Horoscopul lunii mai 2019.  Află ce îți rezervă astrele în aceasta lună


Iată ce îți rezervă astrele pentru luna mai 2019:

Tag-uri: #horoscop lunar

BERBEC

 

Luna mai te va prinde plină de dinamism și energie. Este o perioada perfectă pentru a-ți îndeplini propriile dorințe pe care le-ai lăsat deoparte până acum. După 15 mai însă, va trebui să te concentrezi pe partea financiară, care va avea puțin de suferit. În ceea ce privește dragostea, s-ar putea că o relație de durata să se concretizeze într-o cerere în căsătorie. Dacă eșți singură, există toate șansele să găsești pe cineva luna asta. Profită de tot ce îți iese în cale.

 

 

 

TAUR

 

Doar lucruri bune pe plan profesional pentru primele trei săptămâni ale lunii. Ești în elementul tău și ai o energie fantastică atunci când vine vorba despre muncă. În ultima săptămână, însă, te vei relaxa și vei avea grijă de propria imagine. Din punct de vedere al dragostei, lucrurile nu stau la fel de bine. S-au adunat multe tensiuni în cuplu, iar acestea nu vor fi rezolvate mult prea ușor. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare.

 

 

 

GEMENI 

 

Foarte importantă pentru tine în această perioada este familia. Simți că ai nevoie de cineva care să te sprijine și să te înțeleagă. Din punct de vedere al carierei, duci la îndeplinire proiecte pe care nu le vedeai niciodată rezolvate, deci ai parte de o luna echilibrată. Cu partenerul vor fi mici certuri și neînțelegeri, însă toate au o soluționare. Dacă ești într-o relație stabilă și vrei să faci marele pas, mai bine mai aștepți puțin și iei lucrurile încet.

 

 

 

RAC

 

Este o lună cu un du-te vino permanent. Vor fi zile în care te vei simți plină de energie și puternică, și zile în care vei fi nemulțumită de toate activitățile tale. Totuși, ai succes pe plan profesional, se întrevede un progres destul de mare la locul de muncă. În dragoste însă, trebuie să comunici mai mult cu partenerul și să-i spui lucrurile care te supără. Doar prin comunicare vei putea să ajungi la un consens.

 

 


LEU

 

Te axezi pe carieră luna asta. Colaborările vor fi la ordinea zilei în mai și te vor ajută să iei inițiative care să te propulseze. Financiar stai bine, pentru că și muncești cum se cuvine. În dragoste te grăbeșți să-ți găseșți jumătatea și s-ar putea să nu iasă totul pe cum îți dorești. Ia totul încet ca să te bucuri de romantism în cuplu și nu doar de ceva superficial.

 

 

 

FECIOARĂ

 

Pot apărea unele dificultăți și vei face multe eforturi pentru a rămâne pe poziții, însă vei trece peste toate până la finalul lunii. Vei avea parte de transformări majore și s-ar putea să primeșți chiar și o promovare până la finalul lunii. Totul merge bine și pe plan sentimental. Ești mai îndrăgostită că niciodată și plină de romantism, așa că partenerul tău se simte norocos. Dacă nu ai încă pe cineva, s-ar putea că dragostea să fie mai aproape de tine că niciodată.

 

 

 

BALANȚĂ

 

Nu eșți în formă luna asta. Dai peste dificultăți la locul de muncă, iar proiectele în care ești implicată nu dau randament, oricât de dinamică ai vrea să fii. Material, situația nu este înfloritoare. Ar fi bine să faci câteva economii. Totuși, sentimental, lucrurile stau bine. Iubirea va fi naturală, iar cei care sunt singuri, s-ar putea să se îndrăgostească fără să își dea seama. 

 

 

 

SCORPION

 

Ești mult mai puternică luna asta. Ești pusă pe muncă și îți doreșți că proiectele tale să prindă contur și să aibă succes. Cariera devine mult mai importantă pentru tine și îți poate aduce unele modificări la serviciu. S-ar putea să primești și un job nou, astfel și veniturile vor crește considerabil. În iubire, reușeșți să pui ochii pe o persoană cu o mare influență profesională, dar pe care o îndrăgești sincer. Nu ascultă ce spun ceilalți, ascultă ce-ți spune inima. 

 

 


SĂGETĂTOR

 

Te ocupi în special de probleme familiale luna asta. Cariera și activitățile de la serviciu sunt influențate foarte mult de starea ta emoțională. Compromisul și parteneriatele sunt cuvintele cheie pentru a-ți atinge scopul. Atmosfera în relație este și ea tensionată. Faptul că sunteți încăpățânați, nu va ajuta relația. Încercați să comunicați mai mult în perioada asta pentru că doar așa veți ajunge la un punct comun. 

 

 

 

CAPRICORN

 

În luna această doar tu contezi. Ai o intuiție foarte bună și eșți concentrată pe ambițiile tale, pe care le-ai lăsat deoparte până acum. Eșți puternică și flexibilă și nu o să te lași până ce nu-ți vezi visul îndeplinit. Vei avea agenda încărcată de activități, dar muncă îți va fi apreciată. În dragoste, luna această poate fi cu dus-întors. Poți ajunge de la romantism, la certuri și chiar despărțire. Ai grijă cum lași lucrurile să evolueze.

 

 

 

VĂRSĂTOR

 

Luna asta vrei să lucrezi din greu și să îți duci la îndeplinire scopurile. Nu vei mai ține cont de ceilalți și îți vei vedea de propriile tale planuri. Ai nevoie să faci și anumite compromisuri pentru a reuși, dar lucrul acesta nu te deranjează. S-ar putea să faci schimbări majore în plan profesional, chiar să-ți schimbi job-ul prezent. Până pe 20 mai, stai minunat la capitolul dragoste și simți că partenerul este pe aceeași lungime de undă cu tine.

 

 

 

PEȘTI

 

Ești destul de agitată la începutul lunii și încerci să rezolvi cât mai multe sarcini, însă te liniștești pe parcurs. Profesional, vor exista schimbări în ceea ce privește job-ul, și s-ar putea să te reprofilezi spre o nouă carieră sau afacere. Nici din punct de vedere amoros nu stai prea bine. Privești iubirea într-o notă materialistă, iar lucrul acesta te face să-ți îndrepți atenția spre parteneri înstăriți. Nu vei ajunge nicăieri dacă ai de gând să continui așa.

related posts

Modifică setările cookies