Horoscopul zilei 25 septembrie 2019. Balanțele au probleme în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 25 septembrie.


Berbec
Chiar dacă ești prima care sare când aude ceva legat de iubire, astăzi nu simți asta. Este posibil să placi pe cineva, ceea ce te pune în situații stânjenitoare, dar nici nu poți face ceva în privința asta. Oricum, te complaci în această situație.
 
Taur
Astăzi, vei fi pusă pe gânduri din cauza unui prieten. Este posibil să spună lucruri ori cu privire la comportamentul tău, ori vei realiza că, de fapt, au o părere diferită față de a ta. Fii răbdătoare și nu lua decizii pripite. Dacă te gândești să nu mai vorbiți o perioadă, nu va rezolva situația.
 
Gemeni
Ori ești singură și nici nu îți dorești pe cineva, ori ești într-o relație și ești complet devotată. Ceva te va face să ai îndoieli vizavi de persoana de lângă tine. Dacă este vorba despre cineva cu care nu ai o legătură amoroasă, fii sigură că vei rezova neînțelegerea. Gândeș-te de ce iubești această persoană și stai calmă.
 
Rac
Lucrurile merg bine în relația amoroasă. Pot apărea confuzii născute din cauza faptului că nu vorbiți prea mult unul cu celălalt. Ar fi bine să vă faceți timp pentru acest lucru. Este posibil că nu ai clarificat totul, dar faptele vorbesc mai tare decât vorbele, așa că vei înțelege curând.
 
Leu
Vei simți nevoia să vorbești cu cineva despre problemele tale. Acest lucru te va face să înțelegi mai bine situația și o sa te simți mult mai liniștită. Este posibil să fii invitată la o petrecere, dar preferi să stai acasă. Nu te simți vinovată dacă alegi să nu participi.
 
Fecioară
Vei fi surprinsă să realizezi că cel pe care l-ai considerat până acum prieten simte mai mult decât atât. Ar fi bine să clarific lucrurile. Persoana pe care o placi nu știe acest lucru, însă dacă tu ești fericită, e tot ceea ce contează. Ar fi mai bine să clarifici situația înainte să spui ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Balanță
Problemele în dragoste ți-ar putea afecta anumite aspecte din viață, mai ales serviciul. Ceea ce te macină nu are legătură doar cu dragostea. Faptul că nu știi cum să îți stabilești prioitățile în viață te afectează mult mai mult.
 
Scorpion
Este ok dacă simți nevoia să te retragi dintr-o conversație care te face să te simți inconfortabil, dar va trebui să examiezi ce anume te face să te simți astfel. Poate fi vorba despre persoana cu care vorbești sau despre subiectul în sine. Asigură-te că nu ești supărată, altfel te vei gândi că cei din jur vor crede asta.
 
Săgetător
Este posibil să te îndrăgostești de un coleg, așa că fii precaută. Nu este cea mai bună idee. Nu este ca la Hollywood când se îndrăgostesc doi actori, și chiar și atunci, nu mereu funcționează. Plus că îl vei vedea mereu, între patru pereți și vor exista multe tensiuni. Cel mai bine ar fi să rămâneți prieteni.
 
Capricorn
Vei fi tentată să o iei de la capăt, însă ar terbui să sapi de urmele lăsate de ultima relație întâi. Nu te rgăbi. Ieși cu prietenii, mergi la sală, fă activități care te ajută să treci peste. Într-un final vei trece peste, dar ai nevoie de timp, iar altcineva nu va ajuta.
 
Vărsător
Te simți agitată și este haos în rutina ta. Din fericire pentru tine, nu vei avea foarte mult de muncă la serviciu. Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine și să redecorezi locuința. Poate asta te va face să te simți mai confortabil. S-ar putea să te simți singură, dar prietenii îți sunt alături.
 
Pești
Ai multe lucruri de făcut, așa că persoana iubită poate aștepta. Asigură-te că înțelege motivul pentru care ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Ai grijă să nu neglijezi locul de muncă, totuși.
 
Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart
 

related posts

Modifică setările cookies