Horoscopul saptamanii 12 - 18 mai 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


In perioada imediat urmatoare, semnele din zodiac incheie tot felul de parteneriate. Fie ca este vorba despre legaturi profesionale, fie ca aveti de-a face cu noi legaminte personale, pregatiti-va sa cunoasteti o noua dimensiune a cuvantului "afiliere". Iata horoscopul saptamanii 12 - 18 mai 2014.


In plus, daca sunteti Taur, aveti mari sanse ca saptamana aceasta sa va luati un angajament exclusiv fata de ceva sau cineva. Vedetele saptamanii: Nikki Reed (26), Megan Fox (28), Candice Accola (27).

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 12 - 18 mai 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Dupa cateva discutii foarte sincere in care au fost clarificate unele aspecte mai delicate ale relatiei, decideti ca este momentul sa faceti pace cu partenerul. Asadar viata de cuplu este din nou asa cum v-ati dorit-o.

Dragoste - Celibatari. Veti avea o intalnire exceptionala in aceasta perioada, insa este cazul sa ramaneti circumspecti pentru a nu compromite aceasta sansa extraordinara de a intalni adevarata iubire.

Bani - In aceste zile veti putea beneficia de circumstante favorabile castigurilor pe plan financiar. Poate fi vorba de oportunitati de investitii sau de tranzactii deosebit de avantajoase.

Sanatate - Periaoda va fi buna din punct de vedere al sanatatii. Atentie totusi la orice fel de pericol relationat cu focul si caldura, de la ibricul fierbinte cu cafea pana la arsurile solare.

Munca - Treceti printr-o perioada foarte buna la serviciu. Planurile si ideile voastre se dovedesc a fi foarte constructive si de bun augur. Pentru unii dintre Berbeci aceasta perioada ar putea insemna atingerea unui varf de cariera.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Sunteti rasfatati de planeta Venus. Iubirea lumineaza intreaga voastra viata conjugala si pasiunea se reaprinde intre voi si partenerul vostru. Euforia pluteste in aer.

Dragoste - Celibatari. Nicio planeta nu influenteaza viata voastra sentimentala in mod direct, ceea ce inseamna ca nicio schimbare nu se intrevede la orizont. Asta nu inseamna ca nu puteti miza pe farmecul vostru personal pentru noi  cuceriri. Doar ca nu trebuie sa va faceti mari iluzii cu privire la o posibila casatorie.

Bani - In ceea ce priveste banii, situatia se arata ceva mai buna decat ati fi sperat. Totusi nu este momentul sa faceti imprudente. Ramenti destul de circumspecti cand este vorba d enoi achizitii sau orice altceva presupune cheltuirea unor sume mari de bani.

Sanatate - Soarele va ofera o vitalitate de invidiat. In plus, si Marte vine cu un plus de dinamism. Nicio influenta negativa nu va afecta. Daca suferiti de o boala cronica, veti resimti o ameliorare.

Munca - Veti avea ocazia sa va concretizati proiectele  profesionale care va pun in evidenta. Incercati sa nu va lasati latura impulsiva sa preaia controlul, si incercati sa  va mentineti calmul orice s-ar intampla. Nu lasati opiniile celorlalti sa va afecteze increderea de sine.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. O schimbare neasteptata va bulverseaza viata in cuplu. Aceasta schimbare nu este in mod special negativa, daca veti sti sa vedeti laturile pozitive ale situatiei, s-ar putea chiar sa aveti numai de castigat.

Dragoste - Celibatari. Intalnirile cu persoane noi vor fi favorizate gratie iesirilor in oras. Profitati  de  circumstantele care va pot face  viitorul vostru mult mai interesant. Pastrati-va ochii bine deschisi, fericirea pe care o doriti atat de mult ar putea fi mai aproape decat credeti.

Bani - Situatia voastra financiara se va ameliora in aceasta saptamana si va evolua spre stabilitate, ceea ce va multumeste foarte mult.  Incercati sa fiti mult mai responsabili atunci cand vine vorba de cheltuieli.

Sanatate - Marte va aduce un simt mai accentuat al disciplinei, ceea ce inseamna ca va veti ocupa mai mult de imbunatatirea stilului de viata. In plus, vitalitatea voastra este la cote maxime.

Munca - Sunteti mai perfectionisti si mai muncitori ca niciodata si datorita lui Pluto activittile voastre vor fi incununate de succes. Aveti multe planuri ambitioase, dar asta nu inseaman ca nu veti profita din plis si de fiecare moment liber pe care il aveti.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Vor aparea schimbari importante, care nu fac altceva decat sa va amelioreaza viata de cuplu.  Animozitatile nu mai au loc in viata voastra. Va simtiti mai echilibrati si mai linistiti ca niciodata. 

Dragoste - Celibatari. Romantismul este cuvantuld e ordine in viata vostra.  Pasiunea aparea inopinat in viata voastra si va alsati transportati intr-o lume plina de senzualitate.  Puteti sa visati cat doriti, dar trebuie sa stiti ca totul ar putea fi doar un superb miraj.

Bani - Sunteti foarte decisi sa ramaneti intr-o stare de echilibru, atunci cand vine vorba de bani. Totusi, Saturn va invita insistent sa fructificati economiile pe care le-ati facut, asa ca fiti atenti la oportunitatile de investitie pe termen medius si lung.

Sanatate - Bunadispozitie di optimismul va fac viata mai simpla si va ajuta sa va simtiti bine in oricesituatie. Starea de sanatate este optima, cu exceptia unei sensibilitati pe care o resimtiti la nivelul aparatului respirator.

Munca - Ambianta astrala va alimenteaza ambitiile. Totusi nu insistati sa mergeti inainte cu proiecte care par imposibile. Reorientati-va energia si capacitatea de munca spre proiecte care pot fi puse in practica.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Exista doua miscari astrale favorabile relatiilor de cuplu. Una este cea a lui Mercur care alunga orice neintelegere si a doua i se datoreaza lui Venus care aduce un plus de senzualitate.

Dragoste - Celibatari. Intalniri neprevazute ar putea sta la baza unor legaturi  cat se poate de agreabile. Totusi, una dintre aceste noi legaturi ar putea ramane clandestina, dat fiind ca marturisirea sa publica ar putea trage comentarii negative si gelozii. Pe de alta parte,  incercati sa puneti o frana generozitatii care va impinge sa faceti cadouri scumpe potentialilor parteneri.

Bani - Mediul astral va indeamna sa fiti ceva mai vigilenti cand vine vorba de cheltuieli. Nu va incredeti prea mult in niciun fel de loterie sau oferta publicitara care suna prea bine ca sa fie adevarat. 

Sanatate - Tonusul si vitalitatea voastra sunt la apogeu. Nu profitati de aceasta stare de bine  pentru a manca orice si oricum. Pentru a va mentine echilibrul, trebuie sa incercati sa fiti mai atenti la dieta. Alegeti cu precadere legumele si fructele.

Munca - Unele circumstante care se vor ivi in aceasta periaoda sunt deosebit de avantajoase.  Pentru unii nativi, asta inseamna legaturi foarte bune cu strainatate. Pentru altii inseamna perspective de a urca in ierarhia companiei. Tinerii care cauta un loc de munca vor gasi posturi in care entuziasmul lor va fi apreciat.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. Viata vostra de cuplu este implinita si va simtiti minunat alaturi de partener. Nu uitati sa ii aratati partenerului cat de mult inseamna pentru voi. Micile gesturi de afectiune vor ajuta din plin la consolidarea intimitatii si complicitatii care exista intre voi. 

Dragoste - Celibatari. Sunteti in dispozitia perfecta pentru a va lasa sedusi. Multi dintre celibatari vor incepe o noua relatie. Chiar daca totul se bazeaza initial pe atractia fizica, lucrurile pot evolua in ceava mai profund.

Bani - Datorita influentei lui Mercur, in aceasta perioada este optima pentru a va gandi la situatia voastra materiala. Este o perioada fasta pentru investitii, precum si pentru tranzactii imobiliare.

Sanatate - Va simtiti bine in general, dar cei nascuti in a doua decada s-ar putea sa nu se simta atat de bine. Evitati in aceasta perioada orice interventie  chirurgicale care ar urma sa va solutioneze  probleme  estetice.

Munca - Nu primiti deccat influente pozitive din partea astrelor. Asadar, este momentuk potrivit pentru a va pune planurile in actiune. Multe dintre abitiile voastre profesionale se vor concretiza. S-ar putea sa fie nevoie sa munciti mai mult decat de obicei insa eforturile va vor fi rasplatite pe deplin.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Raporturile conjugale sunt favorizate de astre. Este o perioada perfecta pentru a va pune de acord asupra unor proiecte de imbunatatire sau infrumusetare a caminului.

Dragoste - Celibatari. Aveti tendinta de a visa prea mult. Intalniti persoane interesante insa aveti tendinta de a va pune prea multe sperante in relatii care sunt superficiale. Unii dintre voi va faceti planuri privind fondarea unei familii.

Bani - Saturn este cel care va influenteaza acest aspect, al vietii voastre, ceea ce inseamna ca o sa treceti printr-o perioada profitabila. Banii va vin din mai multe parti.  Unele investitii mai vechi se vor arata profitabile abia acum sau de la slujba primiti o prima sau un bonus.

Sanatate - Venus va influenteaza acest segment ceea ce inseamna ca veti avea o dispozitie de zile mari. Cei care au avut probleme de sanatate recente se vor reface imediat. Totusi, influenta lui Venus nu este atat de benefica celor gurmanzi. Incercati sa puneti o limita poftei de a gusta din tot ce vi se pare ca arata delicios.

Munca - Profesional trebuie sa dati dovada de foarte multa rabdare. Va veti putea implini toate dorintele ina cest segment, insa, din pacate, rezultatele nu  vor aparea imediat. Secretul reusitei consta in multa munca si multa rabdare.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Lune  va transforma viata conjugala. Exista o anumita susceptibilitate intre voi si partener insa asta nu inseamna ca veti avea discutii neplacute, ci ca veti avea momente pe care vreti sa le petreceti separat de partener.

Dragoste - Celibatari. Sansele unei intalniri  semnificative sunt in crestere.  Daca sunteti la inceputul unei relatii, oricat de pasionala ar fi, incercati sa nu va lasati dusi de val si nu va grabiti prea mult.

Bani - Problemele vostre financiare  sunt pe cale sa se rezolve in aceasta perioada.  Sume de bani va vin din mai multe parti, ceea ce va ajuta. Chiar si persoanele care va datorau bani  va returneaza datoriile.

Sanatate - Va simtiti excellent. Trebuie sa stiti ca gimnastica si momentele de relaxare va pot ajuta sa pastrati aceasta stare pe termen lung. Plimbarile in aer liber sau inotul va pot ajuta de asemenea sa va mentineti in forma.

Munca - Marte va  ofera energia necesara  pentru a duce la bun sfarsit  toate acele proiecte in care credeti si in care v-ati pus toate sperantele. Ar putea aparea cateva probleme in ceea ce priveste raporturile cu alti colegi de serviciu.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Treceti printr-o perioada plina de intelegere si tandrete. Spre finalul acestei perioade, o sa va simtiti excelent in compania partenerului. 

Dragoste - Celibatari. Planeta Venus se ocupa de viata voastra amoroasa. Sunteti mai seducatori ca niciodata, ceea ce inseamna ca mai multe persoane si-ar putea arata interesul pe care il treziti in ele.

Bani - Situatia voastra materiala se va ameliora sensibil. O sa aveti  o situatie  economica mai buna decat in saptamanile anterioare. Daca vreti sa faceti investitii, trebuie sa stiti ca roadele lor se vor vedea in viitorul mai indepartat.

Sanatate - Periaoda se anunta pozitiva, ceea ce inseamna ca o sa fiti dinamici si optimisti. Asta nu inseamna ca trebuie sa va relaxati prea mult. Putina miscare si o dieta sanatoasa sunt mereu solutii pentru o stare de bine pe termen lung.

Munca - De aceasta data, cua jutorul lui Pluto veti putea sa va uimiti colegii cu initiative originale si indraznete. Nu trebuie sa va fie teama de esec, de obicei acest tip de temeri sunt cele care nu va lasa sa avansati in cariera. Trebuie sa va asumati si ceva riscuri.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. In cupluri intelegerea este cuvantul cheie. Trebuie sa stiti cand sa actionati cu  delicatete si cu tandrete.  Evitati certurile, mai ales cele provocate de faptul ca dispozitia voastra este schimbatoare.

Dragoste - Celibatari. In aceasta saptamana, excelenta configuratie planetara va ajuta in viata amoroasa. Nu este momentuls a fiti timizi sau sa va reactivati complexele. Trebuie sa fiti increzatori si disponibili pentru noi aventuri.

Bani - Va fi o perioada foarte buna  pe plan financiar. Finantele voastre sunt echilibrate. Atat timp cat veti face cheltuieli inteligente, situatia voastra economica nu va avea de suferit.

Sanatate - Marte, va da un plus de energie. Cei care sufera de probleme de sanatate mai serioase, pot incerca un nou tratament, care s-ar putea sa se dovedeasca mult mai eficient decat cele anterioare.

Munca -  Jupiter va ajuta sa aveti o perioada plina de succes. Daca sunteti nascuti in prima decada, o sa aveti o perioada plina de beneficii. Sunteti recunoscuti la serviciu pentru capacitatea voastra de a duce orice proiect la bun sfarsit.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Climatul conjugal este stabil. Daca ati avut mici neintelegeri cu persoana iubita, trebuie sa stiti ca ina ceasta periaoda totul se va imbunatati.  Nu considerati ca partenerul stie deja cat de mult il iubiti si apreciati. Cateva gesturi de apreciere pot reaprinde pasiunea in cuplu.

Dragoste - Celibatari. Aveti o  tensinta de a exagera. Din pacate nu va dati seama ca sensibilitatea voastra este excesiva. O astfel de  atitudine  nu o sa va ajute sa fiti prea seducator.

Bani - Circumstantele sunt favorabile unei tranzactii avantajoase. Aceasta situatie ar putea decurge in urma vanzarii unor bunuri.

Sanatate - Va plac foarte mult mancarurile bune, care din pacate nu sunt intotdeauan sanatoase, ceea  ce  inseamna ca ar trebui sa aveti mai multa atentie la dieta vostra si sa faceti ceva miscare.

Munca - Iconfiguratia  astrala este incurajatoare. La munca rezultatele pe care le veti obtine sunt chiar mai bune decat cele la care va asteptati. Randamentul de la locul de munca este in crestere.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Configuratia astrala din aceasta saptamana indica faptul ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa faceti eforturi suplimentare pentru a va intelege bine cu persoana iubita. Incercati sa dati dovada de mai multa intelegere. O conversatie sincera va ajuta sa va reveniti.

Dragoste - Celibatari. Influenta lui Jupiter se traduce in  noroc la intalniri amoroase. Este posibil sa aveti o intalnire cu acea persoana speciala care va face inima sa bata mai tare.

Bani - Este momentul sa luati decizii financiare importante. Puteti sa investiti in lucruri utile. Daca aveti nevoie de bani in plus, puteti obtine un imprumut de la banca.
 
Sanatate - Va este putin mai greu decat de obicei sa va relaxati. Totusi, gratie lui Mercur, aceasta fragilitate, la care se adauga si un strop de nervozitate, va fi contracarata de un plus de enrgie. In plus, o sa aveti un somn mai profund decat de obicei.

Munca - Totul merge bine in domeniul profesional. Astele va ajuta sa va concentrati mai bine  ceea ce va ajuta sa lucrati cu mai mult spor.  Aveti o rabdare si o perseverenta de neclintit si astea sunt atuurile voastre cele mai de pret.

related posts

Modifică setările cookies