Horoscopul săptămânii 12 august – 18 august. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii.


HOROSCOP BERBEC

Dragoste- Încrederea este punctul tău forte săptămâna aceasta, așa că nu sta în casă, în felul acesta nu vei avea posibilitatea să cunoști oameni noi. Este momentul oportun pentru a începe o relație amoroasă.

Bani- În materie de finanțe, lucrurile stau bine, însă ai grijă la acțiunile pe care le faci, deoarece o greșeală minoră s-ar putea să te coste mult. 

Muncă- Dacă profesia ta este prea sedentară, vei simți nevoia să te implici în alte activități care presupun călătoria sau orice altceva în afară de statul la birou. Ar fi bine să îți iei liber săptămâna aceasta, deoarece este clar că ai nevoie de o pauză.

HOROSCOP TAUR

Dragoste- Se vor ivi discuții neașteptate cu persoane din trecutul tău care îți vor da de gândit. Ai grijă să nu te lași prinsă de nostalgie și gândește-te bine dacă îți dorești să o iei de la capăt cu persoana respectivă sau nu.

Bani- Ar trebui să îți mai restrângi cheltuielile săptămâna aceasta deoarece va urma o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Dacă îți împarți bine cheltuielile și poate chiar reușești să pui o sumă de bani de-o parte, problemele în materie de finanțe vor fi ca și rezolvate.

Muncă- Fii atentă la ce se vorbește în jurul tău și verifică-ți mail-urile, deoarece este posibil să se ivească o oportunitate care te va ajuta în materie de business. Ia în considerare orice ofertă pe care o primești și gândește-te bine ce îți dorești pentru viitor.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Este posibil să te simți puțin constrânsă de către persoana iubită. Fă-ți puțin timp pentru tine și gândește-te ce îți dorești de la această relație.

Bani- Săptămâna aceasta vei primi și recompensele după toate orele de muncă petrecute la birou. Este posibil să primești o mărire de salariu sau o primă.

Muncă- Se pare că vei scăpa de problemele cu care te-ai confruntat în ultimul timp. Resposabilitățile tale vor fi distribuite unui coleg de muncă, așa că te poți concentra și pe alte lucruri de acum.

HOROSCOP RAC

Dragoste- Concentrează-ți atenția către persoana iubită și pune-i pe locul doi pe cei din jurul vostru. În această perioadă te vei simți bulversat de către alte persoane, așa că păstrează-ți energia pentru relația pe care o ai.

Bani- Ar fi bine să începi să strângi bani pentru perioada următoare, iar acesta este momentul oportun. Totuși, ai grijă, deoarece s-ar putea să fii tentată să arunci cu banii în stânga și în dreapta.

Muncă- S-ar putea să fii distras de la serviciu, însă încearcă să îți păstrezi concentrarea. Este important să faci măcar minimum de task-uri necesare. 

HOROSCOP LEU 

Dragoste- Ai grijă la deciziile pe care le iei săptămâna aceasta, deoarece s-ar putea să fie radicale. Pune în balanță aspectele pozitive și pe cele negative și abia apoi gândește-te ce rămâne de facut.

Bani- Dacă reușești să își gestionezi banii așa cum trebuie, nu vei avea probleme. Poate chiar vei investi într-o vacanță weekend-ul acesta.

Muncă- Vei fi mult mai concentrată la serviciu, așa că ar fi bine să te implici în proiectele care se vor ivi. Este posibil să primești o promovare.

HOROSCOP FECIOARĂ

Dragoste- Săptămâna aceasta simți nevoia să îți petreci timpul cu persoana iubită. Nu ezita să mergeți împreună într-o vacanță romantică.

Bani- Economiile tale se îndreaptă către vacanța mult așteptată. Bucură-te de ea și fă-ți toate poftele.

Muncă- Vei avea ocazia să dezvolți proiectul la care ai lucrat în ultima perioadă. Se pare că vei avea parte de succes în materie de business săptămâna aceasta.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dragoste- Vei avea discuții îndelungate cu partenerul, dar asta vă va ajuta să lămuriți anumite aspect neplăcute din relația voastră. Un hobby comun v-ar ajuta foarte mult în relația de cuplu.

Bani- Nu au loc mari schimbări, dar ar fi de recomandat să fii prudentă în materie de finanțe. Este posibil să fii nevoită să achiziționezi bunuri pentru locuință.

Muncă- Îți vei surprinde șeful cu noile tale idei. Continuă să lucrezi la ele și cu siguranță vei avea parte de succes.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste- Când vine vorba de dragoste, săptămâna aceasta o vei simți din plin dacă ești deja într-o relație. Este posibil să ca orizontul să îți aducă un copil sau o vacantă neașteptată cu persoana iubită.

Bani- Dacă te concentrezi pe nevoile tale de acum, banii nu vor fi o problema. Încearcă să fii calculată și, astfel, nu vei avea parte de probleme.

Muncă- Succesul este garantat săptămâna aceasta. Fie că este vorba de proiecte, fie că este vorba doar de serviciu, cert este că vei da randament.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Dragoste- Discuțiile vor rezolva toate problemele pe care le ai în relația curentă. Dacă ești singură, ieși în oraș deoarece este posibil să întâlnești o persoană specială.

Bani- Vei fi surprinsă săptămâna aceasta deoarece vor apărera sume de bani la care nu te aștepți. Pregătește-ți bagajele și mergi într-o vacanță.

Muncă- Vor apărea noi variante de câștig din muncă proprie. Ai noroc și la serviciu, deoarece s-ar putea să ai parte de o mărire de salariu satisfăcătoare.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste- Relațiile toxice nu își au locul în viața ta. Dacă partenerul de viață nu îți oferă libertate și simți că te ține în loc, ar fi bine să schimbi ceva în legătură cu asta.

Bani- Apar noutăți financiare, în sensul că fie vei primi o sumă restantă de la locul de muncă, fie un prieten îți va înapoia o datorie.

Muncă- Se vor ivi noi oportunități la locul de muncă, așa că nu le rata. Ai încredere și cu siguranță visul îți va deveni realitate. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Dragoste- Analizează-ți bine relația și gândește-te dacă încă mai este ceea ce îți dorești. În caz contrar, ar fi bine să pui punct sau, cel puțin, să iei o pauză.

Bani- Evită cheltuielile făcute pentru plăcerea altor persoane. Nu uita că ei nu muncesc în locul tău.

Muncă- Este posibil să se ivească un conflict la serviciu. Cel mai bine ar fi să stai de-o parte și să lași energiile negative să se dizolve.

HOROSCOP PEȘTI

Dragoste- Vei face pasul următor în relația de cuplu. Acest lucru poate însemna că îl vei prezenta părinților, că te va cere în căsătorie sau poate chiar vei avea un copil. 

Bani- Investește mai mult în sănătate. Ar fi bine să îți cumperi mâncare mai sănătoasă, chiar dacă este mai costisitoare. Astfel vei evita o vizită la medic care s-ar putea să te coste destul de mult.

Muncă- Dacă simți că locul de muncă te seacă de energie și nu mai ai timp pentru nimic, este momentul să faci o schimbare. Sănătatea este pe primul loc.

 

Vezi și: Profil de celebritate - Channing Tatum

related posts