Horoscopul săptămânii 13- 19 mai 2019. Cum stai cu dragostea, banii şi cariera în această săptămână


 
Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 13-19 mai 2019.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 

HOROSCOP BERBEC

 

Dragoste - Saptamana aceasta sta sub semnul rezolvarii unor probleme de comunicare dintre tine si persoana iubita. V-ar prinde bine sa plecati intr-un weekend sa va mai destindeti.

 

Bani - In curand vor sosi vesti bune legate de o suma pe care o asteptati.

 

Munca - Se anunta o saptamana in care puteti negocia si incheia contracte, in care puteti avea intalniri de afaceri cu colaboratorii, sedinte cu sefii si colegii. In plus, apare in plan discutarea contractului si a banilor pe care ii primiti de la actualul loc de munca.

 

 

HOROSCOP TAUR

 

Dragoste -Petreci timp de calitate impreuna cu persoana iubita. Astrele te indeamna sa faci planuri cu partenerul pentru vacanta de vara.

 

Bani - Pe plan financiar urmeaza o noua etapa. Vei castiga multi bani din munca proprie. Urmatoarea perioada, te vei bucura din plin de castiguri materiale. 

 

 

Munca - Marti se anunta o zi in care puteti fi luat prin surprindere de niste vesti legate de un parteneriat pe care l-ai incheiat. Au loc discutii si reusesti sa intelegi ce decizie sa iei in urma evenimentelor. 

 

 

HOROSCOP GEMENI

 

Dragoste - Te simti ca o vedeta. Esti rasfatata de persoana iubita si toata lumea remarca asta. Va trebui sa iei niste decizii importante in viata de cuplu, importanta fiind comunicarea.

 

Bani - Vesti bune! Beneficiezi de o conjunctura astrala favorabila, care va aduce mai multi bani in conturi.

 

Munca - Foloseste-ti energia pentru a iesi in evidenta in sfera profesionala. Pregateste-te sa faci fata unor schimbari importante, deoarece incepe o perioada buna, dar solicitanta.

 

 

HOROSCOP RAC

 

Dragoste -  O veche iubire poate sa apara in aceasta perioada din nou in viata personala.

 

Bani - Discuti cu partenerul problemele financiare care te framanta. Ajungeti la concluzia ca trebuie sa fiti mai chibzuiti cu banii in urmatoarea perioada.

 

Munca - Primele doua zile ale saptamanii vei avea discutii cu sefii si vei lua decizii majore legate de locul de munca actual. Atentie, pentru ca aveti tendinta sa intrati in conflicte cu colegii!

 

HOROSCOP LEU

 

Dragoste - Cateva schimbari in relatia de cuplu nu ar strica. Conjunctura astrala te indeamna sa faci o surpriza persoanei iubite si achizitionati poate un sejur in strainatate.

 

Bani - Chiar daca apar niste pierderi de bani, iti merge destul de bine din punct de vedere financiar. 

 

Munca - Lucrul in echipa ar putea sa iti aduca satisfactii binemeritate. Desi vei fi provocata sa muncesti mult, ideile cu care vii vor fi apreciate de catre sefi.

 

 

HOROSCOP FECIOARA

 

Dragoste - Te mobilizezi si toata saptamana esti foarte activa in sfera sociala impreuna cu persoana iubita, care te insoteste la toate evenimentele. Profita de orice sansa care se iveste pentru a-ti largi zona de cunoscuti. Nativii singuri beneficiaza de o conjunctura favorabila pentru a-si gasi perechea, relatiile si iubirea revenind in prim-plan.

 

Bani - Esti luata prin surprindere de niste cadouri si sume de bani pe care le puti primi incepand cu ziua de joi. Situatia financiara se imbunatateste vazand cu ochii.

 

Munca - Se deschide o etapa noua, benefica, de care ar fi indicat sa te folosesti. Ai grija ce iti doresti pentru ca s-ar putea indeplini!

 

HOROSCOP BALANTA

 

Dragoste - In primele zile ale saptamanii pot avea loc evenimente puse la cale de jumatatea ta. Se apropie un eveniment fericit, prietenii si partenerul fiind complici in pregatirea unei surprize.

 

Bani - Un prieten iti va returna o suma de bani de la care ti-ai luat gandul. Imediat iti vine ideea sa cauti un sejur pentru concediul de anul acesta.

 

Munca - Nativii Balanta vor lua o hotarare legata de un job la drum lung sau de inceperea unor cursuri de perfectionare, care sa ii ajute in obtinerea unui loc de munca mai bine platit.

 

 

HOROSCOP SCORPION

 

Dragoste - In urmatoarea perioada ar fi indicat sa comunici toate dorintele sau nemultumirile legate de partea intima. Doar astfel se vor rezolva blocajele aparute pana acum.

 

Bani - Se anunta deschiderea unei etape in care trebuie sa luati niste decizii legate de banii pe care ii aveti in comun. Urmeaza o perioada buna din punct de vedere financiar, oportunitatea de a achizitiona un imobil intrand in discutie.

 

Munca - Primele zile ale saptamanii ai tendinta sa te simti usor lezata si sa fii in conflict cu colegii la locul de munca. 

 

HOROSCOP SAGETATOR

 

Dragoste - Saptamana aceasta sta sub semnul deschiderii unei noi etape in relatia de comunicare cu persoana iubita. Aspectul poate aduce in atentie discutii placute si solutii creative pentru petrecerea timpului impreuna.

 

Bani -  Joi este posibil sa semnezi un contract si o suma de bani sa-ti intre in conturi. In urmatoarea perioada. vei beneficia de castiguri mai consistente.

 

Munca - Vei avea multe portunitati in discutarea, incheierea unor contracte cu asociatii si colaboratorii sau in renegocierea unor contracte.

 

HOROSCOP CAPRICORN

 

Dragoste - Iti iei liber vineri si pleci trei zile din oras cu persoana iubita. Trebuie sa fii mai atenta cu doleantele partenerului, care are nevoie de tine. Mai mult timp liber impreuna v-ar prinde bine.

 

Bani - Miercuri, un membru al familiei iti va solicita un sprijin financiar si sari in ajutorul acestuia. Ar fi indicat sa te implici mai mult in problemele si planurile familiei.

 

Munca - Luna noua din 4 iunie se formeaza in sfera profesionala, cand comunicarea cu colegii si sefii vor fi atentia dvs. Pentru a nu se mai complica lucrurile, astrele va sfatuiesc sa fiti diplomati. Munciti mult, sunteti ambitiosi, va urmariti obiectivele si veti fi din ce in ce mai apreciati.

 

HOROSCOP VARSATOR

 

Dragososte - Urmeaza o noua etapa impreuna cu partenerul cu care in ultima perioada nu ati mai rezonat. Nativii singuri pot lua decizia sa isi caute jumatatea.

 

Bani - Marti si miercuri ai de facut niste plati care nu suporta amanare. Sfatul astrelor este sa pui bani deoparte pentru evenimente imprevizibile, care pot avea loc.

 

Munca - Te mobilizezi exemplar pentru rezolvarea sarcinilor de serviciu, faci drumuri scurte, vorbesti mult la telefon, raspunzi la e-mailuri si ai discutii inteligente cu cei din jur.

 

 

HOROSCOP PESTI

 

Dragoste - Relatia de cuplu trece la un alt nivel. Saptamana aceasta, au loc discutii legate de intemeierea unei familii.

 

Bani - Un prieten caruia i-ai imprumutat o suma de bani te va anunta ca nu o poate returna si acest lucru te mahneste deoarece aveai planuri cu resursele respective.

 

Munca - La birou vei fi nevoita sa te adaptezi la noile situatii si sarcini de serviciu. Este momentul sa te pui in valoare.

related posts