți terți și sectorul intim. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este planeta iubirii și guvernatoarea casei cuplului, retrogradarea acesteia îi invită pe Scorpioni la o reevaluare a relației sentimentale și a sferei intime. 

În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, pe axa financiară, nativii Scorpion vor trebui să echilibreze cele două case financiare, să ajungă la un compromis împreună cu partenerul legat de destinația unor sume de bani pe care le dețin împreună și să achite niște datorii. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deshiderea unei noi etape în administrarea banilor în comun, dar și privind reaprinderea pasiunii în cuplu printr-o reevaluare a vieții intime.

Luna Plină din 7 mai se formează în Scorpion, în casa personalității acestora, va dinamiza axa relațiilor și poate anunța un succes personal sau profesional sau încheierea unei etape în viața de cuplu. Prezența lui Marte, guvernatorul lor, din 13 mai în zodia Pești, în sectorul sentimental, va activa preocupările acestora pentru viața în doi. În sfera profesională ar putea să aibă parte de oportunițăți prin valorificarea unui talent. 

Saturn va retrograda din 11 mai în casa familiei și a căminului, iar Jupiter va retrograda din 14 mai în casa comunicării, a schimbului de opinii, acumulării de informație. Astfel, Scorpionii își vor reevalua nivelul de cunoștințe, pot să își continue niște studii, să susțină examene sau să obțină niște atestate.

Horoscop Săgetător luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Săgetător vor fi sectorul profesional, financiar și relațional.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al relațiilor personale și de natură profesională.  Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus va traversa o perioadă bună casa mariajului și a relațiilor, nativii vor începe un proces de reevaluare a relației de cuplu, dar și a relațiilor în general. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Săgetătorii vor trebui să învețe să relaționeze în perioada ce urmează, să își dedice mai mult timp partenerului de cuplu. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deshiderea unei noi etape în casa mariajului și a parteneriatelor. Este un moment bun pentru a începe o viață în doi așa cum își doresc. 

Luna Plină din 7 mai din zodia Scorpion le activează axa muncii și a sarcinilor de serviciu, iar din 11 mai Saturn își începe retrogradarea prin casa comunicării, a informațiilor, acumulării de cunoștințe. Va fi urmat de retrogradarea lui Jupiter, stăpânul lor, din 14 mai, prin casa financiară. Așadar, este posibil să apară evenimente care să îi îndemne pe Săgetători să își schimbe obiceiurile financiare pentru că vor exista multe situații în care banii vor întârzia să apară. Acest lucru îi va ajuta să economisească bani sau să învețe să nu mai cheltuie toate sumele de care dispun.

În ceea ce privește viața de familie, din 13 mai, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești și le va dinamiza sectorul familie, relațiile cu părinții și căminul. O posibilă mutare poate avea loc începând cu a doua jumătate a lunii.

Horoscop Capricorn luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Capricorn vor fi sectorul profesional, sentimental și al proiectelor de viitor.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al muncii, al sarcinilor de serviciu și al sănătății. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este stăpâna casei sentimentale și va fi retrogradă, este posibil ca nativii să își reevalueze sentimentele față de persoana iubită. În planul profesional, este posibil să ia mai în serios sarcinile, să fie mai muncitori și să acorde o importanță mai mare zonei profesionale. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Capricornii vor avea o perioadă nu tocmai ușoară, însă dacă vor să își demonstreze capacitățile și determinarea, vor munci din greu să arate ce pot. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deshiderea unei noi etape în casa muncii, în sarcinile de serviciu, în programul de lucru, în relațiile cu colegii, cu colaboratorii, asociații și partenerii de afaceri.

Luna Plină din 7 mai din zodia Scorpion le activează casa proiectelor personale și a planurilor pe termen lung, semn că vor putea culege roadele muncii sau pot încheia cu succes un proiect la care au muncit mai multe luni, iar acum se văd rezultatele.

În ceea ce privește sectorul financiar, Saturn retrogradează din 11 mai în Vărsător, în casa banilor obținuți din muncă proprie, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Va fi urmat și de Jupiter, marele benefic, care își începe retrogradarea din 14 mai prin casa personalității. Așadar, urmează o perioadă în care contează cum se vor pune în valoare pentru a obține rezultate financiare bune. Tot în sfera profesională, mai exact în casa comunicării și a schimbului de informație, va ajunge din 13 mai și Marte, planeta acțiunii, care îi va ajuta pe Capricorni în toate procesele de învățare, comunicare sau negociere.

Horoscop Vărsător luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Vărsător vor fi sectorul relațional, sentimental, profesional, financiar și al vieții de familie.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al iubirii, al relației cu copiii, al creativității, activităților artistice, de relaxare și de valorificarea a unui talent. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus, planeta iubirii, va fi retrogradă în casa dragostei, acest lucru înseamnă că Vărsătorii vor începe un proces de reevaluare a sentimentelor, dar și a capacităților lor de a valorifica o vocație pentru a putea obține un profit financiar. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, Vărsătorii vor învăța să își arate iubirea, vor fi deschisi către relații, cei care își doresc un copil vor fi pregătiți să devină părinți sau să învețe să își pună în valoare ceea ce au mai bun. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deshiderea unor noi etape în domeniile enumerate mai sus. Pentru marea majoritatea a nativilor, iubirea va fi în prim plan. 

În ceea ce privește cariera și ambițiile profesionale,  Luna Plină din 7 mai din zodia Scorpion le poate aduce încheierea unei etape profesionale sau culegerea roadelor unor demersuri pentru obținerea unei funcții sau trecerea pe un post mai bine plătit. Saturn va retrograda din 11 mai prin Vărsător, prin casa personalității, așa că aceștia vor deveni mai serioși, responsabili, organizați și vor începe o restructurare personală. Cum și Jupiter, marele benefic, își începe mersul retrograd din 14 mai, prin casa subconștientului, și dinamizează și axa muncii, este posibil ca Vărsătorii să înceapă o introspecție și să elimine încet-încet ceea ce nu le mai este de folos.

În ceea ce privește situația financiară, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, în casa banilor obținuți de la locul de muncă, semn că toate eforturile acestora se vor îndrepta spre echilibrarea zonei financiare și vor reuși să administreze rațional ceea ce câștigă.

Horoscop Pești luna mai 2020

În luna mai prioritățile nativilor Pești vor fi sectorul sentimental, al vieții de familie, financiar și educațional.

Cel mai dinamic domeniu va fi cel al vieții de familie, al relației cu părinții și al căminului. Astfel, zodia Gemeni primește tranzitul Nodului Nord (destinul) din 5 mai, Mercur, planeta comunicării, din 12 mai, retrogradarea lui Venus, micul benefic, din 13 mai și nu în ultimul rând, Soarele din 20 mai. Cum Venus este retrogradă prin sectorul căminului, pot să înceapă lucrări de renovare, redecorare sau de schimbare a locuinței, o mutare fiind foarte probabilă, dacă toți membrii ai familiei vor cădea de acord. În ceea ce privește mutarea Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător și traversarea acestora în următorul an și jumătate, se va activa axa carieră-familie, care cere o echilibrare a timpului petrecut cu familia și la serviciu. Peștii vor ajunge la un moment dat la concluzia că petrecerea timpului cu familia este mai important decât cariera și ambițiile profesionale. Pe fondul acestor aspecte are loc Luna Nouă din 22 mai, care anunță deshiderea unei noi etape în viața de familie, privind regimul unei locuințe și relația cu părinții. 

Saturn va retrograda din 11 mai prin casa subconștienului, a izolării, a meditației și a introspecției, semn că urmează o perioadă de frământări intense și aduceri aminte din trecut. Rolul acestora este să încerce să nu mai repete aceleași greșeli pentru a avea o viață liniștită.

În altă ordine de idei, Jupiter, patronul lor, își începe și el retrogradarea din 14 mai, prin Capricorn, prin casa grupurilor sociale, a prietenilor și a persoanelor, care îi ajută să își ducă la îndeplinire un proiect personal. Urmează o perioadă în care Peștii vor face și mai multă curățenie în grupul de prieteni și vor rămâne doar cei care merită să le fie alături, iar în sfera profesională își vor da seama de caracterul unora care i-au dezamăgit în repetate rănduri.

Luna Plină din 7 mai din zodia Scorpion le activează casa cunoașterii, a studiilor, a cursurilor de perfecționare, a călătoriilor, domeniilor de interes intelectual și anunță un succes într-unul dintre aceste domenii.

Și ultimul aspect de amintit este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în Pești, în casa personalității nativilor, care aduce multă energie, combativitate, determinare, acțiune. Nativii se vor pune în valoare și vor dori să câștige mai mulți bani, iar munca depusă, vor avea și rezultate pe măsură.

El este oficial noul iubit al Andrei Gogan - Trending Review cu Daragiu - Episodul 27

FULLSCREEN
Horoscopul lunii mai 2020. Vărsătorii vor avea surprize în viața intimă, ce se întâmplă cu Berbecii
  • /

related posts

Modifică setările cookies