Horoscopul zilei 30 septembrie 2019. Peștii se întorc la vechile obiceiuri, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 30 septembrie 2019.


Berbec
Chiar dacă simți că ai început o nouă viață, ceva te tot trage înapoi. Ar fi bine să nu ignori acest lucru și să încerci să îl rezolvi într-un fel sau altul. Altfel, s-ar putea să te afecteze foarte tare pe viitor. Nu te teme că va afecta ceea ce ai acum.
 
Taur
Vor apărea schimbări în viața ta. Poate fi vorba despre un nou membru al familiei sau de schimbarea jobului, sau chiar a locuinței. Arată-le celor apropiați că ții la ei și arată-le că îi porți mereu în gând.

Gemeni
Chiar dacă te-ai simțit absentă și rece în ultima perioadă, acum este momentul ca lucrurile să se schimbe. A terbuit să treci prin multe lucruri ca să ajungi unde ești acum. Este timpul să te concentrezi pe lucruri mai importante decât propria persoană și să lași vechile obiceiuri în urmă. 

Rac
Vei fi influențată de alegerile altcuiva, iar acest lucru te va afecta. Ar fi bine să rezolvi acest lucru decât să aștepți să se rezolve de la sine. Acest lucru nu va funcționa de data aceasta. 
 
Leu
Se vor ivi noi oportunități, de care ești extrem de încântată. Ai grijă să nu le arăți încântarea decât celor apropiați, altfel riști să îți fie furate. Poartă culori aprinse, vopsește-te cu altă nuanță și așa vei vei exprima și mai bine ceea ce simți.
 
Fecioară
Vei fi nevoită să faci anumite alegeri astăzi. Dacă variantele par cunoscute, alege-o pe cea nouă. Cu siguranță va fi alegerea cea mai bună. Ai mai trecut pe acolo, de ce ai face-o din nou?
 
Balanță
Ești mulțumită de evoluția ta și de întorsătura pozitivă pe care a luat-o viața ta. Vei simți nevoia de mici schimbări, poate în materie de stil. Este momentul oportun să îți mărești grupul de prieteni.

Scorpion
Este posibil să realizezi că ești un pansament pentru o persoană, o amintire din trecut peste care nu au trecut încă. Acest lucru te frământă destul de tare, dar încă nu vrei să renunți. Nu fii surprinsă dacă reacțiile nu sunt cele așteptate. Este posibil să nu realizezi asta și să fii prinsăă în această situație. 
 
Săgetător
Astăzi, te afunzi în gândurile tale mai des decât de obicei. Ar fi bine să faci lucruri care să îți readucă buna dispoziție. Este greu să vorbești despre gândurile care te apasă, dar ar fi bine să încerci să treci peste.
 
Capricorn
Nu ai niciun chef de muncă astăzi. Nu este prea târziu să începi un alt job, dar va fi greu să găsești ceva care ți-ar oferi o poziție mai bună decât cea în care te afli acum. Ia în considerare toate aspectele din viața ta înainte să faci o schimbare drastică.
 
Vărsător
Te simți vulnerabilă în momentul de față, deoarece te răscolesc amintirile. Nu le evita, dar încearcă să nici nu le îmbuteliezi. Dacă te ajută, scrie pe hârtie ceea ce simți. O altă opțiune ar fi să vorbești cu un prieten, dar ar fi mai bine să nu.
 
Pești
Te întorci la vechi obiceiuri din lipsa confortului sau din cauza stresului. Cel mai bine ar fi să treci peste și să nu faci o dramă din asta. Poate fi vorba și despre lucruri minore, precum să bei din nou suc, după ce ai hotărât că vei renunța. Ar fi bine să pui în balanță motivele pentru care faci asta.

Vezi și: Top 3 cântărețe ale căror nume reale nu le știai
 

related posts

Modifică setările cookies