Horoscopul saptamanii 16 - 22 ianuarie 2017.  Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 16 - 22 ianuarie 2017.


 1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Nu te poti declara pe deplin multumita de viata de cuplu pe care o ai, iar partenerul tau incepe sa observe asta, Nu ar fi rau sa stati la o discutie.

Bani – Sumele de bani pe care le-ai tot cheltuit incep sa se faca simtite. Daca nu esti atenta te poti trezi ca ai intrat si in economiile pe care le-ai facut in trecut.

Munca – Munca depusa in ultimul timp t-a obosit, iar saptamana aceasta nu ar fi rau sa incerci sa iei totul mult mai usor si sa te gandesti si la tine.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Te gandesti serios sa faci cateva schimbari la capitolul acesta, iar o mare parte din saptamana este dedicata vietii de cuplu si asteptarilor pe care le ai de la partener.

Bani – E timpul sa pui stop unor chetuieli pe care le tot repeti fara sa ai neaparata nevoie de lucrurile pe care le cumperi, daca vrei ca situatia ta financiara sa ramana echilibrata.

Munca – Taurii se simt depasiti de unele lucruri care li se intampla la locul de munca si, mai mult decat atat, se pot simti nedreptatiti. Este indicat sa acorda inca putina rabdare celor implicati in proiectele la care lucreaza impreuna.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – Esti destul de nesigura pe tine, dar si pe partenerul tau de viata, insa nu te poti hotari sub niciun chip sa stati de vorba cu el.

Bani – Simti ca nu este totul in regula la acest capitol, asa ca iti propui sa petreci o vreme fara sa mai iesi in oras sau sa te rasfeti peste masura.

Munca – Ceea ce se intampla la locul de munca incepe sa te afecteze si in viata persoanala, insa nu ar trebui sa se intample asa si trebuie sa iei masuri.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Se intampla tot felul de lucruri noi in viata ta amoroasa, insa te simti usor dezorientata din cauza asta si nu prea stii daca sa te bucuri sau nu.

Bani – Nimic nou la capitolul acesta. Nu ai probleme din punct de vedere financiar, dar nici nu apare vreo suma de bani care sa te bucure.

Munca – Unii dintre colegii tai au senzatia ca iti sta minte la altceva si nu la munca. Ai grija la ce impresii faci.

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Partenerul tau este cel mai fericit din lume. Nu te mai opresti din facut surprize si asta te face fericita si pe tine.

Bani – Nu ai o situatie atat de tragica pe cat crezi. Nu trebuie decat sa iti faci un scurt plan, pentru zilele urmatoare si vei reusi sa imparti banii corespunzator.

Munca – Ti-ai facut cateva antipatii la locul de munca si asta te poate afecta pe termen lung, chiar incepand de acum.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Partenerul tau vrea sa discutati si sa faceti unele schimbari. Incearca sa asculti ceea ce are de spus.

Bani – Te simti indreptatita sa te rasfeti si poti iesi la o sesiune intensa de cumparaturi, dupa ce ai evitat sa faci asta, in trecut.

Munca – Se pot intampla lucruri care sa te determine sa te gandesti la un nou loc de munca. Ai nemultumiri mari legate de cel actual.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Exista probleme in viata de cuplu si acestea te vor obosi peste masura, intreaga saptamana.

Bani –Ai d e facut niste investitii serioase si simti ca acestea iti vor da peste cap economiile, asa ca le amani cat poti de mult.

Munca – Toate bune la tine la serviciu, dar ai grija sa nu te lasi inselata de unii colegi si sa muncesti mai mult decat toti ceilalti la un loc.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Nu ai deloc stare si vrei sa faceti tot felul de lucruri impreuna. Asigura-te ca si iubitul tau vrea.

Bani – Vei ajunge la fundul sacului, daca nu reusesti sa iti echilibrezi urgent starea financiara. Nu mai face cheltuieli fara sens.

Munca – Nu vor avea loc mari schimbari la locul de munca, ba chiar te poti declara de-a dreptul plictisita de activitatile de rutina pe care le faci.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Poti intra intr-o relatie noua cu cineva pe care il cunosti de mai mult timp, iar daca nu faci asta, cu siguranta te gandesti la un nou partener pentru viitorul indepartat.

Bani – A doua parte a saptamanii te poate surprinde cu o suma de bani care iti revine de pe urma unor activitati intreprinse in urma cu mult timp.

Munca – Ai o saptamana relaxata si profiti de ocazie pentru a te odihni cat de mult poti, fara sa iti neglijezi responsabilitatile.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Scoate din gandurile tale persoana care te tot bantuie. Nu exista prea mari sanse sa legai o relatie cu ea.

Bani – Nu planuiesti sa mai arunci bani pe nimic  si nu e deloc o decizie gresita, avand in vedere ca nu vei avea venituri prea curand.

Munca – Nu ai deloc chef de munca, trebuie sa recunosti! In plus, nici nu simti ca esti apreciata pentru ceea ce faci.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Ai o relatie destul de linistita si in care nu se intampla vreun eveniment neprevazut, insa te poti declara multumita de asta.

Bani – Esti fericita posesoare a unor economii impresionante, probabil cel mai strangator si chibzuit nativ din ultima perioada.

Munca – Esti pusa pe cautari si pe evaluari. Vrei sa schimbi locul de munca si nu mai ai rabdarea ca asta sa se intample cat mai rapid.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Nu prea ai starea necesara pentru a-ti rasfata iubitul si consideri ca ceea ce vrea de la tine este prea mult pentru acum. Ai grija sa nu il superi peste masura, totusi.

Bani – Primesti inapoi o suma de bani pe care ai imprumutat-o, chiar mai devreme decat te asteptai. Profiti de ocazie si te rasfeti cu o vizita la salonul de infrumusetare.

Munca – Par se se imbunatateasca lucrurile la locul de munca pe care il ai, dar inca nu esti decisa ca vrei sa ramai in acelasi loc pe termen lung.

related posts

Modifică setările cookies