Horoscopul lunii septembrie 2020. Taurii au parte de evenimente marcante în relațiile cu prietenii, Leii au parte de câștiguri financiare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în luna septembrie 2020. 


Horoscop Berbec luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești îi ajută pe nativii Berbec să-și facă un bilanț, planuri de viitor și îi invită la o introspecție pentru a elimina din viața lor situațiile și persoanele, care îi țin în loc să meargă mai departe.

Celalalt fenomen astral important al lunii este Luna Nouă din 17 septembrie, din zodia Fecioarei, care le deschide o nouă etapă la locul de muncă, în sarcinile pe care le au de realizat, în ce privește  un nou job, dar și starea sănătății. 

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei muncii, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, respectiv în casa relațiilor și parteneriatelor de afaceri, semn că se îmbunătățește relația cu partenerul de cuplu, iar în sfera profesională se pot negocia/încheia contracte.

Venus, planeta iubirii, își începe traseul prin zodia Leu, din 6 septembrie, prin casa iubirii, semn că nativii sunt dornici de aventură, flirt, cuceriri și să înceapă noi etape în iubire. Așadar, urmează o perioadă dinamică în planul sentimental, iar cei singuri au toate șansele să se îndrăgostească.

Marte, planeta lor guvernatoare, începe să retrogradeze din 10 septembrie, timp de două luni și anunță o perioadă în care sunt sfătuiți să se oprească din cursa în care au pornit, să-și facă o autoevaluare și să-și reconfigureze traseul.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin sectorul carierei și al ambițiilor profesionale, semn că lucrurile vor începe să se miște, iar Berbecii vor avea și rezultate în carieră.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Taur evenimente marcante în relațiile cu prietenii, dar și în proiectele pe care le desfășoară la locul de muncă. Posibil, unii nativi să înregistreze un succes și să li se recunoască meritele.

Al doilea eveniment astral important al lunii este Luna Nouă din 17 septembrie, din zodia Fecioarei, care le deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, în valorificarea unui talent sau în relațiile cu copiii.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, respectiv în casa muncii și a sănătății, iar nativii se pot face remarcați, planurile profesionale le sunt susținute de către superiori și vor începe o organizare eficientă a timpului și a sarcinilor de lucru.

Venus, planeta lor guvernatoare, își începe traseul prin zodia Leu din 6 septembrie, în sectorul asociat căminului, vieții de familie, relației cu părinții și patrimoniului. Așadar, urmează o perioadă bună în relațiile cu membrii familiei, iar unii Tauri pot începe o renovare sau reamenajare a locuinței.

Marte, planeta acțiunii, începe să retrogradeze prin zodia Berbec, din 10 septembrie, timp de 2 luni, pe sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației și introspecției, semn că lucrurile le vor ieși mai greu și vor avea momente mai dese de epuizare, un consum de energie mai mare pentru a realiza tot ce-și propun.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin sectorul asociat studiilor, călătoriilor, străinătății, filosofiei de viață, semn că se vor debloca unele demersuri, pot să găsească finanțare la proiecte personale, soluții pentru achitarea unor studii sau a unei vacanțe.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Gemeni evenimente importante în sectorul asociat carierei și imaginii personale, iar nativii vor înregistra un succes în carieră, recunoașterea meritelor și dialoguri productive cu șefii.

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie, din zodia Fecioarei, care le deschide Gemenilor o nouă etapă în viața de familie, în ce privește patrimoniul și spațiul de locuit. 

Mercur, guvernatorul Gemenilor, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, respectiv în casa iubirii, aventurii, flirtului și distracției. Așadar, perioada ce urmează este favorabilă poveștilor de dragoste. Nativii care fac parte dintr-un cuplu doresc să-și recucerească partenerul, iar cei singuri fac tot posibilul să cucerească pe cineva de care sunt interesați.

Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia Leu din 6 septembrie, în sectorul asociat comunicării, informației, cunoștințelor, deplasărilor. Este recomandat să înceapă niște cursuri pentru că vor avea capacitatea să acumuleze multă informație, negocierile vor merge în direcția dorită de ei, iar dacă au de făcut deplasări, vor ieși în calea lor persoane care să îi ajute. Totodată, problemele cu partenerul se pot rezolva prin comnunicare.

Marte, planeta acțiunii, începe să retrogradeze prin zodia Berbec, din 10 septembrie, timp de 2 luni, pe sectorul asociat prietenilor, planurilor de viitor, grupurilor din care fac parte. Prin urmare, vor începe o reevaluare a relațiilor de prietenie, a planurilor pe termen lung și își vor reconfigura traseul. Vor observa blocaje în relațiile de prietenie și posibil să rupă niște legături.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat banilor deținuți în comun cu partenerul, banilor și bunurilor proveniți din moșteniri, credite, dar și în sectorul intimității. Cum Jupiter le guvernează sectorul relațiilor, vor reaprinde pasiunea în intimitate, iar lucrurile vor merge asa cum își doresc.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Rac evenimente în sectorul asociat călătoriilor, deplasărilor în străinătate, studiilor, dar și experiențelor de viață de pe urma cărora nativi vor învăța lecții importante. 

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie, din zodia Fecioarei, care le deschide nativilor o nouă etapă în ce privește acumularea de cunoștințe, comunicarea, relația  cu frații.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, respectiv în casa vieții de familie, a căminului și a părinților. Relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc, poate și pentru că Racii au înțeles ca trebuie să schimbe abordarea și felul în care comunică cu cei dragi.

Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia Leu din 6 septembrie, prin sectorul asociat banilor și bunurilor și va aduce oportunități de suplimentare a veniturilor. Posibil ca Racii să aibă ajutor și de la familie, care le susțin demersurile privind achiziționarea unui imobil.

Marte, planeta acțiunii, începe să retrogradeze prin zodia Berbec din 10 septembrie, timp de 2 luni, pe sectorul profesional, semn că urmează o perioadă de reevaluare a proiectelor personale, a relației cu superiorii, cu autoritatea, cu instituțiile cu care au proiecte, dar și cu persoanele aflate în străinătate.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de natură profesională. Cum Jupiter este guvernatorul casei muncii, nativii nu vor mai întâmpina blocaje, amânări în încheierea de parteneriate.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Leu evenimente marcante în sectorul resurselor în comun cu partenerul, în ce privește o moștenire, un credit, achitarea unor taxe, impozite, dar și în sectorul intimității. Se încheie o etapă pentru nativii care impart bunurile cu partenerul de viață sau cu alte rude sau se culeg roadele unor demersuri privind accesarea unui credit.

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie, din zodia Fecioarei, care le deschide nativilor o nouă etapă în ce privesc banii pe care îi obțin din muncă, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Leii sunt invitați să își organizeze finanțele, să-și schimbe obiceiurile financiare, să își deschidă un cont de economii.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, respectiv în casa comunicării, învățării, negocierilor, schimbului de idei, semn că urmează o perioadă în care nativii se pot pune în valoare pentru a obține beneficii financiare/ profesionale.

Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia lor din 6 septembrie și vor fi dornici să iubească și să fie iubiți, să cucerească și să înceapă o nouă poveste de iubire dacă sunt singuri. Dacă se află într-o relație, își vor impresiona partenerul cu gesturi de afecțiune.

Marte, planeta acțiunii, începe să retrogradeze prin zodia Berbec, din 10 septembrie și timp de 2 luni va răscoli sectorul care reprezintă aspirațiile de viitor, relația cu persoane aflate în străinătate, studiile, dar și principiile și convingerile de viață. Totodată, vor avea amânări, blocaje și evenimente care să le testeze răbdarea.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin sectorul muncii, dar și în ce privește sănătatea. Activitățile curente de la locul de muncă nu vor mai suferi blocaje, iar lucrurile se vor desfășura normal, spre bucuria nativilor.

Horoscop Fecioară luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Fecioară evenimente importante în sectorul relațiilor de cuplu, dar și în ce privesc parteneriatele de natură profesională. Se poate încheia o etapă sau se trece la următorul nivel al relației. 

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie care le deschide noi începuturi, li se dă ocazia să-și seteze planuri de viitor și să înceapă o nouă etapă în viața de cuplu. Vor exista nativi care vor cocheta tot mai des cu ideea de a se implica într-o relație cu cineva din străinătate.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, respectiv în casa banilor obținuți din muncă și ar putea să le aducă oportunități de suplimentare a venituri, de semnare de contracte și de gestionarea mai eficientă a resurselor de care dispun.

Venus, micul benefic, își începe traseul prin zodia Leu, pe sectorul asociat subconștientului, a izolării, a trecutului, iar Fecioarele vor fi tentate să ia legătura cu persoane din trecutul lor cu care nu s-a consumat o poveste de iubire. Acum sunt pregătite, însă vor ține ascunsă relația, până se dumiresc dacă acesta este drumul pe care vor să meargă.

Marte, planeta acțiunii, începe să retrogradeze prin zodia Berbec, din 10 septembrie și timp de 2 luni va răscoli sectorul avantajelor materiale, a banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul sau cu alți terți, a moștenirilor, creditelor, împrumuturilor, dar și intimității. Nativii îți vor reevalua situația financiară, vor încerca să facă ordine și sunt sfătuiți, până nu reușesc să achite din datorii, să nu mai facă alte împrumuturi. Sfera intima intră și ea într-un process de reevaluare și vor încerca să discute cu partenerul despre dorințele lor. Atenție la faptul că cei singuri vor fi tentați să aibă aventuri, care, pe termen lung, le pot aduce probleme!

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin sfera sentimentală, așa că, blocajele de care au avut parte în acest domeniu vor începe să dispară și să vadă și rezultate.

Horoscop Balanță luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Balanță evenimente importante în sectorul muncii, al activităților curente de la serviciu, dar și în ce privește sănătatea. Posibil să se culeagă roadele unor demersuri privind schimbarea unui job, să se încheie o etapă privind activitățile independente ale celor care conduc o firmă, dar și de schimbare a direcției profesionale.

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie din zodia Fecioarei, care îi invită la introspecție, la a-și face ordine în gânduri și viață, la un bilanț și la a-și seta un plan de viitor.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia lor și le va fi un aliat în a-și exprima ideile, cunoștințele, în negocieri și în toate formele de comunicare. 

Venus, micul benefic și guvernatorul lor, își începe traseul prin zodia Leu, pe sectorul asociat prietenilor, proiectelor pe termen lung și planurilor de viitor. Totodată, planeta iubirii, poate să le aducă în cale o persoană, pe care să o cunoască prin intermediul grupurilor și prietenilor.

Marte, planeta acțiunii, începe să retrogradeze prin zodia Berbec, din 10 septembrie și timp de 2 luni va răscoli sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Balanțele își vor reevalua relațiile și chiar dacă retrogradarea lui Marte le aduce mai multe blocaje sau amânări în relații, rolul acesteia este să încetinească lucrurile, pentru a se așeza totul așa cum trebuie.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin sfera familiei, căminului și spațiului de locuit, semn că toate blocajele dispar și se vor rezolva mai ușor chestiuni locative, privind patrimoniul și rezolvarea unor acte/documente pentru a intra în posesia unor bunuri sau a-și apăra niște bunuri.

Horoscop Scorpion luna august 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Scorpion evenimente importante în sectorul sentimental, al iubirii, aventurii, romantismului, flirtului și copiilor. Se poate încheia o etapă în iubire sau cei mai norocoși pot trece la următorul nivel al relației. Totodată, nativii iau hotărâri privind mărirea familiei sau află că vor deveni părinți.

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie din zodia Fecioarei, care le deschide o nouă etapă în relațiile de prietenie sau în planurile pe care le au de implementat sau în desfășurare.

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei proiectelor, ajunge în 5 septembrie într-o casă izolată, ascunsă, a trecutului, a introspecției, semn că nativii vor fi interesați să realizeze un plan pe termen lung, o strategie, pe care să o lanseze, la finalul lunii, când Mercur ajunge în zodia lor.

Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Leu, în 6 septembrie, pe sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, semn că nativii se pot îndrăgosti de un șef, de cineva din străinătate sau de cineva cu funcție. Totodată, micul benefic actionează în favoarea lor pentru a avansa în carieră.

Marte, planeta acțiunii și guvernatorul lor, își începe traseul retrograd prin zodia Berbec, din 10 septembrie. Timp de două luni va reevalua relațiile de la locul de muncă, sarcinile și activitățile  curente, programul, dar și starea sănătății. Chiar dacă lucrurile vor merge mai greu în aceste domenii, rolul retrogradării lui Marte este să așeze lucrurile pe făgașul normal și să nu se mai sară etape.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin sfera comunicării, acumulării de cunoștințe, a negocierilor și deplasărilor pe distanțe scurte. Cum Jupiter este stăpânul casei banilor, acum Scorpionii vor putea să-și negocieze colaborările mult mai bine și să aibă și rezultate.

Horoscop Săgetător luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Săgetător evenimente importante în sectorul vieții de familie, al spațiului de locuit, al patrimoniului și relațiilor cu părinții. Se poate încheia o etapă prin achiziționarea unui imobil sau vinderea acestuia, dacă administrează o firmă, pot să aibă evenimente care privesc unele demersuri prin culegerea roadelor (poate primesc oferte de colaborare care să le mărească veniturile).

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie din zodia Fecioarei, care le deschide o nouă etapă în sfera carierei și a ambițiilor profesionale, prin investirea într-o funcție sau începerea unui noi job cu mai multe responsabilități.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, pe domeniul proiectelor, planurilor de viitor și a prietenilor, semn că pot începe unele negocieri privind noi proiecte.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, în 6 septembrie, pe casa călătoriilor, a studiilor, schimburilor de experiență, a relației cu persoane aflate în străinătate. Săgetătorii vor fi interesați să își lărgească orizonturile, să participe la evenimente culturale, educative. Totodată, pot pleca în călătorii, unde să se îndrăgostească și să înceapă o relație cu cineva din străinătate.

Marte, planeta acțiunii, își începe traseul retrograd prin zodia Berbec, din 10 septembrie. Timp de două luni Săgetătorii vor fi tentați să intre în relații care, pe termen lung să nu fie de bun augur, să se pripească în acțiuni. Așadar, ar trebui să înțeleagă că retrogradarea lui Marte îi invită la reevaluarea relațiilor de iubire, le blochează sau încetinește acțiunile, pentru a nu face greșeli.

Vestea cea mai bună, însă, este revenirea lui Jupiter, guvernatorul lor, la mișcare directă din 13 septembrie, urmat de Saturn din 28 septembrie, prin zodia Capricorn, prin casa banilor. Așadar, vor veni și banii din proiectele la care au muncit mai multe luni.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Capricorn evenimente importante în sfera comunicării, acumulării de informație, cunoștințelor, studiilor, cursurilor de perfecționare, deplasărilor și relațiilor cu rudele.

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie din zodia Fecioarei, care le deschide o nouă etapă în sfera relațiilor de prietenie, a proiectelor din sfera profesională și în ce privesc planurile acestora de viitor.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, prin casa carierei și a ambițiilor profesionale, semn că vor primi aprecieri de la șefi, li se recunosc meritele, pot primi o  funcție, o promovare, dar și oferte de job în străinătate.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, în 6 septembrie și va dinamiza sectorul avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, împrumuturilor. Totodată, se dinamizează și sectorul intimității și planeta iubirii va aduce pasiune în cuplu.

Marte, planeta acțiunii, își începe traseul retrograd prin zodia Berbec, din 10 septembrie. Timp de două luni Capricornii vor fi interesați să își reevalueze relațiile de familie, să lămurească regimul unei locuințe, să pună în ordine niște acte care privesc patrimoniul. Totodată, sunt sfătuiți să nu dea curs la dispute aprinse dacă lucrurile se vor mișca mai greu din cauza blocajelor pe care le aduce retrogradarea. Atenție și la conflictele cu membrii familiei!

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin semnul nașterii lor. Așadar, urmează să simtă revigorare, încredere în sine, optimism că lucrurile se vor debloca în viața lor.

Horoscop Vărsător luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor Vărsător evenimente importante în sectorul banilor și bunurilor pe care le dețin. Posibil să aibă o revelație și să găsească soluții de finanțare pentru planurile lor sau modalități noi de suplimentare a veniturilor. Și o administrare bună a sumelor pe care le câștigă ar putea să îi ajute să aibă bani în conturi.

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie din zodia Fecioarei, care le deschide o nouă etapă în sectorul avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor pe care îi dețin împreună cu partenerul de viață, a creditelor și datoriilor, semn că următoarele două săptămâni trebuie să își concentreze atenția pe a-si organiza finanțele.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, prin casa studiilor, a călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, a filosofiei de viață și a sistemului de valori personale. Aceștia vor fi interesați să reia niște cursuri, să se recalifice sau să se specializeze într-un domeniu de interes lor.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, în 6 septembrie și va dinamiza sectorul căsătoriei și al relațiilor și anunță o perioadă bună în cuplu. Vărstorii își vor răsfăța partenerul, iar nativilor singuri Venus le aduce șanse de a intra într-o relație și să aibă parte de pasiune la cote înalte.

Marte, planeta acțiunii, își începe traseul retrograd prin zodia Berbec, din 10 septembrie, pentru următoarele două luni, prin sectorul comunicării, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Așadar, retrogradarea lui Marte le amplifică atitudinea agresivă pe care o au față de toți interlocutorii cu care intră în contact și ar fi recomandat să folosească constructiv această energie.

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin casa subconștientului, a universului interior, a frământărilor, trecutului și introspecției. Vărsătorii vor observa că toată încărcătura pe care au simțit-o la nivelul psihic, fizic în ultimele luni, acum se disipește și sunt pregătiți să o ia de la capăt.

Horoscop Pești luna septembrie 2020

Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești le aduce nativilor evenimente importante în sfera personală sau profesională. Pot înregistra un succes personal, într-un proiect. Totodată, se dinamizează și axa relațională, iar viața de cuplu devine prioritară.

Al doilea eveniment astral este Luna Nouă din 17 septembrie din zodia Fecioarei, care le deschide o nouă etapă în relația de căsătorie, relațiile de cuplu sau în parteneriatele de a faceri. Următoarele două săptămâni Peștii trebuie să-și concentreze atenția și prioritară să fie relația de cuplu, pentru a rezolva unele aspecte ale vieții de cuplu.

Mercur, astrul comunicării, ajunge în 5 septembrie în zodia Balanței, prin casa avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, datoriilor, resurselor în comun cu partenerul dar și în sfera intimă. Se cer lămurite niște aspecte care privesc sectorul financiar.

Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, în 6 septembrie și va dinamiza sectorul muncii, al activităților curente și sarcinilor, relațiilor cu colegii. Micul benefic va lucra în avantajul Peștilor, mai ales pentru cei vor să-și schimbe locul de muncă sau să înceapă o activitate independentă.

Marte, planeta acțiunii, își începe traseul retrograd prin zodia Berbec, din 10 septembrie, prin casa banilor obținuți de la serviciu sau din colaborări și va aduce în următoarele două luni blocaje sau amânări, iar Peștii vor fi nevoiți să facă o reevaluare financiară și o gestionare corectă a banilor. Este recomandat să-și schimbe obiceiurile financiare, pentru că sumele de bani vor intra mai greu în următoarea perioadă și trebuie să aibă și niște rezerve. 

Jupiter, marele benefic, revine la mișcarea directă din 13 septembrie, iar Saturn revine și el din 28 septembrie, ambele prin zodia Capricorn, prin sectorul proiectelor de viitor și a prietenilor, semn că se deblochează proiectele, iar în relațiile cu prietenii se va simți o îmbunătățire.

related posts

Modifică setările cookies