Horoscopul lunii martie 2022. Peștii culeg roadele flirtului și intră într-o relație pe termen lung, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în luna martie 2022. 

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Berbec preocupări pentru sfera profesională, proiectele de viitor, activitatea de la locul de muncă, starea de sănătate și relația de cuplu. 

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și care îi îndeamnă pe Berbeci la un bilanț și la o analiză privind direcția profesională și planurile legate de viața de cuplu. 

Venus și Marte, guvernatorul Berbecilor, ajung pe 6 martie în zodia Vărsător, pe sectorul prietenilor, proiectelor pe termen lung, grupurilor pe care le frecventează, vieții sociale și marchează începutul unei perioade, în care proiectele nativilor vor căpăta contur. Dacă Berbecii decid să se asocieze cu un prieten, într-o afacere pe cont propriu, recomandarea astrelor este să fie atenți, în a doua jumătate a lunii, pentru că instabilitatea financiară este mai mare și pot lua decizii greșite.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești. În tandem cu Soarele până pe 20 martie, Mercur le oferă Berbecilor momente de interiorizare, de a sta departe și detașați de agitația cotidiană, pentru a face un plan de relansare în luna aprilie.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în Berbec, urmat de Mercur, din 27 martie, aducând o mai bună organizare, energie, determinare și putere de a mișca lucrurile în direcția dorită de ei.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în casa muncii și sănătății. S-ar putea să apară o criză la locul de muncă, să se încheie o etapă profesională sau să se culeagă roadele unor demersuri profesionale, prin obținerea unui job nou. Din punct de vedere al sănătății este nevoie de adoptararea unui regim de viață sănătos.

 

Horoscop Taur luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Taur preocupări pentru proiectele profesionale, planurile pe termen lung, sfera sentimentală și relațiile cu copiii.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și care îi îndeamnă pe Tauri să se implice în proiecte umanitare, să reia un proiect abandonat, să-și mărească cercul de prieteni, cunoscuți și să aibă o viață socială mai intensă.

Venus, guvernatoarea Taurilor, și Marte, planeta acțiunii, ajung pe 6 martie în zodia Vărsător, pe sectorul carierei și activităților profesionale, semn că urmează o perioadă în care nativii se pot afirma, pot încheia niște contracte profitabile, pot primi o funcție sau li se poate schimba, neașteptat, încadrarea la serviciu.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat planurilor de viitor și a proiectelor profesionale. Taurii au idei, refac un plan sau o strategie și lucrează bine în echipă.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul frământărilor interioare, trecutului, izolării, meditației și introspecției. Prin urmare, Taurii vor sta mai izolați și vor pregăti un plan de lansare, își fac un bilanț sau încearcă să se reechilibreze fizic și psihic.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul sentimental, al copiilor, creativității, pasiunilor și valorificării unui talent. Se pot încheia etape sau se culeg roadele unor demersuri în sfera vieții afective, privind apariția unui copilul sau valorificarea unui hobby.

 

Horoscop Gemeni luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru carieră, activitățile profesionale, viața de familie, administrarea patrimoniului, relațiile cu străinătatea, schimburile de experiență profesională și planurile pe termen lung.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în carieră, activitatea profesională, relațiile cu șefii sau cu diferite instituții. Pot să apară oportunități de schimbare a direcției profesionale prin partenerul de cuplu sau printr-un partener/colaborator din sfera profesională.

Venus, guvernatoarea casei sentimentele, și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul schimburilor de experiență profesională, străinătății, lărgirii orizonturilor și convingerilor/principiilor de viață. Prin urmare, Gemenii ar putea să reia un dialog cu cineva din străinătate, cunoscut prin intermediul studiilor sau a unui schimb de experiență. Posibil și viziunea asupra vieții să se schimbe în urma unor evenimente întâmplate de curând.

Între 10 și 27 martie, Mercur, guvernatorul Gemenilor, traversează zodia Pești, planul carierei și nativii își pot face cunoscute ideile, le pot pune în aplicare, mai ales că au susținerea șefilor.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul proiectelor pe termen lung, prietenilor și grupurilor pe care le frecventează, semn că se dinamizează viața socială, Gemenii se implică mai mult în proiecte și este posibil să reia proiecte mai vechi.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul vieții de familie. Poate apărea o criză, încheieri de etape, dar și o realizare care privește administrarea unui bun imobiliar, a patrimoniului.

 

Horoscop Rac luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Rac preocupări pentru sectorul financiar, perfecționarea profesională, relațiile cu străinătatea, principiile și convingerile de viață, acumulare de cunoștințe, cariera și activitățile profesionale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în sectorul asociat studiilor, străinătății, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor cunoașterii, dar și schimbării viziunii și mentalităților, în urma unor evenimente recente.

Venus și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul de cuplu, creditelor, moștenirilor, dar și transformărilor profunde pe care nativii și le doresc în relație.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării și informării, traversează zodia Pești, Racii fiind interesați să fie la curent cu unele informații într-un domeniu profesional, țin legătura cu persoane din străinătate și este posibil să primească și oferte de job din străinătate sau dintr-un alt domeniu decât cel în care activează acum.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul carierei și imaginii profesionale. Racii se fac remarcați, au inițiative și încearcă să-și consolideze poziția profesională.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul comunicării, informațiilor, gândirii, opiniilor, relațiilor cu rudelor. Posibil să apară o criză în comunicarea cu frații sau unele rude, iar conflictul nu poate fi stins decât prin cooperare și deschidere către comunicare.

 

Horoscop Leu luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Leu preocupări pentru situația financiară, sfera relațională, căsătoria sau parteneriatele, schimburile de experiență profesională, studiile și relațiile cu persoane din străinătate.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în sectorul asociat avantajelor materiale, a bunurilor deținute împreună cu partenerul de cuplu sau alți terți, privind administrarea unei moșteniri sau accesare/returnarea unui credit.

Venus și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, semn că se îmbunătățește relația de cuplu. Prioritatea Leilor va fi rezolvarea unor chestiuni relaționale și semnarea/încheierea unor contracte profesionale.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești. Leii vor încerca să pună în ordine situația financiară, să lămurească un context financiar, să discute cu partenerul despre subiecte privind intimitatea și încrederea reciprocă.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul studiilor, cunoașterii, înțelepciunii, principiilor de viață, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională. Așadar, Leii traversează o perioadă de două săptămâni în care vor fi interesați de aceste domenii.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, de la serviciu sau dintr-o activitate extraprofesională. Posibil Leii să fie interesați să rezolve o situație financiară, să apară o criză sau primesc o ofertă, de pe urma căreia vor obține o sumă însemnată de bani.

 

Horoscop Fecioară luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru propria persoană, relațiile de cuplu, căsătoria, parteneriatele profesionale, activitatea la locul de muncă, sănătatea și interesele materiale.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în planul relațional, partenerial, în ce privește căsătoria sau o asociere. Este un moment bun pentru nativi să-și seteze obiective relaționale pentru următoarea perioadă, pentru că sunt șanse să aibă realizări.

Venus și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul muncii și sănătății. Se dinamizează astfel casa activităților profesionale. Totodată, cum Venus este planeta iubirii, s-ar putea ca nativii să se îndrăgostească de cineva de la serviciu sau de o persoană cunoscută prin intermediul serviciului sau sănătății.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv casa relațiilor și parteneriatelor, semn că pot începe dialoguri, negocieri privind viitorul împreună cu partenerul sau privind un parteneriat pe termen lung.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul intereselor materiale, a banilor deținuți în comun cu partenerul sau alți terți, privind administrarea unei moșteniri sau a unui credit, returnarea unei datorii.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul personalității, unde poate interveni o criză în cuplu, care să ducă la un final fericit. Cei singuri sau cei care încearcă să intre într-o relație pot beneficia de oportunități, care le pot îndeplini dorințele.

 

Horoscop Balanță luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Balanță preocupări pentru sfera muncii, sănătății, relațiilor și parteneriatelor profesionale, sferei sentimentale, relațiilor cu copiii, activităților de creație, relaxare și concediilor.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în sectorul muncii, în relațiile cu colegii sau privind sănătatea, prin găsirea unui tratament pentru o afecțiune mai veche.

Venus și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul vieții afective, a iubirii, fericirii, pasiunii, romantismului, copiilor, creativității. Nativii se pot îndrăgosti, pot face declarații, iau inițiativa în cuplu. Dacă doresc să cucerească pe cineva găsesc metode originale de a impresiona.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv sectorul muncii și sănătății, semn că pot veni propuneri de job, de colaborări, se înțeleg mai bine cu colegii și ajung la un compromis în relațiile cu cei cu care au avut tensiuni și conflicte.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul relațiilor, parteneriatelor și căsătoriei și urmează o perioadă în care nativii sunt interesați de relația cu partenerul de cuplu, dar și de relațiile cu cei cu care desfășoară activități profesionale.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul subconștientului, izolării, introspecției, trecutului, sănătății. Probleme de sănătate pot să apară în preajma fenomenului astral, se pot acutiza afecțiuni, așa că recomandarea astrelor este ca Balanțele să stea departe de suprasolicitare, stres și efort fizic. Totodată, nativii își pot face un bilanț profesional și iau decizii, însă fără a le împărtăși momentan.

 

Horoscop Scorpion luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru sfera sentimentală, proiectele personale, lărgirea cercului de prieteni, sectorul muncii și sănătății și viața de familie.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului, creativității, pasiunilor, copiilor și activităților de relaxare. Așadar, Scorpionii sunt interesați să înceapă un capitol nou în relație, iar cuplurile mai vechi iau decizia de a avea un copil. Cei implicați într-o activitate de creație, s-ar putea să aibă inspirație și oportunități de a se face remarcați, să-și valorifice un talent.

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Marte, guvernatorul Scorpionilor, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul vieții de familie, așa că începe o etapă în care Scorpionii își găsesc puterea și-și încarcă bateriile alături de familie. Totodată, Scorpionii pot avea idei de renovare, de reamenajare a spațiului de locuit. Atenție, însă la relațiile cu membrii mai în vârstă ai familiei, cu care ar putea avea dispute, dacă nu sunt lăsați în pace!

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv sectorul sentimental, așa că nativii pot face declarații, își exprimă sentimentale prin artă, printr-un act de creație.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul muncii și activităților profesionale. Prin urmare, începe o perioadă dinamică la locul de muncă, cu inițiative din partea Scorpionilor, determinare și afirmare în proiectele avute în derulare.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul prietenilor și planurilor de viitor. Posibil să apară o criză în relația cu un prieten și să se încheie o etapă sau se poate relua un proiect la care Scorpionii vor lucra împreună cu un prieten. La serviciu, s-ar putea să fie cooptați într-o nouă echipă datorită implicării lor în ultimele luni.

 

Horoscop Săgetător luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru viața de familie, spațiul de locuit, carieră, proiectele profesionale, comunicarea și planificarea unei strategii pe termen lung.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în planul vieții de familie, a căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Din configurația astrală face parte și Jupiter, marele benefic, așa că nativii au șanse să rezolve chestiuni familiale mai vechi.

Venus și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul comunicării, gândirii, opiniilor, cunoștințelor, informațiilor și vor fi aliați în toate formele de comunicare, în luarea deciziilor și în negocieri.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, așa că se intensifică dialogurile cu familia, negocierile și interesul pentru a rezolva chestiuni locative sau administrative ale patrimoniului. Totodată, nativii vor fi mai interiorizați și vor căuta să afle unele lucruri de la părinți, să se împace cu rudele cu care au avut conflicte.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul iubirii, fericirii, aventurii, romantismului, creativității, activităților de relaxare. Vor exista nativi care doresc să cucerească sau să-și recucerească partenerul, vor face surprize și vor achiziționa sejururi romantice, cu care își vor impresiona partenerul de cuplu.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul carierei și ambițiilor profesionale. Fenomenul astral poate scoate în evidență niște probleme care trebuie rezolvate, poate apărea o criză de imagine, iar nativii vor fi nevoiți să rezolve rapid situația apărută. Mai există și situația în care cei care au muncit mult și și-au dedicat și timpul personal pentru o cauză, un proiect, acum vor culege roadele muncii lor.

 

Horoscop Capricorn luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru comunicare, informare, acumulare de cunoștințe, perfecționare profesională, sfera financiară.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în sectorul asociat comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și susținerii de examene, teste, lucrări sau interviuri.

Venus, guvernatoarea casei sentimentele, și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă sau activități extraprofesionale. Așadar, Capricornii vin cu idei, își valorifică o abilitate și încearcă să rezolve chestiuni care au legătură cu planul sentimental.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, și vine cu informații utile, vești și capacitate mare de a acumula cunoștințe pentru cei care trebuie să susțină examene, să negocieze un proiect, să obțină o bursă de studiu.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul vieții de familie, așa că nativii vor fi interesați să rezolve niște chestiuni care au legătură  cu familia, patrimoniul, spațiul de locuit și relațiile cu părinții.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională. Se poate încheia o etapă de școlarizare, Capricornii culeg roadele și obțin rezultate bune.

 

Horoscop Vărsător luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru situația financiară, comunicarea și acumularea de informații într-un domeniu de interes, planurile personale și sfera relațională/profesională.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în planul financiar, ai banilor, pe care nativii îi obțin din muncă sau din activități extraprofesionale.

Venus și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul personalității unde vor susține determinarea, curajul, inițiativa și capacitatea de a-și urma un drum. Atenție, totuși la tranzitul lui Marte, care le poate da impulsuri bruște, acțiuni neașteptate și decizii riscante!

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, respectiv sectorul financiar, așa că urmează negocieri sau dialoguri despre bani, despre obținerea unor proiecte noi, de pe urma cărora Vărsătorii să își suplimenteze veniturile. 

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul comunicării, veștilor, informațiilor, cunoștințelor, dezbaterilor și deplasărilor. Așadar, urmează o perioadă dinamică în comunicare, transmitere de informații și în toate activitățile intelectuale.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul intereselor financiare, a banilor pe care nativii îi dețin în comun cu partenerul de cuplu sau cu alți terți. S-ar putea să intervină o criză și Vărsătorii să fie nevoiți să reorganizeze situația financiară, să-și deschidă un cont de economii sau să ramburseze mai repede o datorie.

 

Horoscop Pești luna martie 2022

 

Luna martie le aduce nativilor Pești preocupări pentru planurile personale de viață, relațiile, căsătoria, parteneriatele, sectorul financiar, sfera profesională și starea sănătății.

Primul eveniment astral este Luna Nouă din 2 martie, care se formează în zodia Pești și deschide noi etape în planul personal, dar și-n cel profesional. Este momentul lor de afirmare din an, în care-și pot seta obiective pe termen lung, apar oportunități și datorită lui Jupiter, marele benefic și guvernatorul lor, care face parte din configurația astrală.

Venus și Marte, planeta acțiunii, ajung în 6 martie în zodia Vărsător, în sectorul subconștientului, izolării, trecutului, frământărilor interioare, introspecției și îi invită pe Pești la un bilanț. Posibil unii dintre nativii să aibă un nivel de energie mai scăzut, să încerce să se reechilibreze fizic și psihic și să găsească soluții la unele chestiuni familiale sau care au legătură cu casa și spațiul de locuit.

Între 10 și 27 martie, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Pești, și îi ajută pe nativi în toate formele de comunicare, negociere și de acumulare de cunoștințe, de demonstrare a capacităților și abilităților profesionale.

Pe 20 martie, Soarele ajunge în zodia Berbec, urmat de către Mercur, din 27 martie, prin sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, semn că urmează o perioadă în care Peștii sunt interesați să-și suplimenteze veniturile, să se implice în proiecte noi.

Ultimul aspect astral al lunii martie este Luna Plină din zodia Fecioarei, din 18 martie, care se formează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor, unde s-ar putea să apară o criză relațională, care va scoate la suprafață unele nemulțumiri mai vechi ale acestora. Există și situația în care nativii singuri să culeagă roadele flirtului și să intre într-o relație pe termen lung.

 

 

Modifică setările cookies