Horoscopul lunii octombrie 2018. Vedetele lunii sunt Berbecii, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Luna octombrie este o lună a contrastelor, plină de evenimente și schimbări pentru majoritatea zodiilor. Berbecii au parte de multe surprize neașteptate din partea persoanei iubite, Balanțele se vor implica în proiecte noi, Peștii pot schimba locul de muncă.


BERBEC

Luna octombrie îți pregătește o mulțime de surprize. Ești obișnuit să lucrezi mult pentru a-ți atinge obiectivele însă în această lună parcă totul se realizază mult mai ușor. Te poți aștepta la multe cadouri din partea persoanei iubite sau din partea unor colaboratori, parteneri. Sunt avantajate discuțiile cu privire la viitor. Se poate să iei decizii importante privind viitorul carierei tale. Vei cunoaște o persoana care să îți schimbe puțin modul de gândire. Reușești să rezolvi în cele din urmă, probleme mai vechi care te țineau din progres. În sectorul dragostei ești răsfățat, emoții puternice pentru o persoană specială. Semnezi contracte importante sau vei cumpăra un obiect mai scump.

 • Recomandat - Profită de șansele pe care le ai, luna aceasta ești norocos!
 • Nerecomandat - Conflicte prin tribunale.


TAUR

În această lună ai destul de mult timp la dispoziție pentru a-ți redefini planurile de viitor. Sunt multe schimbări pe care vrei să le faci chiar dacă nu știi exact de unde vei începe. Schimbarea stilului de viață este un pas important. O dietă echilibrată alături de exerciții fizice este doar începutul. Familia dorește să petreceți mai mult timp împreună, participați la diverse evenimente, reuniuni. Cineva drag poate să-ți dea vestea nașterii unui copil. Pe plan financiar vei obține multe satisfacții. Cheltuielile cres însă ești mulțumit de modul în care se va încheia luna. Există momente în care vei avea îndoieli în privința partenerului de cuplu.

 • Recomandat - Evenimentele neașteptate au impact pozitiv asupra ta.
 • Nerecomandat - Dezamăgirile în dragoste.


GEMENI

O situație delicată te va ține ocupat în prima parte a lunii. Este necesar să te gândești foarte bine la toate variantele posibile înainte de a lua o decizie. Există varianta de a-ți schimba domiciliul, mutare în alt oraș sau chiar în străinătate. Participi la un curs sau seminar unde vei întâlni o persoană care încearcă să te seducă. La început nu dai importantă semnalelor însă este posibil să te îndrăgostești. Trebuie să primești o sumă de bani mai mare dar vei aștepta destul de mult până îți sunt înapoiați. Vei învăța să ai mai multă încredere în forțele proprii. Familia îți pune tot felul de întrebări cărora nu vrei să le răspunzi. 

 • Recomandat - Limitează cheltuielile.
 • Nerecomandat - Examene, teste, interviuri.


RAC

În luna octombrie te concentrezi foarte tare pe familie și casă. La nivelul acestora au loc schimbări importante. Te focusezi pe menținerea unei atmosfere armonioase acasă dar și la serviciu. Uneori ai sentimentul că lupți prea mult pentru a fi bine pentru cei din jurul tău. Nu te mai chinui, lasă lucrurile să decurgă natural. La locul de muncă este din ce în ce mai multă agitație și nu te simți deloc confortabil. Ți se aduc acuzații nefondate, trebuie să dai explicații pentru greșelile colegilor. Îți asumi un risc și faci o investiție împreună cu partenerul de viață. Participi la multe întâlniri pentru a discuta chestiuni financiare. 

 • Recomandat - Eliberează-te de frici și temeri privind viața profesională.
 • Nerecomandat -  Stres și insomnie.


LEU

Ești încântat să faci unele schimbări în viața de cuplu. Dacă relația funcționează te poți gândi cu mare bucurie la întemeierea unei familii. Dacă lucrurile s-au răcit între voi este cazul să aveți o mică discuție, nu mai pierdeți timpul împreună. Vei face o promisiune unei persoane tinere din familia ta. Ai grijă să respecți ceea ce promiți, altfel își va pierde încrederea în tine pentru totdeauna. Planurile și prioritățile tale se schimbă rapid. La locul de muncă primești laude și există posibilitatea reală de a avansa mai repede decât îți poți imagina. Participi la un eveniment unde vei învăța foarte multe lucruri noi care te ajută să ieși mai ușor dintr-o situație dificilă.

 • Recomandat - Să iei o decizie privind viața sentimentală.
 • Nerecomandat - Să ai încredere în persoane noi pe care abia le-ai cunoscut.


FECIOARĂ

Luna această te concentrezi pe creșterea veniturilor. În ultima perioadă cheltuielile au crescut foarte mult și nu te descurci prea bine în zona financiară. Cel puțin așa vezi tu lucrurile deoarece realitatea este puțin diferită. Partenerul vine cu o doză de optimism și îți arată căi minunate prin care te poți dezvolta și câștiga mai mult muncind mai puțin. Vei lua în calcul ceea ce îți propune, decizia însă o lași pe mai târziu. Viața sentimentală este aspectată favorabil chiar dacă sunt unele momente în care te vei simți singură. Evită stresul și tensiunea. Încearcă să faci cât mai mult din lucrurile care îți aduc plăcere.

 • Recomandat - Renunță la ideile preconcepute!
 • Nerecomandat - Să ierți foarte ușor unele greșeli făcute intenționat.


BALANȚĂ

Luna această ești implicată în diverse proiecte care îți ocupă foarte mult timp. Pot apărea tensiuni în dicuțiile pe care le ai cu superiorii sau cu colegii de birou. Nu este cazul să lași de la tine de data această, dreptatea este de partea ta. Susține-ți punctul de vedere prin argumente solide. Există posibilitatea să fii ușor dezamăgită de o persoană destul de apropiată. Vei uita și vei ierta repede. O mică problemă de sănătate te ține departe de pasiunile tale. În relația de iubire apar schimbări pe care nu le-ai prevăzut. Felul în care privești persoana de lângă tine se schimbă de la zi la zi. Schimbări bruște de situație. 

 • Recomandat - Creșterea veniturilor dacă vei decide să riști.
 • Nerecomandat - Nehotărârea și lipsa încrederii în sine.


SCORPION

Pentru tine este foarte important să-ți atingi într-un termen cât mai scurt obiectivele financiare. Ești focusat în luna aceasta pe îmbunătățirea planurilor de viitor. Depui mult efort pentru a depăși obstacolele care-ți stau în cale și pentru a fi cât mai aproape de succes. O întâlnire cu o femeie te ajută să descoperi informații noi. Luna aceasta poți întâmpina dificultăți în trafic sau cu autovehiculul. Apar discuții despre vânzarea unei case sau al unui teren. Trebuie să împarți o sumă de bani cu rudele tale. Se pot isca certuri și neînțelegeri. Relația de dragoste trece printr-o perioadă benefică, unii dintre Scorpioni se pot gândi să-și întemeieze o familie.

 • Recomandat - Nu te chinui să demonstezi ceea ce poți, lucrurile forțate nu rezistă timpului!
 • Nerecomandat - Să lași pe mâine ce poți rezolva astăzi. 


SĂGETĂTOR

În luna octombrie ești pus în fața unor situații limită. În mâinile tale cad decizii importante. Trebuie să te gândești foarte bine înainte de a face o alegere. Studiază cu atenție toate detaliile. Analizează și nu te grăbi deoarece este importantă pentru viitorul multora hotărârea pe care o vei lua. La domiciliu apar unele probleme pe care trebuie să le rezolvi într-un termen scurt. Copiii au nevoie de atenția și iubirea ta mai mult ca niciodată. Fă-ți timp pentru familie în weekend-uri sau seara după orele de muncă. Vei organiza un eveniment la care participă persoane influente din țară sau străinătate. 

 • Recomandat - Caută variante, metode noi de creștere a-ți veniturile!
 • Nerecomandat - Să renunți la visurile tale.
 •  

CAPRICORN

Octombrie este o lună în care astrele te favorizează pe plan profesional și financiar. Ești liniștit să descoperi cum planurile tale se realizează fără prea mare efort. Te-ai organizat, totul este pus la punct, acum poți pleca în vacanță liniștit. Vrei să-ți iei câteva zile libere pe care să le petreci cu familia, departe de agitația orașului. Un prieten apropiat îți face unele observații legate de alegerile tale, ai răspunsul potrivit și îl ții la distanță fără nicio reținere. Unele relații de prietenie se pot termina. Găsești un tratament miraculos pentru o problemă de sănătate cu care te confrunți de mulți ani. Partenerul te sprijină și te susține în tot ce faci.

 • Recomandat - Acordă ajutor financiar sau sfaturi prețioase unei femei. 
 • Nerecomandat - Stresul și tensiunea. 
 •  

VĂRSĂTOR

Octombrie este o luna bună pentru a-ți pune în aplicare planurile de afaceri. Împreună cu persoanele cu care colaborezi vei participa la diverse evenimente. Primești bani dintr-o sursă neașteptată. Vei face multe călătorii și vei descoperi locuri interesante și oameni deosebiți. Partenerul de viață dorește să achiziționeze câteva obiecte de mobilier pentru casă, tu nu ești de acord și încep discuții lungi ți plictisitoare. Cel mai bine este să fii de acord cu el pentru a evita certuri și o atmosferă neprietenoasă. Octombrie vine cu multe oportunități de care poți profita la maxim. Descoperi lucruri noi despre care nu aveai habar. 

 • Recomandat - Continuă să muncești, succesul este garantat. 
 • Nerecomandat - Discuții în contradictoriu cu partenerul.


PEȘTI

Au loc evenimente importante în familia ta în luna octombrie. Îți asumi responsabilități noi și accepți schimbările fără nici o problemă. Planurile tale suferă modificări dar te adaptezi ușor oricărei situații. Ești motivat de cei din jurul tău, vezi mereu partea plină a paharului. In a doua parte a lunii vei primi informații care te neliniștesc dar găsești repede o rezolvare. Ești îndrăgostit și vei trăi la maxim fiecare moment alături de persoana iubită. Multe întâlniri și clipe inedite te așteaptă alături de partener. Pasiunea și romantismul ating cote maxime. Este o lună bună pentru schimbarea locului de muncă, mutarea într-o locuință nouă, o tunsoare nouă.

 • Recomandat - Gândește-te la o mică afacere de familie.
 • Nerecomandat - Operațiile estetice.

related posts