Horoscopul zilei 24 septembrie 2019. Gemenii sunt prinși într-o dramă puternică, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 24 septembrie 2019.


Berbec

Dacă vei fi nevoită să lucrezi cu internetul astăzi, va fi nemaipomenit. E-mail-urile la muncă se vor trimite ca și singure, vei primi răspunsuri pozitive , care îți vor aduce noi posibilități. Fii mândră de tine astăzi și fă glume, dar oprește-te dacă vezi că nimeni nu se amuză. Lasă-te pătrunsă de muzică și bucură-te de această zi.

Taur

Vei întâmpina mici probleme de comunicare astăzi, dar nu va fi neapărat un lucru negativ. Chiar dacă te vei simți puțin stresată din această cauză, totul se va rezolva după ce vei reuși să te înțelegi cu persoanele respective. Va fi o zi bună pentru tine, și așa va fi întreaga săptămână.

Gemeni

Simți că ești prinsă într-o dramă puternică, iar cei din jurul tău nu fac altceva decât să vorbească despre asta. Încearcă să treci peste făcând activități mai interesante. Nu te plafona în această situație stând în casă și ascultând muzică tristă. Ieși în oraș, mergi la un film, joacă un joc, fă orice îți poate distrage atenția.

Rac

Este posibil să fi fost mult prea serioasă în discuția cu colegii de muncă și probabil că le-ai dat de gândit. Dacă vei avea probleme din această cauză, nu te preocupa prea tare, deoarece vei rezolva situația cu ușurință. Evită persoanele fără chef de vorbă astăzi, te vei simți mult mai bine în compania unor persoane mai comunicative.

Leu

Munca te-a obosit cam mult în ultima perioadă, dar astăzi vei fi foarte energică. Vei fi mult mai productivă și vei avea o stare de spirit mult mai bună. Cei din jurul tău vor observa acest lucru și te vor complimenta. Acasă, te vei simți plictisită după această zi plină și vrei să ieși la o plimbaer. Ia o sticlă cu apă și bucură-te de plimbare.

Fecioară

Simți că nu se îmbunătățește deloc comunicarea dintre voi, dar nu este așa. Nu mai acorzi atât de multă importanță locului de muncă, iar acesta nu este un lucru bun. Nu renunța la ceea ce faci doar pentru că te simți subapreciată. Această atitudine nu va aduce nimic bun.

Balanță

Chiar dacă va fi o zi lejeră la locul de muncă, vei fi distrasă și vei simți nevoia de ceva nou în viața ta. Dacă poți lua prânzul în oraș, fă-o. Dacă nu, fă o plimbare pe jos sau cu mașina după muncă. Ar fi bine să eviți să răspunzi e-mail-urilor legate de muncă după terminarea programului. 

Scorpion

La serviciu, sunt oameni care vor să te cunoască mai bine. Chiar dacă au impresia că te cunosc destul, vor fi surprinși să vadă ce caracter complex ai. Este posibil să vorbești mai mult decât ar trebui cu o persoană astăzi, iar acest lucru te va măcina puțin, dar va trece.

Săgetător

Astăzi, va fi o zi foarte bună pentru tine. Lucrurile merg bine, nu se întâmplă nimic nou, totul va rămâne în același registru. Vei fi tentată să bârfești puțin sau chiar să inventezi o dramă, doar pentru propriul amuzament. Nu face asta la serviciu, dar o poți face liniștită acasă.

Capricorn

Relațiile cu colegii de muncă te fac să fii mai puțin productivă. Ar fi bine să o lași mai moale cu ieșirile în oraș și să păstrezi totuși o limită. Încearcă să îți formezi alt cerc de prieteni, care nu au legătură cu serviciul.

Vărsător

În sfârșit vei primi veștile mult așteptate. Cei din jurul tău știau deja înainte, adr tu ești încă șocată de veștile primite. Din punct de vedere profesional, te simți stăpână pe situație și totul merge bine. Încearcă să te bucuri mai mult de actvitățile extra.

Pești

Oamenii au observat că ești puțin în urmă, așa că evită să faci lucruri pe care alții le observă, deoarece cu toții vorbesc. Chiar și cei care de obicei se plâng că este prea multă bârfă în lume, o vor face astăzi. Simți că toată povara se apasă pe umerii tăi, și așa este, dar odată ce vei termina ce ai de făcut, vei fi mai liniștită.â

Vezi și: Prințul George își sărbătorește a șasea aniversare cu dințișorii lipsă

related posts

Modifică setările cookies