Horoscopul săptămânii 21-27 ianuarie 2019. Balanțele se îndrăgostesc, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îţi rezerva astrele pentru această perioadă şi citeşte mai jos horoscopul săptămânii  21-27 ianuarie 2019


 1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Partanerul îți face o mărturisire neașteptată și nu știi cum să reacționezi. Ceva din trecutul lui a ieșit la iveală și se pare că te va afecta și pe tine. Analizează bine situația înainte de a lua o decizie pripită.

 

Bani – Astrele sunt de partea ta, așa că nu te poți plânge de probleme pe plan financiar. Dai dovadă de chibzuință, lucru care te ajută să pui și niște bani deoparte pentru perioadele mai dificile. 


Muncă – Colegii apreciază eforturile pe care le depui la locul de muncă și încearcă să te ajute cât mai mult, mai ales că ești implicată într-un proiect important, pe care trebuie să-l termini într-un timp scurt.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste – Te gândești tot mai des că este momentul pentru un nou început în viață ta sentimentală. Fie că ești deja implicată într-o relație, fie că ești în căutarea unui partener, simți nevoia de ceva nou și palpitant. Însă dacă vrei să se întâmple ceva, va trebui să treci cât mai redepe la acțiune.


Bani – Deși cheltuielile sunt mari, reușeșți să le faci față cu brio. Eșți chibzuită cu banii, știi cum să îți administrezi bugetul și vei reuși să rămâi și cu ceva bănuți în plus după ce îți plătești toate obligațiile.


Muncă – Ai parte de o săptămâna aglomerată, în care ședințele parcă nu se mai încheie, iar timpul zboară fără să-ți dai seama. Organizează-ți mai bine sarcinile, altfel vei avea de pierdut. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – Te-ai săturat de nepăsarea cu care ești tratată de partenerul de viață și ești hotărâtă să faci o schimbare pe plan personal și să te bucuri de libertate alături de prietenele tale pentru o anumită perioada de timp. 


Bani – Ai rămas în urmă cu plata unor datorii și ești nevoită să apelezi la ajutorul prietenilor până te redresezi din punct de vedere financiar. Ar trebui să fi mai atentă cu cheltuielile pe care le faci.


Muncă – La job lucrurile sunt destul de liniștite și ai intrat într-o rutină care îți priește. Nu te deranjează că faci același lucru zi de zi și ești mulțumită că ai un job stabil.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Ești hotărâtă să-ti salvezi relația cu orice preț, mai ales că o parte dintre problemele voastre au fost cauzate chiar de ține. Încerci să porți o discuție sinceră cu partenerul de viață și să-i explici motivele pentru care te-ai comportat mai ciudat.


Bani – Vei fi pusă în situația de a ajută un prieten bun cu o sumă importantă de bani. Deși ai avea și tu nevoie de ei, te poți lipsi o perioada de această suma că să îi faci un bine prietenului aflat în mare nevoie.

 

Muncă – La job, lucrurile evoluează într-un sens ascendent. Încep să apară și rezultatele după eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă așa că te poți declara mulțumită.

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Ești într-o etapă a vieții tale în care îți neglijezi viață amoroasă și te gândești că poate este mai bine să fii singură. Însă îți dai seama că te amăgești și tot ceea ce îți dorești este o relație frumoasă că în filme. Încearcă să nu mai fii atât de pretențioasă cu toți pretendenții tăi și poate viață ta sentimentală va deveni mai interesantă.


Bani – Ai investit într-un proiect destul de îndrăzneț, iar acum te bucuri de rezultatele nesperate: o suma importantă de bani cu care îți poți rezolva o mare parte dintre problemele financiare cu care te confruntai în ultima perioada. 

 

Muncă – Provocările de la locul de muncă de care ai parte în aceste zile te solicită la maxim și nu prea mai poți duce la bun sfârșit planurile pe care ți le-ai făcut alături de prieteni pentru sfârșitul săptămânii. 

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Nu dai dovadă de înțelegere cu partenerul de viață, iar acesta începe să se sature de comportamentul tău adolescentin, mai ales acum, când are nevoie de sprijinul tău. Încearcă să-ți revizuiești comportamentul și să-l ajuți, altfel relația voastră va avea de suferit.


Bani – Nu treci printr-o perioada prea bună din punct de vedere financiar, însă nici nu te poți vaită. Ai reușit să pui niște bani deoparte pe care să îi poți folosi în momentele de criză, așa cum se întâmplă și acum.


Muncă – Ai început să-ți cauți un alt loc de muncă, deoarece la actualul simți că nu mai ai parte de nicio provocare. Vrei să-ți depășești limitele, așa că îți dorești un mediu profesional în care să-ți fie apreciate calitățile. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Simți o atracție puternică față de o persoană la care nu ar trebui să te gândești - ori nu e potrivit pentru ține, ori este implicat deja într-o relație. Deși știi că ar trebui să renunți, nu te poți abține să te întrebi cum ar fi viață ta dacă ați fi împreună.


Bani – Ai exagerat cu cheltuielile în ultima perioadă, iar acum te afli într-un impas financiar. Nu prea ai soluții pentru redresare, așa că ar fi bine să fi mai cumpătată în următoarele zile.


Muncă – Lucrurile încep să devină mai suportabile la job și chiar îți face plăcere proiectul de care te ocupi săptămâna această. Nu mai vezi doar partea goală a paharului și asta te face să lucrezi cu mai multă dedicație.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Te simți bine în relația actuală și ai vrea să duci lucrurile la următorul nivel. Fie că este vorba despre o posibilă logodnă sau despre ideea de a va mută împreună, nu te poți declara decât mulțumită și împlinită.


Bani – Ai o situație financiară destul de precară, mai ales că ai fost nevoită să faci niște cheltuieli neplanificate care ți-au dat peste cap toate planurile pentru această săptămâna. Mare grijă!

 

Muncă – Săptămâna asta trebuie să faci niște sacrificii și să petreci mai mult timp la locul de muncă, deoarece trebuie să finalizezi niște proiecte la care ai rămas în urmă. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Se anunță schimbări majore în viață sentimentală. Un flirt nevinovat are toate șansele să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste. Lasă-te purtată de val și vei avea parte de cea mai mare aventură a vieții tale.


Bani – Datorii financiare, care îți creează o stare de neliniște. Nu reușești să te descurci prea bine cu banii și trebuie să renunți la câteva achizii pe care le programasei pentru această săptămâna.


Muncă – Colegii te apreciază din ce în ce mai mult și începi să simți că faci parte dintr-o echipa. Trebuie însă să înțelegi că nu ai cum să mulțumești pe toată lumea, așa că nu mai încerca să fii chiar pe placul tuturor.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN


Dragoste – Se anunță o săptămână în care reușeșți să te împaci cu partenerul de viață după o perioada în care v-ați tot certat din motive puerile, care v-au afectat relația și v-au determinat aproape să nu mai vorbiți unul cu altul.


Bani – Ești hotărâtă să faci cât mai multe economii, de aceea îți faci un plan pentru cheltuieli pe care reușești să-l respecți fără nicio abatare. 


Muncă – Nu prea eșți mulțumită de felul în care evoluează lucrurile la actualul loc de muncă, însă nu ai prea multe variante de schimbare care să te tenteze. Faci tot ce este posibil pentru a-ti crea un mediu cât mai plăcut. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Vrei să-ți salvezi relația cu orice preț, dar se pare că doar tu lupți în acest sens. Partenerul de viață nu arată că și-ar mai dori să continue alături de ține, de aceea ar fi bine să aveți o discuție sinceră pentru a lămuri situația. 

Bani – Stai excelent la capitolul financiar, însă tu nu ești niciodată mulțumită și ai tendința să te plângi tuturor de lipsa banilor. Încearcă să te bucuri de banii pe care îi ai și să îi cheltuiești cu cap.

Muncă – Nu reușești să te concentrezi deloc la job. Ai grijă ce spui și ce faci, că să nu ajungi țintă glumelor și ironiilor la birou.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Nu se anunță zile prea frumoase pentru tine, mai ales că astrele nu par să fie de partea ta pe plan personal. Nu reușești să ajungi la niciun punct comun cu partenerul de viață, iar asta va îngreunează situația care oricum nu era prea roz. 

Bani – Este perioada reducerilor și asta, pentru ține, înseamnă un singur lucru: shopping! Astfel cea cea mai mare parte din banii tăi vor fi cheltuiți pe haine, genți și pantofi. 

Muncă – Liniște și pace la locul de muncă. Deși sperai să fii implicată într-un proiect nou, se pare că au ales pe altcineva în locul tău. Așa că va trebui să îți îndeplinești aceleași sarcini că și până acum.

Vezi și 

related posts

Modifică setările cookies