Horoscopul zilei 25 decembrie 2019. Racii sunt solicitați de la serviciu în ziua de Crăciun, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 25 decembrie 2019.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce multe deplasări pe distanțe scurte. Vei face câteva vizite părinților și rudelor și vei petrece în tihnă Crăciunul alături de ei. Vei avea și chef de vorbă și îți vei suna o parte dintre prieteni, în special pe cei care locuiesc în străinătate.

 

Taur

Astăzi ai casa plină de musafiri. Ești înconjurată de familie și rude, care îți fac o vizita. Primești cadourile pe care ți le doreai. Posibil partenerul să-ți facă un cadou surpriză: un sejur de Revelion într-o stațiune montană.

 

Gemeni

Astăzi petreci o zi plină de emoție alături de membrii familiei. Te simți bine să îi ai pe toți la masa de Crăciun și vă bucurați de prezența celuilalt. Partenerul de cuplu va fi ajutorul de nădejde să aducă bunadispoziția și să-i facă pe toți să se simtă bine.

 

Rac

Astrele au o singură atenționare pentru ziua de astăzi: ai grijă la excesele culinare! Vei petrece ziua alături de familie, însă suprasolicitarea de la serviciu din ultimele zile ar putea să-ți aducă unele disfuncții organice. Partenerul este alături de tine și prin grija pe care ți-o acordă, te simti mult mai bine.

 

Leu

Contextul astral anunță că vei petrece Crăciunul alături de partener și de un grup de prieteni într-o stațiune montană. Ai dorit ca anul acesta să nu mai muncești atât de mult să faci pregătiri acasă, ci doar să te relaxezi.

 

Fecioară

Configurația astrală a zilei de astăzi anunță o si plină de veselie și distracție. Ai alături familia și musafirii pe care i-ai invitat vin fiecare cu copiii, așa că va prinde viață casa ta. Spre după-amiază vă distrați împreună cu aceștia, jucând tot felul de jocuri de familie.

 

Balanță

Astăzi este o zi specială pe care o vei petrece în compania celor dragi și vei uita de neînțelegerile de peste an. Desfaceți împreună cadourile și vă bucurați ca niște copii de ce ați primit. Spre seară iei legătura cu persoane aflate în străinătate și le urezi toate cele bune.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță că vei primi bani sub formă de cadou. Cei dragi ție s-au gândit că mai bine îți cumperi tu ce îți dorești, decât să nu nimerească cadoul. Spre seară ieși cu prietenii în oraș.

 

Săgetător

Configurația zilei de astăzi anunță că vei fi sufletul petrecerii de Crăciun. Îi vei molipsi pe toți cu bunadispoziție, optimismul și veselia ta. Ai capacitatea să îi strângi pe toți din familie, te bucuri pentru ce ai și dai mai departe această stare.

 

Capricorn

Configurația astrală de astăzi nu te situează în centrul atenției. Deși ți se pregătesc surprize minunate și tu, la rândul tău, te-ai ocupat să iei la fiecare un cadou personalizat, nu prea ești în apele tale. Gândul tău este undeva departe, la o persoană de care te-ai îndrăgostit de curând. Este important să nu faci niciun fel de exces culinar, pentru că este posibil să ai parte de neplăceri.

 

Vărsător

Astăzi petreci Crăciunul alături de un grup de prieteni, undeva într-o stațiune montană. Organizezi pe toată lumea și astfel totul este gata repede de petrecere. Vă distrați de minune și uitați de sarcinile de la serviciu și proiectele care v-au reținut peste program tot anul.

 

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te dedici familiei, mai ales că primești oaspeți. Astfel, casa arată decorată de sărbătoare, aromele prăjiturilor și a măncării te îm bie, pui masa și aștepți musafirii. Primești multe cadouri și ești fericită că îi ai pe toți alăturide Crăciun.

related posts