Horoscopul zilei 1 septembrie 2019. Capricornii au parte de o aventură, ce se întâmplă cu Berbecii


Vezi ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 1 septembrie 2019. 


Berbec

Păstrează-ți inima și mintea deschise și nu lua lucrurile personal astăzi. Ține fruntea sus și nu-ți fie frică să ceri ceea ce ți se cuvine. Un prieten te va ruga să să-l înveselești. Ar fi bine să îi fii alături și să nu te gândești prea mult de ce te-a ales tocmai pe tine. 

Taur

Astăzi te vei simți puțin neliniștită, chiar dacă vei primi vești bune. Dar nu-ți face griji, lucrurile vor fi în favoarea ta dacă veștile vor fi bune. În caz contrar, te vei descurca oricum. Pe lângă asta, vei avea un vibe pozitiv pe parcursul zilei și te vei simți energică. Nu te lăsa distrasă de bârfe. 

Gemeni

Cineva se simte bine astăzi, însă nu ești tu aceea. Ar putea fi vorba despre tine, însă ești mult prea stresată. Cconcentrează-te mai mult pe lucrurile importante pentru tine. Nu îți fie teamă să ieși din zona ta de confort. Te vei simți mult mai împlinită.

Rac

Vei simți nevoia de o pauză astăzi, deoarece te simți epuizată. Din fericire, dacă mergi la cumpărături, vei găsi multe obiecte la reducere. Dacă te vei întâlni cu persoane care îți pun prea multe întrebări la care nu vrei să reăspunzi, pur și simplu evită-le. 

Leu

Ai grijă ce și cu cine vorbești astăzi. O singură vorbă greșită îți poate strica întreaga zi. Relaxează-te astăzi, ascultă muzică și poți chiar și sa cânți dacă simți nevoia să te descarci. Evită condusul astăzi și fii atentă dacă te plimbi cu castile în urechi.

Fecioară

Vei primi un mesaj de ajutor din partea unui prieten care chiar are nevoie. Te vei simți ca un părinte astăzi, dar vei realiza că îți place sentimentul. Ieșiți în oraș, relaxați-vă și discutați cât mai mult. Vei simți o împlinire sufletească la sfârșitul zilei.

Balanță

Ziua de astăzi va fi una bună, însă nu și pentru cei din jurul tău. Se pare că toți prietenii tăi trec printr-o perioadă grea. Dacă îți dorești, îi poți ajuta cu un sfat, însă nu îți strica dispoziția implicându-te prea mult. Este posibil să riști să nu fii înțeleasă astăzi, așa că ai grijă ce spui.

Scorpion

Te vei simți extraordinar astăzi. Oamenii din jurul tău vor vorbi în sfârșit aceeași limbă ca și tine, dar, din păcate, tot nu te pot înțelege. Fii precaută și nu te extzia prea mult. S-ar putea ca cineva să se simtă dat la o parte din cauza ieșirilor tale cu prietenii, dar nu trebuie să te afecteze acest lucru.

Săgetător

Vei simți dorința să flirtezi cu cineva astăzi, însă nu este cea mai potrivită zi. Șarmul tău nu va da roade ca de obicei, însă nu te descuraja. Cel mai bne ar fi să păstrezi energia pentru prietenii care te iubesc. Ai putea ieși la o cină exclusivistă de una singură. 

Capricorn

Nu sta în casă astăzi. Plimbă-te prin oraș sau vizitează obiectivele turistice din zona în care te afli. Vorbește cu prietenii și ieșiți la un cocktail într-un pub exclusivist. S-ar putea ca ceilalți să nu se simtă în largul lor, dar nu ar trebui să îți pese. Ziua de astăzi este o mica aventură. Este posibil să ajuți o persoană fără ca măcar să realizezi acest lucru.

Vărsător

Ziua de astăzi va fi încărcată cu sentimente. Fii sociabilă astăzi, chiar dacă ți se va părea stresant. Încearcă să faci ceva ce te relaxează și te face să te simți confortabil. Dacă ai o întâlnire astăzi, ar fi bine să nu te lași distrasă de nimic altceva. 

Pești

Vei simți nevoia să te descarci astăzi. Fă-ți timp pentru tine și gândește-te cu ce ai greșit. Ascultă muzică, deoarece este posibil să te simți inspirată. Totuși, ar fi bine să eviți muzica tristă. Dacă îți dorești să ieși la o plimbare, poți chema și câțiva prieteni pentru a te înveseli.

Vezi și: Bebe Cotimanis, detalii din culisele sezonului 2 VLAD

related posts

Modifică setările cookies