Horoscopul zilei 12 septembrie 2019. Săgetătorii își întâlnesc sufletul-pereche, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 12 septembrie 2019.


Berbec

Îți dorești să ai tot timpul dreptate, chiar dacă de multe ori te-ai înșelat. Astăzi, te vei lăsa păgubașă în disputa pe care o vei avea cu o persoană la care ții. Este posibil ca atitudinea ta să fie enervantă, așa că cel mai bine ar fi să stai de-o parte.

Taur

Astăzi vei câștiga lupta cu tine și vei reuși să îți întreci limitele. Este posibil să rănești o persoană apropiată din cauza faptului că ești mult prea concentrată pe lucruri care nu țin de cei din jurul tău. Situația se va schimba, deoarece îți vei canaliza mai puțin atenția asupra acestor lucruri. 

Gemeni

Ești foarte leneșă și nu iei lucrurile în serios, însă cei din jurul tău te admiră pentru acest lucru. Câștigi cu ușurință inimile oamenilor, însă ești greu de cucerit. Vei evita orice subiect controversat astăzi, deoarece nu ai starea necesară pentru a te contrazice.

Rac

Te vei simți foarte tensionată astăzi, iar cei din jurul tău par să te încarce și mai mult. Este ziua potrivită să stai în casă. Lasă ieșirile cu prietenii pentru altă zi și petrece-ți după-amiaza uitându-te la un film sau citind o carte.

Leu

Astăzi, vei fi rănită în orgoliu, dar nu te panica, este doar o chestiune de moment. Ai o personalitate puternică, așa că vei trece peste cu ușurință. Este posibil să îți pierzi încrederea într-o persoană astăzi, dar încearcă să o ierți, mai ales dacă îți este apropiată. Cu siguranță există o explicație. 

Fecioară

Vei fi surprinsă de abilitatea ta de a face lucrurile să funcționeze. Ești foarte fresh, având în vedere că este sfârșitul săptămânii. Nu cauți neapărat companie, dar nu te deranjează dacă apare cineva. Atmosfera de astăzi va fi una plăcută, așa că bucură-te de ea.

Balanță

Ești afectată de lucrurile care se întâmplă în jurul tău, așa că încearcă să iei lucrurile pas cu pas și să nu exagerezi. Este posibil să legi o nouă prietenie și să realizezi că alți oameni se confruntă cu probleme mult mai grave decât ale tale. 

Scorpion

Dacă ai posibilitatea să te plimbi de una singură, ar fi cea mai bună idee pentru astăzi. Dacă nu, încearcă să îți ocupi timpul cu hobby-urle tale. Nu vei simți nevoia să le acorzi atenție prietenilor astăzi, însă ar fi bine să îi ajuți dacă vor avea nevoie. 

Săgetător

Cu toate că ești în mijlocul unei situații nu tocmai plăcute, astăzi te simți puternică și pozitivă. Ai multă energie și prea puține lucruri de făcut. Este posibil să îți întâlnești sufletul pereche, așa că ar fi bine să ieși în oraș.

Capricorn

Ești foarte încântată de locul de muncă, dar ești mult mai agitată în viața de zi cu zi. Relaxează-te chiar dacă te simți încărcată. Așează-te pe canapea și uită-te la un film bun, poate chiar ceva care să te facă să râzi.

Vărsător

Astăzi, vei realiza că povestești prea mult și exagerezi lucrurile. Este bine că ai observat acest lucru, însă este posibil ca cei din jur să își fi făcut deja o părere. Nu te descuraja, nu este vina ta. 

Pești

Dacă te simți singură astăzi, sună un prieten și depănați amintiri. Pune un playlist nostalgic sau urmărește emisiuni care îți plăceau când erai copil. Te vei simți mai bine dacă vei face curățenie, mai ales că ai neglijat acest aspect în ultima perioadă.

Vezi și: Cartofi copți striviți, cu usturoi și parmezan

related posts

Modifică setările cookies