Horoscopul lunii martie 2019. Gemenii au parte de multe schimbări favorabile, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru luna martie!


BERBEC

 

Luna această se clarifica mai multe aspecte din viața voastră. Pe plan sentimental Berbecii urmează să ia niște decizii importante, care se vor dovedi până la urmă foarte inspirate. Persoanele singure au șansa la un nou început în dragoste, iar cuplurile își pot consolida legătura. 

În plan finaniar se anunță o lună liniștită, fără mari probleme, dar nici cu câștiguri spectaculoase.

La birou, situația este una destul de tensionată, însă nu te mai lași intimidată de deadline-uri și de șefi morocănoși. Îți faci treaba și ești mulțumită de randamentul tău.

 

TAUR

 

Luna martie se dovedește una provocatoare pentru nativii din Taur, care vor să își depășească limitele. Taurii simt că sunt în stare să realizeze tot ceea ce le trece prin minte: nu stau prea mult pe gânduri și trec direct la acțiune. Pe plan sentimenal se anunță schimbări importante, chiar niște răsturnări de situație. Aveați nevoie de un imbold pentru a face lumină în viața voastră amoroasă.

 

Din punct de vedere financiar, nu trebuie să va faceți griji: reușiți să treceți cu bine peste cheltuielile din această lună și va mai rămân și ceva bani în plus.

 

Pe plan profesional, lucrurile încep să prindă contur și proiectele la care lucrezi de ceva vreme devin din ce în ce mai apreciate. Primele roade ale muncii tale încep să se vadă.

 

GEMENI

 

Gemenii sunt gata să treacă peste orice obstacole pentru a-și îndeplini scopurile luna această. Nimic nu le stă în cale și sunt mai determinați că niciodată. Pe plan sentimental, nativii din această zodie își fac în sfârșit curaj să treacă la următorul nivel al relației în care sunt implicați. Gemenii singuri sunt și ei gata să treacă la acțiune și să își dea sentimentele pe față.

 

Din punct de vedere financiar, nu este prea roz situația, însă cu o anumită cumpătare puteți trece cu bine peste această luna.

 

La job lucrurile sunt destul de complicate, însă nu ești pregătită pentru o schimbare deocamdată.

 

RAC

 

Luna martie se anunță una extrem de interesantă pe plan sentimental. După o perioadă în care lucrurile nu au mers în direcția în care voiați voi, iată că Racii se regăsesc într-o situație armonioasă în viață sentimentală. Se liniștesc apele, se fac planuri și se trece la o nouă etapă. Este o perioadă plină de surprize.

În ceea ce privește finanțele, ați trecut și prin perioade mai bune. Este o lună în care cuvântul de ordine este cumpătare.

La job Racii sunt foarte solicitați, însă și răsplata va fi pe măsură.

 

LEU

 

Leii au parte de o lună plină de acțiune: practic nu pot stă locului, mintea lor pune mereu ceva la cale. Sunt mânați de ambiții și dorințe mărețe și nu se lasă până își dovedesc valoarea. Pe plan sentimental luna aceasta își găsesc pacea, însă vor și mai mult.

 

Leii nu stau rău deloc cu banii în martie, însă preferă să îi investească, în loc să îi cheltuiască.

 

La birou Leii se fac remarcați și stârnesc atât admirația, cât și invidia colegilor.

 

FECIOARĂ

 

Martie este luna în care Fecioarele își vor găsi un echilibru în viață, pe care îl căutau de multă vreme. După o perioadă agitată și destul de nefastă pe plan sentimental, iată că Fecioarele simt acei fiori ai dragostei după care tânjeau.

Pe plan financiar, Fecioarele sunt mâna largă și unoeri fac cheltuieli pe care nu și le pot permite.

În ceea ce privește munca, Fecioarele dau dovadă de un maxim profesionalism și îi motivează și pe ceilalți membri ai echipei de lucru. Sunt apreciate și lăudate pentru munca lor.

 

BALANȚĂ

 

Se anunță o lună dificilă, în care Balanțele trebuie să treacă peste câteva obstacole pentru a-și vedea țelurile duse la bun sfârșit. Dar cum niciun lucru de valoare nu se obține ușor, la final vor avea o mare satisfacție. Așa că cine muncește și se străduiește, reușește!

 

Iubirea nu este nici ea ușor de obținut în martie și Facioarele trebuie să recurgă la compromisuri pe plan sentimental.

 

Financiar, Fecioarele trebuie să fie prudente, iar la job este nevoie de multă muncă pentru a reuși ceea ce și-au propus. Este o lună grea, dar și cu satisfacțîi.

 

SCORPION

 

În martie, Scorpionii sunt de neoprit. Vor să arate lumii întregi de ce sunt în stare și pentru asta nu se dau în lături de la nimic. Niciun sacrificiu nu este prea mic pentru a ajunge acolo unde și-au propus. La fel gândesc și când vine vorba de dragoste și sunt în stare de orice pentru a întra în grațiile persoanei iubite.

 

Pe plan financiar, Scorpionii trag de ei pentru că își doresc mai mult. Și știu că pot, așa că încearcă să facă investițîi importante.

 

Pe plan profesional, Scorpionii vor să arate că ei sunt în control. Nu acceptă să fie refuzați și au idei cam fixe.

 

SĂGETĂTOR

 

Este o lună provocatoare pentru Săgetători, care trebuie să dovedească adesea că sunt în stare de mai mult decât arată la prima vedere. Vor avea parte de tentații în toate domeniile și depinde numai de ei dacă vor da frâu liber ispitei sau nu.

 

Pe plan sentimental, Săgetătorii vor avea parte de o lună interesantă, în care aventură și flirtul le ghidează viața amoroasă. Sunt jucăuși și puși pe mari cuceriri. Atenție mare la ispite!

 

În ceea ce privește banii, nu aveți de ce să va plângeți. La birou, lucrurile iau întorsături neașteptate și nu neapărat în favoarea voastră.

 

CAPRICORN

 

În luna martie, Capricornii sunt puși pe schimbări. Sunt destul de nemulțumiți de direcția în care evoluează viața lor și simt că acum este momentul potrivit pentru a acționa. Pe plan sentimental, nativii din Capricorn au parte de tentații și sunt dispuși să dea frâu liber dorinței. Dorința de aventură le face viață mai palpitantă.

Pe plan financiar, Capricornii trebuie să fie cumpătați și să se ferească de cheltuieli inutile. La birou apar din ce în ce mai multe activități noi, pe lângă cele deja existente, iar programul devine unul foarte încărcat. 

 

VĂRSĂTOR

 

Este o lună în care Varsatorii dau dovadă de egoism și se pun ei pe primul loc în orice domeniu. Nu sunt dispuși să facă compromisuri, să renunțe la planurile lor sau sau să accepte sfaturi și alianțe care nu îi avantajează. Pe plan sentimental au parte de o lună dificilă, în care se lupta cu sentimente ca gelozia și nesiguranță. 

 

Banii sunt folosiți numai pentru satisfacerea capriciilor personale și s-ar putea că la finalul lunii să va treziți cu restante la chirie sau la banca.

 

La job întâlniți câteva situații provocatoare, a căror rezolvare necesită delicatețe și profesionalism.

 

PEȘTI

 

Peștii au așteptări mult prea mari, care nu au legătură cu realitatea. În martie, nativii din această zodie trăiesc în lumea lor și adesea se regăsesc în situații neplăcute, în care au intrat fără să vrea. Cu diplomație și tact vor trece cu bine peste provocările acestei luni, însă cineva trebuie să îi aducă cu picioarele pe pământ.

 

Peștii încearcă să își facă ordine în viața sentimentală și să facă următorul pas în relație alături de persoana iubită. Financiar, lucrurile încep să se regleze, iar la job lucrurile întră într-o monotonie sâcâitoare.

related posts