Horoscopul saptamanii 17 - 24 februarie 2014. Cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Vesti bune in plan amoros. Tuturor zodiilor le surade norocul in saptamana 17 - 24 februarie 2014 in plan personal.


Grijile in ceea ce priveste situatia financiara incep sa va supere din nou, mai ales daca nu ati fost rezonabili la capitolul cheltuieli. Din fericire, iubirea si sprijinul celor din jur vor compensa pentru problemele cu banii. Vedetele saptamanii: Rihanna (26), Dakota Fanning (24), Ashley Greene (27).

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 17-24 februarie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Treceti printr-o perioada buna din punct de vedere al relatiei de cuplu. Daca veti sti sa gestionati cum trebuie sensibilitatea partenerului, nu veti avea decat de castigat. Nu uitati ca in cuplu, toleranta si intelegerea pot face minuni.  

Dragoste - Celibatari. Cu sustinerea lui Venus, Berbecii vor observa o evolutie pozitiva a vietii lor sentimentale si sexuale. La orizont se profileaza evenimente si surprize placute. S-ar putea sa traiti un adevarat roman de dragoste saptamana aceasta insa asta nu inseamna ca finalul fericit este garantat.

Bani - Grijile in ceea ce priveste situatia financiara incep sa va supere din nou, mai ales daca nu ati fost rezonabili la capitolul cheltuieli. Totusi, Uranus va ajuta sa veniti cu un plus de rigoare in gestionarea situatiei financiare.

Sanatate - Debordati de vitalitate si neplacerile sezoniere stau departe de dumneavoastra. In aceasta saptamana, astrele va sunt favorabile daca vreti sa incepeti o cura de slabire.

Munca - Marte si Jupiter va ofera o energie debordanta si o sa aveti tendinta de a va depasi mereu limitele. Asta ar putea sa va duca la o stare de epuizare din care sa va reveniti mai greu asa ca fiti mai curand rezonabili. Exista si pericolul unor probleme de tip circulator asa ca mai ales cei care lucreaza stand in picioare trebuie sa fie atenti.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Planeta Uranus ii ajuta pe Tauri, saptamana aceasta, sa isi rezolve problemele conjugale. Neintelegerile cu partenerul vor fi solutionate rapid si armonia se va instala in cuplu din nou.  

Dragoste - Celibatari. In aceasta saptamana astrele sunt de partea voastra. Mai intai de toate Venus isi face simtita influenta pozitiva. Apoi Pluto va deveni aliatul dumneavoastra. O intalnire foarte importanta urmeaza sa aiba loc si asta isi va pune amprenta asupra starii voastre sufletesti.

Bani - Fiti foarte prudenti cand vine vorba de cheltuieli, pentru ca din pacate, sunt putine sanse sa aveti castiguri suplimentare luna aceasta. Nu tineti mereu cont de sfaturile unor prieteni deoarece s-ar putea sa va impinga la cheltuieli nechibzuite.

Sanatate - In ceea ce priveste starea de sanatate nu aveti nicio problema. Cel mai probabil suntei intr-o forma de zile mari. Daca vreti sa incepeti un regim de slabit, acesta este un moment potrivit deoarece astrele va sustin.

Munca - Planeta Marte va ajuta si va confera importanta. Veti fi implicat in luarea unor decizii importante si trebuie sa profitati si sa depuneti eforturile necesare pentru a iesi in evidenta. Astrele va ofera un sarm irezistibil care va va face simpatici in ochii celorlalti.


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Primiti multe complimente din partea partenerului si asta va entuziasmeaza si va ofera incredere. Nu uitati ca este bine sa va aratati si voi recunoscatori pentru calitatile celuilalt. Aceasta reciprocitate va favoriza o buna intelegere si va imbunatati relatia, fara mari eforturi. 

Dragoste - Celibatari. Sunteti adevarati campioni ai seductiei. Veti avea mai multe cuceriri si se pare ca toata lumea este cu ochii pe voi.

Bani - Este o perioada excelenta pentru a regandi felul in care va gestionati finantele. S-ar putea sa beneficiati chiar de sfaturi despre cum sa faceti asta de la persoane specializate. O sa aveti si cateva intalniri de pe urma carora veti avea de castigat.

Sanatate - Sunteti in forma si o sa rezolvati mai multe lucruri decat ati fi crezut. Efectiv, saptamana aceasta nimeni si nimic nu sta in calea proiectelor voastre.

Munca - Aveti stari de spirit  contradictorii, care se schimba frecvent, asa ca e posibil ca la birou colegii sa nu fie incantati. Ar fi bine sa evitati situatiile complicate, in care aveti nevoie de sustinere, deoarece o sa aveti mai mult de castigat daca ramaneti intr-o pozitie neutra.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Daca ati avut probleme cu persoana iubita, acum este momentul sa faceti pace si sa discutati cu mult calm despre ce nu merge bine. In final s-ar putea sa fie vorba doar de o neintelegere. Veti sti sa gasiti cuvintele potrivite pentru a atinge inima celuilalt. 

Dragoste - Celibatari. Sunteti rasfatatii astrelor saptamana aceasta asa ca va puteti astepta la intalniri cu final promitator. Cand vine vorba de iubire veti fi in al noulea cer.

Bani - Racii sunt protejati, saptamana aceasta, la capitolul bani. Atentie totusi! Pluto, planeta care va influenteaza in acest moment in sectorul financiar nu este una care sa favorizeze jumatatile de masura. Ori veti avea un important castig neasteptat, ori, daca nu sunteti prudenti, s-ar putea sa pierdeti mai mult decat aveti.

Sanatate - Nu aveti nicio problema de sanatate, nici neplaceri digestive si nu sunteti nici obositi. Cu moralul stati bine, asa ca nu schimbati ritmul!

Munca - Cu Marte in sprijinul vostru, nu stati pe ganduri inainte sa va apucati de munca. Din contra, o sa lucrati intens pentru ca proiectele voastre sa aiba cele mai bune rezultate. Nu va menajati deloc, dar nici recompensa nu este departe.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Relatia vostra de cuplu este reanalizata, ceea ce ar putea sa o faca mai stabila si sa ii confere un caracter durabil. Un voiaj de doua trei zile ar putea face minuni pentru cuplul vostru. 

Dragoste - Celibatari. Astrele va aduc in atentie, saptamana aceasta, situatia  voastra amoroasa. Sunt mai multe persoane care va acorda o atentie speciala insa nu le luati in serios. Totusi, nu va veti mai simti singur sau neinteresant.

Bani - Trebuie sa insistati, chiar fara jena, ca persoanele care sunt datoare la voi sa va restituie imprumuturile. O sa aveti nevoie de perseverenta, insa Mercur este de partea voastra ca sa va ajute sa va faceti bine intelesi.

Sanatate - Mercur se asigura ca Leii nu vor avea probleme de sanatate. Sunteti in forma si chiar veseli. Neptun ar putea insa sa aduca mici neplaceri digestive pentru cei mai in varsta.

Munca - Oportunitatile de evolutie nu intarzie sa apara. Leii trebuie sa isi gestioneze mai bine caracterul predispus la excese si sa dea dovada de tact si de intelegere. Asta ii va ajuta sa ia deciziile cele mai bune pentru viitorul lor. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. Momentele de bucurie in cuplu vor fi intense, insa aveti o tendinta de a exagera.Totul va fi perfect, daca veti sti sa va aratati moderati si rezonabili.  

Dragoste - Celibatari. S-ar putea sa va indragostiti la prima vedere. In orice caz, iubirea bate la usa voastra. Sta numai in puterea voastra sa profitati de acesta sansa. Nu fiti timizi si nu ratati ocaziile, numai pentru ca apoi sa va alimentati regretele.

Bani - Trebuie sa fiti precauti atunci cand vine vorba de bani. Saptamana asta nu stati prea bine cu banii, asa ca e mai bine sa calculati cat cheltuiti si sa fiti discreti.

Sanatate - Aveti o vitalitate excesiva de care veti dori sa profitati, insa nu uitati ca si momentele de recuperare dupa efort sunt foarte importante. Nu incercati mereus a va depasiti limitele.

Munca - Curajul nu va lipseste, asa ca veti face tot ce puteti pentru a depasi toate obstacolele care stau in calea afirmarii dumneavoastra profesionale.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Din cauza lui Neptun este posibil sa aveti ceva neplaceri in cuplu. Totusi nu va faceti griji, nu este nimic serios. Incercati totul sa ii acordati ceva mai multa atentie partenerului. 

Dragoste - Celibatari. Perioada aceasta este favorabila aventurilor traite la intensitate maxima, dar si gasirii unei mari iubiri asa ca Fecioarele sunt prinse in acest vartej, care le va face sa ia decizii numai cu inima.

Bani - Nu o sa aveti niciun fel de probleme financiare grave, dar nici de sanse neasteptate. Va bucurati de ceea ce ati semanat: un perfect echilibru bugetar. Stiti sa va admisitrati bugetul cu intelepciune asa fiti in continuare prudenti. 

Sanatate - Nu sunteti in mare forma. Pluto va infuenteaza sectorul sanatatii, asa ca isi vor face simtita prezenta mici neplaceri, nu foarte grave, dar suficient de enervante ca sa va strice buna dispozitie.

Munca - In principiu, Fecioarele nu vor avea niciun fel de problema la serviciu in aceasta perioada. Totusi este bine sa va ganditi atent inainte de a lua decizii importante. Suntei supusi unor influente astrale contradictorii, asa ca lucrurile se pot intoarce usor impotriva voastra.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. De obicei stiti sa va faceti aprtenerul de viata sa se simta apreciat, insa saptamana aceasta sunteti mai critici decat de obicei. Asa ca nu uitati proverbul: "un diamant cu cateva defecte este preferabil unei pietre perfecte". 

Dragoste - Celibatari Sunteti convinsi ca cele mai frumoase reverii despre dragoste se pot adeveri ca prin magie. Ei bine, asta chiar se poate intampla, deoarece Venus si Marte lucreaza in beneficiula cestor impliniri.

Bani - Neptun face ca saptamana aceasta sa semanati mai mult cu greierele decat cu furnica. Atentie la cheltuielile mari pe care le faceti. Evitati orice operatiune financiara cu sume mari. 

Sanatate - Soarele si Pluto  va ofera dinamism si vitalitate. Asadar, veti parcurge o saptamana in care va simtiti in plina forma. Cei care sufera de o scadere a sistemului imunitar ar putea avea acum cateva probleme la nivel cutanat, de tip alergic. 

Munca - Daca veti munci foarte mult o sa va puteti realiza toate ambitiile. Reusita va fi la finalul unui drum mai lung. Dar aveti grija sa va mentineti capul pe umeri. Nu va alsati prea entuziasmati de succes, altfel veti face greseli.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Daca sunteti intr-un moment mai delicat in ceea ce priveste relatiile cu partenerul, acum este momentul unei reconcilieri si sunteri sustinuti si de Mercur in acest demers. Trebuie doar sa aveti curajul de a face primul pas si sa va cereti iertare.

Dragoste - Celibatari. In dragoste ar fi bine ca saptamana aceasta sa jucati cartea prudentei. Aparentele pot insela si in acest moment nu sunteti in masura sa luati deciziile corecte. Totusi, incercati sa va bucurati de placerile vietii.

Bani - Data fiind actuala configuratie astrala, veti avea tendinta de a va ocupa activ de reglarea bugetului deoarce vi s-a intamplat sa ramaneti de multe ori fara bani din cauza neglijarii acestui aspect. Verificati-va bine bugetul astfel incat sa ramaneti cu ceva chiard aca aveti cheltuieli neasteptate.

Sanatate - Doar Uranus va influenteaza sanatatea. Sunteti intr-o forma fizica buna si sunteti mai curand predispusi spre optimism si bucuria de a trai. Cei care sufera de boli cronice sunt intr-o perioada favorabila incercarii unui nou tratament.

Munca - Eforturile voastre vor da roade. Veti obtine in sfarsit aprecierea sefilor sau chiar promovarea la care va asteptati. Trebuie sa va pastrati capul pe umeri si dup ace savurati succesul sa va apucati din nou de treaba.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. In acest moment viata sentimentala a Capricornilor nu este influentata de nicio planeta, ceea ce inseamna ca o sa treceti printr-o perioada foarte linistita.   

Dragoste - Celibatari. Va bucurati de un magnetism incontestabil care va permite sa fiti in atentia tuturor. S-ar putea sa faceti niste alegeri neinspirate cand vine vorba de persoanele cu care va cuplati, asa ca alegeti cu atentie.

Bani - Sansa va va surade,  si ca prin magie veti gasi fondurile de care aveti nevoie pentru a iesi dintr-o situatie jenanta. Veti incepe sa credeti in miracole ! 

Sanatate - In pofida faptului ca detestati rutina,o sa faceti un efort sa mancati de trei ori pe zi meniuri sanatoase, ceea ce va face sa ma simtiti mai energici si mai bine dispusi.

Munca - Circumstantele va sunt favorabile. Trebuie sa dati dovada de rigoare si sa nu va lasati condusi de emotii. De data aceasta este nevoie sa transati situatiile cu multa delicatete.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Astrele va alimenteaza o dorinta secreta de libertate. Aveti grija sa nu va puneti relatia in pericol. Trebuie sa va ganditi bine la ceea ce faceti. Daca ramaneti fideli, recompensa ar putea sa fie dincolo de asteptari.

Dragoste - Celibatari. Aceasta saptamana este fasta pentru iubire, insa accentul cade pe aventuri, pe relatii lejere. Nu va pierdeti capul pentru nimeni, dar s-ar putea sa intrati in niste incarcaturi cu tenta dramatica.

Bani - Intrati intr-o perioada buna, cu influente pozitive pe plan financiar. Il aveti pe Pluto de partea voastra si asta inseamna ca o sa aveti initiative excelente in domeniul financiar.

Sanatate - Nimic nu va perturba starea de bine din aceasta saptamana. Totusi, nu uitati ca moderatia este cuvantul de baza si atitudinea potrivita care va va permite sa va bucurati in continuare de o astfel de stare.

Munca - Din punct de vedere profesional lucrurile stau bine. Exista o tendinta de dezvoltare ale unor noi relatii mai ales cu beneficiarul ultim al muncii dumneavoastra, respectiv clientii si din aceste surse va vin idei bune. Trebuie numai sa le oferiti o baza solida si durabila. 


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Totul este linistit si bine, cu mici momente de incantare si euforie. Marte are o influenta puternica asupra voasta si va ofera o disponibilitate aparte spre toleranta si intelegere de care partenerul se va bucura in mod special. La randul vostru o sa aveti nevoie de tandrete si de gesturi delicate.  

Dragoste - Celibatari. Venus este de partea voastra asa ca o sa aveti o perioada frumoasa in care va asteapta o poveste interesanta de dragoste. Aveti o dispozitie ludica insa sunteti cam timizi. Nu uitati, astrele va ajuta, dar nu pot saruta pe cineva in locul vostru.

Bani - Este momentul in care trebuie sa puneti in aplicare un plan strict de economii. Bugetul vostru  avut de suferit dupa ce v-ati lasat condus de impulsuri consumiste.

Sanatate - Trei planete - Uranus, Jupiter si Marte vegheaza asupra voastra. Asta inseamna ca sunteti primii care se trezesc si ultimii care merg la culcare. Aveti foarte multa energie, dar aveti grija sa nu va epuizati. Pestii sunt predispusi exceselor -  cand sunt prea letargici, cand sunt prea dinamici.

Munca - Pentru ca sunteti atat de dinamici o sa impresionati pe toata lumea. Actionati cu forta si luati decizii mai mult de cat competente, inspirate. Chiar si cei care nu va simpatizau prea mult acum sunt de partea voastra iar puterea voastra de convingere este la cote maxime. Noi oportunitati apar la orizont iar ignorandu-le veti gresi. 

related posts

Modifică setările cookies