Horoscopul saptamanii 5 - 11 mai 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


In perioada imediat urmatoare, semnele din zodiac trebuie sa aiba grija la capitolul relatii. Gelozie, neintelegeri, lipsa de comunicare... toate aceste probleme pot aparea in randul cuplurilor si nu vor putea fi rezolvate decat cu mult calm. Iata horoscopul saptamanii 5 - 11 mai 2014.


In plus, daca sunteti Balanta, nu stati foarte bine cu nervii. Trebuie deci sa aveti mare grija la temperament si stres. Rabdarea e raspunsul la toate problemele care urmeaza sa inceapa. Vedetele saptamanii: Laetitia Casta (36), Audrina Patridge (29), Rosario Dawson (35).

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 5 - 11 mai 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Viata conjugala intra intr-o perioada de oarecare monotonie, insa vestea buna este ca acest lucru nu va displace deloc: va bucurati din plin de confort.

Dragoste - Celibatari. O sa fiti loviti de sageata lui Cupidon. Simtiti ca debordati de afectiune si asta este o atitudine buna. Nu incercati sa va inhibati emotiile, altfel nu veti reusi decat sa indepartati persoana de care sunteti atrasi. Tot ce spuneti sau faceti va fi bine apreciat.

Bani - Decideti sa adoptati masuri severe de economisire. Este o disciplina necesara daca doriti sa va consolidati situatia materiala prezenta. Pentru unii nativi, aceasta atitudine ii va proteja de un pericol care le ameninta bunastarea.

Sanatate - Starea voastra de sanatate este schimbatoare din cauza lui Mercur. Din fericire, starile mai putin agreabile nu sunt grave. Nu aveti nevoie decat de mai multa odihna.

Munca - O ambianta de tensiune si rivalitate se instaleaza intre voi si alti colegi. Daca veti sti sa reactionati pozitiv, aceasta situatie ar putea sa va transforme intr-o persoana mult mai eficace.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Viata de cuplu nu prezinta niciun fel de probleme, cu singura conditie de a nu intra in detalii foarte practice atunci cand discutati. Luna este cea care se ocupa de consolidarea relatiilor deja existente.

Dragoste - Celibatari. Va acomodati destul de bine cu situatia voastra de persoane singure. Mai putine intalniri si mai putine angoase, cam asta este deviza voastra in aceasta perioada. Cand va asteptati mai putin va veni si adevarata iubire.

Bani - Mercur faciliteaza ceea ce am putea descrie ca fiind adevarate miracole financiare. De fiecare data cand  aveti cu adevarat nevoie de o suma de bani, ea apare de undeva: cadouri, bonusuri, prime.

Sanatate - Aveti o stare de sanatate buna, insa trebuie sa fiti in continuare vigilenti: dieta sanatoasa, relaxare, putina miscare. Menajati-va si va veti simti foarte bine in continuare.

Munca - Influentele astrale sunt benefice, asa ca veti avea parte de mari satisfactii la serviciu. Nu este cazul sa ramaneti pe tusa, deoarece aveti cu ce sa va faceti remarcati.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Influente foarte favorabile pe plan conjugal. Este momentul perfect de a va aduce si partenerul in lumea activitatilor pe care pana acum le faceati singur. O plimbare in doi cu siguranta este mai placuta decat una in singuratate.

Dragoste - Celibatari. Fericire continua. Dupa o perioada in care ati fost mai curand reticent fata de ideea de cuplu, acum aveti parte de o intalnire de vis. O sa cunoasteti in sfarsit acea persoana care este sufletul vostru pereche, asa ca nu va temeti sa fiti voi insiva.

Bani - Este o perioada buna pentru toti nativii de a pune in valoare bunurile pe care le au. Sunt favorizate tranzactiile din domeniul artistic si imobiliar.

Sanatate - Sunteti in forma excelenta. Evitati cu gratie orice situatie tensionata, ceea ce va ajuta sa va pastrati buna dispozitie. Trebuie numai sa dormiti bine si putin mai mult decat de obicei.

Munca - Ambianta de la locul de munca va fi in mod special agreabila in aceasta perioada. Venus este cea care va trimite energie pozitiva, tradusa in relatii foarte bune cu colegii.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Climatul conjugal este in acelasi timp foarte pasional si foarte tandru, sub influenta lui Pluto. Adevarate focuri de artificii simtiti de fiecare data cand sunteti singuri cu partenerul.

Dragoste - Celibatari. Cei singuri vor avea o intalnire interesanta in aceasta saptamana. De asemenea, este posibil sa incepeti sa va ganditi mai serios la casatorie, insa nu trebuie sa luati o decizie acum, este posibil sa va inselati.

Bani - O perioada buna din punct de vedere economic. Daca jucati la bursa, s-ar putea sa castigati sume destul de bune. Sunt favorizate si tranzactiile imobiliare.

Sanatate - Configuratia astrala din aceasta perioada va aminteste ca aveti nevoie de o alimentatie sanatoasa. Ati mancat mult si prost, iar acum nu va mai simtiti bine. Consultati un nutritionist sau cel putin renuntati la alimentele despre care stiti sigur ca va fac rau. 

Munca - Jupiter va face viata usoara la serviciu. Faceti fata cu brio concurentei si reusiti sa va atingeti toate obiectivele fara sa depuneti eforturi extraordinare.  


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Sunteti sub influenta lui Neptun, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa va priviti partenerul cu retinere si neincredere. Nu fiti susceptibili, nu ajuta la nimic. Incercati sa nu dramatizati prea mult si impasul va trece de la sine.

Dragoste - Celibatari. Jupiter va aduce norocul de care aveti nevoie. Nu va orientati numai dupa cum arata o persoana. Retineti ca nu tot ce straluceste este aur.  

Bani - Ambianta astrala este favorabila operatiunilor financiare. S-ar putea sa va fortati putin norocul. In plus, veti beneficia de ceva banipe care nu ii asteptati deloc.

Sanatate - Sistemul circulator s-ar putea sa prezinte ceva probleme. Nu uitati cat de important este aportul de lichide si mai ales faceti miscare in fiecare zi. De asemenea, un unguent cu ardei iute v-ar putea fi de folos.

Munca - Trebuie sa va apucati de treaba mai serios. Succesul din trecut nu este o garantie pentru alte reusite. Nu va culcati pe lauri si incepeti noi proiecte.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. Alaturi de partener, formati o echipa imbatabila. Amicitia este mai importanta in acest moment decat pasiunea din dormitor.

Dragoste - Celibatari. Viata voastra amoroasa va fi mai linistita decat a fost in ultima vreme. Multi dintre nativii acestei zodii nu vor mai simtit nevoia sa isi dovedeasca faptul ca sunt irezistibili. Este doar o perioada de recalibrare si reprioritizare. 

Bani - Sub influentele pozitive ale astrelor, va puteti ocupa foarte eficient de bugetul vostru. Este un moment bun pentru investitii mai mari, dar si pentru tranzactii imobiliare.

Sanatate - Profitati de aceasta perioada in care Marte va da foarte multa energie. Este un moment bun sa incepeti o dieta sau un sport nou.

Munca - In ceea ce priveste slujba voastra, oricare ar fi ea, veti da dovada de initiativa si dinamism. Veti deveni cu  adevarat un motor al echipei din care faceti parte, dar veti avea mici probleme in a lasa pe altii sa va conduca. Daca nu sunteti chiar in varful ierarhiei, incercati sa dati dovada de diplomatie si sa va respectati sefii.  


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Venus va promite o  atmosfera frumoasa in domeniul conjugal. Partenerul de viata va implineste aproape orice dorinta, dar trebuie sa stiti ca asteapta in schimb macar putina tandrete.

Dragoste - Celibatari. Celibatarii au parte de aventurile pe care le-au cautat. Nicio astfel de aventura nu are potential sa se transforme in ceva serioas, insa si experienta este un beneficiu.

Bani - Mercur va aduce beneficii financiare care vin mai ales din partea sexului opus. Daca va aratati deschisi si rezonabili in viitor, beneficiile ar putea fi considerabile.

Sanatate - Sanatatea voastra este stabila si va veti simti chiar energic, daca veti face tot ce puteti sa nu ajungeti la limita puterilor si sa face din cand in cand pauze de relaxare.

Munca - Totul merge bine in domeniul profesional. Oportunitati la care nici nu v-ati gandit se vor prezenta inopinat. Unii nativi vor descoperi ca au talente pe care nu si le-au explorat, in timp ce altii vor incepe propria lor afacere.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Nimic altceva decat dragoste si intelegere in aceasta perioada. Viata in cuplu este plina de tandrete, respect si intelegere. Traiti cu adevarat o alta luna de miere.

Dragoste - Celibatari. Aceasta este o perioada foarte buna sa puneti capat unor dificultati care va dadeau dureri de cap de mai mult timp. In primul rand va exista posibilitatea de a construi sau reconstrui o relatie amoroasa.

Bani - Aveti sansa sa traiti un moment de relaxare financiara. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la cheltuieli, insa nu inseamna ca nu trebuie sa va uitati pe ce dati banii.

Sanatate - Marte va este complet favorabil in acest aspect. Nu va lipseste nici dinamismul si nici entuziasmul. Atentie totusi la Uranus care va face putin mai nervos decat de obicei. Sensibilitatea voastra atinge cote alarmante. Incercati sa va calmati facand lucrurile care va plac cel mai mult.

Munca - Jupiter va avantajeaza la locul de munca. Veti sti sa acceptati provocarile  optime pentru a va pune in evidenta eperienta si calitatile. Mergeti in directia cea buna.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Este o perioada favorabila redescoperirii reciproce. Poate parea, mai ales pentru unii nativi, ca sunteti intr-un mic impas si e adevarat. Ori decideti sa va redescoperiti partenerul si sa continuati relatia, ori trebuie sa va despartiti, deoarece infidelitatea nu va fi tolerata.

Dragoste - Celibatari. Nu scapati de dragoste in aceasta saptamana. Este vorba mai curand de o atractie senzuala decat de una sentimentala, insa nimic nu va impiedica sa traiti momentul.

Bani - Trebuie sa va concentrati numai pe cheltuielile indispensabile. In rest, incercati sa faceti economii. Este posibil ca intr-un viitor apropiat sa va regasiti intr-un impas financiar de proportii.

Sanatate - Luna are o influenta foarte puternica asupra voastra, ceea ce inseamna ca aveti o liniste interioara de invidiat. Unele aspecte de ordin moral sau sufletesc care nu va erau clar acum se limpezesc.

Munca - Cu sutinerea lui Marte, puteti transforma orice proiect intr-o realitate de succes. Conditia reusitei este implicarea totala. Daca ramaneti detasat, nu veti putea sa luati in calcul toate situatiile neplacute care trebuie rezolvate in proiectul vostru.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. Venus transforma acesta saptamana in una dintre cele mai placute din ultima vreme. Relatia cu partenerul de viata se amelioreaza simtitor. Este momentul unor eforturi comune pentru binele relatiei.

Dragoste - Celibatari. Inimile singure vor avea ocazia sa iasa din aceasta situatie si norocul  este de partea lor in aceasta saptamana.

Bani - In afaceri, sansa este alaturi de voi. Ocazii neasteptate de a face bani se ivesc in aceasta perioada. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti cu ochii larg deschisi. Atentie! Jocurile de noroc nu sunt favorizate in acest interval.

Sanatate - Oboaseala isi face simtite efectele. Nu va nelinistiti. Influenta lui Jupiter, putin cam tulburatoare, este pasagera si va regasiti linistea si energia. Nu va pierdeti cu firea!

Munca -  La serviciu, din pacate, conflictele s-ar putea ivi mai des decat va asteptati. Veti reusi sa va impuneti sugestiile, chiar daca uneori sunt considerate prea indraznete. Viitorul va va da dreptate.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. In viata conjugala veti adauga un strop de fantezie, deoarece imprevizibilitatea a devenit o modalitate de a combate banalitatea si de a-l scoate pe partener din starea de confort.

Dragoste - Celibatari. Sunteti intr-un adevarat razboi cu romantismul in aceasta saptamana. Pentru voi, esentiala este satisfacerea nevoilor de ordin senzual. Orice ati face, incercati sa nu fiti nesinceri si sa faceti declaratii de dragoste unor persoane pentru care nu simtiti nimic.

Bani - Finantele voastre raman echilibrate. Cu ajutorul lui Pluto veti fi mai mult decat multumiti de felul in care va aranjati bugetul in aceasta perioada. Aveti un fel remarcabil care v-ar putea ajuta daca va decideti sa faceti o afacere.

Sanatate - Aveti nevoie sa va rasfatati putin din punct de vedere culinar ca sa ameliorati starea psihica. Ei bine, nu e nicio problema in a degusta din cand in cand o prajitura cu ciocolata. Totusi, nu faceti din asta o solutie la orice neliniste.

Munca - Cresterea salariala la care visati de mai mult timp ar putea fi in sfarsit a voastra, gratie lui Venus. Imaginatia voastra este la cote maxime la fel ca si sarmul. O combinatie castigatoare pe toate planurile, si chiar la birou.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Puteti fi prieteni de nadejde sau amantii pasionali in functie de ce are nevoie partenerul. Implinirea sufleteasca vine din a-i oferi celuilalt ce are nevoie, facandu-l astfel dependent. Venus va face mai fermecatori ca niciodata, deci aveti parte de clipe de neuitat cu partenerul.

Dragoste - Celibatari. Astrele va aduc o intalnire importanta si foarte interesanta. Cel sau cea pe care o veti intalni vi se va parea de o atractie irezistibila. Traiti deci la intensitate maxima orice moment de pasiune.

Bani - Riscati sa va cheltuiti bani mai rapid decat ii castigati, asa ca tineti seama de sfaturile celor care va indeamna la prudenta si la cheltuieli modeste.

Sanatate - 
Sunteti intr-o forma fizica de invidiat. Aveti planuri marete pe care vi le puneti in aplicare cu mult curaj. Atentie totusi la Luna care nu va este favorbila si unele gesturi sau cuvinte ar putea fi interpretatte gresit.

Munca - Nicio planeta nu influenteaza acest sector al vietii voastre, deci va veti bucura de o saptamana mai curand relaxata la sericiu. Totusi, nu va neglijati responsabilitatile. Incercati doar sa va bucurati mai mult de zilele in care sunteti mai liberi.  

related posts

Modifică setările cookies