Horoscopul saptamanii 5-11 februarie 2018. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii  5-11 februarie 2018.

Tag-uri:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - O sa aveti o perioada frumoasa, in care va asteapta inceputul unei povesti interesante de dragoste. Aveti o dispozitie ludica insa sunteti cam timide. Nu uitati, astrele va ajuta, dar nu pot saruta pe cineva in locul vostru.

Bani - Este momentul in care trebuie sa puneti in aplicare un plan strict de economii. Bugetul a avut de suferit dupa ce v-ati lasat conduse de impulsuri consumeriste.

Munca -  Actionati cu forta si luati decizii mai mult de cat competente, inspirate. Chiar si cei care nu va simpatizau prea mult acum sunt de partea voastra, iar puterea voastra de convingere creste la cote maxime. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Aceasta saptamana este fasta pentru iubire, insa accentul cade pe aventuri sau relatii lejere. Nu va pierdeti capul pentru nimeni, dar s-ar putea sa intrati in niste incarcaturi cu tenta dramatica.

Bani - Intrati intr-o perioada buna, cu influente pozitive pe plan financiar. Aveti astrele de partea voastra si asta inseamna ca o sa se iveasca pentru voi initiative excelente in domeniul financiar.

Munca - Din punct de vedere profesional, lucrurile stau bine. Exista o tendinta de dezvoltare a unor noi relatii si trebuie numai sa le oferiti o baza solida si durabila pentru rezultate bune pe viitor. 

 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste -  Daca sunteti intr-un moment mai delicat in ceea ce priveste relatiile cu partenerul, acum este momentul unei reconcilieri. Trebuie doar sa aveti curajul de a face primul pas si sa va cereti iertare.

Bani - Data fiind actuala configuratie astrala, veti avea tendinta de a va ocupa activ de reglarea bugetului deoarce vi s-a intamplat sa ramaneti de multe ori fara bani din cauza neglijarii acestui aspect. 

Munca -  Eforturile voastre vor da roade. Veti obtine in sfarsit aprecierea sefilor sau chiar promovarea la care va asteptati. Trebuie sa va pastrati capul pe umeri si, dupa ce savurati succesul, sa va apucati din nou de treaba.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste -  Va bucurati de un magnetism incontestabil, care va permite sa fiti in atentia tuturor. S-ar putea sa faceti niste alegeri neinspirate cand vine vorba de persoanele cu care flirtati, asa ca alegeti cu atentie.

Bani - Sansa va va surade  si, ca prin magie, gasiti fondurile de care aveati nevoie pentru a iesi dintr-o situatie jenanta. Veti incepe sa credeti in miracole! 

Munca - Circumstantele va sunt favorabile. Trebuie sa dati dovada de rigoare si sa nu va lasati conduse de emotii. De data aceasta, este nevoie sa transati situatiile cu multa delicatete.

 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Sunteti convinsi ca cele mai frumoase reverii despre dragoste se pot adeveri ca prin magie. Ei bine, asta chiar se poate intampla, deoarece astrele lucreaza in beneficiul acestor impliniri.

Bani - Saptamana aceasta semanati mai mult cu greierele decat cu furnica. Atentie la cheltuielile mari pe care le faceti. Evitati orice operatiune financiara cu sume mari. 

Munca - Daca veti munci foarte mult, o sa va puteti realiza toate ambitiile. Reusita va fi la finalul unui drum mai lung. Dar aveti grija sa va mentineti capul pe umeri. Nu va lasati prea entuziasmati de succes, altfel veti face greseli.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Perioada aceasta este favorabila aventurilor traite la intensitate maxima, dar si gasirii unei mari iubiri asa ca Fecioarele sunt prinse in acest vartej, care le va face sa ia decizii numai cu inima.

Bani - Nu o sa aveti niciun fel de probleme financiare grave, dar nici de sanse neasteptate. Va bucurati de ceea ce ati semanat: un perfect echilibru bugetar. Stiti sa va administrati bugetul cu intelepciune, asa ca fiti in continuare prudente. 

Munca - In principiu, nu veti avea niciun fel de problema la serviciu in aceasta perioada. Totusi este bine sa va ganditi atent inainte de a lua decizii importante. Suntei supuse unor influente astrale contradictorii, asa ca lucrurile se pot intoarce usor impotriva voastra.

 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste -  Momentele de bucurie in cuplu vor fi intense, insa aveti o tendinta de a exagera. Totul va fi perfect daca veti sti sa va aratati moderate si rezonabile.  

Bani - Trebuie sa fiti precaute atunci cand vine vorba de bani. Saptamana asta nu stati prea bine cu finantele, asa ca e mai bine sa calculati cat cheltuiti si sa fiti discrete.

Munca - Curajul nu va lipseste, asa ca veti face tot ce puteti pentru a depasi toate obstacolele care stau in calea afirmarii dumneavoastra profesionale.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Astrele va aduc in atentie, saptamana aceasta, situatia amoroasa. Sunt mai multe persoane care va acorda o atentie speciala, insa nu le luati in serios. Totusi, nu va veti mai simti singure sau neinteresante.

Bani - Trebuie sa insistati, chiar fara jena, ca persoanele care sunt datoare la voi sa va restituie imprumuturile. O sa aveti nevoie de perseverenta, insa astrele partea voastra ca sa va ajute sa va faceti bine intelese.

Munca - Oportunitatile de evolutie nu intarzie sa apara. Trebuie sa va gestionati mai bine caracterul predispus la excese si sa dati dovada de tact si de intelegere. Asta ii va ajuta sa ia deciziile cele mai bune pentru viitorul vostru. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Sunteti adevarate campioane a seductiei. Veti avea mai multe cuceriri si se pare ca toata lumea este cu ochii pe voi.

Bani - Daca aveti probleme cu banii s-ar putea ca astrele sa va ofere un moment de ragaz de la aceste griji. Totusi, nu veti gasi o solutie durabila daca nu faceti economii.

Munca - O saptamana a schimbarilor la locul de munca. Trebuie sa va adaptati rapid si sa invatati repede, iar daca reusiti sa faceti asta, totul va merge ca pe roate.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Daca ati avut probleme cu persoana iubita, acum este momentul sa faceti pace si sa discutati cu mult calm despre ce nu merge bine. In final s-ar putea sa fie vorba doar de o neintelegere. Veti sti sa gasiti cuvintele potrivite pentru a atinge inima celuilalt. 

Bani - Sunteti protejate, saptamana aceasta, la capitolul bani. Atentie totusi! Planeta care va influenteaza in acest moment in sectorul financiar nu este una care sa favorizeze jumatatile de masura. Ori veti avea un important castig neasteptat, ori, daca nu sunteti prudente, s-ar putea sa pierdeti mai mult decat aveti.

Munca - Aveti stari de spirit  contradictorii, care se schimba frecvent, asa ca e posibil ca la birou colegii sa nu fie incantati. Ar fi bine sa evitati situatiile complicate, in care aveti nevoie de sustinere, deoarece o sa aveti mai mult de castigat daca ramaneti intr-o pozitie neutra.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Treceti printr-o perioada buna din punct de vedere al relatiei de cuplu. Daca veti sti sa gestionati cum trebuie sensibilitatea partenerului, nu veti avea decat de castigat. Nu uitati ca in cuplu, toleranta si intelegerea pot face minuni.  

Bani - Grijile in ceea ce priveste situatia financiara incep sa va supere din nou, mai ales daca nu ati fost rezonabile la capitolul cheltuieli. 

Munca - O sa aveti tendinta de a va depasi mereu limitele. Asta ar putea sa va duca la o stare de epuizare din care sa va reveniti mai greu. Exista si pericolul unor probleme de tip circulator asa ca mai ales cei care lucreaza stand in picioare trebuie sa fie atenti.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste -  In aceasta saptamana, astrele sunt de partea voastra. O intalnire foarte importanta urmeaza sa aiba loc si asta isi va pune amprenta asupra starii voastre sufletesti.

Bani -  Fiti foarte prudente cand vine vorba de cheltuieli, pentru ca din pacate, sunt putine sanse sa aveti castiguri suplimentare. Nu tineti mereu cont de sfaturile unor prieteni, deoarece s-ar putea sa va impinga la cheltuieli nechibzuite.

Munca -  Veti fi implicate in luarea unor decizii importante si trebuie sa profitati si sa depuneti eforturile necesare pentru a iesi in evidenta. Astrele va ofera un sarm irezistibil care va va face simpatice in ochii celorlalti.

related posts

Modifică setările cookies