Horoscopul săptămânii 9-15 septembrie 2019. Cum stai cu dragostea, banii și cariera în această perioadă


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - În relația de cuplu, nu există probleme. Încrederea este baza unei relații, așa că nu lăsa gelozia să intervină.

Bani - Este momentul să faci achizițiile mult așteptate. Ai grijă să nu depășești, totuși, bugetul. În caz contrar, lucruruile nu vor fi tocmai bune din punct de vedere financiar.

Muncă – Ești foarte implicată la birou săptămâna aceasta. Există însă sentimente de nesiguranță ce privesc abilitățile tale. Susține-ți punctul de vedere și evită discuțiile contradictorii

HOROSCOP TAUR

Dragoste – Partenerul de viață îți va fi alături în această perioadă mai mult ca oricând. Te va surprinde în cel mai frumos mod și tot ce poți face este să te bucuri și să apreciezi eforturile pe care le face pentru tine.

Bani – Este posibil să primești o mărire de salariu. Dacă se întâmplă acest lucru, nu te grăbi să cheltuiești toți banii. Ar fi bine să încerci să faci economii.

Muncă – Vei fi în centrul atenției la locul de muncă. Toată lumea se bazează pe tine și vei fi apreciată pentru calitățile tale. Încearcp să nu te lași copleșită de aceste responsabilități.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste – Îți dorești din ce în ce mai mult o persoană lângă tine, dar nimeni nu ți se pare potrivit. Nu mai forța lucrurile, deoarece totul va veni de la sine.

Bani – Vor fi multe cheltuieli luna aceasta. Trebuie să achiți facturi, taxe, poate chiar datorii. O persoană apropiată îți va da sfaturi în materie de bani, pe care ar fi bine să le iei în considerare.

Muncă – Te vei înțelege foarte bine cu superiorii săptămâna aceasta. Există posibilitatea să te regăsești în mijlocul unui grup professional important.

HOROSCOP RAC

Dragoste – Vei fi nevoit să acorzi mai multă atenție persoanei de lângă tine și să faci eforturi mai mari. Încearcă să îți surprinzi partenerul și să îl ajuți în cazul în care nu este într-o pasă bună. 

Bani – Vor interveni cheltuieli neprevăzute săptămâna aceasta. Ai grijă la persoanele care încearcă să profite de pe urma veniturilor tale.

Muncă – Lucrurile merg bine la locul te muncă. Atmosfera este una liniștită, iar colegii de muncă par a fi mult mai deschiși la noile proiecte.

HOROSCOP LEU

Dragoste – Relația de cuplu va fi solicitantă în această perioadă. Este posibil să rezolvați problemele, însă gândește-te bine dacă merită să continui sau nu.

Bani – Vei avea cheltuieli majore luna aceasta. Încearcă să îți prioritizezi cheltuielile și să investești dpar în lucruri urgente.

Muncă – Vei fi tentată să te implici în multe proicte la locul de muncă , însă ar fi bine să te gândești la priorități. Se vor ivi noi colaborări și este posibil să apară discuții aprinse și tensionate.

HOROSCOP FECIOARĂ

Dragoste – Este momentul oportun să deschizi discuții ce țin de viitor, vacanțe sau activități de cuplu. Nu lăsa monotonia să intervină în relație.

Bani – Vor interveni cheltuieli săptămâna aceasta. Cheltuiește strictul necesar și nu face rate în plus.

Muncă – Va fi o perioadă tensionată la locul de muncă, deoarece va trebui să rezolvi probleme urgente de una singură. Este posibil să te simți extenuată, așa că dozează-ți eforturile.

HOROSCOP BALANȚĂ

Dragoste – Vor interveni discuții cu persoana iubită în legătură cu cheltuielile. Cel mai bine ar fi să discutați și să nu lăsați acest aspect să intervină în viața amoroasă.

Bani – Este o perioadă grea în materie de finanțe, așa că pune totul pe hârtie și gestionează-ți bine banii. Vor exista persoane care vor dori să profite de pe urma veniturilor tale.

Muncă – Nimic nou la locul de muncă. Chiar dacă vrei o mărire de salariu, nu este momentul oportun să o ceri. 

HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Relațiile sentimentale sunt dinamice. Este momentul oportun să vă faceți planuri de concediu și să vă bucurași de vacanță.

Bani – Vor interveni discuții în materie de bani între membrii familiei. Încearcă să îi înțelegi și să reduce din cheltuieli.

Muncă – Nu se vor întâmpla prea multe la locul de muncă. Atmosfera va fi una degajată, iar tu îți vei face treaba la fel de bine ca până acum.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Dragoste – Este o perioadă bună în relația de cuplu. Discutați orice aspect, vă prioritizați activitățile și totul merge bine. Este posibil să se ivească o călătorie scurtă.

Bani – Este o săptămână bună din punct de vedere financiar. Ieși în oraș, mergi într-o excursie sau la cumpărături și nu te gândi prea mult la cheltuieli.

Muncă – Vei simți nevoia să te dezvolți săptămâna aceasta. Înscrie-te la un curs de perfecționare, deoarece te vei descurca foarte bine și vei primi și aprecierile celor din jur.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Vor fi mici probleme în relația de cuplu, însă le vei rezolva dacă le gestionezi cum trebuie. Încearcați să discutați cât mai mult despre aceste probleme și să găsiți o rezolvare.

Bani – Financiar, se întrezăresc noutăți. Poate fi vorba despre o primă, un favor sau chiar o mărire de salariu. 

Muncă – Nu lăsa problemele personale să intervină la locul de muncă. Ar fi bine să te concentrezi doar la serviciu în timpul orelor de lucru.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Dragoste – Stările de spirit se schimbă frecvent, iar acest lucru îți poate afecta relația de cuplu. Te vei simți copleșită de gânduri legate de decizii anterioare.

Bani – Vei primi o sumă de bani, dar și cadouri sau favoruri. Bucură-te de suma primită și investește într-o călătorie la munte. 

Muncă – Lucrurile merg bine la locul de muncă. Vei primi o surpriză din partea superiorilor. Este posibil să se ivească și o mărire de salariu.

HOROSCOP PEȘTI

Dragoste – Este momentul oportun să te gândești bine dacă îți mai dorești sau nu această relație. Pune în balanță aspectele pozitive și negative ale relației și ia o decizie.

Bani – Vești bune în materie de finanțe. Banii nu vor fi o problemă în această perioadă. Caută un loc în care să te relaxezi și nu te gândi la cheltuieli.

Muncă – Este o atmosferă plăcută la locul de muncă. Cu toții sunteți concentrați asupra proiectelor pe care le-ați început și munca în echipă chiar dă roade.

Vezi și: Justin Bieber și Hailey Baldwin setează o data pentru a doua lor nuntă

related posts

Modifică setările cookies