Horoscopul lunii martie 2023. Gemenii pot relua o poveste de dragoste din trecut, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste și citește horoscopul lunii martie 2023.

Tag-uri: #horoscop lunar

Horoscop Berbec luna martie 2023

 

Sectorul frământărilor interioare este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii Berbec vor simți că drumul pe care merg nu este tocmai ușor în planul muncii și vor avea niște conștientizări. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, respectiv din casa muncii, care aduce evenimente și situații care pot schimba o direcție profesională. Totul se amplifică și sunt două variante: încheierea unui contract sau culegerea roadelor unor demersuri mai vechi. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Cum Saturn este guvernatorul casei carierei, în următorii doi ani, nativii sunt invitați la un bilanț profesional, la corectarea unor greșeli pe care le-au făcut, finalizarea unor proiecte și de abia apoi începerea altora noi, astfel încât să se bucure de succes, realizări și satisfacție profesională.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, din 17 martie, urmează o perioadă de îmbunătățire a situației financiare.

Pe 19 martie, Mercur ajunge în zodia Berbec, în casa personalității, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi începuturi în viața personală sau profesională. Este momentul lor de afirmare din an, în care îți pot seta obiective pe termen lung.

Pe 23 martie are loc alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista transformări profunde în relația intimă, privind planurile și proiectele de viitor împreună cu partenerul de cuplu sau cu partenerii din sfera profesională.

Ultimul aspect important este trecerea lui Marte, guvernatorul Berbecilor, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. O serie de nativi își vor întoarce privirea spre trecut, familie, evenimente care le-au marcat viața sau le aduc aminte de copilărie.

 

Horoscop Taur luna martie 2023

 

Sectorul relațiilor de prietenie, a vieții sociale, proiectelor și planurilor pe termen lung este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii Taur vor fi interesați de asocieri, de lărgirea cercului de cunoștințe, de planificarea unor strategii. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală și au loc dialoguri deschise.  Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, respectiv în sectorul iubirii, aventurilor romantice, cuceririlor, flirtului, creativității și copiilor, care anunță noi începuturi în aceste domenii. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a proiectelor de viitor, prietenilor și grupurilor de apartenență. Cum Saturn este guvernatorul casei filosofiei de viață și principiilor/credințelor, deciziile care vor urma, în următorii ani, vor avea ca baza filosofia de viață a Taurilor. Posibil Saturn să corecteze traiectoria unor proiecte, astfel încât nativii să se bucure de succese și realizări care să le aducă satisfacție.

Cu Venus, guvernatorul lor, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa personalității, din 17 martie, urmează o perioadă în care apar șanse și oportunități, nativii se fac plăcuți, au farmec, sunt dispuși către flirt, cuceriri, schimbare de look, garderobă și să-și îndeplinească anumite plăceri.

Pe 19 martie, Mercur ajunge în zodia Berbec, în casa frământărilor interioare, introspecției, trecutului, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care invită la un bilanț personal și profesional și la pregătirea unui plan de acțiune.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista trasnformări profunde în relația de cuplu, dar și-n relațiile profesionale. 

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și deplasărilor. Posibil să urmeze o perioadă mai activă din punct de vedere al comunicării, care poate deveni mai agresivă. 

 

Horoscop Gemeni luna martie 2023

 

Sectorul carierei, activităților profesionale, relației cu superiorii, străinătății și imaginii este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, în zodia Pești. Nativii Gemeni vor fi interesați să clarifice anumite situații, să-și demonstreze abilitățile și experiența acumulată. Totodată, se dinamizează și axa carieră-viață de familie și au loc dialoguri deschise cu ambele părți despre planurile de viitor.  Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri care țin de relația cu familia sau cu bunurile pe care nativii le dețin. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a carierei, activităților profesionale, străinătății și relațiilor cu șefii, unde va aduce o corectare a direcției profesionale. Urmează doi ani de zile în care Gemenii vor înregistra succese cu mai mult efort și perseverență și ar putea să se aștepte la o schimbare importantă de direcție. Cum Saturn este guvernatorul casei avantajelor financiare, direcția profesională va depinde de situația financiară și de ce pot obține din exercitarea funcției.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa frământărilor interioare, introspecției, trecutului, din 17 martie, urmează o perioadă, în care relațiile sentimentale vor fi analizate. De asemenea, Gemenii se pot gândi la cineva din trecut, care le-a marcat existența și chiar pot relua o legătură sentimentală, pe care să o țină discretă.

Pe 19 martie, Mercur, guvernatorul Gemenilor, ajunge în zodia Berbec, în sectorul prietenilor, proiectelor pe termen lung, grupurilor pe care le frecventează, dar și pe casa viselor și speranțelor, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în aceste domenii. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a stabili un plan, o strategie personală, o relansare, un start nou.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista trasnformări profunde în filosofia de viață și principiile Gemenilor. Cum Pluton este guvernatorul casei muncii și sănătății, urmează o perioadă în care nativii își vor reorganiza activitățile profesionale/sănătatea după alte credințe.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi obțin din muncă. Urmează o perioadă favorabilă suplimentarii veniturilor prin renegociere salarială sau încheierea de contracte extraprofesionale.

 

Horoscop Rac luna martie 2023

 

Sectorul asociat filosofiei de viață, principiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și direcției în viață este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii Rac vor dori să înceapă să învețe din nou sau să experimenteze lucruri noi împreună cu partenerul de cuplu. De asemenea, se activează axa cunoașterii și lărgirii orizonturilor și pot avea loc dialoguri despre proiecte comune. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul comunicării, acumulării de cunoștințe, negocierilor și relațiilor cu rudele. Poate avea loc încheierea unei etape, culegerea roadelor unor negocieri, a unor discuții importante profesionale sau cu rudele. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a filosofiei de viață și principiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și educației superioare. Urmează doi ani în care Racii își vor revizui anumite credințe și convingeri sau unele se pot consolida. Cum Saturn este guvernatorul casei relațiilor, nativii vor avea nevoie să experimenteze mai mult în relație, căsătorie, să intre pe aceeași lungime de undă cu partenerul.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa prietenilor și proiectelor de viitor, din 17 martie, urmează o perioadă în care Racii vor dori să-și lărgească cercul de cunoscuți, să socializeze mai mult sau să interacționeze cu ceilalți. Cei singuri ar putea să-și cunoască partenerul prin intermediul prietenilor sau proiectelor noi pe care le dezvoltă în perioada următoare.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în sectorul carierei. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a stabili prioritățile și a demara proiecte noi, care să le aducă Racilor beneficii financiare însemnate.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista trasnformări profunde în planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, a bunurilor deținute cu partenerul sau cu alți terți, privind moștenirile, creditele sau alte taxe, dar și în sectorul intimității.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, guvernatorul casei carierei, în zodia Rac, pe 25 martie, în casa personalității, așa că urmează o perioadă ca nativii vor avea o atitudine combativă, iar acțiunile acestora vor aduce succesul în proiectele noi.

 

Horoscop Leu luna martie 2023

 

Sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse decât salariile și a intimității este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii vor fi interesați să clarifice anumite situații de natură financiară, să returneze niște datorii sau să administreze cât mai bine sumele pe care le dețin. De asemenea, se activează axa financiară. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul banilor pe care Leii îi obțin de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri financiare, privind încheierea unor contracte. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă financiară. Cum Saturn este guvernatorul casei muncii, este posibil să aducă concretizarea unor planuri legate de un job nou sau de o activitate profesională independentă sau pe cont propriu.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa carierei și a aspirațiilor profesionale, din 17 martie, urmează o perioadă, în care Leii vor avea noroc și șanse prin intermediul activităților profesionale. De asemenea, s-ar putea să urmeze niște dialoguri sau negocieri cu șefii legate de activitatea și sarcinile de muncă. Cei singuri se pot îndrăgosti de un șef, o persoană cu funcție sau într-o călătorie în străinătate.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul educației superioare, călătoriilor, perfecționării profesionale, filosofiei de viață și principiilor, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în aceste domenii. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a stabili obiective profesionale, educaționale, rezolvarea unor chestiuni birocratice sau programarea unei călătorii.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista transformări profunde în planul relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor profesionale.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului, semn că urmează o perioadă în care Leii își vor redirecționa energia spre interior, să se reechilibreze.

 

Horoscop Fecioară luna martie 2023

 

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii vor clarifica anumite chestiuni în relație. Comunicarea devine importantă și poate salva o relație, o căsnicie sau un parteneriat. Pentru că Mercur este guvernatorul Fecioarelor, acestea vor fi nevoite să spună cât sunt dispuse să investească într-o relație, ce nevoi au și ce pot oferi partenerului. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul personalității care anunță un eveniment important pentru relație, culegerea roadelor unor demersuri sau încheierea unei etape. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a relațiilor și căsătoriei și poate duce la concretizarea unui vis legat de relație. Cum Saturn este guvernatorul casei iubirii și romantismului, Saturn va testa relația, și îi ajută pe nativi să identifice ce anume nu merge, ca apoi să o consolideze. Fccioarele singure pot începe o relație de lungă durată cu o persoană pe care se pot baza.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa educației superioare, călătoriilor, perfecționării profesionale și filosofiei de viață, din 17 martie, urmează o perioadă, cu preocupări pentru aceste domenii și șanse de a rezolva unumite chestiuni birocratice, pregătirea unei călătorii sau obținerea unui atestat/diplome, înscrierea la diferite cursuri.

Pe 19 martie, Mercur, guvernatorul Fecioarelor, ajunge în zodia Berbec, în sectorul intereselor financiare, a bunurilor și banilor la comun cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, creditelor, datoriilor, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în sectorul financiar și al intimității/încrederii reciproce. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a clarifica anumite chestiuni financiare, returnarea unor datorii și concentrarea pe relația de cuplu.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista trasnformări profunde în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul planurilor și proiectelor pe termen lung, a relațiilor de prietenie și vieții sociale. Fecioarele încep să interacționeze mai mult cu ceilalți, să se implice în proiecte noi.

 

Horoscop Balanță luna martie 2023

 

Sectorul muncii și sănătății este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii Balanță vor fi interesați să clarifice anumite chestiuni, sarcini, proiecte profesionale la locul de muncă. De asemenea, s-ar putea să apară și oferte noi de job sau de colaborare. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului, care poate amplifica anumite stări emoționale. Balanțele s-ar putea să aibă nevoie de mai multă odihnă, de reechilibrare. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a muncii și sănătății, unde vine cu mai multă responsabilitate pentru activitățile profesionale. Chiar dacă sarcinile vor fi îndeplinite mai greu, Saturn aduce consolidarea unei poziții la serviciu. Cum Saturn este guvernatorul casei vieții de familie, este posibil ca unii dintre nativi să se gândească la o activitate independentă, pe care să o înceapă cu cineva din familie.

Cu Venus, guvernatorul Balanțelor, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa intereselor financiare, a banilor și bunurilor provenite din alte surse decât salariile și intimității, din 17 martie, urmează o perioadă, în care nativii vor avea parte de oportunități financiare și de reconectare cu partenerul de cuplu.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în planul relațional. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru lua decizii în cuplu, dar și-n sfera profesională.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista transformări profunde în planul sentimental, al aventurilor romantice, creativității, copiilor.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, străinătății, relațiilor cu superiorii și imaginii. Urmează o perioadă dinamică în planul profesional.

 

Horoscop Scorpion luna martie 2023

 

Sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, flirtului, creativității, copiilor, valorificării unui talent, este activat, din 3 martie de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii Scorpion vor clarifica anumite chestiuni în planul afectiv, care au legătură cu copiii, pot face declarații, să discute despre lansarea unui proiect de creație sau cei singuri să fie atrași de cunoștințele unei persoane cu care flirtează. Deasemenea, se dinamizează și axa sentimentală, relațiile de prietenie și interacțiunea cu ceilalți. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul prietenilor, vieții sociale și implicării în proiecte de viitor. Cum Mercur se află în casa iubirii, cei singuri pot să-și întâlnească jumătatea prin intermediul prietenilor sau să rezolve o problemă sentimentală cu ajutorul unui prieten apropiat, care le dă niște sfaturi utile. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității. Cum Saturn este guvernatorul casei comunicării și gândirii, Scorpionii își vor analiza viața sentimentală și exprimarea sentimentelor. Saturn poate aduce consolidarea unei relații sau să ajute la încheierea unei relații nefuncționale. De asemenea, toți Scorpionii sunt invitați să își asume mai multe responsabilități în viața sentimentală, dacă își doresc ca relația să dureze pe termen lung.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneritelor profesionale, din 17 martie, urmează o perioadă, în care nativii pot să aibă parte de relansarea relației, armonie, înțelegere și aplanarea unor conflicte. Cei singuri pot intra brusc într-o relație.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul muncii și sănătății,

urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în sectorul muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și privind adoptarea unui regim de viață sănătos. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a folosi oportunitățile care vin spre ei.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista transformări profunde în planul vieții de familie, spațiului de locuit, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Posibil o schimbare de casă să urmeze în următorii ani.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, guvernatorul Scorpionilor, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul educației superioare, călătoriilor, perfecționării profesionale, filosoriei de viață și credințelor. Așadar, nativii vor dori să se perfecționeze profesional, să participe la cursuri, seminarii, să învețe și să studieze într-un domeniu de interes pentru ei.  De asemenea, Scorpionii vor învăța lecții de viață importante și din călătoriile pe care le vor face sau din lărgirea universului cunoașterii.

 

Horoscop Săgetător luna martie 2023

 

Sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii Săgetător vor începe discuții despre o mutare, reamenajare, intrarea în posesia unor bunuri de patrimoniu. De asemenea, se activează axa carieră-familie și nativii vor fi nevoiți să găsească un echilibru între cele două domenii. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul carierei, care anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a vieții de familie și poate consolida relația cu unii membrii sau să aducă mai multă responsabilitate în tot ce ține de viața de familie și implicare în chestiunile gospodărești. Cum Saturn este guvernatorul casei financiare, este posibil ca schimbările pe care nativii și le doresc să aibă legătură cu banii și administrarea acestora.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii, activităților profeionale și sănătății, din 17 martie, urmează o perioadă, în care pot să vină oportunități de job, colaborări, asocieri profesionale. De asemenea, cum Venus este planeta iubirii, nativii singuri se pot îndrăgosti de un coleg sau de cineva cunoscut prin intemediul serviciului sau sănătății, dacă merg la niște investigații medicale.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în aceste domenii. Următoarele două săptămâni sunt importante pe a-si concentra atenția pe relația sentimentală, relația cu copiii sau un proiect, pe care ar putea să-l lanseze.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista transformări profunde în interacționarea nativilor cu ceilalți, privind acumularea de informație, dar și-n gândire, care devine mai profundă.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute cu partenerul sau a banilor pe care îi pot obține din alte surse decât salariile. Va exista o preocupare pentru situația financiară, însă recomandarea astrelor este ca nativii să nu se lanseze în speculații sau artificii financiare, care le pot aduce pierderi.

 

Horoscop Capricorn luna martie 2023

 

Sectorul comunicării, gândirii, acumulării de cunoștințe, informațiilor, negocierilor, dezbaterilor, deplasărilor și relațiilor este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii Capricorn vor fi interesați să învețe lucruri noi. Unii dintre nativi vor fi interesați să îți schimbe interacțiunea cu ceilalți, să corecteze ceva. De asemenea, s-ar putea să vină spre ei și soluții, să-ți schimbe perspectiva asupra unor lucruri. De asemenea, se activează axa cunoașterii, învățării, călătoriilor și interacționării cu ceilalți. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul filosofiei de viață, educației superioare, lărgirii orizonturilor, călătoriilor. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri educaționale, privind perfecționarea profesională, experiențelor de viață pe care nativii le vor învăța. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a studiilor, învățării, gândirii, acumulării de informație, interacționării cu ceilalți. Cum Saturn este guvernatorul casei personalității, nativii vor observa că își dedică mai mult timp studiului personal sau pentru a învăța pe alții.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor, distracției, din 17 martie, urmează o perioadă favorabilă povesștilor de iubire, relaxării, concediilor, petrecerii timpului cu copiii sau acordării mai mult timp pasiunilor.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, părinților, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în aceste domenii. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a clarifica niște aspecte locative sau în relațiile cu persoanele dragi.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista transformări profunde în ce privește câștigarea banilor, dar și administrarea acestora.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă dinamică în aceste domenii, însă nativii sunt invitați să folosească constructiv energia lui Marte și să nu dea curs la conflicte.

 

Horoscop Vărsător luna martie 2023

 

Sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Nativii vor fi nevoiți să facă o reorganizare a cheltuielilor. Posibil să poarte niște negocieri, să încheie niște contracte, care să le suplimenteze veniturile. De asemenea, se activează axa financiară. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor pe care nativii le dețin cu partenerul, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, din moșteniri, credite, impozite. Au loc încheieri de etape sau se culeg roadele unor demersuri financiare, privind o asociere sau administrarea unui patrimoniu. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a banilor munciți, proveniți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează doi ani în care Vărsătorii vor fi nevoiți să-și reorganizeze banii, pentru că îi vor obține mai greu. Va fi nevoie să depună mai multe eforturi și acest lucru va duce la o responsabilizare și o grijă mai mare atunci când fac cheltuieli. Cum Saturn este guvernatorul lor, Vărsătorii vor știi exact ce  trebuie să facă.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții, din 17 martie, urmează o perioadă, în care nativii vor fi interesați să petreacă mai mult timp cu familia, cu cei dragi, să se încarce fizic și emoțional, să simtă siguranță emoțională.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul comunicării, gândirii, opiniilor, învățării, acumulării de cunoștințe, interacțiunii cu ceilalți, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care îi invită pe nativi la schimbarea modului în care comunică și interacționează cu ceilalți, acumulează informație și relaționează. Următoarele două săptămâni sunt importante să-și concentreze atenția pe aceste domenii și să schimbe acolo unde este cazul.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, semn că vor exista transformări profunde la nivelul personalității.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii, chestiunilor gospodărești și sănătății. Marte, planeta acțiunii, vine să aducă energie și determinare în activitățile profesionale. Atenție, însă, la relațiile cu colegii, pentru că ar putea să existe tensiuni și conflicte din cauza unor opinii și principii diferite!

 

Horoscop Pești luna martie 2023

 

Sectorul identității este activat, din 3 martie, de intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești. Mercur va opera în favoarea nativilor în toate procesele de comunicare, gândire, acumulare de cunoștințe și negocieri. De asemenea, se activează axa relațională și este nevoie de clarificarea unor chestiuni de cuplu. Pe fondul acesta astral se formează Luna Pină din zodia Fecioarei, din 7 martie, din sectorul relațiilor, căsătoriei, asocierilor și parteneriatelor. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale, trecerea la un al nivel al relației sau eliminarea unei relații toxice. Tot pe 7 martie are loc și intrarea lui Saturn, seniorul karmei, în zodia Pești, pe aceeași casă a personalității și vine cu mai mult efort și perseverență în tot ce fac. Saturn le va aduce Peștilor lecții importante de viață și vor fi nevoiți să își reevalueze planurile de viață.

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin sectorul comunicării, interacționării, informațiilor, acumulării de cunoștințe și învățării, din 17 martie, urmează o perioadă, în care Peștii vor rezolva o serie de chestiuni prin comunicare, vor avea noroc în deplasări și ajutor de la colegi, rude și vecini.

Pe 19 martie, Mercur, planeta comunicării, ajunge în zodia Berbec, în sectorul financiar, urmat de către Soare, din 20 martie. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în sectorul banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a-și seta niște obiective financiare.

Pe 23 martie are loc un alt moment astral foarte important, care va aduce o previziune a ceea ce o să urmeze din noiembrie 2024, și anume intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă în care atenția va fi îndreptată spre interior și multe dintre principiile nativilor vor fi schimbate și vor elimina din viața lor ce anume îi ține în loc să evolueze.

Ultimul aspect important al lunii martie este trecerea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, pe 25 martie, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, flirtului, cuceririlor, relației cu copiii. Așadar, Peștii vor folosi energia lui Marte în aceste sectoare de viață, însă atenție la modul în care o vor folosi, să evite tensiuni și conflicte!

related posts

Modifică setările cookies