Horoscopul zilei 21 septembrie 2019. Vărsătorii vor fi învinuiți pe nedrept, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 21 septembrie.


Berbec

Chiar dacă ești irascibilă de fel, astăzi vei fi numai cu zâmbetul pe buze. Ca să îți menții starea pe tot parcursul zilei, ar trebui să lași frustrătile de-o parte. Orice sentiment de neliniște pe care l-ai păstrat în adâncul tău, va răbufni la un moment dat destul de puternic, așa că ai grijă. Dacă simți nevoia să te descarci, fă-o. Chiar dacă este greu să controlezi aceste sentimente, ar fi bine să le anticipezi astăzi.

Taur

Vei avea ceva treabă astăzi și îți vei da planurile peste cap. Dacă simți nevoia să te descarci, ar fi bine să o faci fără să stai prea mult pe gânduri. Spre sfârșitul zilei ai putea să ieși în oraș cu un prieten și să beți ceva, dacă simți nevoia. 

Gemeni

Ziua de astăzi va fi cu suișuri și coborâșuri, dar nimic de mijloc. Vei avea parte de surprize, dar vei întâmpina și eșecuri, ceea ce nu va echilibra balanța deloc, ci te va face să te simți confuză. Dacă simți nevoia de o pauză, ar fi bine să o faci, dar nu te lăsa distrasă de nimic. Încearcă să suni un prieten și povestește-i cum ți-a fost ziua.

Rac

Este posibil să ai un sentiment rău, chiar dacă nu există neapărat un motiv concret. Ziua aceasta nu va fi cea mai bună pentru tine. Există riscul să te simți rău. Ar fi indicat să îți petreci ziua în casă, să te relaxezi și să ai grijă de tine.

Leu

Astăzi, vei simți că ți-a fost rănită mândria. Poți, totuși, să scapi de acest sentiment dacă îți canalizezi atenția asupra altor activități. Ți se va adresa o întrebare la care nu vei știi ce să răspunzi, dar o vei face oricum. Ar fi bine să ceri mai multe detalii care să te lămurească în această privință. 

Fecioară

Ziua de astăzi va fi foarte descurajatoare. Pentru cei din jur, ziua va fi bună, însă pentru tine nu va parcurge așa cum ți-ai dorit. Simți că nu deții controlul asupra unor lucruri, iar acest lucru te descurajează. Confortul este cheia rezolvării acestei situații, așa că mai bine te concentrezi asupra lucrurilor care te fac fericită.

Balanță

Vei încerca să repari greșeala făcută de alții, dar mai mult vei înrăutăți lucrurile. Cel mai bine ar fi să-ți vezi de treburile tale, dar dacă totuși ai făcu greșeala asta, încearcă să o repari. Cere sfatul persoanelor cu experiență, chiar dacă ești sigură pe abilitățile tale. Acasă exostă tensiuni care nu înțelegi de unde provin. Încearcă să discuți cu persoana implicată.

Scoprion

Astăzi, vei fi geloasă pe cineva, iar această atitudine îți va afecta întreaga zi. Înspiră aer adânc și lasă acest sentiment să se evapore și ziua va fi chiar una fericită. Dacă nu reușești, încearcă să îți ocupi timpul cu activități care îți fac plăcere.

Săgetător

Astăzi, o vei da în bară cu una dintre responsabilitățile tale fără să îți dai seama. Din păcate, nu vei putea repara acest lucru, așa că, în loc să îți ceri scuze continuu, demonstrează că ești capabilă să dai tot ce poți. Nimeni nu va fi prea afectat de acest lucru, iar asta te va face să te simți și mai rău.

Capricorn

Toată lumea se bazează pe tine când vine vorba de sfaturi, iar astăzi nu este o excepție. S-ar putea să primești un telefon pe timpul nopții în care ți se va cere ajutorul. Poate fi vorba despre un prieten care trece printr-o despărțire sau care nu mai are unde să locuiască. Încearcă să ajuți în măsura în care poți.

Vărsător

Toată lumea crede că tu ești vinovată pentru anumite greșeli, dar nu ești tu cea problematică. Din păcate, oalele se sparg în capul tău astăzi, deoarece nimeni nu își va asuma greșeala. Acest lucru te va măcina ceva timp, dar se va ivi ceva ce îți va distrage atenția de la această situație neplăcută. Este posibil să ai parte de certuri și când ajungi acasă, dar de data aceasta nu vei fi tu cea implicată.

Pești

Nu îți fie teamă să riști puțin astăzi. Chiar dacă nu pare ziua potrivită, ai foarte multă energie și merită să o investești în ceva de genul acesta. Lasă-te purtată de val și fă tot ceea ce îți trece prin cap. Nu vor exista regrete.

Vezi și: Colagenul încetinește îmbătrânirea pielii

 

 

related posts

Modifică setările cookies