Horoscopul saptamanii 10 - 16 martie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Venus si Jupiter sunt extrem de prietenosi in saptamana 10 - 16 martie pentru toate zodiile, ceea ce inseamna ca urmeaza o perioada propice in plan amoros si financiar.


In plus, datorita lui Venus, care influenteaza sectorul dedicat sanatatii, nu o sa aveti niciun motiv sa va plangeti. Vedetele saptamanii: Eva Longoria (39), Emeli Sande (27), Emily Osement (22).

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 10 - 16 martie pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Venus va influenteaza starea de spirit si viata conjugala. Zeita iubirii va trezeste senzualitatea si va potenteaza puterea de seductie. Fericirea va este garantata mai ales daca veti sti sa profitati din plin de compania partenerului.

Dragoste - Celibatari. In dragoste, incercati sa nu confundati dorintele pe care le aveti cu realitatile. Veti fi absolut irezistibili sub influenta lui Venus, insa nu luati asta foarte in serios. Ramaneti cu picioarele pe pamant.

Bani - Sectorul financiar este influentat de planete favorabile, precum Jupiter si Pluto, ceea ce inseamna ca veti avea parte de venituri suplimentare. Totusi, se va resimti si influenta lui Saturn care va face probleme. Ca sa fie totul bine, mizati pe prudenta si evitati afacerile riscante. 

Sanatate - Influenta astrala este pozitiva asa ca o sa treceti printr-o perioada in care o sa dati mai multa atentie propriei persoane si o sa incercati sa ajungeti intr-o stare de echilibru pshihologic si sufletesc. 

Munca - Tintiti sa fiti cei mai buni si nimic nu o sa va stea in cale. Totusi o sa intalniti adversari de acelasi calibru. In ajutorul vostru vine totusi Jupiter care va garanteaza  obtinerea victoriei, mai repede decat v-ati fi asteptat. 


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Dorinta voastra de armonie conujugala este din ce in ce mai mare si este controlata de Pluto. Partenerul de viata va va confirma atasamentul sau neconditionat.

Dragoste - Celibatari. In dragoste, veti miza mai mult ca niciodata pe stabilitate si pe respectarea cuvantului dat. Iata o atitudine perfecta. Eforturile voastre isi vor arata roadele in curand, si va vor depasi asteptarile.

Bani - In aceasta perioada. finantele voastre vor fi afectate direct de Saturn, asa ca este posibil sa observatii fluctuatii. Fie ca va fi vorba de o scadere sau de o crestere a veniturilor, va veti adapta fara probleme.

Sanatate - In sectorul sanatatii, Soarele are o mare influenta, asa ca veti fi plini de energie. In plus, si influenta lui Jupiter este importanta, asa ca o sa va simtiti mai bine ca niciodata.

Munca - In viata voastra profesionala stresul isi face simtita prezenta. Saturn aduce cu el o crestere a volumului de munca sau a responsabilitatilor. Totusi, Jupiter va vine in ajutor si toate se vor termina cu bine. 


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Venus face ca viata voastra de cuplu sa fie asa cum ati visat, mai ales la inceputul saptamanii. In plus Jupiter, planeta norocului, este de partea voastra.

Dragoste - Celibatari. Mercur va este favorabil. Influenta lui va va face sa va doriti schimbari benefice in viata voastra amoroasa.  

Bani - Astrele va sunt favorabile pe plan financiar. Jupier este ajutorul dumneavoastra si pe acest plan, ceea ce va garanteaza o surpriza frumoasa.

Sanatate - Datorita lui Venus, care influenteaza sectorul dedicat sanatatii, nu o sa aveti niciun motiv sa va plangeti. Daca ati trecut printr-o perioada mai delicata, Venus o sa va ajute sa va reveniti si sa va simtiti mult mai bine. Pentru ceilalti nativi, aceasta saptamana nu aduce nicio schimbare pe planul sanatatii. 

Munca - Sectorul dedicat carierei nu este influentat de nicio planeta, ceea ce inseamna ca nu se va intampla nimic spectaculos. Comoditatea rutinei va mentine linistiti si veti continua pe acelasi drum si in acelasi ritm.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Dragostea conjugala este domeniul in care tensiunile astrale dina ceasta perioada nu isi vor face simtita prezenta. In aceste conditii, relatia voastra de cuplu isi va regasi sensul si profunzimea.

Dragoste - Celibatari. Iata una dintre cele mai faste perioade din an pe plan sentimental. Aveti sansa sa cunoasteti o persoana care va marcheaza destinul. Trebuie sa stiti sa profitati din plin de actualele configuratii astrale.

Bani - Gestionati-va cu intelepciune bugetul si totul va fi bine. Astrele nu vor avea nicio influenta asupra bugetului vostru in aceasta perioada.

Sanatate - Aveti un moral bun si un tonus din ce in ce mai bun. Iata ceea ce va va ajuta sa treceti cu bine de provocarile acestei perioade. Veti resimti o ameliorare a rezistentei voastre psihice si fizice.

Munca - Soarele va stimuleaza foarte mult. Veti fi energic si asta se va vedea si in deciziile pe care le veti lua. Va implicati in proiecte pe care le analizati de mai mult timp. 


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Intrati intr-o perioada calm pe plan conjugal. Relatiile voastre de cuplu vor sta, in aceasta perioada, sub semnul tandretii. Chiar daca aveti unele dificultati in relatie, acesta este momentul sa le lasati in urma.

Dragoste - Celibatari. Prezentul va intereseaza mai mult decat viitorul. Asta ar fi un lucru bun daca nu v-ati axa aproape exclusiv pe legaturi efemere. Interesati-va mai mult pe stabilitate.

Bani - Profitati de influenta lui Pluto pentru a va regla  finantele. Veti lua decizii foarte bune, daca va ocupati serios de acest aspect.

Sanatate - Tot Pluto va influenteaza si in acest sector. Din pacate, influenta lui nu este cea mai fasta. O sa aveti momente de tristete si nu veti sta prea bine nici cu moralul. Inconjurati-va de prieteni pentru a trece mai usor peste aceasta faza.

Munca - Proiectele voastre profesionale nu se vor bucura de succes decat daca veti fi foarte discreti. Aceasta va fi calitatea de care trebuie sa dati dovada in fata persoanelor mai puternice care va sustin din umbra. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. Soarele influenteaza sectorul relatiilor de cuplu, asa ca treceti prin una dintre cele mai bune perioade din acest an. Relatia cu partenerul de viata este sub semnul fericirii si al complicitatii.

Dragoste - Celibatari. Idealismul vostru atinge cote maxime. Credeti din tot sufletul in iubirea ca in povesti si va lasati cuprinsi de un romantism incurabil.

Bani - Situatia voastra financiara ar trebui sa devina stabila si sanatoasa. Daca nu este cazul si, de exemplu, aveti datorii, profitati de impulsurile transmise de Mercur pentru a va regla situatia financiara.

Sanatate - Va simtiti bine si Marte vine cu un plus de vitalitate, asa ca spre sfarsitul acestei perioade o sa va simtiti foarte dinamici si cu chef de viata.

Munca - Munca voastra avanseaza admirabil si performantele voastre vor fi apreciate. In schimb, noile propuneri cu care veniti s-ar putea sa intampine rezistenta colegilor.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Sunteti rasfatatii planetei Venus. Relatia de cuplu este cel mai important lucru din viata voastra in acest moment. Daca sunteti casatoriti de mult timp,  veti reusi sa reaprindeti pasiunea, iar daca sunteti in cuplu de putin timp, euforia intra in meniu in aceasta perioada.

Dragoste - Celibatari. Daca inima voastra este in cautarea iubirii, acum este prioada propice pentru a o intalni. Veti trai o frumoasa poveste de dragoste si veti avea impresia ca toate visele voastre in sfarsit s-au realizat.

Bani - Este momentul sa va reorganizati complet situatia financiara. Aceasta noua ordine bugetara va va permite sa va fructificati mai bine resursele.

Sanatate - Daca suferiti de o maladie cronica, este o perioada propice ameliorarii. Jupiter, planeta medicinii si a medicilor, va va ajuta sa gasiti tratamentul cel mai bun care sa va ajute sa va simtiti mult mai bine.

Munca - Aveti o vointa de fier, sustinuta de Marte, care va va ajuta sa depasiti toate obstacolele. Totusi, trebuie sa munciti mult pentru a va atinge obiectivele si sa gestionati relatiile cu sefii vostrii. 


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Incepeti aceasta periaoda luand decizii bune: sa va puneti ordine in ganduri, sa taiati toate relele de la radacina, sa renuntati la comoditate si la indoieli si sa lamuriti problemele. Orice ar fi, nu renuntati la intentia onorabila de a lua totul de la capat. 

Dragoste - Celibatari. Daca sunteti singuri sa stiti ca s-ar putea sa va intalniti marea iubire la o reuniune de famile sau intr-o mica excursie la final de saptamana. Nu fiti nici timizi, nici cinici, iar Cupidon o sa va recompenseze.

Bani - Saturn este cel care va pune in situatii delicate din punct de vedere financiar. Fie vi se cer datorii mai vechi, fie intervine o cheltuiala substantiala la care nu va asteptati. Nu va pripiti sa luati o decizie, fiti prudenti. 

Sanatate - Nicio planeta nu va influenteaza starea de santate, ceea ce e bine. Veseli, optimisti si plin de elan, va simtiti intr-o forma demna de Jocurile Olimpice. Un singur aspect trebuie sa va atraga atentia: sanatatea ochilor. 

Munca - Daca aveti de prezentat proiecte profesionale, incercati sa o faceti saptamana aceasta, deoarece Uranus va sustine. Faceti tot ce va sta in putinta pentru succesul acestor proiecte, dar incercati sa nu va depasiti atributiile.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Jupiter va aduce noroc in toate aspectele vietii. Totusi, viata conjugala este cea care are cele mai multe beneficii de pe urma acestei faste influente, care va va permite sa va regasiti unitatea din cuplu.

Dragoste - Celibatari. Jupiter si Mercur se aliaza pentru a va ajuta in ceea ce va fi o intalnire cu destinul. Veti intalni o persoana care va va impresiona din toate punctele de vedere: spiritual, sentimental si erotic. Lasati-va purtati de aceasta pasiune care se naste sub auspicii excelente.

Bani - Influenta lui Marte asupra sectorului vostru financiar are doua aspecte: veti fructifica anumite investitii insa in acelasi timp sunteti inclinat spre cheltuieli nejustificate.

Sanatate - Nu stati prea bine cu moralul. Aveti stari de spirit foarte schimbatoare. 

Munca - De ceva vreme, eforturile voastre nu prea isi mai arata roadele prea facil, insa in aceasta saptamana aveti sanasa de a avansa excelent cu planurile profesionale si sa depasiti absolut orice obstacol.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. Divinitatile dragostei va protejeaza viata de cuplu. Venus este si ea influenta in acest domeniu, asa ca va veti bucura de momente foarte frumoase pe care nu le veti uita prea curand.

Dragoste - Celibatari. Sarmul vostru este la cote maxime si reusiti sa seduceti cu o dezinvoltura de invidiat. Totusi, ar fi de preferat sa invetiti intr-o relatie care are potential de a deveni stabila.

Bani - Echilibrul financiar este foarte important pentru voi. Tineti mai mult decat altii sa aveti un buget bine organizat si economii pe care sa contati. Pluto va ajuta sa fructificati anumite oportunitati de afaceri. Daca aveti un apartament gol, acum este momentul sa il inchiriati.

Sanatate - In general, va bucurati de o stare de sanatate buna, dar incercati sa va menajati nervii. O plimbare in parc cu prietenii v-ar face bine. 

Munca - Sunteti plini de entuziasm in pofida obstacolelor mai mari sau mai mici care va apar in cale. Forta cu care mergeti inainte va fi reinnoita si nimic nu va poate sta in cale.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Planeta cea mai norocoasa din sistemul solar, Jupiter, va veghea in aceasta perioada asupra  vietii voastre conjugale. 

Dragoste - Celibatari. Soarele va influenteaza viata sentimentala, ceea ce inseamna ca se anunta una dintre cele mai bune perioade din an. Configuratia astrala indica o intalnire importanta cu o persoana care va juca rolul principal in povestea de dragoste care se contureaza.

Bani - Gratie lui Uranus aveti posibilitatea de a face investitii inteligente pe termen lung. Evitati totusi sa semnati afaceri foate importante in aceasta perioada: veti fi impulsivi si va veti asuma prea multe riscuri. 

Sanatate - Va bucurati de o excelenta vitalitate datorita Soarelui. Aceasta influenta va avea si un efect protector impotriva bolilor a stresului. Daca ati avut probleme cu somnul, acum in sfarsit se vor regla si va veti odihni ca un bebelus.

Munca - Ambitiile voastre profesionale sunt din ce in ce mai mari, sub influenta planetei Marte. Tot ce aveti de facut este sa gasiti mijloacele potrivite pentru a va pune in practica planurile.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Soarele se ocupa de viata voastra amorosa, care va fi punctul central al interesului vostru in aceasta perioada. Momentele petrecute cu partenerul de viata vor fi cele mai placute din aceasta saptamana.

Dragoste - Celibatari. Sarmanti si seducatori, nu ratati nicio aventura, iar Venus va sustine. Fiti totusi atenti, ca nu cumva sa fiti dezamagiti al final de propriul vostru comportament.

Bani - Contul vostru bancar va beneficia de influente pozitive. Jupiter este cel care va conduce destinul financiar. Eforturile de a economisi isi vor arata in sfarsit roadele.

Sanatate - Aveti un moral bun si sanatatea nu va face probleme. Totusi aveti grija la micile accidente casnice. Fiti de doua ori mai prudenti cand plecati de acasa. Verificati gazele si apa.

Munca - Succesul profesional va este garantat, atat timp cat nu veti pretinde mai mult decat meritati. Configuratia astrala va promite un climat agreabil la serviciu si o ameliorare a statutului vostru. 

related posts

Modifică setările cookies