Horoscopul zilei 22 septembrie 2019. Peștii au parte de peripeții, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 22 septembrie.


Berbec

Ziua de astăzi nu va fi nici rea, nici bună. Un coleg de muncă îți va cere ajutorul și vei fi obligată să îl ajuți. Este posibil să te depășească și pe tine situația, deci nu îi ești de prea mare folos, ceea ce te intimidează. Ziua va trece liniștit, cu doar câteva evenimente mai agitate.

Taur

Este posibi să ignori o mică șansă care ți se va oferi astăzi. Chiar dacă aveai totul pus la punct la locul de muncă, cineva se va oferi să îți dea taskuri în plus. Ai nevoie de timp pentru tine și îți dorești să faci ceva în legătură cu asta.

Gemeni

Ai muncit din greu, așa că astăzi ai ziua mult mai liberă. De aceea, bucură-te de timpul liber și fă ceva pentru tine. Frustrarea își va face și ea apariția astăzi, dar se va dizolva odată ce vei primi laudele pentru munca depusă. Cei din jurul tău nu au o zi prea bună, așa că ai putea să discuți și să îi întrebi ce merge rău. Dacă îți vor ignora sfaturile, nu te supăra.

Rac

Ai multe lucruri de făcut astăzi, de care deja te-ai apucat. Ar trebui să ai în vedere faptul că s-ar putea să îți ceară ajutorul un prieten care vrea să se mute sau ceva similar. Timpul tău este prețios, chiar dacă nu simți întotdeauna asta. Vei simți nevoia să faci ceva astăzi și ar trebui să lași totul de-o parte și să faci ceea ce îți dorești. Vei fi surprins când vei vedea că cei din jur vor dori să te acompanieze, iar dacă nu, te vei resemna.

Leu

Ți s-a atribuit o responsabilitate pe care nu ți-o doreai atât de mult. Poate fi vorba despre un prieten care ți-a lăsat copilul în grijă, cineva care te-a rugat să cureți ceea ce ai murdărit sau orice altceva, dar cert este că nu poți refuza. Privește partea plină a paharului și nu te abține să ceri ajutor dacă ai nevoie.

Fecioară

Ești prinsă în problemele de la serviciu și te întrebi de ce ai lăsat totul pe ultima sută de metrii. Ar fi bine să începi să îți pui post-it-uri în locurile pe care le frecventezi ca să eviți aceste situații. Ai nevoie de o pauză, așa că petrece puțin timp cu persoana iubită.

Balanță

Ori lucrezi mereu în weekend, ori obișnuiai să o faci, deoarece te simți vinovată pentru că nu ai făcut nimic productiv astăzi. Nu simți, însă, nevoia să o faci. Tot ceea ce îți dorești este să lenevești, dar există ceva ce nu te lasă. Ar fi bine să găsești miezul problemei și să o rezolvi cumva.

Scorpion

Astăzi, ai programul pus la punct. Îți va face plăcere să lucrezi, chiar dacă ești sau nu o obișnuintă. Ai grijă cât de mult îți arăți entuziasmul, deoarece s-ar putea să fii rugată să o faci mai des.

Săgetător

Nu ai deloc starea neceasră pentru muncă astăzi. Dacă ești nevoită să lucrezi, vei încerca să scapi cumva. Îți dorești să ieși, să te plimbi, nu să stai la birou. Dacă totuși ești nevoită să o faci, există riscul să fii mult prea implicată.

Capricorn

Va fi o zi frumoasă astăzi. Ai putea să îți faci ritualul de înfrumusețare sau să vizitezi o prietenă. În cel mai rău caz, trebuie să muncești, dar nu va fi nimic obositor. Fă-ți totuși timp pentru tine și acordă-i atenție celei mai bune prietene.

Vărsător

Într-o societate care aspiră la perfecțiune, tu îți urmezi programul tău. Te simți în largul tău și nu acorzi atenție stereotpurilor. Vei decide să lucrezi în weekend, deoarece simți nevoia de mai mulți bani, însă îți lipsește și timpul petrecut pe Netflix.

Pești

Te simți copil astăzi, dar încearcă să nu te comporți ca unul, deoarece ai multe lucruri de făcut. Vei întâlni o persoană care te va asculta și îți va da sfaturile de care ai nevoie. Ziua de astăzi va fi plină de peripeții, chiar dacă tu crezi că nu este ziua potrivită.

Vezi și: Colagenul încetinește îmbătrânirea pielii


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies