Horoscopul săptămânii 22 - 28 aprilie 2019. Cum stai cu dragostea, banii şi cariera în această săptămână


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii  22 - 28 aprilie 2019.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Riscați să visați la o altă persoană decât partenerul de viață, însă nu nu aveți nicio dispoziție să treceți și la fapte. Este mai bine așa, deoarece s-ar putea să fi dat vrabia din mâna pe cioara de pe gard. 

Bani - Cu astrele de partea voastră nu veți avea nicio problema în a va echilibra bugetul. În plus s-ar putea să beneficiați se de venituri suplimentare, neașteptate, însă binevenite. Fiți atente dacă vreți să faceți tranzacții financiare importante! 

Muncă - Veți avea succes în orice ințiativă. Dacă aveți probleme cu șefii, considerați-le uitate. Reușita este de partea voastră, dar nu uitați să fiți modeste. Succesul, fie și meritat, nu trebuie să fie umbrit de disprețul față de cei care nu au avut același noroc.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Această săptămână este marcată de dorința voastră de a va apropia mai mult de partenerul de cuplu, care va aprecia eforturile voastre de a-i demonstra cât de mult înseamnă în viață voastră.

Bani - Influență configurației astrale se va resimțit mai ales pe plan economic. Ea va incită la economii și va sfătuiește, în multe ocazii, să va țineți banii în portofel. Aveți tot interesul să țineți seama de aceste impulsuri, care va avantajează pe deplin.

Muncă - Aveți o intuiție excelență, care va spune care sunt situațiile capcană și ceea ce trebuie să faceți pentru a avea succes. Mergeți pe calea pe care o impune această intuiție și veți avea numai de câștigat. Este că o stea norocoasă care va luminează calea cea mi bună.

 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Șansele va surâd cu adevărat în dragoste dacă veți ști să fiți puțin atente. Deschideți bine ochii, persoana pe care ați așteptat-o atât de mult este foarte aproape.

Bani - Această perioada este în special favorabilă tranzacțiilor financiare de mare anvergură. Dacă intenționați să achitați o casă, o mașină sau o vacanță scumpă, acum este momentul să o faceți pentru că s-ar putea să va iasă ceva bun la final: un bonus, un avantaj, un câștig personal.

Muncă - Situația voastră profesională este pe cale să se amelioreze, încet, însă sigur. Blocajele și dificultățile de comunicare pe care le-ați avut sunt pe cale să se rezolve. Lăsați lucrurile să se rezolve de la sine. Nu va implicați mai mult decât e cazul.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Sunteți șarmante, tandre și seducătoare, drept pentru care partenerul de viață nu are cum să reziste tentației de a va fi alătura oricând este posibil.

Bani - Cele care au dificultăți financiare ar putea primi o soluție care să le amelioreze situația. Dacă sunteți printre norocoasele care nu au probleme cu banii, această este o perioada foarte bună pentru a face investiții.

Muncă - Este o perioadă favorabilă tuturor proiectelor profesionale. Totul are șanse să meargă foarte bine, atât timp cât va asociați cu oamenii potriviți. Nu încercați să faceți minuni, sperând în realizări imposibile: nimeni nu poate avea în același timp și banii de cumpărături și cumpărăturile deja făcute.

 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Încercați două sentimente contrarii: în același timp vreți senzații noi și pe de altă parte vreți o stabilitate conjugală optimă. Se pare că aveți o alegere de făcut și nu este deloc una ușoară.

Bani - Mediul astral din acest moment ar putea să va deschidă apetitul pentru bani. S-ar putea să câștigați mai ușor decât va așteptați, dar să nu credeți că va merge așa pentru mult timp.

Muncă - Astrele sunt alături de voi, ceea ce însemană voință și putere. Planetele va ascut inteligența și intuiția, calități pe care trebuie a le utilizați din plin pentru a va duce toate planurile la îndeplinire.

 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

 

Dragoste - O întâlnire marcantă pentru voi va avea loc săptămâna aceasta, dar asta nu înseamnă că va duce neapărat la căsătorie sau la o relație stabilă.

Bani - Veți cunoaște o dezvoltare a afacerilor voastre, așa că o să aveți o situație financiară mai stabilă. Puteți conta pe reușită, atât timp cât veți ști să faceți sacrificiile necesare.

Muncă - Configurația astrală va ajută să va realizați toate ambițiile profesionale. Profitați de acest noroc și nu stați prea mult pe gânduri înainte de a spune "da" unor șanse de a ieși în evidență.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Aventurile pe care le trăiesc în această perioadă celibatarii din această zodie ar putea părea niște flirturi superficiale, însă pentru ei lucrurile nu stau chiar așa. Unii dintre nativi au chiar planuri de căsătorie.  

Bani - Treceți printr-o perioada bună și ar trebuie să trageți foloasele în viitor, deci încercați să faceți investiții inteligente și, dacă nu știți care sunt acestea, încercați să nu cheltuiți fără cap.

Muncă - Climatul astral face că unele dintre cele mai dragi proiecte ale voastre să prindă contur. Nu trebuie totuși să mergeți înainte mănate numai de idei abstracte. În orice caz, veți avea satisfacții de pe urma muncii voastre.

 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Legăturile de cuplu sunt bune, fiecare dintre parteneri având o oarecare independența, dar și proiecte comune. Va simțiți bine așa, dar nu trebuie să va îndepărtați prea mult de partener.

Bani - Aveți parte de susținerea sau simpatia unei persoane foarte influențe, care v-ar putea ajută din punct de vedere financiar.

Muncă - La serviciu situațiile mai delicate se îmbunătățesc. Problemele se soluționează și va înțelegeți mai bine și cu colegii. Configurația astrală aduce armonie și spirit de echipă.

 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Treceți printr-o perioada cu multe bucurii, în care sunteți foarte tandre cu partenerul. Fiind fericite, sunteți foarte agreabile și plin de înțelegere.

Bani - Pronosticul este în mare măsură incurajant. S-ar putea să va bucurăți de sume de bani care va vin neașteptat sau fără mare efort. Asta nu înseamnă că trebuie să începeți imediat să cheltuiți.

Muncă - Viață voastră profesională este favorizată de astre. Aveți șanse maxime de evoluție dacă sunteți salariate. Cele care nu au încă un loc de muncă ar putea găsi unul destul de avantajos.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Sunteți atrase în direcții opuse. În același timp vreți să fiți libere, dar vreți și o relație stabilă. Mediul astral va ajută să va decideți pentru relațiile afective stabile.

Bani - Configurația astrală nu numai că va incită la economii, dar va indeamana chiar să jucați la loto sau să căutați activități suplimentare bine plătite.

Muncă - Dacă sunteți pe cale să discutați anumite probleme legate de serviciu, trebuie să știți că planetele va ajută să le rezolvați. Un voiaj sau o deplasare de serviciu ar putea să va rezolve dificultățile.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Aveți o viață de cuplu aproape ideală. Dialogurile cu partenerul de viață va mulțumesc și sunteți convinse mai mult că niciodată că soluția oricărei probleme este comunicarea.

Bani - Climatul astral vă influențează pozitiv acest segment de viață, ceea ce înseamnă că va gestionați bugetul eficient.

Muncă - Dacă nu sunteți satisfăcute de situația de la birou, atunci o să primiți o veste bună – planetele va ajută să faceți o schimbare norocoasă. Nu luați decizii la nervi.

 

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Sunteți într-o stare de spirit excelență grație faptului că în cuplu atmosfera este agreabilă, călduroasă și tandră. Va lăsăți purtate de val și trăiți totul la cote maxime.

Bani - Veți  simți mai mult că niciodată dorința de a avea bani și s-ar putea să aveți și ocazia să va rotunjiți puțîn bugetul.

Muncă - Este o perioadă mai curând agitată pe plan profesional. Nativii din prima decadă vor avea parte de reușite importante, în timp ce nativii din a treia decadă se vor bucura de atenția și aprecierea șefilor.

related posts

Modifică setările cookies