Horoscopul lunii mai. Află ce îţi rezervă astrele în această lună


Vezi ce îţi rezervă astrele în luna mai.


BERBEC

Sectorul financiar este frumos aspectat în luna mai și asta datorită faptului că Venus întră în casa banilor din data de 17. Muncești cu drag și spor, iar recompensele nu vor întârzia să apară.

Și planul sentimental îți dă motive de bucurie în această luna pentru că emani foarte mult șarm și reușeșți cu ușurință să te faci plăcută. Dacă faci deja parte dintr-un cuplu, ai parte de o perioadă plină de armonie.

În ceea ce privește sănătatea, nu ai de ce să te plângi, totul este în regulă, iar spre sfârșitul lunii, fiind influențată de prezența lui Marte în fecioară, te hotărășți să începi o dietă mult mai sănătoasă.

TAUR

Dacă îți cauți un job nou, astrele îți surâd după dată de 16 mai, când primeșți protecția planetelor Venus și Jupiter. După această dată, vor veni cu ușurință și banii.

În ceea ce privește viața sentimentală, luna mai nu este bună pentru relații serioase, dar este excelență pentru distracții și aventuri. Dacă preferi ceva de lungă durată, va trebui să ai mai multă răbdare până depășeșți această perioadă nefavorabilă.

Sănătatea este și ea la cote ridicate în luna mai.

GEMENI

În luna mai te bucuri de protecția Lunii, care îți oferă suficient de multă energie pentru a-ți atinge toate obiectivele profesionale. Banii încep și ei să vină din dată de 14 mai și îi câștigi nu doar din munca ta, ci primeșți și un mic ajutor din partea rudelor.

În plan sentimental, Jupiter îți pune bețe în roate. Relațiile care încep în această luna nu vor fi de lungă durata, iar cei care fac deja parte dintr-un cuplu, realizează că bat pasul pe loc și se hotărăsc să pornească în direcții diferite.

Sănătatea nu îți face probleme în luna mai, dar trebuie să ai grijă cu volumul de muncă pentru că ai tendința să lucrezi până la epuizare din dorința de a-ți atinge mai repede obiectivele.

RAC

Racii au parte de o luna în care vor fi foarte activi și productivi. Faci echipa bună cu ceilalți și reușești să te remarci, ceea ce te-ar putea ajuta că în viitorul apropiat să avansezi din punct de vedere profesional. Recompensele financiare nu vor întârzia să apară.

Pe plan sentimental, luna mai se anunță a fi mai mult pasională decât romantică. Dacă ești în căutarea unui partener stabil, nu ai șanse sa il găseșți acum. În schimb, dacă vrei să te distrezi, te vei bucura de momente fantastice.

În ceea ce privește sănătatea, în luna mai ești mai hotărâtă ca niciodată să faci schimbări de alimentație și să petreci mai multe ore în sala de fitness pentru a-ți pregăti corpul pentru sezonul cald.

LEU

Planul profesional este frumos aspectat după data de 17 mai, atunci când Venus te va lua sub aripa ei protectoare. Te faci ușor plăcută de colegi și superiori, așa că nu îți va fi greu să lucrezi în echipa și să ajungi la rezultate lăudabile.

Pe plan sentimental va trebui să faci multe compromisuri pentru a rămâne într-o relație, ceea ce te va stoarce de energie. Pune în balanță plusurile și minusurile și fii sinceră cu tine atunci când trebuie să răspunzi la întrebarea “merită să continuați?”.

Orice probleme de sănătate vei avea sau ai avut, începând cu data de 21 mai se vor ameliora. Încearcă să te menajezi până atunci pentru a nu-ți agrava starea.

FECIOARĂ

Dacă îți dorești să iei decizii sau să faci schimbări radicale pe plan profesional, ți se recomandă să le amâni până după data de 21 mai, astfel încât să nu ajungi să regreți. Abia din data de 21 mai Soarele va intra în casa Carierei si te vei bucura de succes.

Pe plan personal, sunt favorizate călătoriile. Dacă eșți într-o relație, te bucuri de momente memorabile alături de partenerul de cuplu, iar dacă eșți singură, ai șanse să îți găsești jumătatea în aceste deplasări.

Sănătatea îți dă ceva bătăi de cap în luna mai, așa că încearcă să te menajezi, să iei câte o mică pauză de fiecare dată când simți că nu mai ai energie.

BALANȚĂ

Deși sectorul tău financiar nu cunoaște o îmbunătățire în luna mai, te bucuri totuși de veniturile celor din familie, așa că nu ai motive să te plângi.

Pe plan sentimental, până la 17 mai te bucuri de o perioadă plină de romantism, iar după această dată vei trăi niște zile extrem de pasionale pentru că ești hotărâtă să îți satisfaci toate fanteziile și să te bucuri la maximum de partenerul de cuplu.

În ceea ce privește sănătatea, nu ai motive de ingrijorare, dar nu te vei putea bucura de acest lucru pentru că altcineva din familie va avea nevoie de mai multă atenție pentru a depăși o perioadă dificilă.

SCORPION

Planul profesional este frumos aspectat, dar și cel financiar. Totuși, asta nu înseamnă că luna mai va fi lipsită de peripeții. Trebuie să ai grijă la cei cu care lucrezi în această periodă pentru că îți vor pune bețe în roate.

Pe plan sentimental, ești mai hotărâtă că niciodată să începi o relație serioasă și încerci să socializezi cât mai mult astfel încât să ai șansă să cunoști persoane noi.

Sănătatea este șubredă în luna mai, așa că trebuie să îți acorzi mai mult timp, să mergi des la doctor și să urmezi un tratament. Situația începe să se schimbe în bine după data de 21 mai.

SĂGETĂTOR

În luna mai nu ți se recomandă să faci schimbări profesionale pentru că vor fi sortite eșecului. Nici planul financiar nu îți va da prea multe motive de bucurie pentru că va trebui să muncești pe brânci pentru a atinge un prag satisfăcător.

Nici planul sentimental nu este frumos aspectat în luna mai. Cei care fac deja parte dintr-o relație se confruntă cu probleme în comunicare, iar cei singuri au parte de persoane neserioase, astfel că vor rămâne cu un gust amar după experiențele din luna mai.

Sănătatea nu îți face probleme așa că, dacă nu te simți prea bine, ia-ți un concediu medical.

CAPRICORN

Planul financiar o să meargă bine cât timp nu faci schimbări radicale. Rețeta de succes pe care ai aplicat-o în trecut va funcționa și acum. În schimb, dacă vei încerca să schimbi strategia, vei eșua.

Planul personal este lipsit de evenimente notabile în luna mai. Petreci timp de calitate cu prietenii, ieși des în oraș, dar nu reușești să cunoști pe nimeni cu care să începi o relație. Dacă faci deja parte dintr-un cuplu, relația voastră stagnează în această perioada.

Te concentrezi atât de mult cu cariera încât ai tendința să îți neglijezi sănătatea. Nu face această greșeală pentru că va fi mult mai complicat să tratezi o eventuală problemă decât să o previi.

VĂRSĂTOR

Planul profesional îți va da bătăi de cap în luna mai, iar problemele din acest plan le atrag și pe cele financiare. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta în acest sens pentru că nici apropiații nu îți pot împrumuta bani, deci nu te baza pe ei.

Deși îți doreșți să îți tragi bucuriile din planul sentimental, nici aici nu te vei bucura de mai mult noroc. Experiențele din această luna îți vor lăsa un gust amar și te vor face să stai departe de bărbați cel puțin pentru o perioada.

Totuși, ai grijă ca relațiile pasagere din această perioada să nu se finalizeze cu o sarcina. Protejează-te dacă încă nu ești pregătită să faci acest nou pas în viață.

PEȘTI

Planul profesional este frumos aspetat. Ai o relație excelență cu colegii și împreună reușiți să duceți la bun sfârșit un proiect care îți va aduce un venit suplimentar pe care ți-l doreai.

Pe plan sentimental, te bucuri de succes pentru că ești într-o formă de zile mari și reușești cu ușurință să atragi atenția asupra ta. Totuși, dacă începi o relație în această luna, nu grăbi lucrurile.

Sănătatea nu este la cote maxime, semn că ai nevoie neapărat de un concediu. Dacă încă nu l-ai planificat, ar fi cazul să te grăbești și să faci asta.

related posts