Horoscopul săptămânii 4-10 martie 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


 
Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 4-10 martie 2019.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste- Esti destul de indiferenta cu iubitul tau in perioada asta, iar el se simte neglijat. Incearca sa ii acorzi mai multa atentie si sa tii cont si de parerile lui, daca nu vrei sa fii parasita chiar in mijlocul verii. Esti incapatanata si cuvantul tau trebuie sa fie lege pentru partener si cei din jur. Lucrurile nu functioneaza intotdeauna asa.

Bani - Resursele financiare se cam epuizeaza saptamana asta, insa nu este cazul sa iti faci griji. Nu mai e mult pana la salariu, iar daca nu cheltuiesti peste masura te vei descurca cu banii. Vei fi nevoita sa refuzi niste prieteni care iti cer bani imprumut.

Munca- Colegii sunt cam invidiosi pe rezultatele tale de la job si incep sa unelteasca impotriva ta. Nu te lasa invinsa si demonstreaza-le ca ceea ce ai obtinut ca fost ca rezultat al muncii tale. Nu fi aroganta in disputele cu ei, pentru ca nu faci decat sa agravezi lucrurile.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste- Se anunta o saptamana fierbinte, in care esti dispusa sa iti faci de cap. Flirtezi mult si esti dornica sa iti faci cunostinte noi. Ai grija insa sa nu sari din floare in floare, pentru ca asa reputatia ta va avea de suferit. Limiteaza-te la una, doua cuceriri si totul va fi ok.

Bani- Intotdeauna ti se pare ca ai mai putini bani decat toti cunoscutii tai, insa uiti un lucru: esti foarte cheltuitoare! Ai intrat intr-o stare in care cumperi tot ce vezi, fara sa stai pe ganduri. In ritmul asta, conturile tale se vor diminua considerabil.

Munca- In sfarsit, eforturile din ultima perioada iti sunt rasplatite. Sefii au vazut cat esti de muncitoare si te-au laudat de fata cu colegii tai. Asteapta-te la un bonus financiar, dar si la mai multe proiecte care sa iti fie incredintate.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Viata de cuplu iti prieste, iar actualul partener de viata pare sa-ti ofere confortul si linistea pe care le asteptai de foarte multa vreme. Bucura-te de aceasta perioada, insa mentine echilibru in relatie. 

Bani- Nu excelezi din punct de vedere financiar, insa nici nu te poti plange ca ai probleme mari, asa ca trebuie doar sa fii mai atenta la cheltuieli. 

Munca- Te straduiesti prea mult sa impresionezi la locul de munca, iar asta nu reprezinta un avantaj in fata colegilor, mai ales ca superiorii tai nu apreciaza o astfel de atitudine, asa ca incearca sa te comporti cat mai natural.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste- In ultima perioada nu mai reusesti sa comunici asa cum trebuie cu partenerul de viata, de aceea apar niste probleme de cuplu pe care ar fi indicat sa le rezolvati cat mai repede pentru nu a aparea o ruptura prea mare. 

Bani-  O parte dintre voi veti avea oportunitatea de a investi intr-un proiect profitabil si de durata, in timp ce altii ar putea primi o prima de la locul de munca cu care sa-si rezolve problemele financiare.  

Munca- Este o perioada benefica pentru decizii importante pe plan profesional, asa ca urmeaza-ti instinctele daca primesti o oferta sau te hotarasti sa pornesti pe cont propriu intr-o afacere. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste-  Este o perioada destul de agitata pe plan amoros, mai ales ca apar niste probleme de comunicare pe un subiect la care nu reusesti sa ajungi la un punct comun cu partenerul de viata. Incerci sa fii destul de calma si sa-i expui punctul tau de vedere, insa nu pare dornic sa il ia in considerare, lucru care te enerveaza.

Bani-  Fii atenta la cheltuielile pe care le faci in aceasta saptamana, deoarece nu dispui de o suma de bani foarte mare, iar platile curente pe care le ai de facut iti vor face o gaura destul de mare in buget.

Munca- In aceasta saptamana veti cunoaste o persoana foarte importanta care va avea o mare influenta in cariera voastra. Pe de alta parte, aveti suficienta energie incat sa duceti la bun sfarsit, singuri proiecte foarte dificile.  

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste- Iti revendici drepturile in relatie, mai ales ca in ultima perioada ai avut destul de multe discutii cu partenerul de viata despre felul in care se comporta cu tine. Vrei sa fii apreciata pentru ceea ce esti si sa-ti fii tratata pe picior de egalitate.

Bani- Situatia voastra financiara s-ar putea ameliora putin. Va regasiti intr-o situatie in care banii va vin, chiar si fara sa ii cereti. 

Munca- Va simtiti din ce in ce mai motivat sa va realizati toate planurile profesionale. Chiar daca nu beneficiati mereu de sustinere din partea colegilor, mergeti inainte cu incredere. Astrele sunt de partea voastra. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste- Viata voastra sentimentala este usor instabila. Cand sunteti indragostiti si fericiti, cand sunteti disperati si aproape depresivi. Incercati sa va linistiti si sa va puneti gandurile in ordine, o astfel de stare de spirit nu va face deloc atragatori.

Bani- Aveti tendinta de a face cheltuieli inutile, pentru ca aveti nevoie de putina stralucire in viata voastra. Aceasta "furtuna" financiara nu aduce nimic bun. Incercati sa gasiti alte modalitati de va simti bine, care sa nu implice sume semnificative. 

Munca- Va simtiti din ce in ce mai motivat sa va realizati toate planurile profesionale. Chiar daca nu beneficiati mereu de sustinere din partea colegilor, mergeti inainte cu incredere. Astrele sunt de partea voastra. 

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste- Cei care se afla in cautarea sufletului pereche trebuie sa iasa mai mult in lume. Nu fiti timizi, acceptati toate invitatiile care vi se fac si s-ar putea sa cunoasteti, printre altii, si acea persoana deosebita.

Bani- Este o perioada marcata de noroc in domeniul financiar. Trebuie sa fiti cu ochii larg deschisi si sa nu ratati nicio sansa de a obtine castiguri suplimentare.  Un fel de premonitie, sub forma unui visa sau a unui presentiment, va va avertiza ca este momentul oportun. 

Munca-  Aceasta este o perioada foarte buna din punct de vedere profesional. Trebuie sa va dati tot interesul ca lucrurile sa avanseze si sa aiba rezultate bune. Nu ar strica sa cereti recomandari de la sefii vostri,  asigurandu-va astfel ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste- Dragostea va rezerva o frumoasa surpriza. Fiti pregatiti pentru a o primi si fiti gata sa luati si alte decizii importante, care v-ar putea schimba vata. Mergeti inainte fara teama, astrele sunt de partea voastra. 

Bani- Este o perioada marcata de noroc in domeniul financiar. Trebuie sa fiti cu ochii larg deschisi si sa nu ratati nicio sansa de a obtine castiguri suplimentare.  Un fel de premonitie, sub forma unui visa sau a unui presentiment, va va avertiza ca este momentul oportun. 

Munca- Situatia de serviciu este excelenta. Aveti capacitatea de a gasi solutii in mod rapid si eficient. Ramaneti totusi prudenti in ceea ce priveste discutiile cu anumite persoane din colectiv. Nu toata lumea va vrea binele.
 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste- Daca inima voastra este in cautarea iubirii, acum este prioada propice pentru a o intalni. Veti trai o frumoasa poveste de dragoste si veti avea impresia ca toate visele voastre in sfarsit s-au realizat.

Bani- Situatia voastra financiara ar trebui sa devina stabila si sanatoasa. Daca nu este cazul si, de exemplu, aveti datorii, profitati de impulsurile transmise de Mercur pentru a va regla situatia financiara.

Munca- Proiectele voastre profesionale nu se vor bucura de succes decat daca veti fi foarte discreti. Aceasta va fi calitatea de care trebuie sa dati dovada in fata persoanelor mai puternice care va sustin din umbra. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste- Aveti o mare dorinta de a trai din plin. Vorbiti deschis cu partenerul de viata. S-ar putea sa descoperiti ca aveti aceleasi ganduri si dorinte pentru viitor.

Bani- Este o perioada mai usoara pentru Varsatori, care nu au foarte multe probleme cu banii. Totusi este bine sa fie precauti. Daca vor cheltui fara  sa se gandeasca de doua ori, in a doua jumatate a lunii aprilie vor avea probleme. 

Munca- La job este apreciata de colegi, care intotdeauna iti cer parerea in rezolvarea problemelor. Reusesti sa duci la bun sfarsit un proiect la care lucrezi mai demult si sefii te recompenseaza.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste- Iata una dintre cele mai faste perioade din an pe plan sentimental. Aveti sansa sa cunoasteti o persoana care va marcheaza destinul. Trebuie sa stiti sa profitati din plin de actualele configuratii astrale.

Bani- Echilibrul vostru financiar este stabil si va ramane asa. Nu o sa aveti incertitudini financiare, insa vitrinele unor magazine s-ar putea sa constituie o atractie prea mare ca sa puteti rezista.

Munca- Veti fi capabili sa va adaptati chiar si celor mai dificile situatii si reusiti sa scoateti ce e mai bun din toate circumstantele. Evident, asta nu exclude un efort constructiv. 

related posts

Modifică setările cookies