Horoscopul zilei 18 mai 2019. Leii primesc o declarație de dragoste, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 18 mai 2019.


Berbec

Nu trebuie să te stresezi prea tare cu activități repetitive, mai bine cheamă pe cineva în ajutor. Cel mai bun mod de a-ți petrece timpul este să te concentrezi pe echilibrul tău emoțional. Poți cere sfatul unei rude mai în vârstă. 

Taur

Astăzi vei avea parte de întâmplări pozitive și amuzante. De asemenea, poți avea incredibil de mult noroc la capitolul finanțe și dragoste. Poți afla că s-a întors o veche iubire, gata să te recucereaască. 

Gemeni

Astăzi este o zi în care este nevoie să te concentrezi pe familie și pe viața personală. Chiar dacă munca și banii sunt importanți, nu înseamnă chiar totul. Universul este în favoarea ta dacă vrei să începi o relație sănătoasă sau să-ți schimbi cariera.

Rac

Astăzi vei avea o zi peste măsură de aglomerată. Fie că e vorba de curățenie, de cumpărături, de reparații mici prin casă. Dacă te simți ușor copleșită, este în regulă. Trebuie să-ți găsești timp și pentru relaxare.

Leu

Încearcă să te abții să-i bârfești pe alții și mai bine concentrează-te pe ceea ce se întâmplă în jurul tău. Iubirea plutește în aer. Dacă ești singură, cineva pe care îl cunoști deja îți va face o declarație de dragoste. 

Fecioară

Astăzi, s-ar putea ca starea ta emoțională să fie mai fragilă decât de obicei, dar asta nu te va împiedica să fii sufletul petrecerii. Ai grijă doar să îți acorzi timp și pentru tine. Simte-te liberă să te oprești la mall și să îți cumperi ceva drăguț, doar pentru tine. 

Balanță

S-ar putea ca astăzi să realizezi brusc că ai sentimente pentru cineva pe care îl cunoști de multă vreme. Ai grijă dacă ai deja prinsă într-o relație și gândește-te dacă merită să faci acest pas. De asemenea, ai grijă de sănătatea ta în această perioadă.

Scorpion

Este posibil să fii surprinsă cu o întâlnire romantică sau cu o vacanță exotică, dacă ești singură. Vei avea tot norocul din lume când vine vorba de călătorii pentru shopping. Simte-te liberă să experimentezi lucruri noi.

Săgetător

Toate aspectele vieții tale radiază de optimism. Cineva din familie îți va dărui un cadou valoros, iar dacă ești singură, trebuie să-ți găsești timp să ieși la distracție, s-ar putea să întâlnești pe cineva spectaculos. 

Capricorn

Când vine vorba de viața ta personală, s-ar putea să devii un pic mai sensibilă: toate lucrurile mici asupra cărora nu deții controlul te stresează fără măsură. Încearcă să faci un pas înapou și să te concentrezi pe alte lucruri. Ieși cu prietenii, distrează-te alături de ei. 

Vărsător

Ziua de azi va trece fără evenimente majore. S-ar putea chiar să te simți plictisită sau nemulțumită de ceva, așa că poate rupi rutina cu o plimbare în parc, cu un picnic alături de prieteni sau o ieșire într-un club.

Pești

Astrele te vor ajutor să găsești idei îndrăznețe pentru o posibilă sursă de venituri. Dacă simți că familia nu este de acord cu aceste planuri ale tale, poate este bine să mai aștepți puțin. Este momentul însă să te distrezi, alături de prieteni și cei dragi. 

related posts

Modifică setările cookies