Horoscopul săptămânal 29 iulie – 4 august 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii 29 iulie - 4 august 2019.


Horoscop Berbec

Dragoste- Este posibil să te simți nesigură în ceea ce privește relația pe care o ai cu persoana iubită. Cel mai bine ar fi să iei o pauză și să te gândești dacă această relație este ceea ce îți dorești cu adevărat.

Bani- Nu este cea mai bună perioadă pentru investiții mari. Ai grijă cum îți planifici cheltuielile în perioada aceasta.

Muncă- Se vor ivi oportunități care te vor ajuta să evoluezi. Ia în considerare orice proiect îți iese în cale și dă tot ce ai bun.

 

Horoscop Taur

Dragoste- Încearcă să te deschizi mai mult față de persoana iubită. Nu uita, comunicarea este cheia unei relații sănătoase.

Bani- Săptămâna aceasta este favorabilă investițiilor. Totuși, încearcă să nu duci lucrurile la extrem.

Muncă- Este posibil să crezi ca apar noi drumuri care îți vor deschide orizonturile. Ai grijă și nu te lăsa condusă de aceste iluzii deoarece se pot dovedi a fi false.

 

Horoscop Gemeni

Dragoste- Săptămâna aceasta va fi plină de romantism. Dacă ești singură, este posibil să se ivească un eveniment care îți va scoate în cale o persoană specială. 

Bani- Este momentul să te gândești și la alte metode de a-ți crește venitul, în afară de job. Este posibil să începi o nouă afacere.

Muncă- Încearcă să nu mai tratezi lucrurile cu superficialitate și arată că poți mai mult. Nimeni nu te va observa dacă tot ceea ce faci este să te rezumi la task-urile ușoare.

 

Horoscop Rac

Dragoste- Încearcă să eviți orice conflict cu persoana iubită. Este o perioadă destul de grea, așa că nu o face și mai complicată.

Bani- Cel mai bun mod în care ai putea investi în perioada aceasta este o vacanță. Ai nevoie de puțină pauză.

Muncă- Fii atentă la aspectele tehnice care pot genera discuții. În orice caz, susține-ți punctul de vedere.

 

Horoscop Leu

Dragoste- Este momentul să rezolvați problemele dintre voi, deoarece acestea nu aduc nimic bun. Evită să iei o deicize radicală și discută cu partenerul de viață.

Bani- Din punct de vedere financiar, este momentul să faci câteva investiții fie că este vorba de haine, fie de obiecte decorative. Totuși, ai grijă să nu depășești bugetul.

Muncă- Săptămâna aceasta vei primi laudele pentru proiectele pe care le-ai finalizat de curând. Este posibil să fii promovat la locul de muncă.

 

Horoscop Fecioară

Dragoste- Ai grijă de cine te îndrăgostești pentru că este posibil ca persoana în care te încrezi să nu fie ceea ce pare a fi. Nu uita, nu suspiciunile sunt arma ta, ci sinceritatea.

Bani- Este posibil să primești o mărire de salariu sau o promovare. Continuă să te implici în cele mai dificle proiecte și munca îți va fi răsplătită.

Muncă- În materie de finanțe, te descurci mai bine ca niciodată. Totuși, fii precaută pentru că oricând pot apărea răsturnări de situație.


Horoscop Balanță

Dragoste- Dacă nu ești încă într-o relație, săptămâna aceasta vei realiza că este lucrul care îți lipsește. Ieși mai mult în oraș și cu siguranță cineva îți va ieși în cale.

Bani- Perioada aceasta este una bună din punct de vedere financiar. Totuși, ai grijă la investițiile pe care le faci și încearcă să achiziționezi lucruri de care ai nevoie cu adevărat.

Muncă- Vei lua decizii radicale în ceea ce privește locul de muncă, astfel că este posibili să schimbi departamentul în care lucrezi sau poate chiar locul de muncă. Sănătatea este pe primul loc, așa că fă ceea ce crezi că este mai bine pentru tine.

 

Horoscop Scorpion

Dragoste- Nu căuta prea departe deoarece sufletul tău pereche este mai aproape decât crezi. Elimină obstacolele care îți stau în cale și fă ceea ce te face fericită.

Bani- Este posibil să faci o achiziție mare săptămâna aceasta. Poate fi vorba de o casă sau de un apartament, însă ar fi bine să te consulți cu partenerul de viață în această privință.

Muncă- Dacă lucrezi într-o companie, vei avea oportunitatea de a-ți crește veniturile. Pentru ca acest lucru să se întâmple, dovedește că ești cel mai bun angajat și că meriți.

 

Horoscop Săgetător

Dragoste- Încearcă să înțelegi mai mult persoana de lângă tine. Oamenii sunt diferiți, deci și opiniile sunt diferite.

Bani- Veniturile tale vor crește considerabil în perioada aceasta. Ai grijă, totuși, pentru că situația poate lua o intorsătură nefavorabilă.

Muncă- Ar fi bine să iei o pauză dacă ai propria afacere. Împarte responsabilitățile celor mai buni angajați ai tăi și înearcă să te relaxi o perioadă.

 

Horoscop Capricorn

Dragoste- Dacă nu ai o relație serioasă, nu te grăbi deoarece cu siguranță vei întâlni pe cineva. Dacă ești într-o relație, ar fi bine să urmezi exemplul persoanei de lângă tine

Bani- Cel mai potrivit ar fi să investești într-o vacanță. Ai muncit tot anul pentru acest concediu, așa că bucură-te de el.

Muncă- Îți vei surprinde colegii de muncă prin gestionarea unui proiect important. Dovedește-le că ești pricepută în ceea ce faci și că nimeni nu îți poate lua locul. 

 

Horoscop Vărsător

Dragoste- Fii încrezătoare în tine și cu siguranță vei avea parte de noroc în dragoste. Este posibil să întâlnești pe cineva din trecut spre sfârșitul săptămânii.

Bani- Din punct de vedere financiar, se pare că lucrurile merg bine. Este posibil să primești un venit suplimentar în această perioadă. 

Muncă- Vei avea responsabilități care vor pune multă tensiune pe tine. Încearcă să îți păstrezi calmul și să îți pui ordine în gânduri.

 

Horoscop Pești

Dragoste- Fii sinceră cu persoana de lângă tine și încearcă să stai departe de conflicte. Dacă nu ești încă într-o relație, este posibil să te atașezi de cineva neașteptat.

Bani- Încearcă să fii calculată în materie de finanțe și alege cu grijă investițiile pe care vrei să le faci. Ar fi bine să ieși în oraș, să mergi într-o vacanță sau să mergi la shopping împreună cu prietenii.

Muncă- Ajută-ți colegii de muncă deoarece faptele bune sunt mereu răsplătite. În acest fel vei crește credibilitatea față de alții, dar ai grijă să nu devină o obișnuință. 

 

Vezi și: - Lecții de Viață TV Promo - PROTV PLUSrelated posts