Horoscopul lunii noiembrie 2019. Succes financiar pentru Berbeci, ce se întâmplă cu Racii


Vezi ce ți-au rezervat astrele și citește horoscopul perfecte.ro pentru luna noiembrie. 


Horoscop realizat de Laura Ianculescu

Horoscop Berbec luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează situația financiară a Berbecilor, colaborarea cu persoane aflate in străinătate și începerea unor cursuri de perfecționare profesională. Dacă pleacă într-o călătorie în afara țării, ar putea să își schimbe sistemul de valori după care se ghidează in viață printr-o conjunctură apărută neașteptat. Primele trei săptămâni din lună, Mercur, astrul comunicării, retrogradează în sectorul financiar, unde solicită o reorganizare a situației financiare, prin echilibrarea încasărilor cu cheltuielile.

Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur și va imprima energia necesară pentru a rezolva o serie de chestiuni financiare, notariale si administrative. Venus, planeta armoniei, își începe traseul prin Săgetător de la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce sanse la examene, în susținerea de proiecte și noroc in colaborari cu persoane aflate in străinătate. Nu este exclusă întâlnirea cu o persoană, pe care ar putea sa o cunoască într-o călătorie, în aeroport, în avion, așteptând să viziteze un muzeu, o catedrală sau un loc frecventat de turiști și cu care să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care anunță un succes financiar, o mărire salarială sau încheierea unui contract de colaborare si Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi privind studiile, obținerea unei burse de studiu, o călătorie sau schimbarea sistemului de valori.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează relațiile parteneriale si sectorul banilor deținuți în comun cu partenerul, moștenirile și situația creditelor sau împrumuturilor. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează in casa mariajului si a relațiilor parteneriale, unde scoate la suprafață tot felul de nemulțumiri si conjuncturi, care ii pun pe gânduri pe Tauri. Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară rezolvării unei situații în cuplu.

Așadar, se lămurește o situație în cuplu și în relațiile de natură profesională. Venus, planeta armoniei si guvernatorul Taurilor, își începe traseul prin Săgetător de la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse și oportunități financiare obținute de către nativi sau de către partener. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează axa relațiilor personale si profesionale, când se pot culege roadele unor demersuri parteneriale sau încheia un parteneriat și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță o nouă etapă in gestionarea resurselor comune cu persoana iubita sau cu alți terti.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează rezolvarea unor probleme la locul de muncă, unei probleme de sănătate, relațiile parteneriale si încheierea unor contracte profitabile in sfera profesională. Până pe 20 noiembrie Mercur, patronul Gemenilor, retrogradează prin casa muncii si a sănătății și va răscoli unele afecțiuni, care necesită rezolvare. Totodată, va scoate la iveală unele nemulțumiri la locul de muncă, Gemenii află secrete și vor avea o privire mai clara asupra unor situații care s-au întamplat. Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară în obținerea un job, care sa îi mulțumească, în special din punct de vedere financiar. Venus, planeta armoniei si a iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse și oportunități pentru încheierea unor contracte profesionale, dar si armonie si romantism in cuplu. Nativii singuri se pot bucura de prezența unei persoane, care să le apara deodată în cale, la o petrecere, printr-un prieten sau coleg de serviciu sau într-o delegatie în interes de serviciu.

Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează axa sănătății, a locului de munca, sectorul subconștientului si al meditației, semn ca Gemenii trebuie să își facă un bilanț, după care sa își continue viața pe alte baze și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în viața de cuplu sau trecerea la un alt nivel al relației in cuplurile deja existente.

Horoscop Rac luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează rezolvarea unor chestiuni din sectorul iubirii, în ceea ce privește starea sănătății si a locului de muncă. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul amoros, scoțând la suprafață o serie de nemulțumiri strânse pe o perioadă de mai multe luni. Astfel, Racii vor știi cum stau în dragoste, dacă continua o poveste de iubire sau dacă o încheie și decizia o vor lua de comun acord. Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară rezolvării ipostazelor care țin de iubire, aventură, speculații financiare, activitați artistice și de creație. Venus, planeta armoniei si a iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse și oportunități la locul de muncă și o îmbunătățire a stării de sănătate.

Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează casa proiectelor si planurilor pe termen lung anunțând un succes într-un proiect personal și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi la actualul loc de munca, privind starea sănătăti si adoptarea unui regim de viață sănătos. Cei care își cauta un alt loc de munca vor avea supriza să primească o oferta bună.

Horoscop Leu luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează rezolvarea unor chestiuni privind locuința, familia si sectorul amoros. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul vieții de familie, al relației cu părinții și al locuinței, scoțând la suprafață o serie de nemulțumiri pe care nativii le-au adunat si acum au curajul sa le spună unor membrii ai familiei. Totodata, Leii care isi doresc sa facă o schimbare în locuință, ar putea sa înceapă demersurile. Schimbarea poate fi si de casă, să cumpere sau să vândă un imobil.

Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară rezolvării chestiunilor administrative ale imobilului în care locuiesc sau își pot ajuta părinții într-o chestiune administrativă. Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse și oportunități în dragoste. Astfel, nativii care sunt singuri pot sa cunoască pe cineva la o petrecere, la un eveniment cultural, artistic, sportiv sau la prezentarea unui proiect personal. Cele două evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează sectorul profesional și al statutului personal, anunțând un succes in carieră și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în dragoste, în relația cu copiii sau în tot ce înseamnă activități artistice și de creație. 

Horoscop Fecioară luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și anunță rezolvarea unor chestiuni care vizează relațiile dintre frați, comunicarea, susținerea de prezentări, examene si regimul unei locuințe. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul comunicarii și al deplasărilor pe distanțe scurte, semn ca Fecioarele pot să iși rezolve o serie de neînțelegeri cu frații, cu rudele, care au legatură cu chestiuni administrative, notariale sau pot să ia decizia să continue un curs de perfecționare profesional abandonat acum câteva luni. Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si le va aduce inspirație nativilor care scriu, succes la examene, susținere de proiecte, interviuri de angajare sau începerea unor cursuri în străinătate prin obținerea unor burse de studiu.

Venus, micul benefic, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse de schimbare a unei locuințe, de vindere sau cumpărare, de redecorare a locuinței și de armonie în familie. Totodată, Fecioarele pot sa primească ajutorul unuia dintre părinți la cheltuielile casei. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care activează relația cu persoane aflate în străinătate, studiile, aceștia fiind invitați să își demonstreze abilitățile profesionale și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în viața de familie sau în ceea ce privește regimul unei locuințe.

Horoscop Balanță luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează rezolvarea unor chestiuni care privesc situația financiară, relația cu frații, comunicarea si susținerea de examene/proiecte în fața unei comisii. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul financiar, iar Balanțele ar putea sa își renegocieze salariul sau sa caute alte surse de venit, prin care sa își suplimenteze veniturile. Totodata, pot să iasă la suprafață o serie de nemulțumiri strânse pe o perioadă de mai multe luni care privesc salarizarea si nativii sa aibă curajul să-l comunice șefilor.

Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară rezolvării ipostazelor care țin de aceleași probleme salariale. Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice anunță succese la examane, interviuri, acumulare mai ușoară de cunoștințe și reluarea unor relații cu frații, daca au existat neînțelegeri. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează sectorul avantajelor materiale, al banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul, moștenirile sau datoriile și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în relația cu frații, o bursă pe care o pot câștiga în străinătate, acumularea de cunoștințe sau învățarea de lucruri noi la locul de muncă. 

Horoscop Scorpion luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează relațiile personale, cariera, situația financiară si proiectele personale pe termen lung. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin casa personalității nativilor Scorpion, scoțând la suprafață o serie de trăiri profunde, invitându-i la un proces de introspecție si de autoevaluare. Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară atingerii obiectivelor in cariera, dispozitie de flirt, aventură, mai ales ca Marte, guvernatorul lor, își va face și el intrarea din 19 noiembrie în casa personalității.

Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce mai mulți bani în conturi. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează casa mariajului si a relațiilor de natură partenerială și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în situația financiară, prin aplicarea unui plan de economisire pe termen lung și suplimentarea veniturilor.

Horoscop Săgetător luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează introspecția și meditația. Totodata, Săgetătorii ar trebui sa își facă un bilanț și să se pregătească pentru lansarea unui proiect sau plan pe termen lung. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul subconștientului și al izolarii. Cum Mercur este guvernatorul sectorului cuplului, este posibil ca timp de trei săptămâni să iasă la suprafață o serie de nemulțumiri acumulate in cuplu, care trebuie spuse si rezolvate. Vor exista nativi care pot să aleagă să înceapă o relație ascunsă, dar sunt sfătuiți să aibă grijă, deoarece pe Mercur retrograd se află secrete și pot fi expuși. Și Soarele va merge alături de Mercur până pe 22 noiembrie imprimând aceleași tendințe.

Pe de alta parte, Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse în planul personal sau cel profesional, iar nativii în cautarea iubirii pot sa își găsească perechea ușor, numai sa fie atenti in jur. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează sectorul muncii prin încheierea unei etape la actualul loc de muncă sau primirea unei oferte tentante și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi viața de cuplu sau profesională. Este momentul lor de afirmare din an, în care ar fi bine sa își pună în valoare calitațile si abilitățile dobîndite.

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează rezolvarea unor chestiuni care implică planurile de viitor, relația cu prietenii, reluarea unor proiecte profesionale amânate și retragerea in sine pentru a gasi cele mai bune soluții, dacă există probleme. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul prieteni si planuri de viitor, scoțând la suprafață o serie secrete, lucruri ascunse si nemulțumiri acumulate, care vor fi spuse pentru a se lămuri situațiile. Totodata, se poate relua un proiect profesional mai vechi, care a tot fost amânat. 

Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară rezolvării neînțelegerilor cu un/mai mulți prieteni sau colaboratori cu care desfăsoară în comun un proiect. În altă ordine de idei, Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si desi în sectorul în care ajunge, atinge cu razele sale benefice, până pe 26 octombrie, când va ajunge in casa personalității, Capricornii se pot simți singuri, chiar dacă au partener. Deși vor exista situații în care pot sa înceapă o relație cu un coleg de la locul de muncă, nu se vor simți pe deplin fericiți. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează sectorul sentimental și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care invită la introspecție, la un bilanț si la noi începuturi în luna decembrie. 

Horoscop Vărsător luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează cariera, rezolvarea unor neînțelegeri în relațiile de prietenie și implicarea în activități alături de un prieten. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul socio-profesional, scoțând la suprafață o serie de nemulțumiri adunate. Astrul comunicării va reevalua situația la locul de muncă și posibilitățile de avansare sau de schimbare a direcției.  Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară accelerării lucrurilor în carieră. Pentru mulți nativi va fi un aliat și le va aduce forța să inițieze dialoguri cu șefii și a le spune nemulțumirile.

Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse în implicarea unor proiecte pe termen lung, care au fost abandonate. Totodata, un prieten ar putea sa îi recomande într-o funcție. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează casa sectorul familie, patrimoniu, spațiu locativ și relația cu părintii și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi într-un proiect de suflet, reluat de curând.

Horoscop Pești luna noiembrie 2019

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice și vizează cariera, călătoriile, studiile si relația cu persoane aflate în străinătate. Până pe 20 noiembrie Mercur, astrul comunicării, retrogradează prin sectorul studiilor, al filosofiei de viață, al călătoriilor, delegațiilor în interes de serviciu și al evenimentelor sociale, scoțând la suprafață o serie de nemulțumiri strânse pe o perioadă de mai multe luni într-unul dintre aceste domenii. Totodata, rolul lui Mercur retrograd este să rezolve ce a lăsat nerezolvat pe o perioadă mai îndelungată. Peștii pot sa reia niste studii, sa plece într-o călătorie în care își doresc sa plece de mai mult timp, iar sistemul lor de valori, după care se ghidează în viață să fie răscolit și să încerce sa pună alte baze, mai ales ca vor realiza că pentru ei, în momentul de față alte lucruri sunt importante.

Până pe 22 noiembrie Soarele va merge alături de Mercur si va imprima energia necesară rezolvării acestor ipostaze de viață care îi framântă pe nativi. Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin Săgetător la 1 noiembrie si cu razele sale benefice va aduce șanse și oportunități în carieră, înțelegere cu șefii sau vor avea noroc în demersuri către instituții ale statului. Cele doua evenimente astrologice importante ale lunii noiembrie sunt Luna Plină din zodia Taur din 12 noiembrie, care dinamizează casa comunicării, a cunoștințelor, prin încheierea unei etape privind un curs de perfecționare profesional și Luna Nouă din 26 noiembrie din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi la locul de muncă, în carieră, dar și într-un job care poate avea legătură cu străinătatea.

Vezi și: Rețetă vinete cu mozzarella

related posts

Modifică setările cookies