Horoscopul lunii martie 2020. Peștii se îndrăgostesc de cineva senzațional, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, dragoste, carieră și sănătate în luna martie 2020. 


Horoscop Berbec luna martie 2020

Martie le aduce Berbecilor o lună activă din punct de vedere al finanțelor, al relațiilor personale, dar și al relațiilor profesionale. Dacă în prima parte a lunii, Soarele străbate zodia Pești, iar nativii se simt izolați, fără energie și cu tot felul de frământări, din 20 martie, când astrul zilei ajunge în Berbec, în zodia lor, nativii prind deodată viață, se simt cu putere, energie și determinați să înceapă proiecte noi. 

Venus, micul benefic, dar și guvernatorul sectorului care indică mariajul și relațiile, își face intrarea în zodia Taur în 5 martie, în casa banilor munciți, semn că urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar, cu sanșe de suplimentare a veniturilor.

Luna Plină din 9 martie care se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa muncii și a sănătății, poate anunța încheierea unei etape la actualul loc de muncă sau dimpotrivă, culegerea roadelor muncii depuse o perioadă mai îndelungată, cu aprecieri din partea șefilor. Se cere o atenționare în preajma fenomenului de Lună Plină în ceea ce privește sănătatea, pentru că unele afecțiuni ar putea să se acutizeze.

Mercur, guvernatorul casei muncii, dar și a serviciului, își revine la mersul direct din 10 martie, Berbecii vor simți o îmbunătățire a stării de sănătate, iar activitățile curente de la serviciu le vor rezolva cu mai multă ușurință.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa relațiile de prietenie, proiectele pe termen lung, până pe 2 iulie, când se întoarce în sectorul socio-profesional, unde mai are de rezolvat câte ceva. Alături de Saturn, din 30 Martie vine si Marte și activează sectorul care indică relațiile de prietenie și proiectele de viitor.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide o nouă etapă în sfera personală, Berbecii fiind invitați să-și seteze obiective pentru următorul an.

Horoscop Taur luna martie 2020

Martie le aduce Taurilor evenimente importante și aspecte, care vizează relațiile de prietenie, proiectele pe termen lung, mariajul, sfera profesională și sectorul care indică studiile și călătoriile. Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează proiectele de viitor, în ultima decadă, când ajunge în casa subconștientului, a izolării și meditației, Taurii își vor analiza viața, acțiunile și vor încerca să lase în urmă lucrurile, care îi țin în loc să meargă mai departe.

Venus, micul benefic și totodată guvernatorul lor, activează casa personalității din 5 martie, când intră în Taur. Nativii se pot considera norocoșii zodiacului, pentru că vor avea șanse, oportunități, dispoziție de flirt și cuceriri. Totodată, vor înregistra succese în carieră.

Luna Plină din 9 martie, care se perfectează în zodia Fecioarei, în sectorul care indică planul amoros, aventurile, activitățile artistice, de creație, sportive și relația cu copiii, anunță încheierea unei etape în sfera sentimentală, sau pentru cei mai norocoși culegerea roadelor demersurilor către o relație sau valorificarea unor abilități, de pe urma cărora să aibă un profit financiar.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct din 10 martie, prin sfera sentimentală, pe care a tot răscolit-o timp de trei săptămâni și vor observa că pot lua decizii.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa sectorul profesional, ambițiile în carieră până pe 2 iulie, când se întoarce pentru câteva luni în sectorul cunoașterii, înțelepciunii, sistemului de principii și valori personale, dar și călătoriile. Alături de Saturn, din 30 Martie vine si Marte, care aduce și mai multă acțiune în aceste domenii.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide Taurilor un nou ciclu de curățire sufletească, de debarasare a schemelor vechi din trecut, pentru a putea merge înainte.

Horoscop Gemeni luna martie 2020

Martie le aduce Gemenilor o lună activă din punct de vedere al relațiilor de familie, al spațiului de locuit, al carierei, proiectelor pe termen lung și situației financiare.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul socio-profesional, în ultima decadă, va dinamiza sectorul proiectelor și al planurilor de viitor.

Venus, micul benefic, dar și guvernatorul sferei sentimentale, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa subconștientului, a izolării, introspecției, meditației și secretelor. Unii nativi vor trăi tot felul de sentimente profunde și poate nu vor avea curaj să și le exprime, alții însă  vor avea curaj să înceapă o relație secretă.

Luna Plină din 9 martie care se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa familiei și a locuinței poate anunța un eveniment important în familie, posibil achiziționarea unei locuințe sau administrarea unei moșteniri/patrimoniu.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, revine la mersul său direct din 10 martie, Gemenii fiind fericiți că unele proiecte demarate de ei, care s-au încurcat, acum își vor găsi rezolvarea.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa până pe 2 iulie sectorul care reprezintă studiile, relația cu persoane aflate în străinătate, călătoriile, dar și sistemul de principii și valori personale. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide Gemenilor o nouă etapă în relațiile de prietenie, prin lărgirea cercului de cunoștințe și implicarea în proiecte noi.

Horoscop Rac luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Rac o lună activă din punct de vedere al parteneriatelor de natură profesională, al cuplului, studiilor, călătoriilor, carierei și se dinamizează axa cunoștințelor. 

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul studiilor, călătoriilor, Racii sunt interesați să obțină o bursă, în ultima decadă preocupările se mută în sfera profesională, unde vor să demonstreze experiența acumulată și abilitățile.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa prietenilor și a vieții sociale, a grupurilor din care fac parte, semn că urmează o perioadă când Racii singuri ar putea fi avantajați în iubire dacă ies din casă și merg la toate evenimentele unde sunt invitați.

Luna Plină din 9 martie care se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa comunicării, cunoștințelor și relației cu frații, ar putea să le aducă în atenție o criză care necesită rezolvare. Comunicarea va fi cheia rezolvării tuturor problemelor apărute în relația cu rudele.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, Racii fiind îndemnați să reia unele planuri financiare, pentru că acum vor vedea că nu se vor mai încurca lucrurile.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa până pe 2 iulie sectorul care reprezintă banii deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, moștenirile, avantajele materiale, dar și sectorul intim.

Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii, aducând rezolvări.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide Racilor o nouă etapă în sfera socio-profesională, ambițiile din carieră și imaginea și statutul personal.

Horoscop Leu luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Leu o lună activă din punct de vedere al sferei profesionale, a situației financiare, a studiilor, călătoriilor, relației cu persoane aflate în străinătate, regimul unor burse de studiu, dar și sistemul de valori personale.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul finanțelor, preocupările acestora fiind în special pentru a-și achita o datorie, un impozit, taxe și a administra corect niște bani, în ultima decadă intervine preocuparea pentru studii, pentru obținerea unor diplome/atestate, călătorii, schimburi de experiențe profesională și mediul online.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa carierei și a ambițiilor profesionale. Astfel, Leii vor avea în următoarea perioadă oportunități, șanse, pot primi o funcție sau aprecierea muncii depuse. Surprize și răsturnări de situație pot să apară în direcția pe care o urmează în carieră.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa care reprezintă banii pe care îi câștigă de la serviciu sau din asocieri, colaborări. Sume importante de bani le pot intra în conturile nativilor în preajma fenomenului astral.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, prin casa avantajelor materiale, semn că s-a încheiat reevaluarea de trei săptămâni pe care au avut-o privind obiceiurile financiare.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa sectorul care reprezintă căsătoria, relațiile cu partenerul de cuplu și parteneriatele din sfera profesională, până pe 2 iulie, când se va întoarce pentru câteva luni în Capricorn, unde mai are niște lucruri de rezolvat. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii, aducând acțiune și rezolvări.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide o nouă etapă în sfera studiilor, acumulării de cunoștințe, obținerea unor diplome și în relațiile profesionale cu persoane aflate în străinătate.

Horoscop Fecioară luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Fecioară o lună activă din punct de vedere al relațiilor, al situației financiare, profesionale și a sănătății.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul relațiilor și al asocierilor, în ultima decadă preocuparea principală va fi administrarea banilor din moșteniri, avantajele materiale și achitarea impozitelor și taxelor. Totodată, sectorul intim devine mai activ, iar Fecioarele sunt interesate mai mult de viața de cuplu.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa studiilor, a străinătății, a călătoriilor, a proiectelor personale și sistemul de valori personale. Astfel, nativii se pot îndrăgosti într-o călătorie, la un seminar, la un curs academic sau la un eveniment monden/cultural. Totodată, Fecioarele pot face bani din activități sociale, online.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa personalității și nativii pot înregistra un succes personal. Totodată, se dinamizează axa relațiilor și poate interveni o criză în cuplu sau cei mai fericiți pot să intre într-o relație.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, prin casa muncii, dar și a relațiilor, domenii pe care le-a răscolit timp de trei săptămâni. Acum Fecioarele pot lua decizii în ceea ce priveste jobul, dar și relațiile, pentru că nu vor mai simți că nu iau decizia bună sau se răzgândesc.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa sectorul care reprezintă sănătatea, activitățile curente de la serviciu, dar și jobul în general, până pe 2 iulie, când revine din nou în Capricorn. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii, aducând dinamism și rezolvări.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide nativilor o nouă etapă în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, în ceea ce privește administrarea unei moșteniri sau bunuri de valoare și a lua deciziile cele mai bune pentru investiții.

Horoscop Balanță luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Balanță o lună activă din punct de vedere al activităților curente de la locul de muncă, al stării de sănătate, al relațiilor cu partenerul de cuplu,  cele de natură profesională și al relației cu membrii familiei și regimul unei locuințe.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul muncii, în ultima decadă preocupările principale vor fi pentru relația de cuplu și relațiile de natură partenerială din sfera afacerilor.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa avantajelor materiale, a moștenirilor, taxelor, impozitelor, banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și sfera intima. Balanțele vor observa că starea financiară devine mai bună, iar în sfera intima decid împreună cu partenerul că ar fi momentul să reaprindă flacăra pasiunii.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa izolării, introspecției, meditației și secretelor, semn că poate interveni o criză la locul de muncă, iar în ce privește starea sănătății se pot acutiza niște afecțiuni.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, prin sectorul muncii, semn că toate încurcăturile care au avut loc în ultimele trei săptămâni acum pot să dispară, rolul lor fiind acela de a reorganiza activitățile curente.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa până pe 2 iulie sectorul care reprezintă iubirea, aventura, creativitatea, relațiile cu copiii și speculațiile financiare. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii, aducând acțiune și o preocupare mai mare.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide nativilor o nouă etapă în sectorul mariajului, a relațiilor personale, dar și în cele de natură profesională.

Horoscop Scorpion luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Scorpion o lună activă din punct de vedere al activităților curente de la locul de muncă, al sănătății, sferei sentimentale și activităților desfășurate împreună cu prietenii.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul sentimental, aducând rezolvări, în ultima decadă nativii vor fi preocupați de sarcinile de zi cu zi de la serviciu, dar și de starea sănătății. Astfel, Scorpionii vor face investigații medicale, analize, consultații, să se asigure că sunt bine.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa mariajului, a relațiilor, a parteneriatelor de afaceri și vine cu rezolvări, armonie, înțelegere și liniște în cuplu. Pentru cei singuri, ar putea exista șansa întâlnirii uneri persoane plăcute, de care să se apropie din ce în ce mai mult, ca în final să le devină partener.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa prietenilor, a grupurilor sociale, dar și a proiectelor de viitor. Astfel, unii nativi pot să încheie o prietenie, alții să culeagă roadele unui proiect, iar alții să-și lărgească cercul de cunoștințe cu persoane, care ar putea să îi ajute cândva în carieră.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, prin sfera amoroasă, pe care a răscolit-o timp de trei săptămâni și au reevaluat-o. Acum vor observa că se vor înțelege mai bine cu partenerul și nu vor mai fi atât de surescitați la orice stimul din afară, care să le strice starea.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa până pe 2 iulie, sectorul care reprezintă familia, relațiile cu părinții și spațiul de locuit. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii, aducând mai multă acțiune.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide nativilor o nouă etapă în sfera muncii și a sănătății, iar nativii în căutarea unui loc de muncă ar putea să primească vești bune de la un angajator că au fost acceptați.

Horoscop Săgetător luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Săgetător o lună activă din punct de vedere sentimental, al relației cu copiii, al regimului unei locuințe, în relațiile cu frații și în sfera profesională.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul familiei și al locuinței, acesția fiind determinați să rezolve o chestiune locativă, în ultima decadă din lună se activează sectorul sentimental, dar și relațiile cu copiii, iar Săgetătorii vor fi deschiși aventurii, experimentării unor noi iubiri și implicați în activități în care copiii vor fi centrul atenției.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa muncii, a activităților curente, dar și starea sănătății. Așadar, starea sănătății se poate amelioara, dacă au existat probleme, condițiile de muncă se pot îmbunătăți și se pot încheia contracte profitabile.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa carierei și a ambițiilor profesionale. Astfel, vor exista Săgetători care vor fi investiți într-o funcție sau vor înregistra succese în carieră.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, în sectorul familiei și al locuinței, semn că toate încurcăturile apărute în ultimele trei săptămâni vor dispărea, mai mult de atât, o să apară soluții și variante mai multe pentru o mutare.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa până pe 2 iulie sectorul care reprezintă comunicarea, învățarea, deplasările și relațiile cu frații, ca apoi să se întoarcă pentru câteva luni înapoi în Capricorn. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii, aducând mai multă acțiune. Atenționarea astrelor este ca nativii să folosească constructiv energia lui Marte și nicidecum în conflicte sau dispute.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide nativilor o nouă etapă în sfera sentimentală, dar și în relațiile cu copiii.

Horoscop Capricorn luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Capricorn o lună activă din punct de vedere al relațiilor de familie, financiar, amoros și al acumulării de cunoștințe.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul comunicării, al învățării și al acumulării de cunoștințe, în ultima decadă din lună preocuparea principală va fi căminul, familia, patrimoniul și relațiile cu părinții.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv sectorul amoros, așa că urmează o perioadă favorabilă iubirii și exprimării sentimentelor. Cum Venus este responsabilă și de bani, iar acum este pozitionată pe casa talentelor, Capricornii vor putea să își valorifice un talent, o vocație și să obțină ușor niște sume de bani.

Luna Plină din 9 martie, care se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa străinătății, a călătoriilor, a studiilor și a valorilor personale, ar putea să aducă încheierea cu succes a unor studii, cursuri sau vor învăța lecții importante de viață în urma unor experiențe într-o călătorie.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, prin casa comunicării și a schimbului de opinii, semn că acum toate procesele de învățare vor reîntra în normal. Totodată, nativii pot să negocieze favorabil un parteneriat.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa până pe 2 iulie sectorul care reprezintă banii obținuți de la locul de muncă sau din colaborări, semn că în următoarele luni aceștia vor deveni mai organizați cu finanțele. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii, aducând rezolvări sau multă acțiune în sfera financiară.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide nativilor o nouă etapă în sfera familială, a locuinței, a patrimoniului și a relațiilor cu părinții.

Horoscop Vărsător luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Vărsător o lună activă din punct de vedere al relațiilor, parteneriatelor, finanțelor, al învățării și comunicării sub toate aspectele.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează sectorul financiar și preocuparea principală va fi cum să facă bani sau cum să gestioneze unele situații apărute în acest domeniu, în ultima decadă vor fi deschiși să învețe lucruri noi, să se înscrie la cursuri. 

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa familiei și a locuinței. Taurii vor observa o îmbunătățire a relațiilor cu părinții sau cu alți membrii ai familiei și vor avea tot mai dese gânduri de renovare sau de reamenajare a casei.

Luna Plină din 9 martie se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa mostenirilor, avantajelor materiale, a banilor în comun cu partenerul, dar și în sfera intima. Posibil Vărsătorii să fie nevoiți să gestioneze un bun de valoare, iar în cuplu să vrea să reînvie pasiunea în cuplu.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie și vor observa că toate încurcăturile de natură financiară se vor rezolva și pot răsufla ușurați că nu se mai trezesc fără bani, cu conturile blocate sau să mai piardă vreo sumă de bani. 

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, în casa personalității, pe care o va testa până pe 2 iulie, când se reîntoarce în Capricorn. Astfel, nativii vor învăța ce înseamnă seriozitatea, responsabilitatea și organizarea. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte care le va aduce multă energie și determinare în proiectele personale.

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide nativilor o nouă etapă în sectorul comunicării, al susținerii examenelor, interviurilor, începerii unor cursuri și în relația cu frații. 

Horoscop Pești luna martie 2020

Martie le aduce nativilor Pești o lună activă din punct de vedere al relațiilor, parteneriatelor și asocierilor profesionale, al sectorului financiar și al comunicării și relaționării cu rudele.

Dacă în prima parte a lunii, Soarele traversează și dinamizează casa personalității și le aduce energie, determinare să investească în propria imagine, în ultima decadă se activează sectorul banilor obținuți din muncă.

Venus, micul benefic, începe să tranziteze zodia Taur din 5 martie, respectiv casa comunicării, a acumulării de cunoștințe, a schimbului de opinii și idei și a deplasărilor. Astfel, Peștii vor avea succese la examene, dar și la interviuri de angajare. Cum Venus este responsabilă cu iubirea, Peștii vor avea șanse să-și întâlnească partenerul sau să se îndrăgostească de cineva într-o deplasare sau la un eveniment cultural/academic. 

Luna Plină din 9 martie care se formează în zodia Fecioarei, respectiv în casa căsătoriei, cuplului, relațiilor personale sau de afaceri și poate să aducă încheierea unei etape în cuplu sau trecerea la un alt nivel al relației personale/profesionale.

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct din 10 martie, prin casa personalității, unde Peștii au avut parte de o autoevaluare timp de trei săptămâni și acum vor vedea lucrurile mai clare în ceea ce îi privește și ceea ce își doresc de la viață.

Saturn ajunge în Vărsător în 22 martie, unde va testa până pe 2 iulie sectorul care reprezintă izolarea, introspecția și meditația, ca apoi să se întoarcă înapoi în Capricorn și să mai rezolve unele lucruri lăsate nerezolvate în relațiile de prietenie. Alături de Saturn, vine din 30 martie și Marte și activează și mai mult aceste domenii,

Luna Nouă din Berbec din 24 martie le deschide nativilor o nouă etapă în sectorul financiar, prin încheierea unui contract, care să le aducă mai mulți bani. Totodată, nativii pot lua decizia să-și schimbe obiceiurile financiare.

related posts

Modifică setările cookies