Horoscopul lunii martie 2021. Peștii se aruncă într-o legătură extraconjugală, Fecioarele pot avea de pierdut în plan profesional


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna martie 2021.

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna martie 2021


Luna martie este bogata în evenimente astrologice, care vizează nativilor Berbec sectorul subconștientului, al meditației, introspecției, trecutului și vindecării, sectorul financiar, al relațiilor și parteneriatelor de afaceri și sectorul comunicării, schimbului de opinii și al acumulării de cunoștințe.

Începând din 4 martie, Berbecii primesc tranzitul lui Marte, planeta lor guvernatoare, în zodia Gemeni, prin sectorul comunicării, dezbaterilor, informațiilor, deplasărilor și relațiilor cu frații. Tranzitul lui Marte îi va ajuta în toate procesele de învățare, însă se cere o mare atenție pentru că pot deveni agresivi și pripiți în acțiuni.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, din 16 martie, le va răscoli universul interior, vor fi mai introspecți și vor încerca să identifice ce anume le lipsește, ce îi face fericiți și cum ar putea să îndrepte unele lucruri.

Din punct de vedere financiar, situația s-ar putea îmbunătăți după 21 martie, când Venus, începe să le traverseze zodia și vor avea parte de șanse și noroc în încheierea de contracte, care să le aducă beneficii financiare, dacă vor știi să se pună în valoare.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă, din zodia Pești, din 13 martie, care le dă posibilitatea să înțeleagă și să se vindece de anumite traume emoționale, să pregătescă un plan, pe care să îl lanseze în următoare lună și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care le poate aduce încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sfera  relațională/partenerială.

 

Horoscop Taur luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Taur sectorul financiar, al prietenilor și grupurilor pe care le frecventează, proiectele de viitor, sfera profesională și starea de sănătate.

Începând din 4 martie, Taurii vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, prin sectorul financiar, semn că nativii vor fi determinați să obțină venituri mai mari.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, guvernatorul lor, până pe 21 martie, și a lui Mercur, începând din 16 martie, îi va ajuta să se integreze în grupuri noi, să ia legătura cu prietenii vechi sau cu cei cu care au întrerupt legătura și să înceapă proiecte noi. 

Din 21 martie, Venus, guvernatorul lor, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul asociat universului interior, al meditației, trecutului, spiritualității, vindecării, subconștientului, semn că Taurii vor lua o pauză de la viața socială pentru odihnă, reechilibrare psihică și fizică, pentru introspecție și a pregăti un plan pe termen lung în sfera profesională.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din 13 martie, din zodia Pești, care le deschide o nouă etapă în relațiile de prietenie, dar și un proiect profesional de anvergură și Luna Plină din zodia Balanței, care activează sectorul asociat muncii, activităților curente de la serviciu și sănătatea, unde se poate încheia o etapă, un proiect sau se pot culege roadele unei activități profesionale.

 

Horoscop Gemeni luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Gemeni sectorul personal, al relațiilor, parteneriatelor, prietenilor, proiectelor pe termen lung, sfera profesională și cea sentimentală.

Începând din 4 martie, Gemenii vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin semnul nașterii lor, tranzit care le va aduce multă energie, curaj, initiative și dorință de schimbare.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie, și a lui Mercur, guvernatorul lor, începând din 16 martie, prin sectorul carierei, al imaginii, statutului personal și al aspirațiilor profesionale, îi va ajuta pe Gemeni să se remarce la serviciu, în grupul de prieteni sau în orice activitate socială pe care o întreprind. Mercur le poate aduce oferte noi de serviciu și îi va ajuta în planurile personale.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul asociat planurilor de viitor, grupurilor pe care le frecventează și prietenilor, semn că urmează o perioadă dinamică, în care pot să înceapă proiecte noi, își pot lărgi cercul de cunoștințe, persoane cu putere de decizie sau cu funcție ar putea să îi coopteze într-un proiect, unde ar putea să-și testeze abilitățile și experiența.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din 13 martie, din zodia Pești, care le deschide o nouă etapă în sfera profesională, prin acceptarea unor propuneri și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care le activează sectorul sentimental, unde poate avea loc un eveniment cu surpriză din partea perechii de viață.

 

Horoscop Rac luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează Racilor viața de familie, căminul, spațiul de locuit, patrimoniul, sfera profesională, pregătirea profesională, studiile, activitățile de la locul de muncă, sănătatea și principiile de viață.

Începând din 4 martie, Racii vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat universului interior, al spiritualității, trecutului, subconștientului, izolării, meditației, introspecției și sănătății. Așadar, nativii își vor redirecționa energia spre interior, mai ales că vor observa o scădere a energiei, să încerce să se reechilibreze și să rezolve niște chestiuni care îi apasă. Recomandarea astrelor este să se ocupe și de sănătate, să se asigure că este totul în regulă, să stea departe de stres și suprasolicitare.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul asociat studiilor, pregătirii profesionale, relației cu persoane sau instituții din străinătate, dar și a principiilor și convingerilor de viață, le va aduce Racilor preocupări pentru aceste domenii, iar în deciziile pe care le vor lua vor ține cont de planurile lor personale de viață și de sistemul de valori.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul carierei și ambițiilor profesionale și le va aduce recunoaștere din partea șefilor, noi proiecte și satisfacții profesionale.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă privind pregătirea profesională și proiectele personale de viață și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care le activează sectorul asociat familiei, părinților și locuinței, unde pot avea loc evenimente importante, semnarea unui contract pentru o tranzacție imobiliară, o mutare, decizii privind viața de familie.

 

Horoscop Leu luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Leu sectorul proiectelor, planurilor de viitor, sectorul financiar, al banilor pe care îl dețin împreună cu partenerul, moștenirile, creditele, împrumuturile, studiile, perfecționarea profesională, relația cu persoane din străinătate, principiile și valorile după care se ghidează în viață și sfera  comunicării.

Începând din 4 martie, Leii vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat planurilor de viitor, a prietenilor și a grupurilor sociale din care fac parte, semn că urmează o perioadă activă în lărgirea cercului de cunoștințe și privind implicarea în proiecte noi.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul finanțelor, a transformărilor profunde și a intimității, le va aduce nativilor o perioadă propice în care pot deschide subiecte care privesc intimitatea. În planul financiar nativii vor lămuri o situație, vor reorganiza cheltuielile și vor deschide un cont de economii.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, dinamizează  sectorul studiilor și al perfecționării profesionale, al străinătății, relația cu instituții publice, a obținerii de diplome și atestate pentru o recalificare profesională.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă în sfera financiară și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie care activează sectorul comunicării, gândirii, informațiilor utile primite, care ar putea să îi ajute pe nativi într-un demers.

 

Horoscop Fecioară luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Fecioară relațiile de  cuplu, banii la comun cu partenerul, intimitatea, sfera profesională și banii pe care îi câștigă de la serviciu sau din activități extraprofesionale.

Începând din 4 martie, Fecioarele vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, semn că urmează o perioadă dinamică, în care nativii vor dori să se afirme, vor avea curaj să ia initiative în proiecte noi. Recomandarea astrelor este să nu intre în conflict cu șefii, chiar dacă vor exista tensiuni, pentru că nu vor avea decât de pierdut.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul mariajului, relațiilor și a parteneriatelor de natură profesională, ar putea să le aducă celor singuri o nouă relație, celor care fac deja parte dintr-un cuplu -armonie, întelegere și mai multă atenție din partea perechii, dar și încheierea unor contracte profesionale, prin negocieri favorabile.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul finanțelor, ai banilor pe care îi dețin la comun cu partenerul sau cu alte persoane, privind creditele, împrumuturile, impozitele, semn că urmează o perioadă în care Fecioarele vor dori să pună la punct situația financiară, să-și facă un plan de returnare a unei datorii.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă în relația de cuplu sau în cea de căsătorie și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care activează sectorul financiar, al banilor pe care aceștia îi obțin din muncă, eveniment astrologic care poate veni cu vești bune legate de o mărire salarială sau primirea unor bonusuri.

 

Horoscop Balanță luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Balanță sectorul muncii, al sănătății, relațiile, mariajului și parteneriatele profesionale, studiile și cursurile de pregătire profesională, de recalificare și planurile personale de viață.

Începând din 4 martie, Balanțele vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, principiilor de viață. Cum Marte este guvernatorul casei relațiilor, nativii se vor simți atrași pe persoane cu care să rezoneze din punct de vedere intelectual sau vor avea nevoie să împărtășească aceleași principii de viață cu perechea de viață.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul muncii, îi va ajuta pe nativi să își eficientizeze munca, să-și prioritizeze sarcinile, să caute să relaționeze mai bine cu colegii de echipă, pentru o bună desfășurare a activităților și mai ales pentru respectarea termenelor limită.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul mariajului, relațiilor și parteneriatelor de natură profesională. Astfel, în relație, Balanțele vor primi atenție mărită din partea partenerului și vor face planuri de viitor, iar în sfera profesională nativii pot negocia sau încheia niște contracte pentru proiecte viitoare. În funcție de cum vor știi să se pună în valoare în prima parte de lună și de rezultatele obținute, vor avea succes într-un contract.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă în sfera muncii, a activităților curente și a sănătății, prin adoptarea unui regim de viață sănătos și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie care aduce evenimente notabile în planul personal și profesional.

 

Horoscop Scorpion luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Scorpion sectorul muncii, al sănătății, sfera sentimentală, intimitatea și sectorul financiar, al banilor și bunurilor pe care le dețin împreună cu partenerul sau cu alte persoane, creditele, împrumuturile.

Începând din 4 martie, nativii Scorpion vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat intimității, transformărilor profunde, al resurselor comune cu partenerul, semn că urmează o perioadă dinamică în aceste domenii. 

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul sentimental, al iubirii, romantismului, flirtului, cuceririlor, copiilor, ar putea să le aducă Scorpionilor valorificarea unui talent, a unei vocații, de pe urma căreia sa aibă beneficii financiare, o nouă poveste de dragoste sau preocupări pentru copii, pentru educarea acestora, pentru petrecerea timpului în mod relaxant. Este o perioadă favorabilă concediilor, distracției, creativității și activităților artistice.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul muncii și al sănătății, semn că activitățile de la locul de muncă se intensifică, nativii sunt preocupați de reorganizarea sarcinilor, de munca în echipă și de afirmare în fața șefilor.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, posibilitatea să înceapă o nouă poveste de dragoste și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care activează sectorul universului interior, al subconștientului, al meditației, vindecării, spiritualității și trecutului. Nativii pot să aibă o revelație, în urma unei introspecții și să vadă soluția la o problemă care îi frământă.

 

Horoscop Săgetător luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Săgetător sectorul relațional, familial, al relațiilor de prietenie, al grupurilor pe care le frecventează, proiectelor de viitor, valorificarea unui talent/vocație, sferei sentimentale și al relației cu copiii.

Începând din 4 martie, nativii Săgetător vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale, semn că urmează o perioadă mai dinamică, poate conflictuală, dacă nu vor știi să gestioneze niște crize, care pot să apară în cuplu sau în relațiile profesionale.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul vieții de familie și a spațiului de locuit, le aduce nativilor preocupări pentru familie, rezolvarea unor chestiuni care privesc patrimoniul sau regimul unei locuințe, relațiile cu părinții sau cu alți membrii ai familiei cu care dețin un bun de valoare în comun.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul sentimental, al aventurii, flirtului, romantismului, copiilor și activităților de creație sau artistice, semn că Săgetătorii singuri sunt deschisi unei noi relații, iar cei care fac parte dintr-un cuplu își doresc revitalizarea relației, să trăiască la cote maxime, să simtă pasiune. Nativii părinți își vor dedica timpul în totalitate copiilor, găsirii unor metode noi de relaxare și petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă în sfera familială, privind regimul unei locuințe sau decizii privind spațiul de locuit și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care activează sectorul prietenilor și al proiectelor de viitor, prin încheierea unei etape, a unei prietenii, a unui proiect sau culegerea roadelor unor demersuri privind lansarea unui proiect.

 

Horoscop Capricorn luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Capricorn sectorul comunicării, al informațiilor, al vieții de familie, al spațiului de locuit, sferei profesionale si a sănătății.

Începând din 4 martie, nativii Capricorn vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat muncii și sănătății. Așadar, urmează o perioadă dinamică la locul de muncă, cu initiative din partea nativilor de a reorganiza munca, de a prelua conducerea unor proiecte. Atenție la tensiunile care pot să apară în echipă, pentru că nativii nu vor reacționa tocmai bine atunci când cineva nu își face treaba! În ce privește sănătatea, Capricornii vor avea o mai mare grijă, prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul comunicării, al informației, acumulării de cunoștințe, a schimbului de opinii și a dezbaterilor, îi ajută să se remarce în sfera profesională, în fața șefilor, asociaților, colaboratorilor și echipei cu care lucrează.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul familiei, semn că nativii vor fi interesați să rezolve niște chestiuni care au legătură cu familia, relațiile cu părinții, spațiul de locuit, administrarea unui patrimoniu și o grijă mai mare pentru activitățile gospodărești.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă în interacționarea cu ceilalți, în negocierile pentru a încheia contracte sau în susținerea unor proiecte, interviuri sau lucrări în fața unor comisii de evaluare și 

Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care activează sectorul carierei și al ambițiilor profesionale, care va aduce o realizare, încheierea unei etape profesionale sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei funcții.

 

Horoscop Vărsător luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Vărsător sectorul financiar al banilor pe care îi câștigă, ai banilor proveniți din avantaje materiale, moșteniri, banii la comun cu partenerul sau sfera intimă, sfera comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, studiul personal și nu în ultimul rând, sfera sentimentală și a relației cu copiii.

Începând din 4 martie, Vărsătorii vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, romantismului, creativității, copiilor și activităților artistice, semn că în următoarea perioadă Vărsătorii vor fi interesați de aceste domenii și își vor consuma energia pentru a trăi la cote maxime, în activități care le fac plăcere și pentru a petrece clipe de calitate cu perechea de viață sau copiii.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul financiar, le va aduce nativilor preocupări pentru a-și mări veniturile, pentru a găsi metode noi de a face bani sau de economisire.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul comunicării, schimbului de opinii, informațiilor, deplasărilor și relațiilor cu frații, semn că nativii vor avea noroc la informații utile, în rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare, succes la examene, susținerea de interviuri, proiecte și o împăcare cu rudele cu care au avut conflicte.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă privind veniturile financiare și administrarea sumelor de care dispun și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie, care activează studiile înalte, călătoriile, cunoașterea, filosofia și principiile de viață, eveniment care le poate aduce o revelație privind drumul lor în viață și ceea ce li s-ar potrivi din punct de vedere profesional.

 

Horoscop Pești luna martie 2021


Luna martie este bogată în evenimente astrologice, care le vizează nativilor Pești planurile personale de viață, sfera relațională, sfera financiară, a banilor pe care îi câștigă de la locul de muncă și a celor pe care îi dețin în comun cu partenerul de cuplu, dar și sectorul vieții de familie și al spațiului de locuit.

Începând din 4 martie, Peștii vor primi tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni, în sectorul asociat locuinței, familiei, părinților și patrimoniului. Urmează o perioadă mai activă în familie, posibil să apară și tensiuni cu unii membrii, cu părinții în special, din cauza unor mentalități diferite. Peștii vor avea preocupări pentru spațiul de locuit, pentru un schimb de locuință sau administrarea unui imobil.

Tranzitul Soarelui prin zodia Pești, până pe 20 martie, a lui Venus, micul benefic, până pe 21 martie și a lui Mercur, astrul comunicării, începând din 16 martie, prin sectorul identității, le va aduce nativilor multă energie, determinare, o stare de bine, dispoziție de flirt, de cuceriri, de schimbarea a look-ului sau de împrospătare a garderobei.

Din 21 martie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, alături de Soare, în sectorul financiar și urmează o perioadă activă în obținerea unor venituri mai mari.

Cele două evenimente astrologice importante ale lunii sunt Luna Nouă din zodia Pești, din 13 martie, care le deschide o nouă etapă în planul personal, în relația de cuplu, dar și privind sfera profesională, unde nativii își dorescă să se afirme și să obțină o poziție mai bună și Luna Plină din zodia Balanței, din 28 martie care activează sectorul avantajelor materiale, a banilor pe care îi dețin cu partenerul sau alte persoane din familie, a creditelor, impozitelor și intimității. Se recomandă evitarea speculațiilor financiare în preajma fenomenului astral de Lună Plină, iar în sfera intimă Peștii ar putea avea parte de trăiri intense, reînvierea pasiunii sau o legătură extraconjugală.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro


Vezi și: Cum să faci cele mai tari ședințe foto

 

 

Modifică setările cookies