Horoscopul săptămânii 23-29 septembrie 2019. Taurii renunță la o relație toxică, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii. 


HOROSCOP BERBEC
 
Dragoste - Este posibil să fii invitată la o întâlnire. Dacă ești deja într-o relație, ar terbui să îi acorzi mai multă atenție partenerului de viață. 
 
Bani - În materie de finanțe, nu vor apărea mari schimbări. Fii atentă la buget și fă-ți o lista de cumpărături pe care să o respecți.
 
Muncă - Se vor ivi noi oportunități la locul de muncă, la care ar terbui să te gândești serios. S-ar putea să ai beneficii pe termen lung dacă te implici activ.
 
HOROSCOP TAUR
 
Dragoste - Dacă simți că relația dintre voi a început să se degradeze, pune punct. Este spre binele tău să renunți la persoanele toxice din viața ta.
 
Bani - Investește în călătorii scurte. Acest lucru îți va mai anima puțin viața. 
 
Muncă - Este posibil să apară noutăți la locul de muncă. Fii deschisă, dar ai grijă la provocări.

HOROSCOP GEMENI
 
Dragoste - Sunt mari șanse să găsești persoana de care aveai nevoie în viața ta. Lasă-te purtată de val, deoarece urmează un nou capitol sentimental pe termen lung.
 
Bani - Vor apărea cheltuieli considerabile perioada aceasta. Partea bună este că veiprimi un venit suplimentar, însă fii precaută.
 
Muncă - Arată-le superiorilor tăi că dispui de multă putere de muncă și poate vei primi mărirea de salariu mult așteptată.
 
HOROSCOP RAC
 
Dragoste - Vei fi sprijinită de persoana iubită în orice situație. Săptămâna aceasta, relația cu partenerul de cuplu va prinde contur.
 
Bani - Nimic diferit în materie de finanțe. Fii precaută și încearcă să îți impui o limită.
 
Muncă - Ar fi bine să asculți sfaturile celor de jur în legătură cu locul de muncă. Vei interacționa mult mai mult cu șefii și cu colegii săptămâna aceasta.

HOROSCOP LEU
 
Dragoste - Vei simți o schimbare pe plan sentimental, însă nu va fi neapărat bună sau rea. Gândește-te bine înainte să iei vreo decizie.
 
Bani - Se vor ivi cheltuieli majore săptămâna aceasta. Încearcă să nu te stresezi prea mult și să iei lucrurile ca atare.
 
Muncă- Ai nevoie de o pauză la locul de muncă. În caz contrar, riști să îți afecteze sănătatea.

HOROSCOP FECIOARĂ
 
Dragoste - Ai neglijat relația în ultima perioadă. Încearcă să fii mai dedicată relației și să lași problemele de la locul de muncă acolo.
 
Bani - Se va ivi o nouă oportunitate de câștig suplimentar la locul de muncă, așa că acceptă provocarea.
 
Muncă - Vei fi înconjurată de oameni care îți vor da tot felul de sfaturi pentru carieră, însă nu știi dacă sunt bune sau nu. Ar fi bine să îi asculți, dar nu trage concluzii din spusele lor.

HOROSCOP BALANȚĂ
 
Dragoste - Simți nevoia de schimbare în viața de cuplu, dar nu știi de unde să începi. Discuțiile vor rezolva totul, așa că ar fi bine să te concentrezi asupra lor.
 
Bani - Discuțiile legate de finanțe vor da roade dacă aduci destule argumente. Nu se vor ivi cheltuieli majore îna ceastă perioadă.
 
Muncă - Toată lumea se bazează pe tine și îți ascultă cu interes ideile, însă sunt și câțiva în preajma ta care îți caută nod în papură. Este posibil să se ivească discuții cu șeful.

HOROSCOP SCORPION
 
Dragoste - Relația de cuplu are mici lipsuri, dar dacă veți discuta acest aspect, lucrurile vor fi în ordine.
 
Bani - Se vor ivi călătorii scurte, așa că ar fi bine să economisești puțin pentru finalul săptămânii.
 
Muncă - Este momentul să te gândești la viitor. Vor apărea discuții aprinse cu șefii, dar vei trece peste cu ușurință.

HOROSCOP SĂGETĂTOR
 
Dragoste - Încerci să terci peste vechile probleme care au lăsat un gol în urmă, dar simți că nu îl vei putea umple niciodată. Gândește-te bine dacă mai vezi rostul relației și dacă trebuie să pui punct.
 
Bani - Vei fi nevoită să te ocupi de facturi, credite și alte probleme din domeniul financiar. Partea bună este că vei primi un venit suplimentar dintr-o sursă neașteptată.
 
Muncă - Se vor ivi noi sarcini de lucru și discuții cu superiorii.Va fi o perioadă dinamică la locul de muncă.
 
HOROSCOP CAPRICORN
 
Dragoste - Vor exista discuții aprinse cu partenerul de viață. Nu îți face griji, deoarece vă veți rezolva problemele.
 
Bani - Apar cheltuieli majore în segmentul financiar, dar timpul le va rezlva pe toate.
 
Muncă - La muncă, discuțiile în contradictoriu vor exista aproape zilnic, deoarece este o perioadă mai dificilă. Chiar dacă vei simți tensiuni, acestea se vor diminua spre sfârșitul săptămânii.
 
HOROSCOP VĂRSĂTOR
 
Dragoste - Vor apărea dispute cu partenerul de cuplu, dar este doar o chestiune de timp. Lucrurile merg bine între voi și relația evoluează frumos.
 
Bani - Va trebui să îți plătești datoriile, iar acest lucru îți va da calculul peste cap. 
 
Muncă - Nu te aștepta la sprijin din partea colegilor de muncă. Chiar dacă ai impresia că sunteți apropiați, ei nu te vor ajuta să evoluezi, ba din contră.
 
HOROSCOP PEȘTI 
 
Dragoste - Relația dintre voi nu este exact așa cum ți-ai dori tu. Discuțiile sunt irelevante și nimic nu se schimbă. Fii prudentă și gândește-te bine înainte să iei o decizie.
 
Bani - Te vei bucura de un venit în plus din partea unei asociații sau a unei persoane. 
 
Muncă- Vei fi foarte solictată la serviciu și vei fi nevoită să stai chiar și peste program. Ai grijă la sănătate.
 
Vezi și: Profu' și Profa se joacă de-a mama și de-a tata
 

related posts

Modifică setările cookies