Horoscopul saptamanii 19 - 25 mai 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Intriga, pasiune, intensitate! Pe plan amoros, zodiile trec printr-o perioada desprinsa parca din romanul "50 shades of Grey". Mare grija la consecintele faptelor voastre insa. Nimic nu vine fara repercusiuni. Iata horoscopul saptamanii 19 - 25 mai 2014.


In plus, daca sunteti Pesti, aveti sanse sa castigati o suma de bani la care nu va asteptati. Vedetele saptamanii: Maggie Q (35), Ginnifer Goodwin (36), Naomi Campbell (44). 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 19 - 25 mai 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Mercur este planeta care va ave o influenta benefica asupra vietii voastre de cuplu. Cu ajutorul acestor influente binefacatoare, aceasta perioada va fi marcata de mici bucurii si placeri. Incercati sa mentineti focul pasiunii si al iubirii mereu aprins prin gesturi frumoase si declaratii care sa il binedispuna pe partener. 

Dragoste - Celibatari. Data fiind actuala configuratie astrala, in viata voastra ar trebui sa existe momente de dragoste, complicitate si tandrete. Daca nu iti intalnit inca persoana cu care sa traiti astfel de momente, momentul nu poate fi prea departe. 

Bani - Soarele este cel care influenteaza segmentul vostru financiar. Asta inseamna ca veti administra bugetul cu prudenta. Daca aveti de incheiat o afacere, este mai bine sa o faceti la inceputul saptamanii. 

Sanatate - Sunteti dinamici datorita lui Jupiter, care va da energie si va ajuta sa va recuperati in cazul in care in ultimele zile ati avut neplaceri minore.

Munca - Din punct de vedere profesional nu va lipsesc curajul, verva si nici responsabilitatile. Mergeti inainte, fara sa va fie teama de asumarea unor noi riscuri. Daca lucrati in mediul comercial, s-ar putea sa va confruntati cu o stagnare a veniturilor, din motive independente de vointa voastra. 


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. In adancul sufletului va simtiti foarte legati de persoana iubita, insa nu stiti daca mai exista si alte sentimente mai intense. O modalitatea de a va cunoaste mai bine sentimentele ar fi sa va luati o vacanta pe care sa o petreceti numai cu partenerul. Un week-end departe de ceilalti ar putea fi tot ce va trebuie.  

Dragoste - Celibatari. In acest moment, orice persoana de sex opus care ar dori sa va seduca ar trebui sa va faca sa visati. Erotismul si visarea isi dau mana in aceasta perioada, ca sa va duca pe voi in al noulea cer.

Bani - Climatul astral este favorabil tuturor aspectelor care tin de segmentul economic. Mercur va ofera flerul necesar pentru a va putea ocupa de unele planuri pe care le-ati amanat pentru ca nu stiati cum sa puneti la punct chestiunile legate de bani.

Sanatate - Nu aveti absolut nicio problema de sanatate in aceasta perioada. Dimpotriva, doamnele nascute in zodia Taur se pot lauda cu un ten de invidiat si o dispozitie seducatoare.

Munca - Cu ajutorul astrelor, totul va merge bine pe filiera profesionala. Probabil vi se vor da pe mana responsabilitati mai mari sau veti obtine o promisiune care va maguleste. Nu uitati totusi ca entuziasmul trebuie sa fie dublat de actiuni practice.  

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Intelegerea intre parteneri va fi perfecta, cu momente de tandrete reciproca. Va aratati toleranti, tandri si afectuosi si faceti un efort real pentru a evita orice fel de discutie neplacuta.

Dragoste - Celibatari. Relatiile voastre din aceasta perioada par a sta sub semnul instabilitatii. Daca sunteti la inceputul unei relatii despre care credeti ca ar avea potential sa devina serioasa, incercati sa nu faceti nimic care sa puna sub semnul intrebarii adevaratele voastre intentii. Amintiti-va ca nu exista situatii disperate, ci numai oameni care dispera din cauza unor situatii (proverb vietnamez).

Bani - Plasata sub semnul lui Mercur, aceasta perioada este una a succesului financiar. Acesta este momentul sa va asumati unele riscuri, poate sa faceti unele investitii sau sa va deschideti un cont de economii.

Sanatate - Influentele astrale va incita la excese alimentare si veti avea unele dificultati in a va controla apetitul. Incercati sa fiti mai curand "gourmet" decat "gurmanzi" si sa preferati portiile mici si delicioase.

Munca - Va descoperiti unele calitati pe care nu ati stiut sau ati uitat ca le aveti. Pentru a va atinge obiectivele profesionale nu veti ezita sa iesiti din cochilia voastra si sa va luptati pentru a va impune punctul de vedere. La orizont se intrevad unele schimbari, dar acest lucru nu va nelinisteste, ci mai curand va stimuleaza. 


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Soarele si Mercur sunt de partea voastra. Cum aceste doua astre va influenteaza viata conjugala, aceasta perioada va fi una deosebit de buna. Sunteti cu adevarat dedicati ideii de cuplu si doriti sa aveti o relatie cat mai buna cu persoana iubita.

Dragoste - Celibatari. Sperantele voastre din domeniul profesional au toate sansele sa se realizeze.  Multi  dintre nativii acestei zodii vor avea sansa de a-si intalni sufletul pereche. Nu putea exista un moment mai bun pentru a intemeia un camin fericit. 

Bani - Influentele astrale sunt pozitive si pe plan financiar. Veti avea noi venituri care v-ar putea surprinde. Totusi, incercati sa va organizati bine bugetul, astfel incat sa nu cheltuiti sume importante de bani, lasand alte perioade descoperite din acest punct de vedere.

Sanatate - Veti gasi, in final, curajul de a va debarasa de unele obiceiuri nefaste pentru sanatatea voastra. Eforturile voastre nu vor fi inutile. Aveti o energie debordanta si o vointa de fier pentru a va feri de toate tentatiile nesanatoase.

Munca - Usile se deschid singure in fata voastra. Noi oportunitati profesionale apar la orizont. Analizati bine orice propunere si pastrati-va calmul. Optim este sa nu luati nicio decizie sub impulsul momentului, ci sa analizati in profunzime totul.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Este timpul sa aveti o discutie cu partenerul de viata cu privire la relatia voastra conjugala. Aceasta discutie ar putea sa fie furtunoasa, insa daca dati dovada de intelegere, totul se ve termina cu bine si in acest sens va sprijina si Jupiter.

Dragoste - Celibatari. Pregatiti-va sa traiti o frumoasa poveste de dragoste.  Va place sa fiti independenti, insa nu va veti putea feri de sagetile lui Cupidon. S-ar putea ca, mai repede decat credeati, sa incepeti sa faceti planuri de viitor care implica renuntarea la celibat.

Bani - Anumite probleme financiare vor fi rezolvate gratie ajutorului lui Jupiter. Asta nu inseamna ca puteti cheltui sume considerabile, neplanificate. Un buget echilibrat va va oferi un sentiment mai durabil de siguranta.

Sanatate - In general, moralul vostru este bun. Sunteti putin mai dinamici decat in ultima vreme si sunteti mai rezistenti la oboseala. Daca suferiti de o maladie cronica, puteti spera intr-o ameliorare semnificativa.

Munca - La serviciu, eforturile voastre vor fi din ce in ce mai apreciate. In orice caz, dorinta voastra de a reusi pe plan profesional este cea care va indeamna sa nu va dati batuti, chiar si atunci cand circumstantele par ca nu va sunt favorabile.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. In momentele de intimitate simtiti nevoia de a va deschide sufletul fata de partener si asta vine pe nevoia unei tot mai mari nevoi de apropiere. Pe de alta parte, faptul ca va simtiti iubiti, va ajuta sa va exprimati mai usor si mai sincer.

Dragoste - Celibatari. Intalnirile interesante vor fi destul de dese, la fel ca si flirturile si aventurile. Nu va lasati pentru mult timp atrasi in acest joc, pentru ca, la final, in pofida placerilor facile, veti avea de pierdut. In fond, va doriti o relatie stabila.

Bani - Nu aveti probleme legate de bani in aceasta perioada. Chiar si daca unele cheltuieli neprevazute apar la orizont, veti putea sa depasiti aceste momente delicate gratie lui Mercur care va potenteaza intuitia.

Sanatate - Mediul astral nu va este foarte favorabil, in  aceasta perioada, in ceea ce priveste sanatatea. Pe langa posibile dureri si crampe musculare, este posibil sa resimtiti si o anumita tensiune nervoasa. Trebuie sa stiti ca numai cateva exercitii de gimnastica va pot ajuta sa va simtiti mai bine, din toate punctele de vedere. 

Munca - Situatia de serviciu este excelenta. Aveti capacitatea de a gasi solutii in mod rapid si eficient. Ramaneti totusi prudenti in ceea ce priveste discutiile cu anumite persoane din colectiv. Nu toata lumea va vrea binele.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Actualul context astral ar putea avea consecinte notabile asupra vietii voastre conjugale. Dintr-o data  veti deveni mai atenti si mai iubitori cu partenerul de viata. Acesta va fi putin surprins si va va rasplati cu si mai multa afectiune.  

Dragoste - Celibatari. Cei care se afla in cautarea sufletului pereche trebuie sa iasa mai mult in lume. Nu fiti timizi, acceptati toate invitatiile care vi se fac si s-ar putea sa cunoasteti, printre altii, si acea persoana deosebita.

Bani - Este o perioada marcata de noroc in domeniul financiar. Trebuie sa fiti cu ochii larg deschisi si sa nu ratati nicio sansa de a obtine castiguri suplimentare.  Un fel de premonitie, sub forma unui visa sau a unui presentiment, va va avertiza ca este momentul oportun. 

Sanatate - Sanatatea voastra va fi buna, in pofida unei anumite nervozitati. Cei nascuti in prima decada s-ar putea avea mici probleme stomacale, dar cu o dieta corecta lucrurile s-ar putea rezolva rapid, fara sa fie nevoie de o vizita la medic. 

Munca - Aceasta este o perioada foarte buna din punct de vedere profesional. Trebuie sa va dati tot interesul ca lucrurile sa avanseze si sa aiba rezultate bune. Nu ar strica sa cereti recomandari de la sefii vostri,  asigurandu-va astfel ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. 

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Nu aveti momente de plictiseala in viata de cuplu. Pasiune, surprize si noi placeri de descoperit, iata ce va asteapta alaturi de partener in aceasta perioada care va fi mai intensa decat de obicei.

Dragoste - Celibatari. Dragostea va rezerva o frumoasa surpriza. Fiti pregatiti pentru a o primi si fiti gata sa luati si alte decizii importante, care v-ar putea schimba vata. Mergeti inainte fara teama, astrele sunt de partea voastra. 

Bani - Influentele astrelor sunt excelente in aceasta perioada. Aveti cateva initiative de a castiga bani in plus care vor fi favorizate de circumstantele astrale. Chiar si la jocurile de noroc ati putea avea un noroc de invidiat. 

Sanatate - Rezistenta voastra fizica este suficient de buna, insa oboseala si stresul s-ar putea sa se faca simtite la nivelul bilei. Odihniti-va suficient si beti mai multe lichide. 

Munca - Marte va vine in ajutor la serviciu si va sustine toate ambitiile profesionale. O sa beneficiati de protectia acestui astru. Chiar daca nu va fi o perioada cu prea multe momente de odihna, va simtiti pregatiti sa faceti fata oricarei provocari.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Simtiti ca sunteti din nou in luna de miere. Jupiter, numit si Marele Benefic, va aduce binefacerile lui. Reusiti sa va vedeti partenerul intr-o lumina noua, ceea ce inseamna ca veti reaprinde focul pasiunii.

Dragoste - Celibatari. Nu disperati, chiar daca lucrurile nu au fost prea grozave pana la acest moment. Venus este cea care face mai multe persoane sa isi concentreze atentia asupra voastra. Daca cineva va intereseaza in  mod special, nu ezitati sa ii dat un mic semn de incurajare. 

Bani - Aveti un singur gand in aceasta perioada, acela de a va imbunatati situatia materiala. Este o idee excelenta, inspirata de Jupiter, care influenteaza toate aspectele financiare ale vietii voastre.

Sanatate - Pluto se impune in acest segment de viata si va impune o disciplina riguroasa, asadar sunteti mai hortarati ca niciodata sa faceti sacrificile necesare ca sa scapati de obiceiurile nesantoase. 

Munca - Simtiti nevoia de a va largi orizonturile. Situatia voastra profesionala pare putin instabila. Datorita influentei lui Saturn, va puteti astepta la cateva schimbari la locul de munca. Este vorba de schimbari importante, dar benefice.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. Gratie lui Venus nu veti avea nicio problema in a mentine o atmosfera calma si tandra in viata de cuplu. Intelegerea care exista intre voi si partenerul de viata este cu adevarat admirabila.  Chiar daca apar mici neintelegeri, totul se rezolva rapid si fara consecinte. 

Dragoste - Celibatari. Pentru ca flirtati cu orice persoana care vi se pare atragatoare, riscati sa nu fiti luati in serios chiar de acea persoana speciala cu care va doriti o relatie mai profunda. Simtiti o dorinta din ce in ce mai accentuata de a va casatori, insa aceasta graba nu va va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Bani - Aveti tendinta de a face cheltuieli inutile, pentru ca aveti nevoie de putina stralucire in viata voastra. Aceasta "furtuna" financiara nu aduce nimic bun. Incercati sa gasiti alte modalitati de va simti bine, care sa nu implice sume semnificative. 

Sanatate - Pluto este cel care va face sa va simtiti ca si cum sunteti la capatul puterilor. Nu este nimic grav. Este vorba doar de un aspect pasager. Aveti nevoie de ceva ore de odihna in plus si o sa va simti ca noi. 

Munca -  La locul de munca se anunta cateva situatii tensionate. Aveti reactii inspirate care va ajuta sa depasiti orice obstacol, oricat de dificil ar parea si sa va puneti in ordine gandurile si planurile. Pe de alta parte, sunteti gata sa va luptati pentru a va consolida pozitia in organizatie.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Pe plan conjugal simtiti nevoia sa traiti mai multe momente de fericire, ceea ce este minunat pentru ca sunteti pregatiti nu numai sa cereti, dar sa si oferiti. Disponibilitatea voastra il va incuraja pe partener sa fie mai afectuos si mai deschis. 

Dragoste - Celibatari. Ambianta astrala va accentueaza talentele de mari seducatori. Sunteti atragatori, pasionali si pregatiti pentru povesti de dragoste de neuitat. Nu uitati ca uneori trebuie sa fiti voi cei care faceti primul pas.  Increderea de sine pe care o aveti din plin in aceasta perioada poate fi intimidanta. 

Bani - Situatia voastra financiara s-ar putea ameliora putin. Va regasiti intr-o situatie in care banii va vin, chiar si fara sa ii cereti. 

Sanatate - Este o perioada foarte dinamica si plina de vitalitate. Totusi, fiti atenti sa nu va expuneti unor riscuri inutile. Zona urechilor este deosebit de sensibila, asa ca fiti atenti, este mai bine sa previi decat sa tratezi.

Munca - In aceasta saptamana veti cunoaste o persoana foarte importanta care va avea o mare influenta in cariera voastra. Pe de alta parte, aveti suficienta energie incat sa duceti la bun sfarsit, singuri proiecte foarte dificile.  


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Viata de cuplu primeste influente pozitive din partea astrelor. Partenerii de cuplu vor avea tendinta de a face mai multe lucruri impreuna si de a redescoperi pasiuni comune. Daca nu este si cazul vostru, nu va descurajati,  binefacerile lui Venus vor ajunge si la voi. 

Dragoste - Celibatari. Viata voastra sentimentala este usor instabila. Cand sunteti indragostiti si fericiti, cand sunteti disperati si aproape depresivi. Incercati sa va linistiti si sa va puneti gandurile in ordine, o astfel de stare de spirit nu va face deloc atragatori.

Bani - Mercur va face sa sesizati oportunitati de a castiga bani, pe care in alte conditii nu le-ati fi observat. Refuzati orice oferta care vi se pare suspicioasa, precum si ofertele din partea unor oameni care activeaza la limita legalitatii.
 
Sanatate - Actuala configuratie astrala ii face pe Pesti mai activi si mai dinamici decat de obicei. Este posibil sa va apucati serios de un sport. Inotul si gimnastica va atrag cel mai mult. 

Munca - Va simtiti din ce in ce mai motivat sa va realizati toate planurile profesionale. Chiar daca nu beneficiati mereu de sustinere din partea colegilor, mergeti inainte cu incredere. Astrele sunt de partea voastra. 

related posts

Modifică setările cookies