Horoscopul zilei 14 septembrie 2019. Balanțele află că au un admirator secret, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 14 septembrie 2019.


Berbec

Relația ta amoroasă va deveni mult mai interesantă. Doriți să încercați lucruri noi, ceea ce vă rezolva problemele dintre voi. Vei lega prietenii noi în perioada asta și poate  vor fi chiar de lungă durată. Nu fii surprinsă dacă planurile nu vor fi așa cum te-ai așteptat. 

Taur

Dacă vei începe o nouă relație, te vei obișnui foarte repede. Totuși, nu te bucura prea tare, toate relațiile sunt frumoase la început, așa că ar trebui să iei în calcul toate aspectele acesteia. Dacă ești singură, ar fi bine să îți petreci timpul cu prietenii.

Gemeni

Vei clarifica problemele dintre tine și persoana iubită. Din păcate, acest lucru te poate însemna chiar despărțire. În funcție de cum veți comunica, lucrurile pot merge bine sau mai puțin bine. În cazul în care se ajunge la despărțire, fă-ți timp pentru tine. Ar fi bine să lași să treacă puțin timp până vei scăpa de urmele lăsate de relație.

Rac

Va fi greu să lași garda jos astăzi. Vei avea în preajmă o persoană care va dori să te asculte, așa că descarcă-te. Dragostea plutește în aer în ultima perioadă și relația merge foarte bine. Dacă ești singură, s-ar putea ca persoana potrivită să fie mai aproape decât ai fi crezut.

Leu

Ai o energie pozitivă astăzi și nimic nu poate schimba acest lucru. În materie de dragoste, lucruruile merg foarte bine între tine și persoana iubită. Fii sociabilă și asumă-ți riscurile care, în mod normal, te intimidau. 

Fecioară

Îți dorești să te relaxezi împreună cu prietenii în stil vechi, la o bere, pe camp, la un grătar sau la pădure. Dacă îți permite timpul, ar fi bine să-I faci pep lac inimii și să-ți suni prietenii. În cazul în care ești în căutarea unui partener, acest lucru este puțin cam dificil în momentul de față.

Balanță

Ai parte de dragoste din toate părțile perioada aceasta. Este posibil să simți o conexiune cu o persoană care te place cu adevărat pentru ceea ce ești, însă acest lucru nu este neapărat bun, mai ales dacă ai o relație. Cu siguranță nu veți putea lega o relație de prietenie, deoarece vot exista sentimente puternice. Chiar dacă ești maestro în cee ace privește cântăritul situațiilor, de data aceasta, te vei simți depășită.

Scorpion

Ești fericită cu viața ta, însă îți dorești ceva mai mult. Ar fi bine să întâlnești oameni noi, să explorezi locuri noi, diferite față de cele cu care ești obișnuită. Vei avea setimentul că ai stagnat o bună perioadă de timp și ai pierdut multe oportunități. Dar nu-ți fie teamă, vei rezolva acest lucru.

Săgetător

Fii precaută în relația de cuplu, s-ar putea să ai parte de surprize. Se vor ivi responsabilități care îți vor strica starea bună de spirit, dar vei reuși să gestionezi situația dacă te concentrezi puțin. Vei simți nevoia să adresezi întrebări celor din jur, dar îți dprești să nu existe distrageri. 

Capricorn

Vei primi o veste pe email sau chiar prin poștă. Ar fi bine să dai un răspuns cât mai rapid. În materie de dragoste, lucrurile merg foarte bine momentan. Relațiile cu colegii de muncă se vor îmbunătăți, mai ales dacă te apropii puțin de viața lor personală.

Vărsător

Vei petrece mult mai mult timp cu prietenii tăi, într-o atmosferă mult mai relaxată. În acest fel, vei rezolva problemele pe care le aveai cu o prietenă. Astăzi, reușești să iei o decizie la care te gândești de ceva timp și, cu siguranță va fi alegerea potrivită.

Pești

Vei avea parte de o mare transformare în viața ta. Chiar dacă îți este greu să ceri ajutorul, astăzi vei simți nevoia să o faci. Ar fi bine să profiți de acest lucru. Prietenii tăi nu vor avea nevoie de prea multe explicații, așa cum te temeai și majoritatea vor fi de partea ta.

Vezi și: Kevin Hart și-a rănit spatele într-un accident rutier

related posts

Modifică setările cookies