Horoscopul săptămânii 10 -16 iunie 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 10 -16 iunie 2019.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste-Dragostea nu prea iti face cu ochi acum, mai ales daca abia ai iesit dintr-o relatie. Fie ai decis ca vrei sa fii singura, fie pur si simplu petreci mai putin timp in compania iubitului si te ocupi doar de tine.

Bani- Daca cineva a fost castigator la roata norocului, aceea esti tu. Cumva banii par sa nu fie o problema pentru tine, iar saptamana asta imbogatesti substantial fondul de economii.

Munca- Esti implicata in proiecte de care pur si simplu te-ai indragostit. Pentru tine, cel putin momentan, la serviciu e mai bine decat acasa.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste- Incearca sa faci un gest frumos fata de partenerul tau. Nu ti-a mai trecut de mult timp prin minte sa il surprinzi cu ceva dragut, fie ea si o cina romantica.

Bani- Ia o pauza de la economisit si incearca sa te bucuri de ce ai strans pana acum, este momentul ideal. Cum altfel sa incepi vara?

Munca- Locul de munca se incapataneaza sa iti dea batai de cap, dar cu putina concentrare vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ai de facut in aceasta saptamana. Ai patit tu si mai rele si mai grele!

 
 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Iubitul sau sotul are o surpriza pentru tine, iar tu incepi sa o banuiesti inca dinainte de a ti-o face efectiv. Nu ii strica bucuria de a te surprinde.

Bani- Uita de cheltuielile la care te tot gandesti si pe care le tot regreti. La urma urmei, nu prea mai ai ce sa faci, odata ce ai dat banii din mana.

Munca-Munca este cea care te neumultumeste destul de mult acum, cand ai fi sperat la o perioada ceva mai relaxate. Mai exact, colegii iti dau ceva batai de cap cu atitudinea lor neplacuta.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste- Partenerul tau are mici nemultumiri si considera ca tratezi unele aspecte ale vietii voastre impreuna, cu superficialitate. Explica-i ca tu doar vrei sa fii relaxata.

Bani- Nu stai prea bine cu banii, dar te consoleaza faptul ca ce nu ai nu poti pierde. Esti cunoscuta pentru modul in care faci haz de necaz si saptamana aceasta nu te abati de la stilul tau.

Munca- E vacanta deja, pentru tine, sau vine curand. Mintea iti sta doar la asta si cuvantul "serviciu" pare sa fi trecut pe locul doi. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste- Pot exista mici conflicte cu partenerul, insa nimic prea grav. To ce trebuie sa faci este sa iti pastrezi calmul.

Bani- Ai ceva plangeri la acest capitol si din pacate ele nu se rezolva nici saptamana aceasta. Incearca sa nu faci cheltuieli prea mari.

Munca- Uita de faptul ca cei din jurul tau par sa lase totul pe maine si du-ti la capat planurile. Ceea ce faci acum in avans iti va prinde foarte bine in scurt timp, cand vei avea nevoie de un moment de respiro.

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste- Nu ai chef si pace! Degeaba incearca cei care tin la tine sa te faca sa iesi din zona de confort, pentru ca nu este cea mai buna perioada pentru fluturasi si inimioare, din punctul tau de vedere.

Bani- Esti una dintre cele mai chibzuite native, iar asta incepe sa se vada.D esi contul de economii se mareste, nu ar strica sa faci si ceva dragut, pentru tine, cu ele.

Munca-Munca iti ocupao foarte mare parte din timp, insa asta nu e neaparat ceva rau. Ai inceput un nou job sau poate pur si simplu jobul pe care il aveai a devenit brusc mai interesant.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste- Nu esti cea mai romantica nativa, dar acum parca ai avea chef de un sejur in doi. N-ar strica sa il si organizezi.

Bani- Daca vei reusi sa planifici ceea ce ai in minte, vei fi nevoita sa scoti din buzunarul secret o suma mai maricica de bani.

Munca-Concediul iti bate la usa si deja simti ca nu te mai poti concentra pe ceea ce ai de facut. Incearca sa nu iti neglijezi prea tare responsabilitatile.

 

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste- E suspicios de multa liniste in viata ta de cuplu, iar asta pentru ca de la un timp iubitul pare sa faca orice iti este tie pe plac.

Bani- Nu se arata prea mari schimbari la acest capitol. Nici visul despre un castig subit nu se adevereste, dar nici cheltuieli neprevazute nu iti vor goli pusculita, ceea ce este cat se poate de bine.

Munca- Evita sa te mai aglomerezi cu tot felul de proiecte pe care le-au inceput alte persoane. Altruismul este bun cat timp vine cu moderatie.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste- Nu ai deloc starea necesara pentru a lua decizii importante, in relatia ta, dar vei fi nevoita totusi sa faci unele alegeri care va privesc pe amandoi.

Bani-  Cineva apropiat are nevoie de ajutor financiar din partea ta si te vei gandi intens daca este sau nu riscant sa i-l oferi.

Munca- Au loc unele situatii tensionate la locul de munca, dar din cand in cand te inchizi in gandurile tale despre vara, soare si plaja si eviti discutiile neplacute.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste- Nu vrei sub nicio forma sa te lasi cucerita, asa ca nimeni nu iti poate intra in gratii nici la inceputul acestei veri.

Bani- Ai planuri mari cu economiile pe care le-ai facut. A venit momentul sa te bucuri de ele.

Munca- Inca nu se apropie concediul, dar simti ca trebuie sa il grabesti cumva, pentru ca ti se cam termina bateriile. Poate regandesi planificarea acestei veri.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste- Nu ezita sa iti inviti partenerul in oras sau sa ii propui sa pleci in vacanta, aiba asteapta asta de la tine!

Bani-Nu te poti plange, din punct de vedere financiar, de nimic, Chiar daca mereu e loc de maine, deocamdata totul pare sa functioneze cum trebuie, pentru tine.

Munca- Ultimele proiecte in care ai fost implicata au iesit de minune, asa ca saptamana aceasta culegi laurii si toata lumea te felicita.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste- Poti primi o invitatie foarte frumoasa din partea iubitului sau din partea unui pretendent care vrea cu orice chip sa te scoata la o intalnire.

Bani- Nu uita sa faci unele economii, daca vrei ca mai tarziu sa te bucuri de plimbari si vacante. Ai cam neglijat pusculita, in ultima vreme!

 

Munca-  Trebuie sa iei o pauza si sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Un prim pas ar fi sa te odihnesti si sa mai lasi din stres si altora.

related posts

Modifică setările cookies