Horoscopul saptamanii 14 - 19 aprilie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


In perioada imediat urmatoare, majoritatea semnelor din zodiac par sa se lase conduse de pasiuni trecatoare si sa uite de toate celelate lucruri importante din viata lor. Iata horoscopul saptamanii 14 - 19 aprilie 2014.


In plus, daca esti Leu, e posibil ca de-a lungul acestei saptamani sa iei serios in considerare varianta de a-ti da demisia. Decizia ar putea sau nu fi una corecta, asa ca fii cu mare bagare de seama. Vedetele saptamanii: Victoria Beckham (40), Emma Watson (24), Sarah Michelle Gellar (37).

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 14 - 19 aprilie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. O frumoasa perioada pe plan conjugal.  Simtiti ca aveti toate motivele sa va simtiti satisfacuti si dorintele voastre cele mai profunde au toate sansele sa devina realitate. Totusi, pentru nativi din a treia decada, cateva neplaceri vor aparea la finalul saptamanii. 

Dragoste - Celibatari.  O intalnire neasteptata ar putea deveni foarte interesanta pentru  nativii acestei zodii.  Sub influenta lui Venus  acesta perioada apropierilor sentimentale si proiectelor de viitor

Bani - Influentele astrale dina ceasta perioada, ar trebui sa va permita sa va ameliorati situatia financiara. Trebuie sa va organizati mai bine si sa evitati cheltuielile inutile. Neptun este de  partea voastra. 

Sanatate - Resimtiti o oboseala accentuata si nici cu moralul nu stati prea bine ina ceasta saptamana. Aveti tendinta de a fi pesimisti si de a va descutraja. Marte totusi intervine si va recapatati tonusul si incredere. 

Munca - Astrele sunt favorabile celor care dau dovada de curaj si ambitie in domeniul profesional. Reusita va fid e partea voastra, mai ales daca lucrati in domenii mai moderne cum ar fi divertismentul sau IT-ul. 


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Nicio planeta nu influenteaza acest sector din viata voastra, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa va asteptati la schimbari spectaculoase in acest aspect. 

Dragoste - Celibatari. Exista o atmosfera incarcata de erotism si asta ii avantajeaza pe celibatari. Daca vor sa faca o impresie buna, acum este momentul. Totusi este bine sa nu isi lase imaginiatia prea libera, deoarece chiar daca asa li se pare, nu totul este posibil.

Bani - Acest sector al vietii voastre nu este influentat de nicio planeta, ceea ce va scuteste de surprize neplacute in acest domeniu. Din pacate nici surprizele placute nu vor aparea zilele astea. 

Sanatate - Din punct de vedere fizic va simtiti foarte bine,. Chiar si cei care sufera de boli cronice vor simti o oarecare ameliorare. 

Munca - Mercur va sustine insa daca vreti sa profitati de influenta lui, trebui sa va orientati catre planuri profesionale pe termen lung si mijociu. Nu cautati recompense imediate pentru munca voastra. 


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Saturn este intr-o pozitie foarte bun, care ii va face pe nativi mai rezonabili si mai dispusi sa isi asculte partenerul. Asadar Gemeni vor cauta mai ales armonia in cuplu. 

Dragoste - Celibatari. Planeta Venus va promite cate in Luna si in stele. Orice intiativa in acest segment al vietii voastre se va bucura de nimic. 

Bani - Dificultatile financiare s-ar putea sa faca aceasta perioada putin mai neplacuta. Din fericire, Saturn vine in ajutorul vostru si puteti iesi din aceasta situatie onorabil.Limitati-va la maxim cheltuielile altfel datoriile va vor sufoca.

Sanatate - Aveti un moral excellent si sunteti plini de enrgie. In plus, daca averi probleme de sanatate, atunci aveti sansa de a gasi un medic bun sau un tratament care functioneaza.

Munca - Jupiter va ajuta sa va redresati  daca lucrurile nu merg prea bine. Profitati de ambianta astrala pozitiva  pentru a va elibera definitiv de cateva obstacole care v-au dat batai de cap, cum ar fi colaboratori reticenti. 


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. In aceasta perioada puneti armonia in cuplu inainte de orice. S-ar putea sa existe cateva tensiuni insa bunavointa va va ajuta sa depasiti momentele mai dificile. 

Dragoste - Celibatari. Marte favorizeaza relatiile bazate pe atractia sexuala, asadar celibatarii vor avea succes in tentativele de a cuceri sexul opus

Bani - Puteti conta pe ajutorul lui Jupiter in ceea ce priveste imbunatatirea situatiei financiare. Un mare noroc ar putea sa va surada asa ca este bine sa faceti investitii sigure sau sa jucati la Loto in aceasta perioada. 

Sanatate - Mercur se ocupa de acse segment al vietii voastre asa ca veti fi mai putin tensionati, ceea ce va ofera un tonus mai bun. O sa fiti dinamici, dar in acelasi timp relaxati si binedispusi.

Munca - Saturn va ajuta sa obtineti o avansare profesionala daca o meritati. Sunt numerosi nativii care vor avea de castigat in domeniul profesional datorita lui Saturn. Cei care nu au un loc de munca acum ar putea gasi ceva pe placul lor.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Chiar daca aveti foarte multe lucruri de facut, incercati sa va faceti putin timp si pentru partenerul de viata si pentru familie. Viata de cuplu este favorizata in acest moment asa ca profitati pentru a va rezolva eventualele probleme. 

Dragoste - Celibatari. Aveti tendinta de a vedea lucrurile dintr-un singur unghi, cel care va este pe plac, ceea ce va determina sa vedeti lucrurile in roz. Sentimentele voastre sunt sincere, trebuie doar sa va asigurati ca sunt reciproce

Bani - Pluto efectiv va umple conturile bancare. Fie o sa castigati  premiul cel mare la Loto, fie o sa aveti la dispozitie o mostenire, cert este ca  va veti rezolva toate problemele financiara. 

Sanatate - Veti simti ca fortele vi se reinnoiesc, ceea ce inseamna ca veti scap de obosela resimtita in ultimele zile. In aceasta perioada veti simti ca puteti face orice si ca debordati de energie. 

Munca - Jupiter  are grija in mod speciald e cariera voastra. Veti raporta un succes care va va asigura un ambient mai agreabil la serviciu. Orice neintelegeri sau tensiuni acumulate se vor disipa.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. S-ar putea sa simtiti ca va atasati de o persoana noua din viata dumneavoastra ceea ce va face sa va simtiti prizonier in viata de cuplu. Nu cedati tentatiilor, daca nu sunteti sigur ca este ceva serios. 

Dragoste - Celibatari. Va fi nevoie sa faceti o alegere foarte importanta in viata voastra amoroasa. Daca decideti sa va oferiti o mare pasiune, veti petrece momente sublime, insa focul risca sa se consume foarte repede.

Bani - Echilibrul vostru financiar ar trebui sa fie solid in urmatoare perioada, deoareece nicio planeta nu influenteaza acest segment din vaita voastra. Pluto totusi ar [utea sa va influenteze comportamentl vostru in ceea ce priveste banii. Atentie totusi, nu este cazul sa aruncati banii pe fereastra.

Sanatate - Dinamismul si de vitalitatea sunt in program in aceasta perioada. Ca sa scapati de surplusul de nervozitate putin sport in aer liber este mai mult decat recomandat.

Munca - Va asumati cu multa liniste sarcinile de servici. Pentru moment viata voastra profesionala pare banala, insa schimbarile sunt in plan, mai ales ca influenta lui Jupiter se resimte din ce in ce mai mult.  


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Cu ajutorul lui Venus, viata voastra de cuplu isi va urma cursul fara niciun fel de tensiune. Profitati la maxim pentru a va consolida relatiile conjugale. 

Dragoste - Celibatari. Se pare ca celibatarii vor fi mai favorizati de astre saptamana asta decat nativii din alte semne zodiacale. Pentru unii dintre nativi, o intalnire neasteptata cu o persoana atragatoare se va concretiza in planuri de casatorie. 

Bani - Aceia care au avut probleme financiare vor incepe sa isi reechilibreze bugetul, su cu ajutorul lui Jupiter vor depasi cu bine dificultatile financiare de orice fel. 

Sanatate - Aveti o stare de sanatate buna, insa Luna va predispune la o oarecare melancolie. Nu va lasati influentati de gandurile triste si apelati la prieteni pentru un plus de bunadispozitie.

Munca - Planetele va rasfata in aceasta saptamana. Veti beneficia de circumstantele favorabile, care va permite sa aveti mereu raspunsuri bune la intrebarile sefilor si sa va puneti in valoare talentele. 

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Cu un mic ajutor de la Uranus, relatiile conjugale se vor ameliora  considerabil. Aceasta ameliorare vine pe fondul unei tendinte de a fi ceva mai afectuos cu partenerul. 

Dragoste - Celibatari. Veti avea nenumarate ocazii de a intalni persoane atragatoare si interesante, pe parcursul acestei saptamani. S-ar putea sa fiti nevoiti sa alegeti intre mai multe oportunitati.

Bani - Bani ar trebui sa curga din toate directiile. Este deci momentul sa faceti investiile pe care le planuiati de mai mult timp. Nu uitati totusi ca nu trebuie sa va lasati cuprinsi de febra cumparaturilor, chiar daca avetic eva mai multi bani ca de obicei. 

Sanatate - Climatul astral va ofera un plus de vitalitate, ceea ce se va reflecta si pe plan psihic. O sa va simtiti optimist si gata sa va realizati cele mai indraznete planuri. 

Munca - Astrele va favorizeaza cariera, deci tot ce trebuie sa faceti este sa dati dovada de spirit creativ si capacitatea de a lua initiativa.  
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Planetele va promit o perioada infloritoare pe plan emotional in cuplu, ceea ce insemana ca partenrul de viata vi se pare mai atragator ca niciodata si va doriti sa petreceti cat mai mult timp in compania sa. 

Dragoste - Celibatari. Venus va promite o perioada fericita in care veti putea chiar intalni persoana care va este destinata. Asadar, nu stati in casa si nu refuzati nicio invitatie. 

Bani - Excelenta perioada pentru a incepe un plan de economii. Este de asemenea o perioada buna pentru a reevalua contracte, in avantajul vostru. Asadar, daca vrei o chirie mai mica, acum este momentul sa negociati. 

Sanatate - Sunteti intr-o forma de invidiat datorita lui Marte care va influenteaza pozitiv. Nu numai ca va simtiti bine in propria piele, dar sunteti si deosebit de increzatori in propriile forte,a titudine foarte utila in orixe situatie. 

Munca - Totul merge bine, fara mari evenimente la serviciu. Puteti profita de aceasta perioada de accalmie pentru a putea sa va faceti noi planuri de atac sau pentru a face o evaluare a planurilor de actiune anterioare.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. Daca aveti probleme in cuplu, acum este momentul sa ingropati securea de razboi, pentru ca Venus va ajuta sa va recapatati echilibrul si armonia in cuplu. 

Dragoste - Celibatari. Uranus si Neptun fac o conjunctura care are loc foarte rar, ceea ce insemna ca urmeaza o intalnire cu destinul. Nu va pripiti, in acest caz, timpul actioneaza in favoarea voastra.  

Bani - Sunteti axati mai ales pe castig. Pluto coopereaza cu voi in acest aspect si va alimenteaza dorinta de a castiga cat mai multi bani. Daca jucati la bursa, de exemplu, norocul ar putea sa va surada, daca faceti tranzactii inteligente. 

Sanatate - Marte actioneaza oe acest plan, ceea ce inseamna un plus de vigoare. In acest acces de enrgie s-ar putea sa nu fiti foarte atenti asa ca intercati sa evitati situatiile imprudente care va predispun la accidente. 

Munca -  Mercur va da energia necesara pentrua  face fata cu brio cerintelor de la birou. Rabdarea voastra va fi la cote maxime, deci este moemntul sa va ocupati de lucrurile care necesita aceasta calitate, cum ar fi verificarea amanuntelor sau redactarea unor documentari. 


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Sunteti ai curand intr-o dispozitie meditativa. Preferati sa visati la cineva nou care sa va faca inima sa bata mai tare, decat sa rezolvati problemele cu actualul partener. Este doar o perioada, in curand o sa redescoperiti placerile de cuplu. 

Dragoste - Celibatari. Venus, planeta dragostei va pune inima pe jar. Celibatari vor cunoaste o schimbare bulversanta a situatiei lor sentimentale. Din fericire, totul este spre binele lor.

Bani - Acest segment al vietii voastre nu este atins de influenta niciunei planete. Multumiti-va asadar cu bugetul pe care il aveti in acest moment la dispozitie, pentru ca banii in plus nu vor veni prea curand. 

Sanatate - Aveti energie cat pentru inca patru persoane. Problemele de sanatate sunt ca si uitate si puteti continua cu acest ritm alert mult timp de aici inainte. 

Munca - In aceasta saptamana nativii acestei zodii ar putea fi pusi in situatia de a face alegeri care le vor schimba tot parcursul carierei. Multi dintre voi veti alege un alt domeniu de lucru sau sa mergeti inainte pe cont propriu. Mercur va sustine, deci sansa este de partea voastra.  


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Riscati sa visati la o alta persoana decat partenerul de viata, insa nu nu aveti nicio dispozitie sa treceti si la fapte. Este mai bine asa, deoarece s-ar putea sa fi dat vrabia din mana pe cioara de pe gard. 

Dragoste - Celibatari. Ambianta astrala  favorizeaza aventurile amoroase. Veti intalni persoane care va vor pune pe jar cu temperamentul lor puternic si personalitatea carismatica.

Bani - Cu Mercur de partea voastra nu veti avea nicio problema in a va echilibra bugetul. In plus s-ar putea sa beneficiati se de venituri suplimentare, neasteptate insa binevenite. Fiti atenti daca vreti sa faceti tranzactii financiare importante, Uranus va face mai impulsivi decat de obicei. 

Sanatate - O perioada foarte buna din punct de vedere al sanatatii. Daca suferiti de probleme inflamatorii, Neptun va ajuta sa va simtiti mai bine. Sunteti in forma, insa pastrati un regim alimentar lejer, evitati conservele si carnea tocata. 

Munca - In aceasta perioada, Jupiter este cel care se ocupa de cariera voasta ceea ce inseamna ca veti avea succes in orice intiativa. Dca aveti probleme cu sefi, considerati-le uitate. Succesul este de partea voastra, dar nu uitati sa fiti modesti. Succesul, fie si meritat, nu trebuie sa fie umbrit de dispretul fata de cei care nu au avut acelasi noroc 

related posts

Modifică setările cookies