Horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie 2019. Săgetătorii își întâlnesc sufletul pereche, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii.


Horoscop Berbec

Dragoste- Secretele nu își au locul într-o relație, așa că gândește-te la o modalitate de a îi spune partenerului tău ce probleme ai. Vei vedea că totul va fi bine.

Bani- În materie de finanțe, lucrurile merg bine. Te poți aștepta chiar la un venit suplimentar săptămâna aceasta.

Muncă- Continuă să muncești din greu și vei vedea roadele muncii tale. Încearcă să îți păstrezi energia.

Horoscop Taur

Dragoste- Săptămâna aceasta este plină de romantism. Se vor ivi plimbări nocturne, excursii sau chiar un eveniment la care vei merge împreună cu persoana iubită.

Bani- Încearcă să economisești bani săptămâna aceasta, dar nu căuta o modalitate drastică. Ar fi bine să reduce din cheltuielile care nu îți aduc niciun beneficiu.

Muncă- Este momentul oportun să începi sau să cumperi o afacere. Gândește-te bine înainte să faci această alegere și consultă-te cu familia și cu prietenii.

Horoscop Gemeni

Dragoste- Este posibil ca săptămâna aceasta să începi o relație cu totul specială. Dacă ai deja un partener, totul va merge bine între voi.

Bani- Nu vor apărea mari schimbări în materie de bani. Fă-ți poftele și ieși în oraș cu prietenii fără nicio grijă. Dacă îți dorești să faci o achiziție mare, gândește-te bine dacă este ceea ce îți dorești cu adevărat.

Muncă- Folosește-te de inspirație săptămâna aceasta și vino cu cea mai bună idee la muncă sau pune bazele unei noi afaceri. Dacă se va ivi o oportunitate, nu o rata.

Horoscop Rac

Dragoste- Petrece timp cu persoana iubită, deoarece are nevoie de atenția ta în această perioadă.

Bani- În materie de finanțe, nu există mari schimbări. Ar fi bine să investești mai mult pentru plăcerile personale.

Muncă- Există prea multe piedici care nu te lasă să evoluezi la locul de muncă. Nu forța lucrurile, săptămâna aceasta va trece și, într-un final, îți vei primi și meritele.

Horoscop Leu

Dragoste- Nu lua decizii pripite doar pentru că ați avut o perioadă mai grea. Lucrurile acestea sunt normae în orice relație. Ar fi bine să discuți cu partenerul și să detensionați atmosfera.

Bani- Nu a fost cea mai bună perioadă în materie de finanțe și încă vei mai avea probleme. Sfârșitul săptămânii va fi bun din acest punct de vedere, deoarece îți vei mai reglementa problemele financiare.

Muncă- Este o săptămână dificilă, ți se pare că nu te poți concentra și, din această cauză, nu dai rezultate. Ar fi bine să îți iei liber câteva zile și să te relaxezi puțin.

Horoscop Fecioară

Dragoste- Nu face promisiuni pe care nu le poți ține. Acest lucru va dăuna relației de cuplu și vor apărea tensiuni între voi. Încearcă să eviți contrazicerile și certurile deoarece nu vor duce la nimic bun.

Bani- Este posibil să întâmpini probleme financiare săptămâna aceasta. Poate fi vorba despre cheltuielile casei sau poate apărea o situație neplăcută.

Muncă- Ai muncit din greu în ultimul timp, iar săptămâna aceasta vei primi și laudele cuvenite. Poți cere chiar o mărire de salariu.

Horoscop Balanță

Dragoste- Primele zile din săptămână sunt favorabile unei noi relații. Dacă te gândești la o anumită persoană de ceva timp, nu ezita să îi scrii.

Bani- Este posibil să primești o mărire de salariu dacă îți faci curaj și o ceri. Nu este momentul oportun să faci achiziții mari.

Muncă- Ai noroc și la locul de muncă, deoarece se poate ivi o promovare. Dacă ai o afacere, s-ar putea să primești o ofertă de nerefuzat.

Horoscop Scorpion

Dragoste- Este posibil să se ivească o excursie împreună cu persoana iubită. Daca nu ai o relație, nu este momentul potrivit să începi una.

Bani- Nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Fii mai chibzuită și cumpără strictul neceasar.

Muncă- La locul de muncă, nu vor exista probleme sau tensiuni. Continuă să faci ceea ce știi tu mai bine.

Horoscop Săgetător

Dragoste- Este posibil să îți întâlnești sufletul pereche. Evită să stai în casă în această perioadă și ieși în oraș.

Bani- Va fi o săptămână bună din punct de vedere financiar. Ai putea să investești în obiecte decorative sau garderobă.

Muncă- Te vei înțelege cu colegii de serviciu mai bine ca niciodată. Nu vei avea parte de tensiuni la locul de muncă în această perioadă.

Horoscop Capricorn

Dragoste- Este o perioadă bună în materie de dragoste. Te înțelegi de minune cu partenerul de cuplu și deja vă faceți planul de viitor.

Bani- Este momentul oportun să începi o afacere sau să îți cumperi o locuință. Vei avea parte de un venit promițător la începutul săptămânii, așa că investește în lucruri în care merită.

Muncă- Vor exista mici dispute cu colegii de la muncă, dar totul se va rezolva într-un final. Încearcă să nu te enervezi și să te concentrezi la ce ai de făcut.

Horoscop Vărsător

Dragoste- Persoana iubită îți va arăta mai multă afecțiune decât de obicei. Răsplătește-l cu o cină romantică sau cu un cadou surprinzător.

Bani- Nu vor exista schimbări dramatice, așa că poți merge liniștită la cumpărături. Nu întrece limita, totuși.

Muncă- Se va ivi o oportunitate pe care nu o poți rata. Ar fi bine să o accepți și vei realiza ca a fost cea mai bună decizie.

Horoscop Pești

Dragoste- Ai grijă la promisiunile pe care le faci și la ceea ce spui. Persoana iubită s-ar putea să te înțeleagă greșit sau chiar riști să o dezamăgești.

Bani- Este momentul oportun să îți faci ordine în portofel. Fă un calcul asupra cheltuielilor și încearcă să pui de-o parte o anumită sumă.

Muncă- Vei primi o veste bună la începutul săptămânii. Poate fi vorba despre un nou coleg de muncă sau despre o mărire de salariu.

Vezi și: Trupe care trebuie readuse la viata

related posts

Modifică setările cookies