Horoscopul saptamanii 24 - 30 martie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


In perioada imediat urmatoare, toate zodiile trebuie sa invete sa-si asume riscuri. Altfel, niciuna nu va avea nimic de castigat. Iata horoscopul saptamanii 24 - 30 martie.


In plus, Scorpionii trebuie sa aiba grija la finante. Chiar daca se pare ca vor gasi o sursa surprinzatoare de venit, banii trebuie cheltuiti cu atentie. Vedetele saptamanii: Sarah Jessica Parker (49), Jessie J (26), Fergie (38).

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 24 - 30 martie pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Sub influenta lui Venus sunteti dispusi sa ii dati partenerului mai multe dovezi de dragoste, ceea ce se va dovedi foarte important deoarce de multe ori sunteti prea rezervati.

Dragoste - Celibatari. Multi dintre nativi isi vor gasi marea iubire in aceasta perioada, deoarece starea lor de spirit este una cu totul speciala.

Bani - Luna va sustine in sectorul financiar. Trebuie sa stiti sa profitati de aceste influente pentru a va rezolva problemele banesti.

Sanatate - Va veti regasi rapid dinamismul si increderea de sine, dupa o perioada in care ati fost nervosi si prea sensibili.

Munca - In aceasta saptamana, cu ajutorul lui Marte veti avea sansa de a obtine un post care presupune mai multa responsabilitate, dar si o mai mare libertate de exprimare a ideilor.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Taurii poseda arta de a-si surprinde in mod placut partenerii in aceasta periaoda. O atmosfera de complicitate se va instaura in cuplu, de care va veti bucura din plun.

Dragoste - Celibatari. Taurii singuri vor trece de la distractiile de o seara, la o relatie serioasa. Exista toate sansele sa cunoasteti o persoana speciala care va merita toata atentia si timpul vostru.

Bani - Pe plan financiar, prudenta este obligatorie. Daca veti face investitii rezonabile si inteligente, veti avea numai de castigat.

Sanatate - Sunteti intr-o perioada buna, insa Pluto vine cu o influenta nefasta. Nervii va vor fi pusi la incercare, insa veti trece cu bine de toate incercarile.

Munca - O sa aveti succes in toate planurile care tin de activitate profesionala. Planetele sunt favorabile mai ales nativilor cu activitati creative.


HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Venus ii face pe nativii acestei zodii sa redescopere pasiunea intensa. Lucrurile nu vor merge insa prea bine in cazul in care va simtiti atrasi de o alta persoana decat partenerul de cuplu.

Dragoste - Celibatari. Veti trai o frumoasa poveste de dragoste in care romantismul si senzualitatea se vor impleti armenios, totul cu conditia de a va face cunoscute sentimetnele.

Bani - Mercur va ajuta sa va puneti finantele in ordine. O sa aveti o luciditate care va va impiedica sa faceti cheltuieli nechibzuite.

Sanatate - Nicio planeta nu va influenteaza acest sector, ceea ce inseamna ca totul va merge fara probleme.

Munca - Marte va cauzeaza probleme la locul de munca, aducand instabilitate si dezorganizare. Daca reusiti sa va calmati si sa nu intrati in panica, totul se va termina cu bine.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Dragostea conjugala este domeniul in care tensiunile astrale din aceasta perioada nu isi vor face simtita prezenta. In aceste conditii, relatia voastra de cuplu isi va regasi sensul si profunzimea.

Dragoste - Celibatari. Pentru celibatari intalnirile interesante vor fi la ordinea zilei. Nu uitati totusi ca vanatorul care alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul.

Bani - Daca veti evita cheltuielile inutile, bugetul vostru va fi echilibrat si nu va veti face prea multe griji privind necesitatile zilnice.

Sanatate - In aceasta perioada sunteti mai curand calmi, ceea ce inseamna ca va cheltuiti energia cu intelepciune si alegeti cu grija unde va merg gandurile.

Munca - Iata un climat astral ambiguu. Veti avea propuneri de colaborari foarte interesante, insa astrele nu sunt foarte clare in ceea ce priveste sansele de reusita asa ca fiti precauti.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Viata voastra conjugala va fi bulversata de unele evenimente neprevazute, insa Venus va ofera intelegere si afectivitate, elemente care va vor ajuta sa rezolvati problemele alaturi de partener.

Dragoste - Celibatari. Pentru nativii din ;eu este o perioada stimulanta. Cateva informatii noi de la prieteni va umplu de speranta si bucurie. Poate veti afla ca o persoana pe care o cunoasteti va place de ceva timp.

Bani - Nicio planeta nu se implica in sectorul vostru financiar asa ca nu veti vedea mari modificari ale actualei situatii.

Sanatate - Saturn va face cadou o perioada de acalmie in care aveti timp sa va incarcati bateriile. Cele mai bune zile vor fi la finalul saptamanii.

Munca - Marte va obliga sa munciti mai mult decat v-ati propus, insa asta va stimuleaza curajul si ambitiile. Tot Marte va sustine creativitate si va ajuta sa gasiti solutii inedite. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. Aceasta saptamana va fi una speciala pentru voi, deoarece simtiti ca partenerul se deschide mai mult in fata voastra si va impartaseste cele mai intime ganduri.

Dragoste - Celibatari. Circumstante pe care nu le puteti controla va aduc mai aproape de o persoana cu care aveti mai multe in comun decat v-ati inchipuit.

Bani - Intuitia voastra va ajuta sa faceti afaceri profitabile. Aveti incredere in aceasta intuitie care o sa va atentioneze cand trebuie semnat un  contract sau incheiata o colaborare.

Sanatate - Venus are influente pozitive asupra sanatatii voastre si va simtiti in mare forma. Cei care sufera de o maladie cronica se vor simti mult mai bine in aceasta perioada.

Munca - Jupiter este un mare aliat la serviciu deoarece va incita sa duceti la bun sfarsit proiectele. Saturn va ajuta sa faceti fata provocarilor, deoarece cu moralul nu stati prea bine.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Cu ajutorul lui Venus, eforturile pe care le-ati facut in uyltimul timp pentru ameliorarea relatiei de cuplu isi vor arata in curand roadele.

Dragoste - Celibatari. Multi dintre nativii acestor zodii se vor indragosti, insa pasiunea lor va fi ca un foc de artificii - stralucitoare si scurta.

Bani - Va place sa le aratati tuturor statutul vostru social ceea ce va supune unor cheltuileli pe care nu le mai puteti sustine. Aveti grija sa nu faceti prea multe datorii incercand sa le aratati celorlalti ca aveti bani.

Sanatate - Soarele si Mercur va influenteaza sanatatea asa ca ar trebui sa va simtiti excelent.  Neptun intervine si el si veti avea un moral mai puternic decat in perioada anterioara.

Munca - Veti face un efort deosebit pentru a pune in practica proiectele la care tineti foarte mult. Colegii vor admira foarte mult tenacitatea cu care luptati pentru ceea ce doriti sa impliniti. 

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Trei planete va "tulbura" inima, asa ca veti conjuga verbul a iubi in toate manierele pe care voi si partenerii vostri le cunoasteti. O adevarata sartbatoare a iubirii.

Dragoste - Celibatari. Din fericire pentru celibatari, flirturile din aceasta perioada vor putea duce la relatii serioase, chiar daca nu tineti foarte mult la traditia casatoriei.

Bani - Profitati de aceasta perioada pentru a va pune in ordine chestiunile financiare. Saturn va ajuta ina cest sens si veti fi foarte multumiti.

Sanatate - Soarele este planeta care va influenteaza ceea ce inseamna ca va simtiti stralucitori si plini de viata. Va fi o saptamana perfecta. 

Munca - Va fi o perioada agitata din punct de vedere profesional. Vor fi cateva schimbari neplacute si va fi nevoie sa faceti toate eforturile posibile ca sa va mentineti pe linia de plutire.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Fericirea conjugala va surade in aceasta saptamana, ceea ce este minunat dat fiind ca anterior Saturn adusese mai curand probleme si plictiseala.

Dragoste - Celibatari. Va fi o saptamana buna, cu intalniri agreabile. O sa fiti foarte atragatori si fermecatori pentru sexul opus, dar nu uitati ca amabilitatea este la fel de importanta.

Bani - Perspectivele financiare sunt bune, dat fiind ca planetele va ajuta sa aveti parte si de castiguri neasteptate.

Sanatate - Marte va insufla energie. Sunteti plini de vitalitate si daca va veti face un program protrivit, veti putea sa va cheltuiti toata aceasta energie pe lucruri foarte placute.

Munca - Jupiter si Uranus va fac sa fiti foarte concentrati pe munca voastra in aceasta perioada si devotamentul vostru va fi foarte apreciat de sefi. 


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. Datorita Lunii, nu veti avea probleme in cuplu si nici neintelegeri, dar nici momente deosebite de fericire. Viata banala de zi cu zi isi spune cuvantul.

Dragoste - Celibatari. In aceasta perioada, Capricornii nu vor face altceva decat sa isi sporeasca numarul de admiratori, insa nu se gandesc inca la o relatie serioasa.

Bani - Veti avea posibilitatea sa va imbunatatiti situatia financiara numai daca tineti ochii larg deschisi: veti avea ocazia sa incheiati unele afaceri foarte avantajoase.

Sanatate - Mercur este marele vostru aliat in ceea ce priveste santatea. Veti fi in forma, insa putin cam nervosi. Incercati sa va controlati impacienta.

Munca - La serviciu veti fi eficienti si veti avea o energie care ii va molipsi pana si pe colegii care nu va plac foarte mult.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Venus va promite o perioada foarte frumoasa in cuplu. Va simtiti foarte bine alaturi de partener si reusiti sa regasiti impreuna raspunsuri la cele mai importante intrebari care va apasau sufletul.

Dragoste - Celibatari. Patru planete favorizeaza in aceasta saptamana formarea unor relatii care ar putea sa va marcheze viata. Daca nu va fi o poveste dragoste, ar putea fi vorba de o frumoasa prietenie.

Bani - Situatia voastra financiara este solida, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Pluto va indeamna uneori la imprudenta, insa in mare parte veti sti sa faceti fata acestei provocari. 

Sanatate - Oboseala si stresul isi spun cuvantul insa din fericire aveti un bun sistem imunitar care nu va lasa la greu. O pauza nu v-ar strica. Nu uitati sa va si relaxati din cand in cand.

Munca - In meseria voastra, evitati orice demers important in aceasta saptamana. In ansamblu totul va fi ok, insa nu este momentul optim pentru planuri si idei indraznete.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Daca relatia voastra este solida veti trece printr-o perioada frumoasa, insa faca aveti deja probleme de mai mult timp, este cazul sa aveti o discutie sincera si deschisa si sa incercati sa va regasiti.

Dragoste - Celibatari. Sunt toate sansele ca in aceasta perioada sa intalniti partenerul ideal si sa contractati o casatorie avantajoasa din mai multe puncte de vedere, inclusiv din punct de vedere financiar.

Bani - Saturn va ajuta sa va ameliorati situatia financiara. Cei care va datoreaza bani s-ar putea sa vi-i returneze in aceasta saptamana asa ca bugetul se va echilibra putin.

Sanatate - Venus va trezeste instinctele sexuale si veti fi mai pasionali decat de obicei, in timp ce celelalte planete va influenteaza decisiv starea de spirit, care va fi din ce in ce mai buna.

Munca - Marte va ajuta sa iesiti in  evidenta in mod pozitiv in fata sefilor si colegilor si veti foarte apreciati pentru rapiditate cu care gasiti solutii la cele mai diverse probleme.

related posts

Modifică setările cookies