Horoscopul zilnic 30 martie 2020. Gemenii intră în conflict cu șefii, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 30 martie 2020.


Berbec

Primești vești de la rude/colegi și ai parte de tot felul de informații, care mai de care mai confuze sau pe care momentan nu ai cum să le verifici. Nu pleca urechea la bârfele de la serviciu și verifică înainte, dacă cei cu care dialoghezi, nu au un interes personal.

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Cum Mercur, guvernatorul casei financiare, se află în casa proiectelor de viitor, este indicat să nu-ți asumi niciun risc de natură financiară, să nu fii de acord momentan cu nicio propunere nouă, pentru că este posibil să muncești mult și pe bani puțini.

Gemeni

Posibil, dacă ești nevoită astăzi să lucrezi, să faci față cu greu sarcinilor sau să intri în conflict cu șefii. Cum Luna se află în zodia ta și ești mai sensibilă decât de obicei, ar fi bine să nu dai curs niciunei dispute, să te abții de la comentarii și să-ți vezi de treaba ta până la finalul zilei.

Rac

Din punct de vedere mental nu stai prea bine astăzi și dacă ești întrebată de motiv, habar nu ai ce să spui. Ai impresia că trăiești o stare de confuzie permanentă, că nu mai crezi în principiile și sitemul de valori în care credeai până acum și că tot sistemul tău de referință este dat peste cap. Poate este cazul întâi să faci o curățenie în anturaj și să-ți dai seama de cine te lăsai influențată în filosofia de viață.

Leu

Cum Luna îți traversează astăzi casa planurilor de viitor, ai putea să-ți faci griji financiare cu privire la unele proiecte pe care le ai în derulare. Posibil grijile tale să aibă legătură cu sfera sentimentală sau cu o relație care nu mai merge, iar dacă ești implicat într-un proiect cu partenerul și decideți o separare, atunci va fi greu să lucrați împreună. Nu uita că Saturn vine să-ți testeze toate relațiile, fie personale, fie profesionale și la finalul perioadei, va rămâne doar ce merita!

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți dinamizează sfera carierei, a statutului și imaginii personale, semn că ește foarte important pentru tine ca în această zi partenerul să-ți fie alături. Dacă vei simți unele dezechilibre în relație, atunci un succes care se anunță în carieră, poate fi umbrit de neînțelegerile cu partenerul.

Balanță

Posibil astăzi ca stresul să-și spună cuvântul, dacă ești nevoită să lucrezi pentru serviciu sau pentru unele colaborări. Nu te panica daca se apropie dead-line-urile, prioritizează sarcinile și vei reuși să termini totul la timp!

Scorpion

Caută astăzi să intri în armonie cu partenerul de cuplu și ai grijă să nu intri în dispute, care nu-și au rostul. Reproșurile nu au ce căuta într-o relație, iar în ceea ce privesc chestiunile financiare, mai ales banii pe care îi dețineți în comun, ar trebui discutate deschis. Nu contează cine aduce mai mulți bani în casă, important este cum decideți destinația acestora.

Săgetător

Disputele care apar astăzi între tine și partener sunt mai vechi și revin de fiecare dată când nu sunteți pe aceeași lungime de undă în tot ce ține de treburile gospodărești. Cautați să cădeți de comun acord asupra alimentelor pe care vreți să le cumpărați, că poate unul dintre voi vrea să țină o dietă și atunci se complică lucrurile în ce privește meniul.

Capricorn

Astăzi ai putea să ai parte de o zi de lucru cu un volum de lucru mai mare decât de obicei. O să faci slalom între sarcinile de serviciu și activitățile gospodărești. Dacă se ivesc unele dispute cu colegii sau cu membrii familiei, încearcă să nu te pierzi cu firea și rezolvă cu calm tot ce vine.

Vărsător

Astăzi este posibil să fii tentată să cheltui o sumă de bani să faci un cadou partenerului, copilului sau să achiziționezi niște decorațiuni pentru casă. Sfatul astrelor este să nu arunci banii pe lucruri de care nu ai nevoie, doar de dragul de a face shopping! Pastreză banii pentru lucruri care-ți sunt cu adevărat necesare.

Pești

Pe fondul contextului astral de astăzi, ies în evidență diferențe de mentalitate și principii între tine și unii membrii ai familiei. Recomandare: nu intra în dispute, pentru că oricum nu vor să își schimbe sistemul de convingeri și ai pierde timp prețios, pe care ai putea să-l folosești relaxandu-te!

Sora lui Dani Mocanu s-a apucat de cantat - Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

related posts